Canım bunların çoğuda bebişten oluyo zaten. Hormonlar tavan durumda ondandır. Ama sakin ol sonra bu yaptıklarınla dalga geçersende benim gibi bide ona ağlarsın
Yüzüne tükürmüş bide çantasıyla omuzuna vurmuş. Stelyo pipisde dövdürmüşÇok üzüldüm bak kahroldum
Tam yerinde olmuş çok beğendim. Error Köse çok iyi yaaa
hep böyle güzel devam etsin inşallah c canımmmm benimmm
iyi sayılır canım yaaa ilaç tedavisi uyguluyorlarbakalım hala daha hastanede bu hafta çıkar gibi çok şükür ki ayağını kesmediler kılpayı kurtardı hayatım yaaa
cok guzel bı duygu canım anlatılmazkı kelımelere sıgmaz anlatmak rabbım sanada nasıp eder inşallah
kızlar aadetime 8 gün var bende hiç bir belirti yok ateş ölçümü yapıyorum 1 aydır 36.0 hep ateşim ovülasyon test kullandım yalnız yumurtanın çatladıgı gün 36.4 oldu ama uyuya kalmışım farklı sattte ölçtüm normalde sabah 6 da ölçerim ogün öglen ölçtüm oyüzden öle çıkmış olabiirim şuan 36.0 devam ediyo napcam yani bu sonuçlara göre hamile degilmiyimmm
cok guzel bı duygu canım anlatılmazkı kelımelere sıgmaz anlatmak rabbım sanada nasıp eder inşallah
cnm bence adetini bekle..ateşle olan sonuçlar yanıltabilir..eğer yumurtlama döneminde çalıştıysanız sorun etme ve adetini bekle cnm..inşallah bebişin seninledir..
Kuzummm kusura bakma benim cinler tepemde tepisiyo selam verdin yazamadim sen siteye girdigimde bana ilk hosgeldin diyen kisisin bebecim kizma yazmadim diye olur mu
gördüm canım ya yok kendi geçmişindeki yerlerle kkarıştırdı vs yazmış. Elindeki çanta kapalı çarşı malıymış. Gerizekalı bir bakışta anladığına göre kendide kapalı çarşıdan giyiniyo galibadaha neler yazmış twttrda gördün mü??
yok m.alinin sevgilisi stelyoymuş,elele geziyorlarmış,aşcinselmiş m.ali erbil, seda sayan pavyondan gelmeymiş,kadının çıplak resimlerini yayınlamış twttrda..manyak ya hasta beyinli..
cok buyuk gecmış olsun canım rabbım şıfa versın ayagı nıye canım
haberine çook sevinmiştik yaaa o gün
kızım bizde bu kocalar varken hamiş kalmamız imkansız
tvye niye yazık olsun. Bu evi tuttuk, tabi kayınvalidemlerle evi ayırıyoruz. Hiç eşyamız yok. Bende maaşı almıştım. Gittim hemen bi koltuk takımı siparişi verdim.2-3 tanede halı. Ufak ufak eksik tamamlıycaz sözde. daha evde eşya yok. Sadece 2 tane halı geldi başka bişey yok ev bomboş. Sözde bana süpriz yapmış, arabadan benim montumu alsana dedi. Gittim aşağıya buda peşimden geliyo. Bi baktım Kocaman tvbu geldi hemen sevindinmi dedi. Yaaa çok sevindim. Halının birini üstüne yatar diğerinide üstümüze örter tv izleriz dedim Kaptım tvyi çıkardım yukarı O tvsiz kalmaz kırsam yenisini alır yani aynı gün
haberine çook sevinmiştik yaaa o gün
kızım bizde bu kocalar varken hamiş kalmamız imkansız
Amin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inş kendine dikkat ediyorsun dimi doktora gittin mi baktınız mı ultrasonda canım:18::18::18:
şimdi aramış koca mik mik konuşuyo benimle teldee
dedim ben grip oldum sanırım antibiyotik aldım dedim
şok oldu (normalde aspinin bile içmem )
ee dedi hiç almazsın bugünü mü buldun içmek için ...
yapacak bi şey yok dedim
sinir oldu kapattı
umrumda mı değil!
buna sadece tek cülede cevap vermek isterim..erkeklerden başka ne beklenebilir ki??
ama sorsan derler ki ; aaa banane ya gider geri götürürüm ben sende izle canın sıkılmasın diye aldım der..kendisiyle alakası kesinlikle yoktur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?