Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar hadi yazın bişeyler bekliyorum lütfennn..merak ediyorumm..

canım bu değerlerden ferdat anlıyo. Benimkileride o yorumladı hiç hatırlamıyorum bile değerlerimi dur bi pcye bakıyım bulursam benimkini gönderiyim ssana. İyi demişti benimkine ama yinede hayıt hapı iç demişti. Bence sende içebilirsin gibi. dur bakıp yollıycm

bıde burda dogru duzgun doktor yokkı canım eşimle kara kara dusunuyoruz hangı doktora gıdelım diye :18: bende merak ettım gırmesı gerekırdı canım şimdiye kadar dun varmıydı canım asembcım:18::18:

kızlar hadi yazın bişeyler bekliyorum lütfennn..merak ediyorumm..

Hormon
Değer---------- sonuç -----referans
t3 -------------3,23 --------2.2-4
t4 -------------1,04 --------0,96-1,81
tsh ------------1,563 --------0,55-4,82
Estradiol ------45,46
Fsh ------------8,9
Lh------------- 9,0
Proklatin ------13,8
Progesteron -----0,58

Bunlar benimkiler iyi demişti hatta azıcık daha dengelensin diye hayıt hapına başladım işte bende

kürtja gerek kalmamasına en azından... sevndm cnm dogal bi şeklde düştüğü için rahmin toparlanmasını beklmeye gerek yok demek ne guzel işte tez zamnda gelck bebişin yine inşş bu sefer de sıkı sıkı tutuncak inşşş cnm heralde anlaşılır ben de tam blmıorm bu konuyu hamiş arkdaslar daha ii bilir...

cnm 6 itibariyle o yumurta çatlıyor yani..illa 6da olmasına gerek yok ben sarkıtıyordum mesela sen 8de de yapabilirsin..inşallah tutar cnm bnm

ya belki öyle olmayan arkadaşlarda vardır ama şimdi ateşin yok diye hamile olmadığını düşünme ve kendini üzme..bekle adetini cnmbnm en mantıklısı bu şuan..

sagolsın canım ama ben şuan negatif düşünüyorum olursada sevinirim boşuna umutlanmak istemiyorum offfff

inşallah tutur cnmmm benim bıgün iğne olalı 10. gün eveli gün test yapmıştım negatif çıkmıştı ne yazıkki artık heyecanım kalmadı

oflu sevindimkürtaja gerek kalmadığına
sorduğun şey i bilmiyoruma ama dr olan o canım bilmez mi hiç
eğreti bakarlar mı dr bööle bi durumda yani
ohh ne güzel çalışmalar başlamış bile
Allah mükafatlandıracak canım seni ben çook inanıyorum

yok yatak ayırmam bahsettiğim en kötü durumlarda bile ayırmadım düşün .
haa halvet oldu mu olmadı o dönem
oadar da miğdesiz değilim valla

kızlar beyaz tv de seda sayan var
anam anammm ortalık karışmışşş ben de diyo erol kösenin eşinin videolarını yayınlıcam diyo
bu erol kösenin başına yakındır bişii gelirrr

manyak bu adam ya..açtım bende şimdi anaaammm karışacak ortalık
klavye delikanlısı error köse

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende dün yazmıştım ya ilk test pozitif ikincisi negatif çıktı diye.dün kan testi yaptıdım referans değerleri 1/10 yazıyordu benimki sonuç 1,0 di kesin hamile değilim ozman değilmi.en azından umudumu kestim ama bu arada hala adet olmadım çok karmaşık bir durum kafam bulandı.

ay meg koyunca aklıma geldi bu da bizim 2.numara ufaklık hali çok keyifçidir çook

Eki Görüntüle 306040

ayyyyy allahımmmmmmmm ben bunu bir lokmada yerimkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiioyy oyyy tatlılığa bak bende kediciyimdir öyle böyle deil onlarla oynarken tırmak izleri bile olur elimde annem hep derdi tırmalatma şölee kendini ellerin yara bere hep derdi ay napiiim dayanamıyorum bende kediciyimdir genel olarak hayvanları severim ama kedileri ayrı bi seviyorum,bu da benim eskiden beslediğim bi kedim

Eklentiler

• $101220081310.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 16
  • $Görüntü0174.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 17
  • $Görüntü0175.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 16

Benimkinin ailesi cok kiymetli ama onlar hic kollamazlar bunu gecen sene kardesine araba almislar onbesbin tl vermis dun satti arabayi parayi versin diye haber yolluyo dedim ara konus bizde ev almak istiyoz onbesbin az mi yok aramiyo kredi cekerim ustunu diyo kardesi kira vermiyo babasinin apt yasiyolar benim gunahim ne simdi kira yarin kredi ode dur isin yoksa oyle madem cocukta yapmasaydik krediyi bitirseydik

kızlar d bakırda olan varmı olupta iyi bı doktor bılen varmııııııııııııııııııııııııııı:18::18:

canım hormon değerlerini en iyi ferda biliyo o gelince yorum yapar mutlaka

değerlerin normal cnm uygun yaniiiii

canım inanki bilmiyorum benim hormon testlerim yapılmıştı ama hatırlayamıyorum normal mi değilmi anlayamadım şimdi kuzum yaaa

kızlar öncelikle teşekkür ederim cevaplarınız için..doktorda hormon sonuçların normal sorun yok dedi ama benim kafam şuna takıldı...6 ay önce doğum yapan bi arkadaşımla görüştüm bugün, hamile kalmak istedikleri zaman yapılan testlerinin sonuçlarında doktoru '' hamilelik isteyenlerde tsh 2 den düşük olmasını isteriz '' demiş ve ona ilaç vermiş düşmesi için...bu yüzden kafam karıştı...yoksa benim sonuç normal değerler içerisinde ama 4.05....kafam karıştı şimdi...

dr n bişey demedimi cnm

çalışmalar daha başlamadı kanamanın 5. günü bugün
çok çok oluyorum işte ama saeviniyorum tabiki tamamen temizleniyo....
evet korunma yok çok sevindim yani :)
umarım bundan sonrası hayırlı olur hepimiz için....

evet canım negatif sonuççç...
umarım bundan sonrası dilediğin gibi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…