- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
Hahhahhah bigun dedim ki bebek mebek cok gerildim halvete basliyoz ben robot nete baktim farkli mekanlar heyecan getirir diye dedim hadi bu gece otelde kalalim bende rahatlarim belki zaten olayli evlendik ay demez mi ne oteliymis o biz kari kocayiz evde yatak mi yok hirtooo
Benim de dün canım sıkkındi gittim pembe dantelli iç çamaşırı aldım moralim düzeldi. Benimki de sürekli böyle seyler bekler bazen zorunluluk da hoş olmuyor.
kızlar ben duşa gircem sonrada hazırlanıp çıkarım heralde öptüm sizi:54
hilalcim nasılda sinirli oldugunu belli ediyon kızzzbenimde var öyle şeylerim ama ben kırmızıyı sevmem başka renklerde alırım ,benim eşimde aynı şeyleri söylüyor
elibeses kız aynı kafadanız vala senle şekerim, özenmesinler öle yanındaki hatunu daha güzel, başkasına bakmasındansa herşeyi yaparım kocişimeecanımcım ben yemeğe gidiyorum malum işyerindeyim öptümm öğleden sonra burda ol olmazmı mmmuckkk
banyonun camının mandalı kırılmış arasına bişey sıkıştırınca kapanıyo. Adam çoraplarını sıkıştırıyo cama ya. pijamasını indiriyo yere sadece bacaklarını çıkarıyo içinde böyle gözlük gibi iki yuva boşluk kalıyo. Adam toplayarak çıkarmıyo bile. Kendi yetmiyo bide kedisinin pisliğiyle uğraşıyorum. Daha bir kere kumunu temizlediğini bilmem. Hep ben yapıyorum. Çöpü bile ya 2- ya 3 kere indirmiştir. Bakkala bile gitmiyo adam ya daha ne olsun
anam kaderimiz hep aynı senle ya. Bu nedir ya. Rabbim kazma saplarını bize koca diye vermiş
banyonun camının mandalı kırılmış arasına bişey sıkıştırınca kapanıyo. Adam çoraplarını sıkıştırıyo cama ya. pijamasını indiriyo yere sadece bacaklarını çıkarıyo içinde böyle gözlük gibi iki yuva boşluk kalıyo. Adam toplayarak çıkarmıyo bile. Kendi yetmiyo bide kedisinin pisliğiyle uğraşıyorum. Daha bir kere kumunu temizlediğini bilmem. Hep ben yapıyorum. Çöpü bile ya 2- ya 3 kere indirmiştir. Bakkala bile gitmiyo adam ya daha ne olsun
günaydın kızlar..
nasılsınız??
ben temizlikle meşgulüm herzaman ki gibi yani..bıktım bu huyumdan bıktım..
bizim bebek çalışmaları bugün itibariyle son buldu..yumurtlama geçti..bakalım aysonu belli olacak çalışmalar ne kadar yaramış..
Bende suan cok kizginimmm kavga ettik bi saat once ama bu sefer zor affetcem bi laf dedi cigerimi yakti o derece
ahhaha sen beni öldürdün bugün gülmekten Allah da seni güldürsünanam kaderimiz hep aynı senle ya. Bu nedir ya. Rabbim kazma saplarını bize koca diye vermiş
ay canım kızma ama beni cok güldürdün yaaaaa
ayyy alamıyom kendimi gülmekten corap sıkıştırıyo heee
bi gün bizimki ıslak corapları cıkarmamış ayakabısının içinde kalmış ana kapı girişinde bi koku diyoruz fare mi öldü oraya bak buraya bak bişi yok sonra ayakabılara bakayım dedim offfff onlar kokuyomuşşş
tabi benden yine bi zılgıtı yediii
kıyafet cıkarmasını anlatmana bayıldmmm aahaha benimki de corapları öyle cıkarır sonra benden bi dünya zılgıt yerrr
seninkinin kedileri benimkinin balıklarıııı
bi yandan okuyorum bi yandan kendi yaşadıklarımı düşünüyorumm traji komikiz biz yaaaa
Valla puffym ben o kazma sapini istemiyorum artik ben yedi ayda yedi yuz yillik gozyasi doktum ailesine toz kondurmaz benimkileride paralar bende cvbini verdim bi laf dedi donusu yok benim icin bu lafin eskisi gibi olmaz hicbisiy
ateşe fazla takılmaa kuuzumm belki yükseliverir yine belli olmaz bu işler hemm belki yanlışta ölçmüş olabilirsinnn teşekkür ederim umutegeee Allah kabul etsin inş bende okuycammm birazdannn öpüldün şekerrrr
isallah guzel gecer cnimmm
kiz ilk uyandigin anda olçceksin
bu sayilmazzzz
bende saymıyordum zatenben bugün ateşimi ölçemedim ki
Ay valla alın kızlar insanın içi acılıyo bi değşiiklik oluyo böyle bebek yapmak da herkese nasip olsunnn .. benimki de bayılır hangi erkek bayılmaz kiiii:124:
benimkide bayılır canım öyle şeylere bende jartiyer takımı almak istiyorum kırmızı-siyah
isallah guzel gecer cnimmm
kiz ilk uyandigin anda olçceksin
bu sayilmazzzz
bende saymıyordum zatenben bugün ateşimi ölçemedim ki
Ay valla alın kızlar insanın içi acılıyo bi değşiiklik oluyo böyle bebek yapmak da herkese nasip olsunnn .. benimki de bayılır hangi erkek bayılmaz kiiii:124:
benimkide bayılır canım öyle şeylere bende jartiyer takımı almak istiyorum kırmızı-siyah
ay valla neler neler var bi çarşı pazar gezmek lazımm havalarda böyle güneşli müneşli ben mi böyleyim bilmem keyfim yerine
diger kızlar kavga etmişler bazılarının kafasında balyoz sesleriii amanınnn
birsum hemen kaçmışsın canım yaaa yazıcaktım ben sana amaaaa
iş yerindeyim gec yazıyorum
bitti mi calışmalarrr daha 15 gün varmış bizim bata biz de dün akşamı es gectik ama bata kadar gün asırı yada 3 günde bir devam eder suanda hiç bişi kullanmıyorum koyverdimmm
ahhaha sen beni öldürdün bugün gülmekten Allah da seni güldürsün
olur olur arada , düzelliiiir merak etmeyin( annem gibi konuşayım size)
koca maduru bi ben sanıyordum bugün kendimi
meğersem hepimiz aynıymışız
sinir adam sinir zor bulur o halvetio derece benim sinirim yani anlayın
kız kocaları almıisınız yerden yere vuruyorsunuz beni görmediziniz kızgınlıktan beee
bir selam verdim kimse yazmadı..anlamadım
beklemedeyim elibesescim..napak bakalım ne olucak
ay canım ben kızgın değilim valla aksine şeker bal Aramız tütütü maşallah Daglara taşlaraa
bu cicek de benden sana gelsin
bizim kızlar cok cadı bugünnn coook
ay valla neler neler var bi çarşı pazar gezmek lazımm havalarda böyle güneşli müneşli ben mi böyleyim bilmem keyfim yerine
diger kızlar kavga etmişler bazılarının kafasında balyoz sesleriii amanınnn
ay canım ben kızgın değilim valla aksine şeker bal Aramız tütütü maşallah Daglara taşlaraa
bu cicek de benden sana gelsin
bizim kızlar cok cadı bugünnn coook
kocaya çok kızgınım çok
valla bu sinirle gidersem uzun bi süre halvet yok sanırım
çok teşekkürler ben son 3 hapı içmiycem galiba bir sonraki adetimde bir baktırırım yüksekse hayıt hapını alırım ilacı eczaneden temin edebilirim değilmi ay İnşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin eşime az deyince keçiboynuzu kürüne başladık hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?