Kabaklari dogra tencereye diz ustune seker kisik ateste pisir suyu azalinca tepsiye alip firinla kalan suyunuda tepsiye koy suyu tamamen cekince firindan cikar bende boyle yapiyom findik fistik hindistan cevizi ne istersen serp ustune
kızlar
komşuma gittim kahvemi içtimm
sonra geldim kaşlarımı aldımmakyajımı ve saçlarımı yaptım
adama döndüm azcuk
kocada bu halimi görür ben de git başımdan derim kesin
inşş cnm yaaa bekleyp görczz erken gebelk testi var ya ondan dıom onbeşnde ilk idrarla sabah bi yapayım ne dersn bat onsekznde ztarın bata üç gün kala çıkmştı erken gebelkle ... yoksa da önüme bakarım en azından ...
tarifin için teşekkür ederim bu hatayınki gibi kireçle yapılanlardan dedim kuzum. Böyle dışı kıtır kıtır içi şekerli
bu ne demek bu :26:
hoşgeldin canım
afiyet bal şeker olsun
ama hem kocaya süslenip hem git başımdan olmaz iki naz yap tamam ama sonra dahada uzatma
canım aynı kadri paylaşıyoruz evlendikten 2 ay sonra ilşkiye girebildik vajinismustum allaha şükür şimdi düzeldi 8 aylık evliyim bizde düşünüyoruz am bende sorun çıktı pkoluyum alttan muayene ile belli oldu adet düzensizliklerin varmı
Adamla kavga ettik canim cok agir bi laf etti ailemle ilgili bende evden kovdum bebek olmasa yemin ederim su saniye oldurcem kendimi ama karnimdaki elimi ayagimi bagliyo ben cok yoruldum artik biktim kendi ailesine toz kondurmaz benimkileri yerlerde paralar
Adamla kavga ettik canim cok agir bi laf etti ailemle ilgili bende evden kovdum bebek olmasa yemin ederim su saniye oldurcem kendimi ama karnimdaki elimi ayagimi bagliyo ben cok yoruldum artik biktim kendi ailesine toz kondurmaz benimkileri yerlerde paralar
ildailda+, puffy123+, hilal19+, BLUEmoon2009, umutege16+, deryalcin, GamzeMesut+, yummyny, gulbebek+, berrak rabiş, guis, moon83
komogene die bi dukkan var burda çiğköğfte satıo türkiyenn çoğu yernde varmş bu dukkan orda var mı blmıorm varsa ordan alablrsn cnm ama bana çok şekerleme gibi geldi ya çok sevmedm hoş çok kabak tatlısı da sevmem boyle lif lif degl de patayaes gibi kabaklar oluo boyle koyu turuncu oluo renkleri o cinsin megin gibi yaptgı şeklni sevıorm işte ne anlattım amatarifin için teşekkür ederim bu hatayınki gibi kireçle yapılanlardan dedim kuzum. Böyle dışı kıtır kıtır içi şekerli
olabilitesi var aslındaa o zaman 2 günmü kaldı kuzuummmmm hadi hayırlsııı ovucana baktınmı hiç ne çıkıyor diye.Bu arada duygum ovucan testi yapıp yapmadığını bilmediğimden yinede sorayım dedim:44:
yummyny,sen ne yaptın kuzum?:26:var mı gelen giden?
seni en iyi anlayanlardan biride benimdir herhalde .......gamzem sen ona konuştuğunda onlar benim ailem buda senin ailen de herkesin canıdır de. Sen onların ailesiyle ilgili yorum bile yapma, o da senin kiyle ilgili yorum yapmaya kalktığında onlar benim ailem saygı duy yoruma açık bir konu değil de. Ben bu yüzden eşimden şiddet bile görmüştüm, şimdi hiç umrumda değil ne yorum yaparım nede onun ağzını açtırıp konuştururum. Ben atarım ama başkasına attırmam ailemi der çekilirim kenara. Bende aileme sırt çevirerek evlendim. Neler dedi ama şimdi benden fazla onlara düşkün zamanla geçer.
Bu arada gamzem bu beni şu an kahrediyo senin bilmeni isterim. Eşimle evlenmeden önce 5-6 ayda beraber yaşadık. Bi arkadaşı vardı uyuz oluyodum hep görüşme dedim yine görüşüyodu. 1 kutu antidepresan içtim, yanında bir sürü ilaçda tabi. Yataktan kalkamıyorum duyuyorum herşeyi herkesi neyse neticede ölmedim. 2 gün sonra öğrendimki 8 haftalık hamleymişim. ve 3 gün sonra saatlerce sancı çekerek bebeğimi düşürdüm. Sadece oku ve aklını başına al. As olan sensin. Rabbim benim çektiğim vicdan azabını yaşatmasın kimseye
sende kendini üzme ..görüyorum ki sabrın büyük ve geniş rabbim bi gün seninde rüyanı gerçekleştirecektir....gamzem yazdığımı oku sabırlı ol. Otur biraz dua oku rahatlasın için canım benim. Allah eşini islah eğlesin.
Ben çıkıyorum kendini topla lütfen, meleğini de üzme
ildailda+, puffy123+, hilal19+, BLUEmoon2009, umutege16+, deryalcin, GamzeMesut+, yummyny, gulbebek+, berrak rabiş, guis, moon83
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?