Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

etmeye calısıyorum canım ama gece kotuydum ya mıde bulantısı mıde agrısı bıarada yaşadım ya sbaha kadar uyumadım daha gıtmedım canım dr 7 haftalık olsun gıderım dedım sence dogrumu:18:

canım mide bulantısı baş ağrısı olası şeyler benim eltim 4 aya girecek daha hala kusuyor ateşleniyor bunlar normal ama bence rutin kontrole git baktır değerlere bakılsın zaten o sana tekrar gün verecektir kalp atışları için falan ama yinede sen bilirsin canım doktor lafı biraz sinir bozucu gitmek de dert gitmemekte korkar oldum artık açıkçası kuzucum

kızlar beyaz tv de seda sayan var
anam anammm ortalık karışmışşş ben de diyo erol kösenin eşinin videolarını yayınlıcam diyo
bu erol kösenin başına yakındır bişii gelirrr

evet cnm sabah 6da ilşki olacak

3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm kızlarr naslsnz ben daha iim ama bogazım biraz agrıo daha tam geçmiş degl okul da tetklıo tabii bugn baya bi bagrdm çocklara
ateş tablomu paylaşayım ama hastalıktan bu kadar yuksek gibi gelıo bana gecen aylarda hiç 37yi görmemiştim 38.5tu ateşim evvelki gece.....37 civarı şu aralar ....
bi de bnm çizgimi dogru yere çekmişti ama sonra başka yere kaydırdı dün nden anlamadım :44:ben de kendm çektm çizgimi

Son düzenleme:
kızlar beyaz tv de seda sayan var
anam anammm ortalık karışmışşş ben de diyo erol kösenin eşinin videolarını yayınlıcam diyo
bu erol kösenin başına yakındır bişii gelirrr

allah bilir ama bu kadar azanın başınada hep bişeyler gelmiştir bugüne kadar. Bununda yakın galiba. Eceli gelen it cami duvarına işer diye boşuna dememişler. Geçende acunla uğraşmıştı.

bende cok merak edıyorum bebişi ne durumda dıye ama doktordan korkuyorum vala ters bışey der dıye agzıların ayarı yokkı :18::18:

selam kızlarr....
dün akşam kontrole gittim doktor bebeğin kendisi düştüğünü söyledi
kürtaja gerek yokmuş..
karından ultrasonla baktı rahim temiz dedi.....
korunmana gerek yok dedi..
2. düşüğüm dedim...
3. tekrarlarsa eğer o zaman araştırmaya gönderiyoruz dedi...
şuan hala kanamam var tabi...
1 hafta sonra normal devam edebilirsiniz dedi..
aklıma bişey takıldı size sorayım dedim...
karından ultrasonla bakıldığında rahimin temizlendiği anlaşılır mı ?

korunma vermediğine sevindim bu arada son gaz çalışmalara devam

[
ildaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kendi kendini doldurmayı bırak lütfen eşinle birlikte geçirdiğin güzel şeyleri getir aklına
o zaman sinirin azalır belki

yok canım doldurmak değil benimki
biz çok iyiyken aramıza geçen sene acayip bi soğukluk girmişti bu sebepten
eşime takık bi kadın vardı çok zor bi seneydi
onun öncesinde de ailesi şağolsun halvetten soğumuştum
aslında biz bu yıl ilk yılımız gibi yani 5.ay bebk için denememiz ve aslında 5 aydır düzenli halvet içindeydik
ama şimdi hissediyorum aynı durumlar başladı gibi

tam saati olacak yani garip yahu hadi hayrlısı bakalım saatleri 6 ya kuralım madem teşekkürler canm

evet cnm bende 3 aralıkta cts günü öğlen 12 de vuruldum ogünde ilişki oldu pazar günü akşam 12dede oldu.belinin altına yastık koy 5 6 saat hi kalkma dedi bnm dr

bende cok merak edıyorum bebişi ne durumda dıye ama doktordan korkuyorum vala ters bışey der dıye agzıların ayarı yokkı :18::18:

haklısın canım yaaa doğru söylüyorsun adam aklıllı ilgilenen bakan yok ki sen kendini bilirsin canım durumuna göre bakarsın artık en doğrusu bu gibi gözüküyor kuzucum asemb yok neden gelmediki acaba gelirdi şimdiye kadar:18:

Kendini böyle şartlama güzelim. Herşey güzel olucak. Hormonların yukarılarda galiba. Şöyle bi alışveriş yapıp rahatlsan nasıl olur. Arayada soğukluk girdi falan deme. O senin biricik kocişin sende onun güzeller güzeli evinin sultanı eşisin. İkinizden daha kıymetli bişey yok. Bunu böyle düşün. Birde eskiler ne olursa olsun yatakta küslük olmaz der bilgin olsun canımcım

gerçekten ölemi canım yani ateş yanıltabiliyomuu burda bazı yazıları okudum ateş düştüyse hamilelik yok yazıyo

ya belki öyle olmayan arkadaşlarda vardır ama şimdi ateşin yok diye hamile olmadığını düşünme ve kendini üzme..bekle adetini cnmbnm en mantıklısı bu şuan..

hoşgeldin canım ateşin çok iyi maşşalah hep böyle kalır inşallah
seninki gene çekik benimkine kara veremediler bir türlü
iki kere yeri değişti bugünde hiç yok çizgi
ama benim eteşim bu gün 36,1 oldu kırmızılar yolda geliyo yani
ama biz kızlarla onu saymıyoruz ben bugün ölçmedin unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…