cnmmm yaaa sorma geçen hafta cuma sabah doktora gittim, tekrar kan testi istedi doktor ve bazı hormonlara baktı;
Gecikmenin 9.günü:
TSH:4.05 ( doktor normal dedi ama hamilelik için 2 den düşük tavsiye ediyorlarmış sanırım)
hCG: 0.23
progesteron: 14.02
Prolaktin: 24.89
hormonlarında sorun yok dedi sonra alttan muayene etti baktı, sağ yumurtalığımda 33mm kist gördü ama o adet gecikmesindendir adetle gider dedi..rahim duvarın kalınlaşmış adete hazır dedi...başka bir sorun gömedi..
siz gençler anlamıyorum neden bu kadar stres yapıyorsunuz dedi, stres hormonları olumsuz etkiler dedi...
eğer regl olmazsan haftaya gel sana ilaç vereyim, olursan da adetinin 3.günü gel, 12.günü yine gel dedi ama ben bugün battan 13 gün geçti hala gelen giden yok ben de sabah tekrar gidicem doktora ilaç mı verecek ne verecekse regl olmak istiyorum hem inanılmaz şiş ve rahatsızım hem de boşuna zaman kaybediyorum..
bakalım yarın gidicem tekrar ve agnucastona da başlıycam....yani sana yeni bat veremiyorum maaleseff cnmmmmm.......
üzüldüm puffycm yasadıklarınagamzem sen ona konuştuğunda onlar benim ailem buda senin ailen de herkesin canıdır de. Sen onların ailesiyle ilgili yorum bile yapma, o da senin kiyle ilgili yorum yapmaya kalktığında onlar benim ailem saygı duy yoruma açık bir konu değil de. Ben bu yüzden eşimden şiddet bile görmüştüm, şimdi hiç umrumda değil ne yorum yaparım nede onun ağzını açtırıp konuştururum. Ben atarım ama başkasına attırmam ailemi der çekilirim kenara. Bende aileme sırt çevirerek evlendim. Neler dedi ama şimdi benden fazla onlara düşkün zamanla geçer.
Bu arada gamzem bu beni şu an kahrediyo senin bilmeni isterim. Eşimle evlenmeden önce 5-6 ayda beraber yaşadık. Bi arkadaşı vardı uyuz oluyodum hep görüşme dedim yine görüşüyodu. 1 kutu antidepresan içtim, yanında bir sürü ilaçda tabi. Yataktan kalkamıyorum duyuyorum herşeyi herkesi neyse neticede ölmedim. 2 gün sonra öğrendimki 8 haftalık hamleymişim. ve 3 gün sonra saatlerce sancı çekerek bebeğimi düşürdüm. Sadece oku ve aklını başına al. As olan sensin. Rabbim benim çektiğim vicdan azabını yaşatmasın kimseye
Adamla kavga ettik canim cok agir bi laf etti ailemle ilgili bende evden kovdum bebek olmasa yemin ederim su saniye oldurcem kendimi ama karnimdaki elimi ayagimi bagliyo ben cok yoruldum artik biktim kendi ailesine toz kondurmaz benimkileri yerlerde paralar
canım 28 adet oluyorum acaba yumurtlama olabilirmi
adı aynen bumu ve her eczanede bulunurmu acaba:44:ben bunu yarın hemen sorayım eczaneye:26:yumicim,adet söktürücü vericektir sana sanırım doktor..
bak sana önerim,tamamen bitkisel olduğu için,hormonları düzenlediği için ve bu yolla gibe sayımız hızla arttığı için,agnucaston hayıt hapını öneriyorum..
eczanede satılıyor,8 lira bişey..
hergün 1 tane içiyosun..
adetle birlikte başla yada adetin 3. günü,bata 1 hafta kala bırak
hanımlar bu topiğe sıkça bakıp listeyi takip ediyorum ve her an aklımdasınız bugün oruçluydum ve inanın sizler için bile dua ettim ..........
hakkımızda hayırlısı olsun.benim reglim bitti ve yumurtlama günlerim başladı lütfen dua edin buna ihtiyacım var........
k
cnm ya ovucan hiç yapmıcım cunku sanki yanltablıo yaa bi ferdann gerçeği göstredi bat gunu.... direk erken gebelk yapayım dıorm ayın onbeşi üç gün kalıo bata ...
hanımlar bu topiğe sıkça bakıp listeyi takip ediyorum ve her an aklımdasınız bugün oruçluydum ve inanın sizler için bile dua ettim ..........
hakkımızda hayırlısı olsun.benim reglim bitti ve yumurtlama günlerim başladı lütfen dua edin buna ihtiyacım var........
adı aynen bumu ve her eczanede bulunurmu acaba:44:ben bunu yarın hemen sorayım eczaneye:26:
kocaya süslenmedim kızzz valla kendime süslendim bugün
uzatmıyorum ki ben inan bana
bizim durum başka
hiç ikdidarsızlık yaşamamasına rağmen adamda bööle bi korku var deli mi ne
diyorum hiç olmadı hem arada olabilir de çok normal .işte ozaman sanırım canı istemiyor diyorum ve bu şeklide bende soğukluk başladı canım
tam anlatamadım sanırım ama bööle bişii yani bizimki
eskiden hiç bööle değildi
BENCEDE YAPMA O ZAMAN 2 GÜN VAR kütküt atıyor kalbimmmmmmduygum preseedla birlikte hayıtıda kullandın bu ayy dimi:44:Şu preseeddan korkuyorum benn o şırıngasındannn tüylerim diken diken oluyor buz gibi içine şettirivercennnnnn ...
ya megim ya o forumda ne kadar cok soru varr
ben katilmak istiorum ama sakin kafayla yazip yollamam lazim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?