Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

puffy canım sende kullanıyosun galiba hayıt hapını adetin kaçıncı günü başladın ve bunun yanında ek ilaç kullandınmı şimdi ben klomenle birlikte kullanırsam bir problem olurmu merak ettim :26:

canım ben 5. günü başladım. ilaç falan kullanmıyorum başka. Bende pek bilmiyorum zaten ferdat gelirse ona sor. Banada o tavsiye etti

kızlar göğüslerde kıllanma vs demişler pco için acaba bende pco olabilirmi 2 göğsümdede 2-3 tane kıl var. Üst bacaklarımdada tüyler var. Bide arada adet dengem değişiyo. Acaba pco olup olmadığını anlamak için napmak lazım. Bide pco olsa bu zamana kadar gittiğim doktorlar söylerdi dimi:44:

kızlar ben ayın 7 sinde adet oldum dün bitti
yani bugün 6.günüm ve ovucana başlıcam
çünkü dün resmen yanıyodu bacaklarım koca yatakta kaçıyodu benden sen yanıyosun diyip duruyo
bende bu yumurtlama günleri olurdu
kaçırmıyım da bari yapiim bu akşam

bide bana akıl verin evde tam 5 tane aşure kasesi var
ne yapıp veriim komşulara geri :44:

Doktora gitti isen ve klomen ile başladıysan bir iki ay klomenle deneme yapmak laızm. Hayıtı klomenden sonuç alınmazsa denemek gerekir. ikisi birden olmaz sanırım... Bu rahim filmi için ise doktorun muayenehanesi veya özel sağlık merkezinde yaparsan 200tl gibi fiyattan başlıyor ve daha yukarıda çıkıyor.. benim ilk rahim filmim doktor hastaneden sevkle tıbbı tahlil ve görüntüleme yapan özel bir kuruma göndermişti.. ikincisini muayenehanede olduk gerçi... Klomeni kullan.. ardından doktor ultrasonla bakacak yumurta oluşmu diye. oluşması normalse halvet.. ve 21.gün yumurta çatlayacakmı diye bakacak. sonrası allah kerim..

tabii sölerdi canım benim

cnmm tşk.ederimmm.hormon testi de yaptırdım...hepsi normal çıktı..prolaktin, progesteron onlarda hiçbir sorun yok..

bak ne güzel herşey normal.. stres yapma :). aman.. gelmezse doktora giderisn. bi ilaç verir. gelir. sonra klomen başlarsın. sakin kafa ile halvet.. bu arada.. küçük bir kavanozda zeytinyağı içine her gün bir incir atıyrsun. ve sabahları aç karnına yiyorsun. aynısı eşinde yapsın.. allah dualrını kabul etsin inşallah.. stres yaparsan prolaktin yükselir sonra birde onunla uğraşma..

slm asenb canım ben geldim nasılsın yaa ne güzel haberler aldım yaaa sevdam da sende hamileymişşiniz çok sevindim hayatım yaaa Allah hayırlı evlatlar nasip etsin darısı başıma kızzz

canııııııııım hoşgeldiiin nasılsın kuzum naptınız kayınpeder nasıl amiiiiiin kuzumm rabbım tez zamanda sanada nasip eder inşallahhh ay özlemişim senı

tşkkk.ederim cnmm....allahım isteyen herkese nasip etsin...

Günaydın fistikim
Sagol destegin için. Doğru diyorsun nasıl olsa preseed var. Ya bu psikoloji nasıl bir şey bebis kararı verdik şimdiden vücut dengem bozuldu.
hemen bozma vücut dengeniii bak görr gelcek bebişşşş akışına bırakkkk

canımmmmmmm çok teşekkür ederrriiimm birgün böyle sallayacağız bebikleriiii

pek giremiycem bugün öpüldünüz kızlar bakıppp çıktımmmmmmmmmmm

canııııııııım hoşgeldiiin nasılsın kuzum naptınız kayınpeder nasıl amiiiiiin kuzumm rabbım tez zamanda sanada nasip eder inşallahhh ay özlemişim senı

bende çok özlemişim canım sorma her gün aklım sizdeydi acaba ne yaptılar diye düşündüm durdum nette yoktu evde giremedim kayınpederim iyi çok şükür iyiye gidiyor hala hastanade ama inş kuzum yaaa yemin ederim ki çok sevindim yaaa nasıl mutlku oldum anlatamam ikinizin adınada yalnız sevdam 5 aylık demiş yanlış yazmış sanırım haftalık demiştir dimi canım:18:

cnm her killi olan pcolu olmaz
hormon testi yaptirman lazim
pcoda kist oluyor genelde
eger ultrasonda doktorun görseydi derdi
bende mesala erkek hormonu yüksek cikdi
killanmalarim oldugu icin ama pcolu degilim cnm
ya hic adet görmessin ya da böyle hep gecikir ama 1 2 gün gecikme degil cnm
2 hafta falan yani uzun süreli olur.

merhaba cnm kacirma cnm bence de yap ovucanini
canim sütlac yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…