ususl usul guzel yagdı yagmur bugun ama... ee izmirde haff yagmurlu bi havada yürüyüş de ayrı biz guzeldir öhömm öhömmmne guzel cnm ii gelıo insana boyle alşverş falan bazen stresini alıo çok ii yapmşsn ...
inşallah duygucum,hayırlısıyla..
evet cnm çok iyi geldi daha sık yapmak lazım
miyaba hilalcim
kızlar 2011 enleri seçilicek..
slm megim nasılsın cnm
evt cnm yaa gelcklerr illa bu ay olması şart degl dedgn gibi normal yolla gelsnler de bi de bilsek ne zaman gelcklerini o zaman kasmayızama o zaman da işin heyecanı kalmaz ama işte demiii saçmalıorm şu anda sadece ben de senden çok ümitlym cnm aslnda herkesten çok ümitlym bizde bu azim olduktan sonraaaa hayıtcanlarrr ve preseedcanlarrr çoook gelck dahaaa
cnm baktım çok guzel bi fikir ilk bölümü topiğimzdeki kişlere göre ni doldurcz mesela katılmak istersek hepsini yanıtlayıp oyle mi katılablrz ?
mantar olabilir tatlım ayaklarımı üşüttüğüm zaman bendede aynı şekilde oluyor,fitil kullanınca geçiyor.
ne tesadüf bende senden çok umutluyum duygummmmm...Bat günü gelsedeee merakımızz bitseee
Hataylı olan varsa bakabilirmi
Spoiler Bu hatayın kabak tatlısı varya canım ondan nasıl çekiyo, şimdi resimlerine bakıyorum ama ağzımın suları aktı yani. İnternetten sipariş versemmi nasıl yapılıyo bilen varmı
slm kızlar beni de alın aranızaaa...
2.5 senelik evliyim 5 aydır bebiş deniyoruz olmuyor.bu ay eşim sperm testi yaptırdı.varikosel ameliyatı olacak 6 ay daha bekleme modundayım anlayacağınız.bir hevesle preseed almıştım.ama kullanıcam yine de kısmet belki işe yarar.çok sabırsızım ben yaaa.inşallah sonu güzel olur.bi de kendim de muayene olmak istiyorum ama çok korkuyorum.biz evlendikten 10 ay sonra ilişkiye girebildik vajinismustum sonra ilişkilerimizde ben hiç zevk alamadım hala da öyle.sonra dedim ki bizde bu şansızlık varken kesin çocuğumuz da olmaz aynen öyle oldu.eşimde problem çıktı ama bende de bir sorun var diye çook korkuyorum.muayene ile ilgili bilgilendirir misiniz beni???
canım 28 adet oluyorum acaba yumurtlama olabilirmi
slm kızlar beni de alın aranızaaa...
2.5 senelik evliyim 5 aydır bebiş deniyoruz olmuyor.bu ay eşim sperm testi yaptırdı.varikosel ameliyatı olacak 6 ay daha bekleme modundayım anlayacağınız.bir hevesle preseed almıştım.ama kullanıcam yine de kısmet belki işe yarar.çok sabırsızım ben yaaa.inşallah sonu güzel olur.bi de kendim de muayene olmak istiyorum ama çok korkuyorum.biz evlendikten 10 ay sonra ilişkiye girebildik vajinismustum sonra ilişkilerimizde ben hiç zevk alamadım hala da öyle.sonra dedim ki bizde bu şansızlık varken kesin çocuğumuz da olmaz aynen öyle oldu.eşimde problem çıktı ama bende de bir sorun var diye çook korkuyorum.muayene ile ilgili bilgilendirir misiniz beni???
kabakları doğrayıp yayvan tencereye diz,üzerine boooollll şeker serp..
hiç su koyma,çok kısık ateşte pişsin..
yani hatay usulü mü bilmem ama ben de çok sever ve yaparım..
selammm kızlarrrr nasılsınız hoşgeldiniz......... Allahım isteyen herrrrkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah öncelikle.... benim ilk defa 5 gün gecikti ilk deneyimim olacak nasipse düznlidir adet günlerim 28-30 günde bir şaşmaz ama geçen ay10unda adet gördüm bu ay 5 gün geçti eczane testi yaptım negatif belirtilerimde var ama meraktan ölcem :))) yarın kan testi yaptıriy baliii sabah olmaz bu gece bana :))) ama kendimi her sonuca da hazırladım belki mevsimsel gecikmedirr göğüslerim ve karnım çok şiş arada kasıklarımda bir dürtü oluyor iştehım felaket açık folik asitte alıyorum belkide ondandır bilemiyorum tecrübesi olan varmııı?? lüffeennn çok merak ediyorum kafam karıştı :26:
Hataylı olan varsa bakabilirmi
Spoiler Bu hatayın kabak tatlısı varya canım ondan nasıl çekiyo, şimdi resimlerine bakıyorum ama ağzımın suları aktı yani. İnternetten sipariş versemmi nasıl yapılıyo bilen varmı
Kizlar yilin en s.l.ği olarak beni secin lutfen hamilelikten olmeyi bile beceremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?