Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

daha neler yazmış twttrda gördün mü??

yok m.alinin sevgilisi stelyoymuş,elele geziyorlarmış,aşcinselmiş m.ali erbil, seda sayan pavyondan gelmeymiş,kadının çıplak resimlerini yayınlamış twttrda..manyak ya hasta beyinli..

iyi sayılır canım yaaa ilaç tedavisi uyguluyorlarbakalım hala daha hastanede bu hafta çıkar gibi çok şükür ki ayağını kesmediler kılpayı kurtardı hayatım yaaa

cok buyuk gecmış olsun canım rabbım şıfa versın ayagı nıye canım

kızlar size birşey sormak istiyorum...
hormon değerlerim sizce nasıl??? hamileliğe uygun mu??

TSH -- 4.05
PROGESTERON -- 14.02
PROLAKTİN -- 24.89

cnm bence adetini bekle..ateşle olan sonuçlar yanıltabilir..eğer yumurtlama döneminde çalıştıysanız sorun etme ve adetini bekle cnm..inşallah bebişin seninledir..

cnm bence adetini bekle..ateşle olan sonuçlar yanıltabilir..eğer yumurtlama döneminde çalıştıysanız sorun etme ve adetini bekle cnm..inşallah bebişin seninledir..

gerçekten ölemi canım yani ateş yanıltabiliyomuu burda bazı yazıları okudum ateş düştüyse hamilelik yok yazıyo

Kuzummm kusura bakma benim cinler tepemde tepisiyo selam verdin yazamadim sen siteye girdigimde bana ilk hosgeldin diyen kisisin bebecim kizma yazmadim diye olur mu

bak yaa sakin ol gebişim bnm..takma kafana bak bebişin olcak senin sen sakin ol..

zamanı gelince çıkarırsın acısını kocişten hep öyle olmaz mı sence??

özel değilse anlat istersen..bak unutmamışta beni yirim yirimmm sana nasıl kızayım ki ben yaaa

gördüm canım ya yok kendi geçmişindeki yerlerle kkarıştırdı vs yazmış. Elindeki çanta kapalı çarşı malıymış. Gerizekalı bir bakışta anladığına göre kendide kapalı çarşıdan giyiniyo galiba

cok buyuk gecmış olsun canım rabbım şıfa versın ayagı nıye canım

sağolasın canım benim yaa amin düzeliyor gibi işte kuzucum senelerdir günlük 2 paket sigara içiyormuş son deme gelmiş artık biz bel fıtığı sanıyorduk değilmiş damar tıkanmış ayağı morarmış kesilecek deme gelmiş ama ameliyat ve ilaç tedavisi falan çok şükür kurtldu kesilmeden şimdilik iyi işte

buna sadece tek cülede cevap vermek isterim..erkeklerden başka ne beklenebilir ki??

ama sorsan derler ki ; aaa banane ya gider geri götürürüm ben sende izle canın sıkılmasın diye aldım der..kendisiyle alakası kesinlikle yoktur yani

Amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inş kendine dikkat ediyorsun dimi doktora gittin mi baktınız mı ultrasonda canım:18::18::18:

etmeye calısıyorum canım ama gece kotuydum ya mıde bulantısı mıde agrısı bıarada yaşadım ya sbaha kadar uyumadım daha gıtmedım canım dr 7 haftalık olsun gıderım dedım sence dogrumu:18:

birazdan tekrar arar cnm sen hiç takma..

kızlar slm size bişi soracağım.dün çatlatma iğnemi oldum doktor 36 saat sonra ilişki dedi gerçekten saat hesabı yapıp ona göre mi ilişkiye girecem biraz komik ama dün akşam 6 da oldum iğneyi 36 saat yarın sabah 6 ya denk gelio ne yapacağım bilemedim

ya ben hayatta tv izlemem cidden, elişi örüyorum fırsat buldukça yani tv ile hiç işim olmaz desem yeridir. Aynen öyle dedi bana. Canın sıkılmasın diye aldım dedi. Bide tv yanlızca aksiyon filmleri ve çizgi film izliyo sonrada diyoki sen niye izlemiyosunda elişi yapıyosun Allahım ya ben çok seviyorum bu adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…