Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm kızlar nsılsınızelfcım hosgeldın özlettın kendını valla nasılsın tatlım

Evet maşallah bütün bebiklere
Bende seda sayan erol köse olayına tutuldum. Kadırgalı dövmüş tipsiz herifi

dün okudum bende cnm onu..erol köseye baktım dün gece twitterda neler yazmış diye..ya nasıl adam bu yaa..rezil..

zaten ona error köse diyorlarmış artık

maşallah maşallah cnm bnm..anlatma heryerde..

bnmki üzerime titrer ama bonus olarakta dağınıklığına yapar yani

vallaa öyle allah razı olsun onlardan başımızdan da eksik etmesin ben çok razıyım şahsen.çiçeğim kelebeğim papatyam die seslenir ve şımartır beni hep en çok ta bunu seviyorum zatenben biraz kocacı bi kızım yapamam heralde kocamsız

slm kızlar nsılsınızelfcım hosgeldın özlettın kendını valla nasılsın tatlım
kuzucum kusura bakma ben yazdığını görmedim pc başında değildim hayatım bende sizleri çok özledim valla iyiyim çok şükür sen nasılsın gözümüz aydın bebişimiz oluyormuş valla güzel haberlerini aldım çok mutlu oldum canım yaaa

alemsin pufişim yaaa...bnmki sanki öyle değil..işi icabı bir o da ona ayrıldı ve onun aletleri bilmem neleri..ve orayı bile toparlamaz yani..ben toparlarım ama inanılmaz karışıktır hee bunuda söylim..
aman patlatma tv'yi yazık..sık dişini hiç oralı olma..alakasız şeyleri istemekten zevk alıyorlar cnm belli

hep böyle güzel devam etsin inşallah ccanımmmm benimmm

Illaki takiyorum ozellikle yedi aylik evliligimin bes ayini hamilelikle gecirmem etkili sanirim cok iyiyken bi anda sinir kupu oluyorum aglayip zirliyorum kirip dokuyorum ve nefret ediyorum herseyden
Canım bunların çoğuda bebişten oluyo zaten. Hormonlar tavan durumda ondandır. Ama sakin ol sonra bu yaptıklarınla dalga geçer sende benim gibi bide ona ağlarsın

dövmüşmüüüüüüüüüüü

Yüzüne tükürmüş bide çantasıyla omuzuna vurmuş. Stelyo pipisde dövdürmüş Çok üzüldüm bak kahroldum

dün okudum bende cnm onu..erol köseye baktım dün gece twitterda neler yazmış diye..ya nasıl adam bu yaa..rezil..

zaten ona error köse diyorlarmış artık

Tam yerinde olmuş çok beğendim. Error Köse çok iyi yaaa

kızlar aadetime 8 gün var bende hiç bir belirti yok ateş ölçümü yapıyorum 1 aydır 36.0 hep ateşim ovülasyon test kullandım yalnız yumurtanın çatladıgı gün 36.4 oldu ama uyuya kalmışım farklı sattte ölçtüm normalde sabah 6 da ölçerim ogün öglen ölçtüm oyüzden öle çıkmış olabiirim şuan 36.0 devam ediyo napcam yani bu sonuçlara göre hamile degilmiyimmm

onemlı degıl tatlımcok saol canım benım darısı senın basına artık senden beklıyoruz bebiş

maşallah maşallah cnm bnm..anlatma heryerde..

bnmki üzerime titrer ama bonus olarakta dağınıklığına yapar yani

Kuzummm kusura bakma benim cinler tepemde tepisiyo selam verdin yazamadim sen siteye girdigimde bana ilk hosgeldin diyen kisisin bebecim kizma yazmadim diye olur mu

tvye niye yazık olsun. Bu evi tuttuk, tabi kayınvalidemlerle evi ayırıyoruz. Hiç eşyamız yok. Bende maaşı almıştım. Gittim hemen bi koltuk takımı siparişi verdim.2-3 tanede halı. Ufak ufak eksik tamamlıycaz sözde. daha evde eşya yok. Sadece 2 tane halı geldi başka bişey yok ev bomboş. Sözde bana süpriz yapmış, arabadan benim montumu alsana dedi. Gittim aşağıya buda peşimden geliyo. Bi baktım Kocaman tv bu geldi hemen sevindinmi dedi. Yaaa çok sevindim. Halının birini üstüne yatar diğerinide üstümüze örter tv izleriz dedim Kaptım tvyi çıkardım yukarı O tvsiz kalmaz kırsam yenisini alır yani aynı gün

şimdi aramış koca mik mik konuşuyo benimle teldee
dedim ben grip oldum sanırım antibiyotik aldım dedim
şok oldu (normalde aspinin bile içmem )
ee dedi hiç almazsın bugünü mü buldun içmek için ...
yapacak bi şey yok dedim
sinir oldu kapattı
umrumda mı değil!

kızlar aadetime 8 gün var bende hiç bir belirti yok ateş ölçümü yapıyorum 1 aydır 36.0 hep ateşim ovülasyon test kullandım yalnız yumurtanın çatladıgı gün 36.4 oldu ama uyuya kalmışım farklı sattte ölçtüm normalde sabah 6 da ölçerim ogün öglen ölçtüm oyüzden öle çıkmış olabiirim şuan 36.0 devam ediyo napcam yani bu sonuçlara göre hamile degilmiyimmm

inş canım yaa hayırlısıyla olur inş biraz kanamam var dünden beri sanki erkenden adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor kuzucum nasıl bir duygu hamilelik:18:

cok guzel bı duygu canım anlatılmazkı kelımelere sıgmaz anlatmak rabbım sanada nasıp eder inşallah

canım bi ortak tarafımız daha çıktı sanırım sende eşine bal böcüğümmm diyordun galiba
ben hep eşime bal böcüğümmmmm derim
o da beni köstebeğim der.
hahahahahahha çok güldüm ben buna. Bende kediye severken bal böcüğü derim hep [/QUOTE]

canım belli ki eşinde çok sters yapıyo artık o yüzden de ikinizde gerginsiniz
seni de çok iyi anlıyorum ama erkekler bizden daha farklılar aslında yöneltilmeyi sevmezlar ama biz yönetiriz onları heleki birşey yapılacaksa illaki bi dürtmemiz gerekir
o zaten hatasını anlamış canım sende bu sefer de alttan al
gerçi bazen bile kendime kızıyorum hep alttan al hep alttan al nereye kadar diye ama

evet cnm seninle ortak yanlarımız gitgide çoğaldı farkındaysan eğer.....bal böcüğüm derim cnm bnm..96 kglık bal böcüğüm o benim..arada kızdırsada ne yapalım sevmek lazım kocaları..
96 senin ki 96'lık benim ki 76 'lık zor oluyo
çok istiyorum kilo alsın ama yok nasıl bir bünyesi varsa o kadar da yiyor ama bir türlü kilo alamıyo

bende senin gibi düşünüyorum canım anneleri hiç birşey öğretmemiş
ilk evlendiğimzde benimki hiç birşey yapmıyordu ama artık yapmaya başladı
kayınvalidem diyo bekarken hiç bi iş yapmıyorlardı diye vallahi anne senin hatan diyorum keşke alıştırsaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…