Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ferda,derya,zambak ve haykodan sora pek umutlandım ben şu hayıt olayından kızlar
başka var mıydı?

Son düzenleme:
inşallah duygucum,hayırlısıyla..

evet cnm çok iyi geldi daha sık yapmak lazım

miyaba hilalcim

slm megim nasılsın cnm

Son düzenleme:
Hataylı olan varsa bakabilirmi
Spoiler Bu hatayın kabak tatlısı varya canım ondan nasıl çekiyo, şimdi resimlerine bakıyorum ama ağzımın suları aktı yani. İnternetten sipariş versemmi nasıl yapılıyo bilen varmı

ne tesadüf bende senden çok umutluyum duygummmmm...Bat günü gelsedeee merakımızz bitseee

slm kızlar beni de alın aranızaaa...
2.5 senelik evliyim 5 aydır bebiş deniyoruz olmuyor.bu ay eşim sperm testi yaptırdı.varikosel ameliyatı olacak 6 ay daha bekleme modundayım anlayacağınız.bir hevesle preseed almıştım.ama kullanıcam yine de kısmet belki işe yarar.çok sabırsızım ben yaaa.inşallah sonu güzel olur.bi de kendim de muayene olmak istiyorum ama çok korkuyorum.biz evlendikten 10 ay sonra ilişkiye girebildik vajinismustum sonra ilişkilerimizde ben hiç zevk alamadım hala da öyle.sonra dedim ki bizde bu şansızlık varken kesin çocuğumuz da olmaz aynen öyle oldu.eşimde problem çıktı ama bende de bir sorun var diye çook korkuyorum.muayene ile ilgili bilgilendirir misiniz beni???

ne tesadüf bende senden çok umutluyum duygummmmm...Bat günü gelsedeee merakımızz bitseee

inşş cnm yaaa bekleyp görczz erken gebelk testi var ya ondan dıom onbeşnde ilk idrarla sabah bi yapayım ne dersn bat onsekznde ztarın bata üç gün kala çıkmştı erken gebelkle ... yoksa da önüme bakarım en azından ...

selammm kızlarrrr nasılsınız hoşgeldiniz......... Allahım isteyen herrrrkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah öncelikle.... benim ilk defa 5 gün gecikti ilk deneyimim olacak nasipse düznlidir adet günlerim 28-30 günde bir şaşmaz ama geçen ay10unda adet gördüm bu ay 5 gün geçti eczane testi yaptım negatif belirtilerimde var ama meraktan ölcem :))) yarın kan testi yaptıriy baliii sabah olmaz bu gece bana :))) ama kendimi her sonuca da hazırladım belki mevsimsel gecikmedirr göğüslerim ve karnım çok şiş arada kasıklarımda bir dürtü oluyor iştehım felaket açık folik asitte alıyorum belkide ondandır bilemiyorum tecrübesi olan varmııı?? lüffeennn çok merak ediyorum kafam karıştı :26:

kabakları doğrayıp yayvan tencereye diz,üzerine boooollll şeker serp..
hiç su koyma,çok kısık ateşte pişsin..
yani hatay usulü mü bilmem ama ben de çok sever ve yaparım..

selam
muayenede alttan bakılıyo ve rahim ultrasonu yapılıyo.. acı yok,eğer kasmazsan kendini..
adetin 2. yada 3. günü de hormon tahlili isteniyo..
inşallah gerek kalmadan gelir bebeğin canım..

canım 28 adet oluyorum acaba yumurtlama olabilirmi

yumurtlama akıntısı,çiğ yumurta akı gibi oluyo..
şeffaf,uzayan..

canım aynı kadri paylaşıyoruz evlendikten 2 ay sonra ilşkiye girebildik vajinismustum allaha şükür şimdi düzeldi 8 aylık evliyim bizde düşünüyoruz am bende sorun çıktı pkoluyum alttan muayene ile belli oldu adet düzensizliklerin varmı

Kizlar yilin en s.l.ği olarak beni secin lutfen hamilelikten olmeyi bile beceremiyorum

kabakları doğrayıp yayvan tencereye diz,üzerine boooollll şeker serp..
hiç su koyma,çok kısık ateşte pişsin..
yani hatay usulü mü bilmem ama ben de çok sever ve yaparım..

sağol bitanem ama o normali ve hiç sevmiyorum onu. Bu böyle kütür kütür oluyo. Allahım ya bildiğin için kopuyo düşününce

benim de bir kere 10 gün gecikmem olmuştu..hayatımda ilk kez..
o ay bişeye epey üzülmüştüm ve geç yumurtlamışım meğer..
biliyosun,yumurtlama tarihine 14 ekleyince,batı buluyoruz..

bununla birlikte,geç yumurtlasan dahi,eğer döllenme olduysa,adetin hiç de gelmeyebilir
yani tek çizgi çıktığı için söylüyorum geç yumurtlama ihtimalini..

ama senin gecikmen inşallah bebektendir arkadaşım..

kızlar

komşuma gittim kahvemi içtimm
sonra geldim kaşlarımı aldım makyajımı ve saçlarımı yaptım
adama döndüm azcuk

kocada bu halimi görür ben de git başımdan derim kesin

Kabaklari dogra tencereye diz ustune seker kisik ateste pisir suyu azalinca tepsiye alip firinla kalan suyunuda tepsiye koy suyu tamamen cekince firindan cikar bende boyle yapiyom findik fistik hindistan cevizi ne istersen serp ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…