kızlar hadi yazın bişeyler bekliyorum lütfennn..merak ediyorumm..
haklısın canım yaaa doğru söylüyorsun adam aklıllı ilgilenen bakan yok ki sen kendini bilirsin canım durumuna göre bakarsın artık en doğrusu bu gibi gözüküyor kuzucum asemb yok neden gelmediki acaba gelirdi şimdiye kadar:18:
selam kızlarr....
dün akşam kontrole gittim doktor bebeğin kendisi düştüğünü söyledi
kürtaja gerek yokmuş..
karından ultrasonla baktı rahim temiz dedi.....
korunmana gerek yok dedi..
2. düşüğüm dedim...
3. tekrarlarsa eğer o zaman araştırmaya gönderiyoruz dedi...
şuan hala kanamam var tabi...
1 hafta sonra normal devam edebilirsiniz dedi..
aklıma bişey takıldı size sorayım dedim...
karından ultrasonla bakıldığında rahimin temizlendiği anlaşılır mı ?
korunma vermediğine sevindim bu arada son gaz çalışmalara devam
kızlar slm size bişi soracağım.dün çatlatma iğnemi oldum doktor 36 saat sonra ilişki dedi gerçekten saat hesabı yapıp ona göre mi ilişkiye girecembiraz komik ama dün akşam 6 da oldum iğneyi 36 saat yarın sabah 6 ya denk gelio ne yapacağım bilemedim
ii bende işte günümü bekliyom bakalım nolcak
ya belki öyle olmayan arkadaşlarda vardır ama şimdi ateşin yok diye hamile olmadığını düşünme ve kendini üzme..bekle adetini cnmbnm en mantıklısı bu şuan..
oflu sevindimkürtaja gerek kalmadığınaselam kızlarr....
dün akşam kontrole gittim doktor bebeğin kendisi düştüğünü söyledi
kürtaja gerek yokmuş..
karından ultrasonla baktı rahim temiz dedi.....
korunmana gerek yok dedi..
2. düşüğüm dedim...
3. tekrarlarsa eğer o zaman araştırmaya gönderiyoruz dedi...
şuan hala kanamam var tabi...
1 hafta sonra normal devam edebilirsiniz dedi..
aklıma bişey takıldı size sorayım dedim...
karından ultrasonla bakıldığında rahimin temizlendiği anlaşılır mı ?
korunma vermediğine sevindim bu arada son gaz çalışmalara devam
Kendini böyle şartlama güzelim. Herşey güzel olucak. Hormonların yukarılarda galiba. Şöyle bi alışveriş yapıp rahatlsan nasıl olur. Arayada soğukluk girdi falan deme. O senin biricik kocişin sende onun güzeller güzeli evinin sultanı eşisin. İkinizden daha kıymetli bişey yok. Bunu böyle düşün. Birde eskiler ne olursa olsun yatakta küslük olmaz der bilgin olsun canımcım
kızlar beyaz tv de seda sayan var
anam anammm ortalık karışmışşş ben de diyo erol kösenin eşinin videolarını yayınlıcam diyo
bu erol kösenin başına yakındır bişii gelirrr
ay meg koyunca aklıma geldi bu da bizim 2.numara ufaklık hali çok keyifçidir çook
Eki Görüntüle 306040
bak yaa sakin ol gebişim bnm..takma kafana bak bebişin olcak senin sen sakin ol..
zamanı gelince çıkarırsın acısını kocişten hep öyle olmaz mı sence??
özel değilse anlat istersen..bak unutmamışta beni yirim yirimmm sana nasıl kızayım ki ben yaaa
hakkımızda hayırlısı bitanem. Eğer doğru zamanda kucağın dolsun inşallah. Rabbim en hayırlı zamanı bilir zaten. İnşallah bize müjdelersin bu ay
canım hormon değerlerini en iyi ferda biliyo o gelince yorum yapar mutlaka
hormon
değer---------- sonuç -----referans
t3 -------------3,23 --------2.2-4
t4 -------------1,04 --------0,96-1,81
tsh ------------1,563 --------0,55-4,82
estradiol ------45,46
fsh ------------8,9
lh------------- 9,0
proklatin ------13,8
progesteron -----0,58
bunlar benimkiler iyi demişti hatta azıcık daha dengelensin diye hayıt hapına başladım işte bende
değerlerin normal cnm uygun yaniiiii
canım bu değerlerden ferdat anlıyo. Benimkileride o yorumladı hiç hatırlamıyorum bile değerlerimi dur bi pcye bakıyım bulursam benimkini gönderiyim ssana. Iyi demişti benimkine ama yinede hayıt hapı iç demişti. Bence sende içebilirsin gibi. Dur bakıp yollıycm
canım inanki bilmiyorum benim hormon testlerim yapılmıştı ama hatırlayamıyorum normal mi değilmi anlayamadım şimdi kuzum yaaa
merhaba arkadaşlar bende dün yazmıştım ya ilk test pozitif ikincisi negatif çıktı diye.dün kan testi yaptıdım referans değerleri 1/10 yazıyordu benimki sonuç 1,0 di kesin hamile değilim ozman değilmi.en azından umudumu kestim ama bu arada hala adet olmadım çok karmaşık bir durum kafam bulandı.
çalışmalar daha başlamadı kanamanın 5. günü bugünoflu sevindimkürtaja gerek kalmadığına
sorduğun şey i bilmiyoruma ama dr olan o canım bilmez mi hiç
eğreti bakarlar mı dr bööle bi durumda yani
ohh ne güzel çalışmalar başlamış bile
Allah mükafatlandıracak canım seni ben çook inanıyorum
merhaba arkadaşlar bende dün yazmıştım ya ilk test pozitif ikincisi negatif çıktı diye.dün kan testi yaptıdım referans değerleri 1/10 yazıyordu benimki sonuç 1,0 di kesin hamile değilim ozman değilmi.en azından umudumu kestim ama bu arada hala adet olmadım çok karmaşık bir durum kafam bulandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?