Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kabaklari dogra tencereye diz ustune seker kisik ateste pisir suyu azalinca tepsiye alip firinla kalan suyunuda tepsiye koy suyu tamamen cekince firindan cikar bende boyle yapiyom findik fistik hindistan cevizi ne istersen serp ustune

tarifin için teşekkür ederim bu hatayınki gibi kireçle yapılanlardan dedim kuzum. Böyle dışı kıtır kıtır içi şekerli

kızlar

komşuma gittim kahvemi içtimm
sonra geldim kaşlarımı aldım makyajımı ve saçlarımı yaptım
adama döndüm azcuk

kocada bu halimi görür ben de git başımdan derim kesin

hoşgeldin canım
afiyet bal şeker olsun
ama hem kocaya süslenip hem git başımdan olmaz iki naz yap tamam ama sonra dahada uzatma

selammm kızlarrrr nasılsınız hoşgeldiniz......... Allahım isteyen herrrrkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah öncelikle.... benim ilk defa 5 gün gecikti ilk deneyimim olacak nasipse düznlidir adet günlerim 28-30 günde bir şaşmaz ama geçen ay10unda adet gördüm bu ay 5 gün geçti eczane testi yaptım negatif belirtilerimde var ama meraktan ölcem :))) yarın kan testi yaptıriy baliii sabah olmaz bu gece bana :))) ama kendimi her sonuca da hazırladım belki mevsimsel gecikmedirr göğüslerim ve karnım çok şiş arada kasıklarımda bir dürtü oluyor iştehım felaket açık folik asitte alıyorum belkide ondandır bilemiyorum tecrübesi olan varmııı?? lüffeennn çok merak ediyorum kafam karıştı :26::26:

olabilitesi var aslındaa o zaman 2 günmü kaldı kuzuummmmm hadi hayırlsııı ovucana baktınmı hiç ne çıkıyor diye.Bu arada duygum ovucan testi yapıp yapmadığını bilmediğimden yinede sorayım dedim:44:

selam
muayenede alttan bakılıyo ve rahim ultrasonu yapılıyo.. acı yok,eğer kasmazsan kendini..
adetin 2. yada 3. günü de hormon tahlili isteniyo..
inşallah gerek kalmadan gelir bebeğin canım..

çok teşekkür ederim canım.inşallah Allah bebiş isteyen herkese versin...

ildailda+, puffy123+, hilal19+, BLUEmoon2009, umutege16+, deryalcin, GamzeMesut+, yummyny, gulbebek+, berrak rabiş, guis, moon83

bu ne demek bu :26:

Adamla kavga ettik canim cok agir bi laf etti ailemle ilgili bende evden kovdum bebek olmasa yemin ederim su saniye oldurcem kendimi ama karnimdaki elimi ayagimi bagliyo ben cok yoruldum artik biktim kendi ailesine toz kondurmaz benimkileri yerlerde paralar

yummyny,sen ne yaptın kuzum?:26:var mı gelen giden?

Son düzenleme:
hoşgeldin canım
afiyet bal şeker olsun
ama hem kocaya süslenip hem git başımdan olmaz iki naz yap tamam ama sonra dahada uzatma

kocaya süslenmedim kızzz valla kendime süslendim bugün
uzatmıyorum ki ben inan bana
bizim durum başka
hiç ikdidarsızlık yaşamamasına rağmen adamda bööle bi korku var deli mi ne
diyorum hiç olmadı hem arada olabilir de çok normal .işte ozaman sanırım canı istemiyor diyorum ve bu şeklide bende soğukluk başladı canım
tam anlatamadım sanırım ama bööle bişii yani bizimki
eskiden hiç bööle değildi

benim adetlerim çok düzenli.yumurtladığımı da düşünüyorum ama tabiii bu benim fikrim.çünkü ovulasyon testinde pozitif görüyorum ve o günler kasık ağrısı ve akıntı oluyor tabii bunlar olduğu halde yumurta oluşmaması gibi bir sorun varsa onu da bilemem.pkonun tedavisi var mı canım hamiş olmaya engel mi?Allah hepimizin yardımcısı olsun bir şekilde sınanıyoruz işte inşallah bebiş isteyen herkese versin...

ama sen onun için,ailenle aranı bozdun gamzem :26:
çok yanlış olmuş bu yaptığı..
küs konuşma..
anlasın senin varlığının değerini..
bu hatasını anlamalı ve dank etmeli yani kafasına..

ben duymak istemiyorum bu kendini öldürmekle ilgili laflar lütfen bak

Son düzenleme:

Gamzecim lütfen kendine gelirmisin ne demek öldürcem kendimi falannnn senin canın bu kadar değersizmi özelliklede bir başkasınınn keyfiş yüzündenn cana kıymakk Allah korusun günaha giriyorsun deme öyle şeyler bak hormonlarında tavan yapmış durumda dua et bol bol sabır çek herşey düzelir Allahın izniyle....Şu aileleri katmasanız kkonuşun birbirinizle madem bu konuda anlaşmazlık varr her ikinizde ailelerinize seviye koyun sen onun ailesiyle resmi ol oda senin ailenle resmi olsun daha sonra yavaş yavaş düzelir herşey kuzum stres yapma bu kadarrr üzme tatlı canını günaha da girme boş yereeee

ildailda+, puffy123+, hilal19+, BLUEmoon2009, umutege16+, deryalcin, GamzeMesut+, yummyny, gulbebek+, berrak rabiş, guis, moon83

gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

üzme kendini canım benimmm hemen barışta diyemem belli damarına basmışşş
ama kötü laflar yok ok mi güzel hamiş senii

gamzem sen ona konuştuğunda onlar benim ailem buda senin ailen de herkesin canıdır de. Sen onların ailesiyle ilgili yorum bile yapma, o da senin kiyle ilgili yorum yapmaya kalktığında onlar benim ailem saygı duy yoruma açık bir konu değil de. Ben bu yüzden eşimden şiddet bile görmüştüm, şimdi hiç umrumda değil ne yorum yaparım nede onun ağzını açtırıp konuştururum. Ben atarım ama başkasına attırmam ailemi der çekilirim kenara. Bende aileme sırt çevirerek evlendim. Neler dedi ama şimdi benden fazla onlara düşkün zamanla geçer.
Bu arada gamzem bu beni şu an kahrediyo senin bilmeni isterim. Eşimle evlenmeden önce 5-6 ayda beraber yaşadık. Bi arkadaşı vardı uyuz oluyodum hep görüşme dedim yine görüşüyodu. 1 kutu antidepresan içtim, yanında bir sürü ilaçda tabi. Yataktan kalkamıyorum duyuyorum herşeyi herkesi neyse neticede ölmedim. 2 gün sonra öğrendimki 8 haftalık hamleymişim. ve 3 gün sonra saatlerce sancı çekerek bebeğimi düşürdüm. Sadece oku ve aklını başına al. As olan sensin. Rabbim benim çektiğim vicdan azabını yaşatmasın kimseye

tarifin için teşekkür ederim bu hatayınki gibi kireçle yapılanlardan dedim kuzum. Böyle dışı kıtır kıtır içi şekerli
komogene die bi dukkan var burda çiğköğfte satıo türkiyenn çoğu yernde varmş bu dukkan orda var mı blmıorm varsa ordan alablrsn cnm ama bana çok şekerleme gibi geldi ya çok sevmedm hoş çok kabak tatlısı da sevmem boyle lif lif degl de patayaes gibi kabaklar oluo boyle koyu turuncu oluo renkleri o cinsin megin gibi yaptgı şeklni sevıorm işte ne anlattım ama

cnm ya ovucan hiç yapmıcım cunku sanki yanltablıo yaa bi ferdann gerçeği göstredi bat gunu.... direk erken gebelk yapayım dıorm ayın onbeşi üç gün kalıo bata ...

Son düzenleme:
yummyny,sen ne yaptın kuzum?:26:var mı gelen giden?

cnmmm yaaa sorma geçen hafta cuma sabah doktora gittim, tekrar kan testi istedi doktor ve bazı hormonlara baktı;

Gecikmenin 9.günü:
TSH:4.05 ( doktor normal dedi ama hamilelik için 2 den düşük tavsiye ediyorlarmış sanırım)
hCG: 0.23
progesteron: 14.02
Prolaktin: 24.89

hormonlarında sorun yok dedi sonra alttan muayene etti baktı, sağ yumurtalığımda 33mm kist gördü ama o adet gecikmesindendir adetle gider dedi..rahim duvarın kalınlaşmış adete hazır dedi...başka bir sorun gömedi..
siz gençler anlamıyorum neden bu kadar stres yapıyorsunuz dedi, stres hormonları olumsuz etkiler dedi...
eğer regl olmazsan haftaya gel sana ilaç vereyim, olursan da adetinin 3.günü gel, 12.günü yine gel dedi ama ben bugün battan 13 gün geçti hala gelen giden yok ben de sabah tekrar gidicem doktora ilaç mı verecek ne verecekse regl olmak istiyorum hem inanılmaz şiş ve rahatsızım hem de boşuna zaman kaybediyorum..
bakalım yarın gidicem tekrar ve agnucastona da başlıycam....yani sana yeni bat veremiyorum maaleseff cnmmmmm.......

gamzem yazdığımı oku sabırlı ol. Otur biraz dua oku rahatlasın için canım benim. Allah eşini islah eğlesin.
Ben çıkıyorum kendini topla lütfen, meleğini de üzme

seni en iyi anlayanlardan biride benimdir herhalde .......
gamzem yazdığımı oku sabırlı ol. Otur biraz dua oku rahatlasın için canım benim. Allah eşini islah eğlesin.
Ben çıkıyorum kendini topla lütfen, meleğini de üzme
sende kendini üzme ..görüyorum ki sabrın büyük ve geniş rabbim bi gün seninde rüyanı gerçekleştirecektir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…