Evet maşallah bütün bebiklere
Bende seda sayan erol köse olayına tutuldum. Kadırgalı dövmüş tipsiz herifi
evt hakkaten müzelik yani benimki,kapıdan ilk girdiği an montunu bi asar onun harici hiçbiyerde hiçbişeyini görmem,mesela biz evde sigara içilmediği için bilgisayar odası yaptık ona ve sadece orada içiliyo sigarao oda bile pırıl pırıldır hiç üşenmez herrrgün pc ve masasının tozunu alırohh misss vallaa arasam bulamazdım böylesini gebelikten dolayı bi kansızlığım var dr kan ilacı verdi ama yinede takviye olsun die dut pekmezi getirmiş annem eşimde tepemde hep iç şunu iç şunu die die,çok tiksiniyorum ama napiim içmeyede mecburum,böyle yani işte allah sizede kolaylık versin vallaa
şanslısınn çiçeğimböceğmmm bencede sen onu müzelett zor bulunurrr çünküüüüübenimki elim kesildiğinde bebekler gibi baktı baanaa hamiş olduğumda davranışını düşünemiyorum eminimki çok yardımcı olacaktır kuzum benim banyoma kadar yaptırmıştııı hiç unutamam o yaptıklarınııı sabahlara kadar ateşimi düşürmeye çalıştııı bir gram uyumadııı o yüzdennn eşimee pek kızamam bennn yaa Allah onları başımızdan eksik etmesin bak şimdiii kocamı özledimmm bennnn yaaaaaaaa gelsin dağıtsın eviiiii ben razıyım amaaaa yanımda olsunn yeter kiiii....2 günde bir gelmesi zor gelio banaaaaaaa
kuzucum kusura bakma ben yazdığını görmedim pc başında değildim hayatım bende sizleri çok özledim valla iyiyim çok şükür sen nasılsın gözümüz aydın bebişimiz oluyormuş valla güzel haberlerini aldım çok mutlu oldum canım yaaaslm kızlar nsılsınızelfcım hosgeldın özlettın kendını valla nasılsın tatlım
Birsum aynı anda eve gireriz bazen koşa koşa mutfağa giriyorumki hemen yemek olsun. Beni çağırır ne istiyo kumanda pili varmı, uydunun kanallaarının sırasımı değişik tvdeki bi olayı göstermek için çağırır. O an o tvyi onun kafaya patlatmak istiyorum. Dişlerimi sıkıyorumama bi gün o tv ile bi münasebeti olucak az kaldı
vallaa öyle allah razı olsun onlardan başımızdan da eksik etmesin ben çok razıyım şahsen.çiçeğim kelebeğim papatyam die seslenir ve şımartır beni hep en çok ta bunu seviyorum zatenben biraz kocacı bi kızım yapamam heralde kocamsız
Canım bunların çoğuda bebişten oluyo zaten. Hormonlar tavan durumda ondandır. Ama sakin ol sonra bu yaptıklarınla dalga geçerIllaki takiyorum ozellikle yedi aylik evliligimin bes ayini hamilelikle gecirmem etkili sanirim cok iyiyken bi anda sinir kupu oluyorum aglayip zirliyorum kirip dokuyorum ve nefret ediyorum herseyden
dövmüşmüüüüüüüüüüü
dün okudum bende cnm onu..erol köseye baktım dün gece twitterda neler yazmış diye..ya nasıl adam bu yaa..rezil..
zaten ona error köse diyorlarmış artık
kuzucum kusura bakma ben yazdığını görmedim pc başında değildim hayatım bende sizleri çok özledim valla iyiyim çok şükür sen nasılsın gözümüz aydın bebişimiz oluyormuş valla güzel haberlerini aldım çok mutlu oldum canım yaaa
maşallah maşallah cnm bnm..anlatma heryerde..
bnmki üzerime titrer ama bonus olarakta dağınıklığına yapar yani
alemsin pufişim yaaa...bnmki sanki öyle değil..işi icabı bir o da ona ayrıldı ve onun aletleri bilmem neleri..ve orayı bile toparlamaz yani..ben toparlarım ama inanılmaz karışıktır hee bunuda söylim..
aman patlatma tv'yi yazık..sık dişini hiç oralı olma..alakasız şeyleri istemekten zevk alıyorlar cnm belli
onemlı degıl tatlımcok saol canım benım darısı senın basına artık senden beklıyoruz bebiş
elfcım kayınbababn nasıl oldu tatlım
inş canım yaa hayırlısıyla olur inş biraz kanamam var dünden beri sanki erkenden adet olcakmışım gibi kasıklarım ağrıyor kuzucum nasıl bir duygu hamilelik:18:
hahahahahahha çok güldüm ben buna. Bende kediye severken bal böcüğü derim hepcanım bi ortak tarafımız daha çıktı sanırım sende eşine bal böcüğümmm diyordun galiba
ben hep eşime bal böcüğümmmmm derim
o da beni köstebeğim der.
canım belli ki eşinde çok sters yapıyo artık o yüzden de ikinizde gerginsinizcanım zaten sorunda halvetle ilgili
dün ortada daha bi şey yokken tatlı tatlı kpnuştum
bak dedim bu ay dediğin gibi adete kadar gün aşırı olacak
ama ben bunu sana sölemicem sen takip edeceksin günleri
ben her şeyle ilgilenmekten bıktım bebek için takibi sen yap nolur dedim
yok yorgunum yok uykum var diyip koltukta uyumak yok uyandırmam dedim
ok dedi
sonra uyudukoltukta
kalk yerine yat dedim bende sinirden tüm ütülerimi bitirdim
anladı yaptığı hatayı kalkmış bana şımarıklık yapıyo sabah hazır ol halvet var diyo
yook canım oo ööle değil dedim ve saatlerce sustum
şimdi benim eşimde ilşkiden sonra bi ağrı oluyo dr gittik bi şey yok dedi psikolojik dedi
evlenmeden çok öncesinde bi ilişki sırasında olmuş bu durumve hep olacak korkusu var geçmiyo
bi ara geçti gibi oldu dünde tam yatacak yaa ağrıyo diyo ilgi bekliyo bendendedim elinden tutup dr a mı götüriim seni git ilgilen sorununla ben dr değilim dedim
gece 4 te yattım sinirden
sabahta dokunmadı bana korkudan
biraz önce de aramış mik mik konuşuyo ben ona bişey belli etmedim ama artık sninir tepende yanii
96evet cnm seninle ortak yanlarımız gitgide çoğaldı farkındaysan eğer.....bal böcüğüm derim cnm bnm..96 kglık bal böcüğüm o benim..arada kızdırsada ne yapalım sevmek lazım kocaları..
valla bende aynı lafı söylüyorum cnm kaynanamı suçluyorum..yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama..
Ama öyle hep toplamış kadın bunların arkasını hep ama..ya bir öğret de ki oğlum şunu yap bunu et diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?