Ben kocama çok aşıktım eskiden kızınca üzülüyordum, şimdi kızınca o kadar üzülmüyorum. Ama dargın kalmak içime sinmiyo. Bide galiba aşkın yerini saygı yada sevgi alıyo. O gözümde canlandırdığım dünyanın tek erkeği değil.Ama o benim herşeyim. Ben ona hep nefesim derim. O olmadan pek nefes alamıyorum. Çok kızıyorum ama iyiki benim kocam o. Bi başkasıyla ben yapamazdım. Onun tenin kokusu bile beni sakinleştirmeye yetiyor. Hala kızgınım ama inanıyorumki, şöyle bir sarılsa yada eli elime değse içim titret yine ilk günki gibi
evet canım adı agnugastonnnn eczaneden temin edebilirsin.
KIZLARRRRRRR insan kocaları çekiştirirken beni çağırmazmıııııBende varım bendeee kocamı çok severim odaa beni severrr ama iş yaparkenn tv başında su iistemesii benim keçilerimiii getirirrr kafasından aşağı dökesism gelir suyu elin ayağın var kalk al dimiiii ama yokkk evde köle ızaura varyaa ne gerek varrrr döner dururum peşindee onu topla bunu toplaa hala ev topluyorumm sanki savaş çıkmış evdee tek olunca ev böle olmuyor kocam gelince evv dağılıyor düzen yokki adamdaaa gelde delirmeee Birde başıma şu geldii birgün misafirm geldiiii evi temizlemiştimmmm herşey düzgündüüüü kadın oturdu koltuğun yastığını kucağına alırkennnn dürülmüşşş çorapppp kaadın eliylee uzunca salladııı gülbebek bu nee diyeeeee tabi ben şokkk kocam gelince onuu yedirmek lazımdı ama kıyamadımmmm yemeğin başına geçiririm bazen onu kaynana gibiii dır dır dırrrr o öyle yapılmaz böyle yapılır yılların aşçısı sankiiiiiiiiii.Bende iyi dolmuşumm amaaaaa temizliğin üstüne iyi gittiiiii
canım bi ortak tarafımız daha çıktı sanırım sende eşine bal böcüğümmm diyordun galiba
ben hep eşime bal böcüğümmmmm derim
o da beni köstebeğim der.
hahahahahahha çok güldüm ben buna. Bende kediye severken bal böcüğü derim hep
ben kıyamam kocamaaz önce bile mutfak halılarını kaldırmış mutfağı süpürüp paspas yapıyordu kahvaltımıda hazırlamış öperek uyandırıyodu beni kıyamammm ama gebeyim die deil gebe olmadan öncede böyleydi,herif işten gelir yorgun argın yemek hazırlar bişeyler yapar sonrada tepsiye koyup benm gibi danayı uyandırıp yemek yedirirdi ama bazende aşırı titizliği tutuyo o da beni delirtiyo okadar kusur kadı kızındada olur diyorum ben burcu kova ama sanırım yükseleni başak mesela dün akşam o bilgisayar odasındayken benden sürekli çay istedi bende üşenmedim götürdüm böyle şeylerin lafı bile olmaz aramızda çünkü yeri geliyo benimde işimi o hafifletiyo
Ben kocama çok aşıktım eskiden kızınca üzülüyordum, şimdi kızınca o kadar üzülmüyorum. Ama dargın kalmak içime sinmiyo. Bide galiba aşkın yerini saygı yada sevgi alıyo. O gözümde canlandırdığım dünyanın tek erkeği değil.Ama o benim herşeyim. Ben ona hep nefesim derim. O olmadan pek nefes alamıyorum. Çok kızıyorum ama iyiki benim kocam o. Bi başkasıyla ben yapamazdım. Onun tenin kokusu bile beni sakinleştirmeye yetiyor. Hala kızgınım ama inanıyorumki, şöyle bir sarılsa yada eli elime değse içim titret yine ilk günki gibi
Iste bu sebebten kirginligimiz iki kat artiyo sanirim bende nefesim derim kocama dedigin gibi ilk elimi tuttugu gun gibi hişediyorum bazen bu sevgiye karsilik verdigi acida sevgi kadar buyuk oluyo
canım zaten sorunda halvetle ilgili
dün ortada daha bi şey yokken tatlı tatlı kpnuştum
bak dedim bu ay dediğin gibi adete kadar gün aşırı olacak
ama ben bunu sana sölemicem sen takip edeceksin günleri
ben her şeyle ilgilenmekten bıktım bebek için takibi sen yap nolur dedim
yok yorgunum yok uykum var diyip koltukta uyumak yok uyandırmam dedim
ok dedi
sonra uyudukoltukta
kalk yerine yat dedim bende sinirden tüm ütülerimi bitirdim
anladı yaptığı hatayı kalkmış bana şımarıklık yapıyo sabah hazır ol halvet var diyo
yook canım oo ööle değil dedim ve saatlerce sustum
şimdi benim eşimde ilşkiden sonra bi ağrı oluyo dr gittik bi şey yok dedi psikolojik dedi
evlenmeden çok öncesinde bi ilişki sırasında olmuş bu durumve hep olacak korkusu var geçmiyo
bi ara geçti gibi oldu dünde tam yatacak yaa ağrıyo diyo ilgi bekliyo bendendedim elinden tutup dr a mı götüriim seni git ilgilen sorununla ben dr değilim dedim
gece 4 te yattım sinirden
sabahta dokunmadı bana korkudan
biraz önce de aramış mik mik konuşuyo ben ona bişey belli etmedim ama artık sninir tepende yanii
cnm valla sen onu müzelet..tabikide bnm eşimin sürekli benden çay istemesi zoruma gitmiyor..ama alakasız zamanlarda saçma istekleri o kadar çok ki..
ve çok dağınık..öyle senin ki gibi süpüreyim paspaslim yok bizde bnde yaptırtmam o kadar zaten..birtek balkondan halı çırpar o kadar.kendi dağınıklığını toplasın..o çorapları ortalıkta bırakmasın yeter bana..bak ne kadar kolay bir hatunum aslında ben..
evlilikte o damarrr önemlidiirrrrr o damara basmazlarsa güllük gülistanlık gider herşeyy ama o damara basıldımmıııı korksunlarr bizdennnnnnn
bide benim bişeyimi görse bunlar ne diyo
diyom ben seninkileri her gün topluyom bi kere de sen al yerine koyyy
Tencere kapakız anacım yapıcak bişi yokk
benim ablamın eşi o kadar uyuz bi insandır ama ablamın dediğine göre cok topluymuş
işte hepsinin bi kötü huyu var ve cok olanı sanırım dagınıklık hep anaları yapıyoo
eşime diyom senin annen ögretememiş diye o zaman da annem ögretti de ben yapmıyorum diyooo
Benim oglum olursa bak ben ona ne işler yapıcam hele bi yapmasın
ya bu esra erolun bebişi ne tatlı yirim ben onu yirim maşallahhhhh
cnm valla sen onu müzelet..tabikide bnm eşimin sürekli benden çay istemesi zoruma gitmiyor..ama alakasız zamanlarda saçma istekleri o kadar çok ki..
ve çok dağınık..öyle senin ki gibi süpüreyim paspaslim yok bizde bnde yaptırtmam o kadar zaten..birtek balkondan halı çırpar o kadar.kendi dağınıklığını toplasın..o çorapları ortalıkta bırakmasın yeter bana..bak ne kadar kolay bir hatunum aslında ben..
ben kıyamam kocamaaz önce bile mutfak halılarını kaldırmış mutfağı süpürüp paspas yapıyordu kahvaltımıda hazırlamış öperek uyandırıyodu beni kıyamammm ama gebeyim die deil gebe olmadan öncede böyleydi,herif işten gelir yorgun argın yemek hazırlar bişeyler yapar sonrada tepsiye koyup benm gibi danayı uyandırıp yemek yedirirdi ama bazende aşırı titizliği tutuyo o da beni delirtiyo okadar kusur kadı kızındada olur diyorum ben burcu kova ama sanırım yükseleni başak mesela dün akşam o bilgisayar odasındayken benden sürekli çay istedi bende üşenmedim götürdüm böyle şeylerin lafı bile olmaz aramızda çünkü yeri geliyo benimde işimi o hafifletiyo
tatlım
1. adete kadar halvet etme bence..bu çok uzun ve zararlı dünde demiştim..bebk tutunacaksada tutunmasını zorlaştırma..malum günlerinde yap bitir olayı..sonra canınız isteyince olsun..erkekler koşullanmayı sevmiyorlar maalesef..sorunu içinde geçmiş olsun.
2. eşin zaten dünden sinirliydi yanlış hatırlamıyorsam üzerine gitme bak onlar nasıl doğru yolu buluyorlar..hatta geri çek kendini bak tıpış tıpış oluyorlar sonra..
3.kendine sinir yapma bu senin bünyeni etkiler..yumurtlamanı hormonlarını herşeyini..
4. tribinide yap hayatım..niye belli etmedin??
Evet maşallah bütün bebiklere
Bende seda sayan erol köse olayına tutuldum. Kadırgalı dövmüş tipsiz herifi
evet sevgi ne kadar büyük olursa nefret ve acıda o denli büyük olur. Bunu ben bir dönem yaşadım. Çok zor. Fazla takıntı yapmadan yaşasak evliliklerimiz çok daha mutlu gidicek ama işte bir kadınlar ince eleğip sık dokuyoruz bu yüzdende sorunları büyütüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?