Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şimdi heryer kırmızılarla dolmuştur mutlaka bende hafta sonu bi bakınayım
benimde keyfim yerinde canım hatta başım ağrımasına ve kırmızıların geleceğini hissettiğim halde
koyverdim gitti artık herşeyi [/QUOTE]

bi arkadaş söylemişti basın agrıyosa 2 kere üst üste hızlıca su iç gecer demişti denedim ve hakketen ondan sonra gecti sanırım agrıdıgını hissetmedim ama benimki öylesine agrıyoduu sebepsiz günün stresinden di belkideee

kızdırmışlardır hayatım..erkekler..hep kendi istedikleri olsun isterler..

maalesef hayat bıyuda alttan almak bize düşer..bnmkide aksi bazen ama ne yapim katlanıyoruz

ya bide calışmayan bayanların kocaları sanırım cok üstlerine gidiyo gibi geliyo bana
ben calıştıgım için biraz daha sesim cıkıyo sanki yanlış anlamayın ama ...
sesim cıkıyo derken yardım etmesi gerektiğini söylediğimde hak veriyor sadece o bakımdannn...

aynen..bende saldım gitti vallahi..[/QUOTE]

kızlar bu şarkı size
Oluruna Bırak (Sıla) - YouTube

ama herşeye rağmen onu çooookk seviyorummmm iyiki var iyiki yanımdaaa Allah eşlerimizi bize bağışlasın inşallah.Yarınn mumurtttlıycam herhaldee güzel bir gece hazırlamam lazım mumları falan hazırlayımm şöyle güzel bir yemekkkk gizli saklılarımı çıkartıpppp iş başına geçmem laızmmmmm

ay gülbebek alemsin..varya bazı satırlarında kendimi buldum cnm yaa..

bizimki sofraya oturduğumuzda kendini bir şaşırır bir şaşırır ki sorma..insanın 40 yıl düşünüpte aklına gelmeyecek şeyleri ister..o oturup yer bitirir ben hala çorbada olurum..

tv karşısındada beni bi tutmaz isteklri bitmezz

bi arkadaş söylemişti basın agrıyosa 2 kere üst üste hızlıca su iç gecer demişti denedim ve hakketen ondan sonra gecti sanırım agrıdıgını hissetmedim ama benimki öylesine agrıyoduu sebepsiz günün stresinden di belkideee

ya bide calışmayan bayanların kocaları sanırım cok üstlerine gidiyo gibi geliyo bana
ben calıştıgım için biraz daha sesim cıkıyo sanki yanlış anlamayın ama ...
sesim cıkıyo derken yardım etmesi gerektiğini söylediğimde hak veriyor sadece o bakımdannn...
[/QUOTE]

ya bnm eşim gerektiğinde yardım ediyor ama..bazen istekleride beni çıldırtmıyor değil hani..

ben alışsın istiyorum yavaştan.bebek olduğunda biliyorum ki onun dağınıklığı bana fazla gelecek..

ama çok seviyorum balımı ben yaa..canım o benim canımmmmm

Son düzenleme:

aynı desene bizim kocalarrr bazen çıldırtır beni sofradaa dediğin gibiii en sonki çıldırmadan sonra pek bişey isteyemiyorrrherşeyi yaptım hazırladım 3 çeşit yemek yanındakilerde cabasııı oturdum sofrayaaa sonrada aşkımmmm sucuklu yumurtaa yapsanaa kalktımmm sinirli bi şekildeee yaptım koydum sofraya bende çekildimmm oturmadım sofrayaa afiyet olsun dedimmm gerçekten iştahım kaçtııı oda kalktı sofradan yemiycenmi dedim yemeyeceğim dedi sen bilirsin dedimmm (çokta açtı ama) komplee hiç dokunulmayan sofrayı kaldırdımmm bulaşığa geçicem döküyorummm sucuklu yumurtayııı dedim dökme dedi geldi sırnaştıııı kuzumm benimmmmm iyi acıkmıştı ama sonra tekrar sofrayı kurdum oturduk bir güzel yedik birdahada istemedi zatennnn

canım nasıl alnatılır bilememdim valla
yoksa yazardım zaten
ama siniriliyim çok

hayatım sorun ne olursa olsun kendini üzme..

sorun eşlerimizde olsa kendimizi yıpratmamalıyız..

erkekelr biraz bencil tatlım bizim gibi düşünemyorlar

valla bu sinirle gidersem uzun bi süre halvet yok sanırım
:86::86::86:canım benim sen genede çok kızma kocaya bak yımırtlama günleride yaklaştı sev onu sev

KIZLARRRRRRR insan kocaları çekiştirirken beni çağırmazmııııı Bende varım bendeee kocamı çok severim odaa beni severrr ama iş yaparkenn tv başında su iistemesii benim keçilerimiii getirirrr kafasından aşağı dökesism gelir suyu elin ayağın var kalk al dimiiii ama yokkk evde köle ızaura varyaa ne gerek varrrrdöner dururum peşindee onu topla bunu toplaa hala ev topluyorumm sanki savaş çıkmış evdee tek olunca ev böle olmuyor kocam gelince evv dağılıyor düzen yokki adamdaaa gelde delirmeeeBirde başıma şu geldii birgün misafirm geldiiii evi temizlemiştimmmm herşey düzgündüüüü kadın oturdu koltuğun yastığını kucağına alırkennnn dürülmüşşş çorapppp kaadın eliylee uzunca salladııı gülbebek bu nee diyeeeeetabi ben şokkkkocam gelince onuu yedirmek lazımdı ama kıyamadımmmmyemeğin başına geçiririm bazen onu kaynana gibiii dır dır dırrrr o öyle yapılmaz böyle yapılır yılların aşçısı sankiiiiiiiiii.Bende iyi dolmuşumm amaaaaa temizliğin üstüne iyi gittiiiii[/QUOTE]

komşu faciasına çok güldüm canım yaaaa seni düşünemiyorum o durumda nasıl utanmışsın ayyy canım benim ya

yok bizimkine yemiycem desen o da yemez..ama birdahada asla oturmaz o sofraya..o kadar inat yani..

zaten söylüyorum bizi yıpratırsa senin o inadın yıpratır..

seninkide alem hee..yemekler dururken istekleri abartmış

canım sen beni bügün gülme krizine sokacaksın yaaaaaa

oh oh iyi yardım etsin tabi , ya sanki hizmetci alıyolar
ondan kadınlar hep erkencikten cöküyo adamlar dipdinccc nedeni belliiii

ahaha çorap heryerden cıkabilir erkek olan bi evde

evet bende cok dırdır yaptırıyo bana ama bende coooook seviyorummmm
en azından ben konuşurken o susuyooo

işte böyle dize getirilir

:86::86::86:canım benim sen genede çok kızma kocaya bak yımırtlama günleride yaklaştı sev onu sev

:

komşu faciasına çok güldüm canım yaaaa seni düşünemiyorum o durumda nasıl utanmışsın ayyy canım benim ya
[/QUOTE]
sormaa hemdeee ne utandım kuzummmm kıpkırmızı olmuştummmm açıklayamadımdaa ne bilimm orda olduğunuuu
yok bizimkine yemiycem desen o da yemez..ama birdahada asla oturmaz o sofraya..o kadar inat yani..

zaten söylüyorum bizi yıpratırsa senin o inadın yıpratır..

seninkide alem hee..yemekler dururken istekleri abartmış

Şükür bizimkinde inat yok evde ben inatçıyımdır birazcık amaa azcık sırnaşsa inat falan kalmazzz ...Benimkinin istekleri sınırsız olabiliyor bazennn burun kıvırıırr yemek seçer bazen ama ben onun burnunu daha iyi kıvırırım sonrasındaaa

Ben kocama çok aşıktım eskiden kızınca üzülüyordum, şimdi kızınca o kadar üzülmüyorum. Ama dargın kalmak içime sinmiyo. Bide galiba aşkın yerini saygı yada sevgi alıyo. O gözümde canlandırdığım dünyanın tek erkeği değil. Ama o benim herşeyim. Ben ona hep nefesim derim. O olmadan pek nefes alamıyorum. Çok kızıyorum ama iyiki benim kocam o. Bi başkasıyla ben yapamazdım. Onun tenin kokusu bile beni sakinleştirmeye yetiyor. Hala kızgınım ama inanıyorumki, şöyle bir sarılsa yada eli elime değse içim titret yine ilk günki gibi

[

ya bnm eşim gerektiğinde yardım ediyor ama..bazen istekleride beni çıldırtmıyor değil hani..

ben alışsın istiyorum yavaştan.bebek olduğunda biliyorum ki onun dağınıklığı bana fazla gelecek..

ama çok seviyorum balımı ben yaa..canım o benim canımmmmm
[/QUOTE]

canım bi ortak tarafımız daha çıktı sanırım sende eşine bal böcüğümmm diyordun galiba
ben hep eşime bal böcüğümmmmm derim
o da beni köstebeğim der.

canım bi ortak tarafımız daha çıktı sanırım sende eşine bal böcüğümmm diyordun galiba
ben hep eşime bal böcüğümmmmm derim
o da beni köstebeğim der.[/QUOTE]
hahahahahahha çok güldüm ben buna. Bende kediye severken bal böcüğü derim hep

cnm evlilik böyle birşey işte..strateji savaşı..valla eşim benim damarımı bir kabartsın inadına başlarım o zaman onun işte..

bazen canımıza takettirselerde seviyorlar bizi bee..

Son düzenleme:

canım sen beni bügün gülme krizine sokacaksın yaaaaaa
inan yazarken ben bile hala gülüyorummm
çorap faciasııı her evde olabiliyorr maleseffSusma sustukça sıra sanaa gelecekkkkkYaşasınn kadın milletiiii

puffymmm evlilikkk çok başkaa Allah hep mutlu etsinnnn geçiveriyor kızgınlık bir gülüşünde kalmıyorrr işteee

cnm evlilik böyle birşey işte..strateji savaşı..valla eşim benim damarımı bir kabartsın inadına başlarım o zaman onun işte..

bazen canımıza takettirselerde seviyorlar bizi bee..
[/QUOTE]

evlilikte o damarrr önemlidiirrrrr o damara basmazlarsa güllük gülistanlık gider herşeyy ama o damara basıldımmıııı korksunlarr bizdennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…