ayyyy nasıl şaşırmıştır yaaa eve gelince ne yaptıı kuzucummm
amiiiiin cnmm benımmm cümlemizi ayırmasın rabbımm bizde seni çoooooooooook sevıyoruz kuzum benımmm
yarın görüşürüz cnmcımmm
minik kusum hosgeldin cnmm
rüyan insallah gercek olur cnmmmm
hadin görüsürüzz
banada sanada hoşgeldiiiiiiiiiiiiinnnnn
duygucukkk için havai fişek patladıyordun demek rüyanı seveyimm senin inşallah patlatırız MEG harika olurrr bende dansöz oynatcammm ohhh ne güzel topikte şenlik olur artıkkkBu arada megimmm kuzumm ben ovucan yaptım dünn 2.çizgi kızarmaya yakındıı saat 22.00 gibi bir daha yapcam inşallahh dün topiğe koydum bir bakarmısınn o ne zaman kızarırrr... yada ben bulup çıkarayım sen bir kontrol ett ovucan uzmanımmmm benimmm ferdat prolaktin uzmanım yakında bende preseed uzmanı olurum geçinir giderizzzz
valla bravo sana kuzum ben hiç yapamamm çok kötüyüm çünkü dayanamam bile
aynen öyle valla kuzum ıdare etcek yapcak bişey yok artık napam cooook sevındı o benden daha cok ıstıyodu
doktordan cıkar cıkmaz hemen aradımm bebişimizzz oluyoooooo dedım bagırarak zavallım oda şok oldu eve gelınceye kadarda şoku atlatamamıştı
doktordan cıkar cıkmaz hemen aradımm bebişimizzz oluyoooooo dedım bagırarak zavallım oda şok oldu eve gelınceye kadarda şoku atlatamamıştı
görüşürüz canımmm kendine dikkat et yeğenimede olur mu AEO çok öpüyorumm mkuzucum:13: :124:
görüşürüz canımmm kendine dikkat et yeğenimede olur mu AEO çok öpüyorumm mkuzucum:13: :124:
evett ilk aydan beklemıyodu eve gelırken merdıvenlerden sırıta sırıta gelıyoduu
oyy bebüşüm aşkum benım hadı sen geç dınlen ben sofrayı kurarım felen dedım hazırladım bile
inşallahh sende böyle mujdelı hbr verırsın kocişine ve bizlere cnm benımm
bnm kontrole gittgm dr da aynı dedgn gibiydi cnm tabi ben kontrol amaçlı gttm ama içeri giiren hamişlerden sonra bi kahkaha sesi gelıodu ve uzun kalıodu her giren çok şeker bi dr genç bi de bi ay sonraya anca gün verıolar ahh bi hamiş olsam da yine gitsem çiğdem dra
anammmmmmuyumşm biraz uykulu uyklu bakarken şimdi foruma bi anda gözlerm açılıverdi hadi inşş megim yaaa Allah soyletıodr inşşş heyecan yaptım bak şimdi o havai fişeğe de nasl ozenıom bi bilsem Allah buyuk gelck bebişlerimzz inş annm de erkek çocugum oluo görmüş rüyasında hadi ruyalar bebiş habercisi olsun inşşşşşş
Meg hayıtcandaşım preseeddaşım kader arkadaşımmmmdün akşam yaptığım ovucann eklentide yorumuna ihtiyacım varr
EBRUCUM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUZUM NİCE SENELEREEEEEEE
ayy ne kdar güzell inş bende bir gün eşime veririm kuzummm yaaa çok güzellll birşey
goruşuruz canım benım yarın benım kocışımde gelmek uzere bende cıkıyorum kocamannnn opuyorum senıde asembcıgımıde
ya valla havai fişeğini patlatıyoduk duygucum..
hadi sen yürü,biz arkandan geliyoruz hayıtcanlar ve preseedcanlar olarak
gelsin bebeler
inşallahh ben anlamadım gittii ne hayıtmışş canım hayıtım beniiiimmm hapçı olcam yakındaaya valla havai fişeğini patlatıyoduk duygucum..
hadi sen yürü,biz arkandan geliyoruz hayıtcanlar ve preseedcanlar olarak
gelsin bebeler
bebekim valla bu ovucan harika kızarıyo
bana kalırsa,3 gün içerisinde kopkoyu 2. çizgin olucak..
bekleme ama o kopkoyuyu,sen gün aşırı halvetlenmeye devam et..
kopkoyuyu görünce,3 gün üst üste halvet yaparsın..o zaman preesedini de kullanırsın..
sora gelsin bebe hayıtcandaşım,preeseddaşım,kaderdaşım
gelcek duygum gelcek inşallahh ben bu ay olcek demiyorum kendim için amaa bu 3 ay içindee umudum varrrhadi inşş megimmm yaa gelsin bebişlerimizzzz Allah soyletıo inşşşşş
slm kızlar ben geldim sabah tadilat sesiyle uyanınca attım kendimi sokağa gezdim tozdum ufak tefek bişeyler aldım bide bi ayakkabıya aşık oldum ama 36 sı küçük 37 si büyük gelditabanlık fln koydular baya uğraştılar ama olmadııııııııııı dönerken çok güzel yağmur çiseliyordu arabaya binmedim yürüye yürüye döndüm eve çok güzeldi iyi geldi ,bide çok kalori harcadığımı düşünerekten eve girmeden börek aldım kendime
hadi inşş megimmm yaa gelsin bebişlerimizzzz Allah soyletıo inşşşşş
slm kızlar ben geldim sabah tadilat sesiyle uyanınca attım kendimi sokağa gezdim tozdum ufak tefek bişeyler aldım bide bi ayakkabıya aşık oldum ama 36 sı küçük 37 si büyük gelditabanlık fln koydular baya uğraştılar ama olmadııııııııııı dönerken çok güzel yağmur çiseliyordu arabaya binmedim yürüye yürüye döndüm eve çok güzeldi iyi geldi ,bide çok kalori harcadığımı düşünerekten eve girmeden börek aldım kendime
inşallahh ben anlamadım gittii ne hayıtmışş canım hayıtım beniiiimmm hapçı olcam yakındaabugün birdaha yapcam inşallah o zamanda gelişme varmı görürüz bakalımmm çok mutluyum çokk ben preseedi azcık denedimm aslında amaa o şırıngayıi daha rahimle tanıştırmak nasip olmadıııı o ne yaa o şırıngaayıı ta dibe göndermektee tecrübe istiyorr
gelcek duygum gelcek inşallahh ben bu ay olcek demiyorum kendim için amaa bu 3 ay içindee umudum varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?