puffy canım sende kullanıyosun galiba hayıt hapını adetin kaçıncı günü başladın ve bunun yanında ek ilaç kullandınmı şimdi ben klomenle birlikte kullanırsam bir problem olurmu merak ettim :26:
merhaba arkadaşlar nasılsınz?
Geçmiş olsunn.. Hormon testlerin yapıldımı ? Mesela prolaktin hormonu falan.. Değerler ne durumda..
selam kızlar birşey sorucam ya şimdi ben hayıt hapını aldım aynı zamanda doktor klomende yazdı ve dozunu arttırdı günde 3 tane kullanıcam ben bu ilacı klomenle birlikte kullandığımda bir problem olurmu birde bugün adetin 2. günü nezaman başlamalıyım ben bu ilaca ve doktora söylemedim ben bu ilacı kullanıcamı söylesemiydim ya kafam allak bullak oldu heee birde doktor rahim filmi istedi ben gelecek aya çektireyim dedim (inşallah gerek kalmaz )çokta pahalı geldi açıkcası bir film 200 tl yaaa
kızlar göğüslerde kıllanma vs demişler pco için acaba bende pco olabilirmi 2 göğsümdede 2-3 tane kıl var. Üst bacaklarımdada tüyler var. Bide arada adet dengem değişiyo. Acaba pco olup olmadığını anlamak için napmak lazım. Bide pco olsa bu zamana kadar gittiğim doktorlar söylerdi dimi:44:
mrb cnmcım hoşgeldiiinben ıyıyım cok sukur sen nasılsın cnm
cnmm tşk.ederimmm.hormon testi de yaptırdım...hepsi normal çıktı..prolaktin, progesteron onlarda hiçbir sorun yok..
kızlarr burnuma resmen patates salatası koktu yaaaaaaa:101:
slm asenb canım ben geldim nasılsın yaa ne güzel haberler aldım yaaa sevdam da sende hamileymişşiniz çok sevindim hayatım yaaa Allah hayırlı evlatlar nasip etsin darısı başıma kızzz
bak ne güzel herşey normal.. stres yapma :). aman.. gelmezse doktora giderisn. bi ilaç verir. gelir. sonra klomen başlarsın. sakin kafa ile halvet.. bu arada.. küçük bir kavanozda zeytinyağı içine her gün bir incir atıyrsun. ve sabahları aç karnına yiyorsun. aynısı eşinde yapsın.. allah dualrını kabul etsin inşallah.. stres yaparsan prolaktin yükselir sonra birde onunla uğraşma..
hemen bozma vücut dengeniii bak görr gelcek bebişşşş akışına bırakkkkGünaydın fistikim
Sagol destegin için. Doğru diyorsun nasıl olsa preseed var. Ya bu psikoloji nasıl bir şey bebis kararı verdik şimdiden vücut dengem bozuldu.
kizlar merhabalarr
nasilsinizz?
ben bir gecmisi okuyayim geleyim okumassam catlarim simdi
canııııııııım hoşgeldiiin nasılsın kuzum naptınız kayınpeder nasılamiiiiiin kuzumm rabbım tez zamanda sanada nasip eder inşallahhh ay özlemişim senı
kızlar göğüslerde kıllanma vs demişler pco için acaba bende pco olabilirmi 2 göğsümdede 2-3 tane kıl var. Üst bacaklarımdada tüyler var. Bide arada adet dengem değişiyo. Acaba pco olup olmadığını anlamak için napmak lazım. Bide pco olsa bu zamana kadar gittiğim doktorlar söylerdi dimi:44:
kızlar ben ayın 7 sinde adet oldum dün bitti
yani bugün 6.günüm ve ovucana başlıcam
çünkü dün resmen yanıyodu bacaklarım koca yatakta kaçıyodu bendensen yanıyosun diyip duruyo
bende bu yumurtlama günleri olurdu
kaçırmıyım da bari yapiim bu akşam
bide bana akıl verin evde tam 5 tane aşure kasesi var
ne yapıp veriim komşulara geri :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?