Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yumicim,adet söktürücü vericektir sana sanırım doktor..
bak sana önerim,tamamen bitkisel olduğu için,hormonları düzenlediği için ve bu yolla gibe sayımız hızla arttığı için,agnucaston hayıt hapını öneriyorum..
eczanede satılıyor,8 lira bişey..
hergün 1 tane içiyosun..
adetle birlikte başla yada adetin 3. günü,bata 1 hafta kala bırak

üzüldüm puffycm yasadıklarına çok acı bi tecrube gerçekten ders almak lazm ...insan bi anlık buhranla yapablıo ama sonu kötü oluo neyse puffcm geçmişte kalmş bundan sonra tez zamanda gelsn bebişin inşşşşş

cnm sakın agzına oyle kötü şeyle alma blıosn ki bebgin şu an herşeyden etkilenıo hem onu hem kendini düşün ...ne yazık ki erkeklerde bu var kendi aileleri muhteşem hep sorun kadınn ailesinde ama zamanla düzelir bu durum anlar hatasını tavrını net koyman guzel ama kendini yıpratma neolurr

hanımlar bu topiğe sıkça bakıp listeyi takip ediyorum ve her an aklımdasınız bugün oruçluydum ve inanın sizler için bile dua ettim ..........
hakkımızda hayırlısı olsun.benim reglim bitti ve yumurtlama günlerim başladı lütfen dua edin buna ihtiyacım var........

adı aynen bumu ve her eczanede bulunurmu acaba:44:ben bunu yarın hemen sorayım eczaneye:26:

sağol cnm allah kabul etsin inş sende enkısa zamanda bebişini kucağına alırsın ,bizde:)

k

cnm ya ovucan hiç yapmıcım cunku sanki yanltablıo yaa bi ferdann gerçeği göstredi bat gunu.... direk erken gebelk yapayım dıorm ayın onbeşi üç gün kalıo bata ...

BENCEDE YAPMA O ZAMAN 2 GÜN VAR kütküt atıyor kalbimmmmmm duygum preseedla birlikte hayıtıda kullandın bu ayy dimi:44:Şu preseeddan korkuyorum benn o şırıngasındannn tüylerim diken diken oluyor buz gibi içine şettirivercennnnnn ...

Allah kabul etsinnn bluemon duaların sana kabul olarak geri dönsün inşallahhh sıkı sıkı halvetlere devamm aklından çıkar bu günlerde bebek işiniii akışına bırakkk o şekilde geçir yumurtlama zamanını...

canım bence eşinin durumuda tamam piskolojik
çünkü oda kafasına takıyor bebek olayını stres yapıyo doğal olarak da herşeyi etkiliyo sen ne güzel süslenmişsin bak
emin olki şimdi onunda hoşuna gidip kendini daha iyi hissedecektir.bu durumla ilgili üstüne gitme canım o isteyince gelir zaten. sen ovucan yapmaya baladın mı yımırtlamaya da başlamamışsın daha zaten.
hem şu kullandığı çaksır varya 2-3 ay kullansın onu
sen o zaman bu günlerini arayacaksınnnn

hayıt hapı ne kızlar ya ben ılk kez duyuyorum folık asıt+B12 kullanmaya başladım bu ay ama o ne hapı folık asıtle kullanılabılıyormu... :26:

ben yemek pişirmeye gidiyorum şöyle pratik bişey,arada bakıp okuycam
muhabbete devam batlarım canlarım

Son düzenleme:
ya megim ya o forumda ne kadar cok soru varr
ben katilmak istiorum ama sakin kafayla yazip yollamam lazim sanirim

mrb arkadaşlar benimde adetimden 10 gün önce kahverengi akıntım oldu dört gün ama çok az günde iki üç damla sol kasığımda arada ağrı oldu şu anda adetime iki gün var ben bugün bi test alıp yaptım ama sabah ilk idrar değil öğleden sonra yaptım negatif çıktı acaba bunu gebelik yok diye değerlendirebilirmiyim daha adetime iki gün var ama adet belirtisi yok

hadi hayırlısı inş cnmcm preseedden gerçekten korkmayın kızlar hiçbşey yok ya o kadar basit ki saniyelk bşey sadece dik tutun da koyduktan sonra jeli döklmesn onn iki gramı ble kıymetli çünkü pahalı valla şırıngası da o kadar kolaylaştrıo ki dedgm gibi kullannca anlıcksnz zaten bu kadar anlatıom şu preseedi inşş hamiş kalmama vesile olur Allahın izniyle...

selammm kızlarrrr nasılsınız hoşgeldiniz......... Allahım isteyen herrrrkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah öncelikle.... benim ilk defa 5 gün gecikti ilk deneyimim olacak nasipse düznlidir adet günlerim 28-30 günde bir şaşmaz ama geçen ay10unda adet gördüm bu ay 5 gün geçti eczane testi yaptım negatif belirtilerimde var ama meraktan ölcem :))) yarın kan testi yaptıriy baliii sabah olmaz bu gece bana :))) ama kendimi her sonuca da hazırladım belki mevsimsel gecikmedirr göğüslerim ve karnım çok şiş arada kasıklarımda bir dürtü oluyor iştehım felaket açık folik asitte alıyorum belkide ondandır bilemiyorum tecrübesi olan varmııı?? lüffeennn çok merak ediyorum kafam karıştı :26: :18:

slm arkadaşlar hayırlı akşamlar ben yeni katıldım aranıza ins hepimizin istekleri olur biran önce çok moralim bozuk bu ialçları nerden bulucaz nasıl olacak peki tedaviler cvp verecekmi offf offf eşinde azospermi olan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…