Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar benim bat 16 aralık 17 de olabilir simdiden idrar testi yapmalı mıyım yoksa bekliim mi şurda ne mi kaldı :S ama beklemek cok zor ama çizgiyi görmezsem die de korkuyorummm

Bekle caanim sonra tek cizgi cikti diye uzulme en azindan iki gun gecsinnn

kızlar benim bat 16 aralık 17 de olabilir simdiden idrar testi yapmalı mıyım yoksa bekliim mi şurda ne mi kaldı :S ama beklemek cok zor ama çizgiyi görmezsem die de korkuyorummm

bat gecmeden yapılan testleri hiç bi zaman anlayamadım bi bekleyin hele yaawww

ne bu acele...

bende sözde 8 de uyandım ama sorsanız hala uyyorumm ...
bugün aymadı bana hiçççç

Meg i gördünüz mü uzun zamandır göremedim .. bu ay hayıt içicek sanırım...

kuzum bende hayıta başladım cumartesi. Megimde başlıycaktı diye hatırlıyorum. İnşallah artık bişeyler vesile olur. Bu ay o kadar istiyorumki, şu histeroskopiye girmemek için bütün herşeyi deniycem bu ay

arkadaşlar benim bu hayıt hapıyla ilgilşi kafamda soru işaretleri var ben biraz takıntılıyım çok incelerim şimdi nette baktım bazı yerlerde diyorki bitkisel kökenkli bi ilaçtır diyo gayet ilaç kategorisinde içersinde kimyasallar flnda varmış bide sadece kadın doğum doktoru reçeteye yazar diyo ama herkes alıyo eczaneden bildiğim kadarıyla
bide herhangibir problem yoksa yine içelirmi?beni aydınlatınnnnnnnnnn:44::44:

bugün aymadı bana hiçççç

Megi bende gormuyom bayagidir hayit icecekti evet canim yogun sanirim bu aralar yoksa meg topicsiz durmazzz

Kiz dun siteye ilk geldigim gunleri karistirdim temmuzda biri yazmis hayit otu icin diye hem bunla hamis kalan cokmus hapini istemiyosan suyunu ic kuzum sende

bugün aymadı bana hiçççç

Ben her sabah 6:30da ayaktayim kocam saat altida baslarr gamzemm gamzemm askim herseyim en son kelimesi gamze diye biter o ayri uyumak istiyorum ben yaaaağğğ

Kiz dun siteye ilk geldigim gunleri karistirdim temmuzda biri yazmis hayit otu icin diye hem bunla hamis kalan cokmus hapini istemiyosan suyunu ic kuzum sende

benim bağırsaklarımda problem varda gamzecim ilaç deyince tırsıyorum doktorum mecbur kalmadıkça hiç içme diyo aspirin bile içmiyorum ondan kafama takıldı en iyisi çayını yapıp içeyim bende heryerde bulurmuyum acaba çayını?yan etkisi vaarmı acep
yan etkisi bebiş olurmuş

merhaba kızlar

hamiş arkadaişa çok senindimmmmm tebriklerrr
ama ofluya da çok üzüldüm yazısını okuyunca .fakat duruşu ,sabrı,tevekülü hepimiize ders olmalı valla
benin bu topikten öğrendiğim hamiş haberi almak 1. etap gibi aslında her şeyin başı
önemli olan şu 3 ay çok önemli
Allah hepimize sağlıklı,salih bebekler versin ,hayırlı hamilelikler yaşatsın inşallah.kolaylıkla doğumlar versin umarım

Arkadaşlar merhaba benimde sat 11.11 di ve 10-15 gündür kasıklarımda dolgunluk ve sağ kasığımda bir noktada ara ara batmalar hissediyordum.aynı zmanda son günlerde çok sık idrara çıkıyordum.dayanamadım idrar testi yaptım (certain) testi yapar yapmaz 2 beyaz çizgi belirdi çok şaşırdım.o anda panikle peçeteye sardım arka cebime koymuşum testi.20 dk tekar elime aldığımda hiç birşey yoktu.ne tek çizgi nede çift.ardından aynı marka testten bitane daha vardı ama üzeri bozuk gibiydi ve yana kaymış gibiydi yinede denemek istedim oda bozuk çıktı hiç bir değişiklik olmadı.sonra başka bir test aldım kırmızı çizgi gösterenlerden tek çizgi çıktı.bu arada dün adet olmam gerekiyordu olmadım.bugünde hiç olcak gibi değilim olsaydım ağrılarım hafif başlardı normalde.ilk yaptığım test neden çift çıktı acaba.okadarda umutlanmıştım.sizce ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen.

amiiiiiin mrb ilda hoşgeldin oflu gerçekten güçlü çıktı rabbım inşallah ona hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder tez zamanda tabi tum bekleyenlere

mrb cnm hoşgeldin bence 3 4 gun daha bekleyip öyle bidaha test yap derim ya da kana gideblirsin orda net belli olur herşey
bazen testler yanıltabılıyo cnm

ya bide bende tam 4 tane kitap var bitkisel tedavi çaylarla ilgili hiç birinde hayıt geçmiyor yuh dedim yani

amiiiiiin mrb ilda hoşgeldin oflu gerçekten güçlü çıktı rabbım inşallah ona hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder tez zamanda tabi tum bekleyenlere
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

şimdi şööle o testi cebine koyarak ii etmemişsin
onun düz zeminde durması lazım
içteki idrar testi bozar farklı durursa ama zaten çift çıktı düyorsun.diğer test bozykmuş zaten.ve hemen ardından yaptığın öbür test ise ilk idrarla olmadığı için olabilir
ya bekle yarını ya da 20 tl lik erken gebelik restlerinden al canım
ya bide bende tam 4 tane kitap var bitkisel tedavi çaylarla ilgili hiç birinde hayıt geçmiyor yuh dedim yani
şaşırdım valla bende bu kadar önemli bi bitki neden olmaz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…