Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyyy nasıl şaşırmıştır yaaa eve gelince ne yaptıı kuzucummm

evett ilk aydan beklemıyodu eve gelırken merdıvenlerden sırıta sırıta gelıyoduu
oyy bebüşüm aşkum benım hadı sen geç dınlen ben sofrayı kurarım felen dedım hazırladım bile
inşallahh sende böyle mujdelı hbr verırsın kocişine ve bizlere cnm benımm

minik kusum hosgeldin cnmm
rüyan insallah gercek olur cnmmmm
hadin görüsürüzz

cnm arkdaşlarımm bnmm saolunnn bi patlama başlasın topikte hepimzz arka arkaya hamiş kalalım inşşşş

BENİ KUTLAYAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER KIZLAR İNŞ YENİ SENEMDE EN KISA ZAMANDA BEBİŞİME KAVUŞURUM AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN
MEGOM HAVAİ FİŞEK GÖSTERİN İÇİN ÇOK SAĞOL CNM

valla bravo sana kuzum ben hiç yapamamm çok kötüyüm çünkü dayanamam bile

aynen öyle valla kuzum ıdare etcek yapcak bişey yok artık napam cooook sevındı o benden daha cok ıstıyodu

vala canım napayım mecbur kaldım yaptım

doktordan cıkar cıkmaz hemen aradımm bebişimizzz oluyoooooo dedım bagırarak zavallım oda şok oldu eve gelınceye kadarda şoku atlatamamıştı

cnmcım bende çıkıyorum bırazcık uzanam yarın gorusuruz kuzum öpüyorum hepinizii kocamaaan

inşş canım yaa inşşş çok istiyorum ama hayırlısı bu aydanda umudum yok ama bakalım hayırlısı Allahtan vcanımm benimmm:18:

[video=youtube;HaYusN0WJqA]http://www.youtube.com/watch?v=HaYusN0WJqA[/video]

çok güzel kızlar ruhum dinlendi sankiiii yorgun ve mutsuz gibiyseniz dinlemenizi tavsiye ediyorummm

ya valla havai fişeğini patlatıyoduk duygucum..
hadi sen yürü,biz arkandan geliyoruz hayıtcanlar ve preseedcanlar olarak
gelsin bebeler

Meg hayıtcandaşım preseeddaşım kader arkadaşımmmm dün akşam yaptığım ovucann eklentide yorumuna ihtiyacım varr

EBRUCUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUZUM NİCE SENELEREEEEEEE

bebekim valla bu ovucan harika kızarıyo
bana kalırsa,3 gün içerisinde kopkoyu 2. çizgin olucak..
bekleme ama o kopkoyuyu,sen gün aşırı halvetlenmeye devam et..
kopkoyuyu görünce,3 gün üst üste halvet yaparsın..o zaman preesedini de kullanırsın..
sora gelsin bebe hayıtcandaşım,preeseddaşım,kaderdaşım

Son düzenleme:
ya valla havai fişeğini patlatıyoduk duygucum..
hadi sen yürü,biz arkandan geliyoruz hayıtcanlar ve preseedcanlar olarak
gelsin bebeler

hadi inşş megimmm yaa gelsin bebişlerimizzzz Allah soyletıo inşşşşş

Son düzenleme:
slm kızlar ben geldim sabah tadilat sesiyle uyanınca attım kendimi sokağa gezdim tozdum ufak tefek bişeyler aldım bide bi ayakkabıya aşık oldum ama 36 sı küçük 37 si büyük gelditabanlık fln koydular baya uğraştılar ama olmadıııııııııııdönerken çok güzel yağmur çiseliyordu arabaya binmedim yürüye yürüye döndüm eve çok güzeldi iyi geldi ,bide çok kalori harcadığımı düşünerekten eve girmeden börek aldım kendime

inşallahh ben anlamadım gittii ne hayıtmışş canım hayıtım beniiiimmm hapçı olcam yakındaa bugün birdaha yapcam inşallah o zamanda gelişme varmı görürüz bakalımmm çok mutluyum çokk ben preseedi azcık denedimm aslında amaa o şırıngayıi daha rahimle tanıştırmak nasip olmadıııı o ne yaa o şırıngaayıı ta dibe göndermektee tecrübe istiyorr
gelcek duygum gelcek inşallahh ben bu ay olcek demiyorum kendim için amaa bu 3 ay içindee umudum varrr

ususl usul guzel yagdı yagmur bugun ama... ee izmirde haff yagmurlu bi havada yürüyüş de ayrı biz guzeldir öhömm öhömmm ne guzel cnm ii gelıo insana boyle alşverş falan bazen stresini alıo çok ii yapmşsn ...

inşallah duygucum,hayırlısıyla..

miyaba hilalcim

evt cnm yaa gelcklerr illa bu ay olması şart degl dedgn gibi normal yolla gelsnler de bi de bilsek ne zaman gelcklerini o zaman kasmayız ama o zaman da işin heyecanı kalmaz ama işte demiii saçmalıorm şu anda sadeceben de senden çok ümitlym cnm aslnda herkesten çok ümitlym bizde bu azim olduktan sonraaaa hayıtcanlarrr ve preseedcanlarrr çoook gelck dahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…