Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim.kan testi yaptırmaktanda korkuyorum negatif çıkarsa diye.of çok zormuş böyle beklemek ama nasıl yapsam kan testinden hemen belli olurmu adetim biraz daha geçsinmi.

hoşbuldum canım çok teşekkür ederim.kan testi yaptırmaktanda korkuyorum negatif çıkarsa diye.of çok zormuş böyle beklemek ama nasıl yapsam kan testinden hemen belli olurmu adetim biraz daha geçsinmi.

belli olur cnmcım kan testınde hemen belli olur hatta adet gunu gelmeden bile belli olur cnmcım eğer hemen gitmiyim dıyosan sabrederım dıyosan şöyle bi kaç gun geçmesini beklersin 2 farklı marka test alır yaparsın baktın yıne negatıf dr a gider bi kan yaptırıp neden geciktiğini öğrenirsin cnmcım

kızlar slm...biliyorsunuz ben cuma kontrole gidecektim doktora..hem adetim gecikti, hem de test yaptım negatif acaba bir problem mi var diye...
doktor ilk önce ultrasonla sonra da alttan muayene etti...rahim duvarın kalınlaşmış, regle hazır dedi, 33mm kist çıktı ama bu reglin geciktiği için olmuştur reglle atarsın dedi..
yumurtanın kalıntıları hala duruyor bunları da regl ile atacaksın dedi...eğer haftaya da regl olmazsan gel ben sana ilaç vereyim dedi...adet olursan da adetinin 3.günü gel tekrar muayene edeyim dedi...reglinin 12.günü de gel yumurta oluşumuna bakayım dedi...hamile kalmama sorun teşkil eden bişey var mı dedim, kabaca yok diyebiliriz dedi...
kızlar ancak bugün ayın 12si ve ben hala regl olmadımmm, şişkinlikten çatlıycam resmen çok rahatsızım, ada çayı vs.içtim yine de olmadı...boşuna zaman kaybediyorum, deneme yapamıyoruz, tam 42 gün geçti sattan...ama doktor alltan kontrol ederken neden bu kadar stresa yaptın, ne bu stres dedi...siz gençleri anlayamıyorum neden bu kadar stres yapıyorsunuz, doğal akışına bırakın bazı şeyleri dedi, stres hormonları olumsuz yönde etkiler dedi...

kızlar size sormak istediklerim var;
1: adet olmak için doğal ne içebilirim ( resmen stresten günü şaşmayan reglim 42 gündür yok..gelmesinler diye bu kadar korkuttum onları demek)
2: hamile kalma engel bir durum var mı diye başka hangi kontrole gidebilirim?? hangi kontrolleri yaptırmam gerekir)
3: hayıt otu, keçi boynuzu, soğan kürü vs.neler tavsiye edersiniz???
4: kızlar ortalama olarak doğum kontrol hapı hiç kullanmamış birisi, korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra hamile kalabiliyor..sizler ne kadar zamanda kaldınız meselaaa...hap kullananlar genellikle 6.ay da falan hamile kalıyorlar, KULLANMAYANLAR??

KIZLAR HAYDİ YAZINNNN, BEKLİYORUMMMMMMMMMMMMMM.....

hayıt suyu yada hapı da bence iyi bişey doktora gitmeden en az bende 3 ay kullanılabilir. sonucta doktorun verdiği de benzer ilaçlar..
bide şu histeroskopiye ne onu bilmiyorum.???

hilalcimm bende içicek olsam suyunu almayı düşünüyorum canımm

Megi bende gormuyom bayagidir hayit icecekti evet canim yogun sanirim bu aralar yoksa meg topicsiz durmazzz

Ben her sabah 6:30da ayaktayim kocam saat altida baslarr gamzemm gamzemm askim herseyim en son kelimesi gamze diye biter o ayri uyumak istiyorum ben yaaaağğğ

gamzecim gecmişe baktım biraz meg kafasını dinlemek istemiş o yüzeden gelmemiş .. doğrudur burda yazdıkça bence daha çok kafamıza takıyoruz ..bu ara bende hiiiç istemiyorum sadece merak ediyorum olcak mı olmucak mı diye ama içimde öyle bi istek yok elimden geleni yapıyorum ama illada olsun demiyorum ... daha önce cok istiyodum olsun diye
alıştım galiba böyle yaşamayaa..
kocalarımız bizi seviyo yaa ne güzel çok şanslıyızzz

ildacım ofluya ne oldu kiii gecmişe baktım ama bulamadım kiiii
evet cok haklısın hamişlikten cabuk istifa ediyoruz :18:
oflu cok erken ögrendi hamişliğini cok kafasına taktı inşallah devam ediyordur gebeliği..

canım öncelikle ben incir yemeni öneririm kuru incir zeytin yagında bekletp yiyebilirsin. hayıt suyuda iyi heralde stress için filan...
onun dışında kafanı başka seylere yönlendirecek etkinlikler bul ve aynen doktorun dediği gibi bu konudan uzaklaşabiliyorsan uzaklaş bence..
başka bir sorunumuz yok hep aynıyız stress stresss
peki doktor ilaç vermedi mi adet olman için bildiğim kadarıyla ilaçlar var.

selam kızlar birşey sorucam ya şimdi ben hayıt hapını aldım aynı zamanda doktor klomende yazdı ve dozunu arttırdı günde 3 tane kullanıcam ben bu ilacı klomenle birlikte kullandığımda bir problem olurmu birde bugün adetin 2. günü nezaman başlamalıyım ben bu ilaca ve doktora söylemedim ben bu ilacı kullanıcamı söylesemiydim ya kafam allak bullak oldu heee birde doktor rahim filmi istedi ben gelecek aya çektireyim dedim (inşallah gerek kalmaz )çokta pahalı geldi açıkcası bir film 200 tl yaaa

canım bütün hastaneler yapar. Sen git o zaman içn rahat etsin

puffy canım sende kullanıyosun galiba hayıt hapını adetin kaçıncı günü başladın ve bunun yanında ek ilaç kullandınmı şimdi ben klomenle birlikte kullanırsam bir problem olurmu merak ettim :26:

yok cnm doktor vermedi henüz ilaç bu hafta için bekle dedi.bu hafta olmazsam sanırım perşembe cuma giderim doktora ilaç versin......rahim regl için hazır, ancak stresten dolayı geciktirmişsin dedi..şişkinlikten ölücem valla.

ütü dağı oluşmuş benim evde ben onlara girişiyorumtakipteyim amaaaaaaaaaaaaaa

hamarat kadınlar yine iş başında

canım ikisini bir arada içme sakın..
eger doktora başladıysan klomeni iç hayıtı bırak derim..
rahim filmini ssk lı hastenelerde yapmıyolar mı ki??

en kısa zamanda inşallah güzel haberlerini tekrar alırız sakın üzülme tatlım. nasibi yokmuş bebişinin, ama genetik testlerini yaptır, nedeni nemiş üniversite hastaneleri bu konuda çok iyi oluyor. bizim gelinimizinde 3 düşükten sonra genetik uzmanına falan gitti sorunu çözdüler geçmiş olsun cnm.

Geçmiş olsunn.. Hormon testlerin yapıldımı ? Mesela prolaktin hormonu falan.. Değerler ne durumda..

ay evet canım şişkinlik yapar inşallah bi an önce gelir
ne yesen ne içsen kii acabaaa bilen biri yok muu burda huuu huu kızlaaarr

aynen bende olamadım ya bir türlü. Göğüslerim acıyor felan ama yok stresten işte bende bu ay çok stres oldum sorunlar vardı gecikti işte ay gelse de rahatlasamm..

canım oflu düşük yaptı
kürtaja gerek kalmadı ama
onu yazmış bende üzüldüm çok ama o çok metin davrandı bu konuda çok tebrik ettim valla
sabırlı kız çook
Allah mükafatlandıracak en kısa zamanda o nu inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…