Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ahah sende az değilmişsin haaa
yanlız seninki evli moduna gecmiş direk biz karı kocayız ne işimiz var otel odalarında filan

Benim de dün canım sıkkındi gittim pembe dantelli iç çamaşırı aldım moralim düzeldi. Benimki de sürekli böyle seyler bekler bazen zorunluluk da hoş olmuyor.

kızlar ben duşa gircem sonrada hazırlanıp çıkarım heralde öptüm sizi:54

benimde var öyle şeylerim ama ben kırmızıyı sevmem başka renklerde alırım ,benim eşimde aynı şeyleri söylüyor
hilalcim nasılda sinirli oldugunu belli ediyon kızzz
dövme adamları gidip şimdiii

hehehe tamam canım afiyet olsunnn

ay canım kızma ama beni cok güldürdün yaaaaa

ayyy alamıyom kendimi gülmekten corap sıkıştırıyo heee
bi gün bizimki ıslak corapları cıkarmamış ayakabısının içinde kalmış ana kapı girişinde bi koku diyoruz fare mi öldü oraya bak buraya bak bişi yok sonra ayakabılara bakayım dedim offfff onlar kokuyomuşşş
tabi benden yine bi zılgıtı yediii

kıyafet cıkarmasını anlatmana bayıldmmm aahaha benimki de corapları öyle cıkarır sonra benden bi dünya zılgıt yerrr
seninkinin kedileri benimkinin balıklarıııı

bi yandan okuyorum bi yandan kendi yaşadıklarımı düşünüyorumm traji komikiz biz yaaaa

anam kaderimiz hep aynı senle ya. Bu nedir ya. Rabbim kazma saplarını bize koca diye vermiş

Valla puffym ben o kazma sapini istemiyorum artik ben yedi ayda yedi yuz yillik gozyasi doktum ailesine toz kondurmaz benimkileride paralar bende cvbini verdim bi laf dedi donusu yok benim icin bu lafin eskisi gibi olmaz hicbisiy

birsum hemen kaçmışsın canım yaaa yazıcaktım ben sana amaaaa
iş yerindeyim gec yazıyorum

bitti mi calışmalarrr daha 15 gün varmış bizim bata biz de dün akşamı es gectik ama bata kadar gün asırı yada 3 günde bir devam eder suanda hiç bişi kullanmıyorum koyverdimmm

Bende suan cok kizginimmm kavga ettik bi saat once ama bu sefer zor affetcem bi laf dedi cigerimi yakti o derece

anam kaderimiz hep aynı senle ya. Bu nedir ya. Rabbim kazma saplarını bize koca diye vermiş
ahhaha sen beni öldürdün bugün gülmekten Allah da seni güldürsün

olur olur arada , düzelliiiir merak etmeyin( annem gibi konuşayım size)

Son düzenleme:

Ya varya bu kedi yeni moda. 3 yıl kadar balıkla uğraştım. 50 kg su kapasiteli akvaryumdu kocaman. Onuda hiç temizlemezdi. gelir oturur onları izler çekilirdi kenara. 3 yıl akvaryum temizledim. Şimdi kedi :26:

Valla puffym ben o kazma sapini istemiyorum artik ben yedi ayda yedi yuz yillik gozyasi doktum ailesine toz kondurmaz benimkileride paralar bende cvbini verdim bi laf dedi donusu yok benim icin bu lafin eskisi gibi olmaz hicbisiy

Tatlım ben 3 yıl gözyaşı döktüm. Günlerce yemek yemeyip ağlardım. Şurda 1 yıldır herşey güzel. Oda işte kayınvalidemlerle evi ayıralı 1 yıl oldu. 4 kız kardeş bir kaynana ile oturdum 3 yıl. Şükürki kötü insanlar değiller. Hepsi kardeş gibiydi. Ama eşimden çok çekmiştim. Şimdi düzeldi. Evlilikte ilk 2 yıl 3 yıl çok çalkantılı oluyor. Huyunuza alışın, bazen boşa üzüldüğün için kendine bile kızıcaksın. Zaman ver birbirinize sakında üzmeyin boş yere

Bende aynen öle oluyorum. mSonrada hunicanlığa bağlıyorum

kız kocaları almıisınız yerden yere vuruyorsunuz beni görmediziniz kızgınlıktan beee

bir selam verdim kimse yazmadı..anlamadım

beklemedeyim elibesescim..napak bakalım ne olucak

Son düzenleme:
kız kocaları almıisınız yerden yere vuruyorsunuz beni görmediziniz kızgınlıktan beee

bir selam verdim kimse yazmadı..anlamadım

beklemedeyim elibesescim..napak bakalım ne olucak

ay canım ben kızgın değilim valla aksine şeker bal Aramız tütütü maşallah Daglara taşlaraa

bu cicek de benden sana gelsin

bizim kızlar cok cadı bugünnn coook

ay valla neler neler var bi çarşı pazar gezmek lazımm havalarda böyle güneşli müneşli ben mi böyleyim bilmem keyfim yerine
diger kızlar kavga etmişler bazılarının kafasında balyoz sesleriii amanınnn [/QUOTE]

şimdi heryer kırmızılarla dolmuştur mutlaka bende hafta sonu bi bakınayım
benimde keyfim yerinde canım hatta başım ağrımasına ve kırmızıların geleceğini hissettiğim halde
koyverdim gitti artık herşeyi

ay canım ben kızgın değilim valla aksine şeker bal Aramız tütütü maşallah Daglara taşlaraa

kızdırmışlardır hayatım..erkekler..hep kendi istedikleri olsun isterler..

maalesef hayat bıyuda alttan almak bize düşer..bnmkide aksi bazen ama ne yapim katlanıyoruz
çiçek içinde çook teşekkürler elibesesimmm

Son düzenleme:

şimdi heryer kırmızılarla dolmuştur mutlaka bende hafta sonu bi bakınayım
benimde keyfim yerinde canım hatta başım ağrımasına ve kırmızıların geleceğini hissettiğim halde
koyverdim gitti artık herşeyi [/QUOTE]

aynen..bende saldım gitti vallahi..

maşallah canım allah nazardan saklasın
bizim bu aralar kavga edecek zamanımız bile yok benim ki avcunu yalacağını bildiği için hiç sesini çıkarmadan usulca erkenden yatıp uyoyor.
bide maşallah diyeyim baya baya bana yardım etmeye başladı
temizlemese bile en azından dağıtmamaya çalışıyo.

evet canım adı agnugastonnnn eczaneden temin edebilirsin.

KIZLARRRRRRR insan kocaları çekiştirirken beni çağırmazmııııı Bende varım bendeee kocamı çok severim odaa beni severrr ama iş yaparkenn tv başında su iistemesii benim keçilerimiii getirirrr kafasından aşağı dökesism gelir suyu elin ayağın var kalk al dimiiii ama yokkk evde köle ızaura varyaa ne gerek varrrrdöner dururum peşindee onu topla bunu toplaa hala ev topluyorumm sanki savaş çıkmış evdee tek olunca ev böle olmuyor kocam gelince evv dağılıyor düzen yokki adamdaaa gelde delirmeeeBirde başıma şu geldii birgün misafirm geldiiii evi temizlemiştimmmm herşey düzgündüüüü kadın oturdu koltuğun yastığını kucağına alırkennnn dürülmüşşş çorapppp kaadın eliylee uzunca salladııı gülbebek bu nee diyeeeeetabi ben şokkkkocam gelince onuu yedirmek lazımdı ama kıyamadımmmmyemeğin başına geçiririm bazen onu kaynana gibiii dır dır dırrrr o öyle yapılmaz böyle yapılır yılların aşçısı sankiiiiiiiiii.Bende iyi dolmuşumm amaaaaa temizliğin üstüne iyi gittiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…