etmeye calısıyorum canım ama gece kotuydum ya mıde bulantısı mıde agrısı bıarada yaşadım ya sbaha kadar uyumadımdaha gıtmedım canım dr 7 haftalık olsun gıderım dedım sence dogrumu:18:
kızlar slm size bişi soracağım.dün çatlatma iğnemi oldum doktor 36 saat sonra ilişki dedi gerçekten saat hesabı yapıp ona göre mi ilişkiye girecembiraz komik ama dün akşam 6 da oldum iğneyi 36 saat yarın sabah 6 ya denk gelio ne yapacağım bilemedim
hoşgeldin canım
kızlar beyaz tv de seda sayan var
anam anammm ortalık karışmışşş ben de diyo erol kösenin eşinin videolarını yayınlıcam diyo
bu erol kösenin başına yakındır bişii gelirrr
canım mide bulantısı baş ağrısı olası şeyler benim eltim 4 aya girecek daha hala kusuyor ateşleniyor bunlar normal ama bence rutin kontrole git baktır değerlere bakılsın zaten o sana tekrar gün verecektir kalp atışları için falan ama yinede sen bilirsin canım doktor lafı biraz sinir bozucu gitmek de dert gitmemekte korkar oldum artık açıkçası kuzucum
ildaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kendi kendini doldurmayı bırak lütfen eşinle birlikte geçirdiğin güzel şeyleri getir aklına
o zaman sinirin azalır belki
tam saati olacak yani garip yahu hadi hayrlısı bakalım saatleri 6 ya kuralım mademteşekkürler canm
bende cok merak edıyorum bebişi ne durumda dıye ama doktordan korkuyorum vala ters bışey der dıye agzıların ayarı yokkı :18::18:
kızlar size birşey sormak istiyorum...
Hormon değerlerim sizce nasıl??? Hamileliğe uygun mu??
Tsh -- 4.05
progesteron -- 14.02
prolaktin -- 24.89
[
yok canım doldurmak değil benimki
biz çok iyiyken aramıza geçen sene acayip bi soğukluk girmişti bu sebepten
eşime takık bi kadın vardı çok zor bi seneydi
onun öncesinde de ailesi şağolsun halvetten soğumuştum
aslında biz bu yıl ilk yılımız gibi yani 5.ay bebk için denememiz ve aslında 5 aydır düzenli halvet içindeydik
ama şimdi hissediyorum aynı durumlar başladı gibi
kızlar hadi yazın bişeyler bekliyorum lütfennn..merak ediyorumm..
Kocaları çekiştirince iyi olmamak mümkünmüsen nasılsın
gerçekten ölemi canım yani ateş yanıltabiliyomuu burda bazı yazıları okudum ateş düştüyse hamilelik yok yazıyo
3877c4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm kızlarr naslsnz ben daha iim ama bogazım biraz agrıo daha tam geçmiş degl okul da tetklıo tabii bugn baya bi bagrdm çocklara
ateş tablomu paylaşayım ama hastalıktan bu kadar yuksek gibi gelıo bana gecen aylarda hiç 37yi görmemiştim 38.5tu ateşim evvelki gece.....37 civarı şu aralar ....
bi de bnm çizgimi dogru yere çekmişti ama sonra başka yere kaydırdı dün nden anlamadım :44:ben de kendm çektm çizgimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?