Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

:44::44:nasıl uyguladın sen duygum yatarakmı ayaktamııı ben bilemedim pekkk sen nasıl uyguladıysan bende öyle yapayım bari utanma falan kalmadı bendeeeeinşallah vesile olacakk duygummmm jel bitene kadar umudumuz varrr

cnm meg sana cvp y7azmştı sanrm onn da olmştu oyle bi geckme kana git bi bakalm yoksa geç yumrtlamş da olablrsn ...ama inş kanda çıkar bebişin sennledr cnm

mrb cnmm
hicbir bilgim yok cnmm
hayirlisi olsun hakkinda..

canım hoşgeldinnnnn aramızaa inşallah seninde dileğin gerçekleşirrr ve hemen hamiş kalırsınn hangi ilacı sorduğunu anlayamadım pressed var sperm sayısı düşük olanlarada öneriliyor googledan yazıp bakabilirsin gg alışveriş sitesinde uygun fiyatlara var içeriği orda yazar bir bakmanı öneririm...
selam berrakcım hayırlısı hakkındaa bazen psikolojikte olabiliyor malesef inşallah vardır yoksada üzülmeee çalışmalara devammmm

aa bak bu guzel bak jel bitene kadar umudumuz var çok haklsn gülüm jelle iknci üçüncü ayda hamiş kalanlar çok ille ilk ay olcak die bşey yok ama kullananların yuzde ellisi ilk üç ayda hamiş kalmş bu çok ii oran demi yaa cnm ister oturr ister yatar vaziyette hiç farktmıo olye yazıo zaten ben ayakta enjekte ettm tüpü sabitle şırıngayla üç gram sık içined sonra enjekte et hemen dkkat et tüpte çok beklmesn havlettn onbeş yirmi dakika once yapablrsn cnm ...

spoinmiydi neydi unuttum
başlığa takılmayınnn

kızlar burnuma patates kızartması kokuyorr yumurtlama gününde aşeren bir tek ben varımdır herhalde meg yoksa senmi yapıyorsun kızartmayııı

gerçektenmiiii%50 çokkk iyi bir rakammm içime doğuyor bizde o %50nin içine gireceğiz inşallah ayakta daha mantıklıı bende öle yapayım hafif ııkınmak gerekiyormuş sanırımm yatarak yapıncaa belki komplee jel içimizi kaplamayabilir(anlatamadım ama anladın sen onu duygucummm)3 gramm ah ahhh sıkmaya kıyamıyorum bir halvet20 tlye mal oluyorr

valla ya pahalı çook bi de biz en uygununu aldık bi de 110 a satılan yerler ordan alsam kullanamzdm valla birer gram yeterdi o zaman evt oyle ayakta daha rahat bi de spoil az ıkın çok ıkınma prtılayıverıo valla
kızlar kociş geldi ben çıkıormmm akşama gelrmm görşrzzzzzzzzzzzz

bnm de cnm istedi bak şimdii
duygum banaa gel kuzumm ben kızartayımm hemennn şöylee güzel bir sofrada kurayım ohh misler gibiii muhabbet ederrizz sofra başındaa.Şaka bir yanaa öğretmen bir arkadaşım var kuzum benim çok yoruluyor birazda narin özellikle nöbetlerde mahfoluyor donmuş bir şekilde eve geliyor bizimde buralarda ne anne var ne babaa onun annesi benim benim annemde oo hasta olduğumuzda birbirimize bile bakarız yani okul çıkışı bize gelirr kurarız sofrayııı demleriz çayımızııı muhabbet sel olur giderr keşke sizlerlede öyle olsaydııııı

bende dün kizarttim canim cektide

azraa benimde çektidee üşengeçliğim üstümdeeee

yanlız spoinin altında yazanı görennn gülme krizine girer herheldee yemek beklerken ne çıktıııı
spoin
pırtlayımıveriyorrr tamam az ıkınırımdaa fazlası çkıyormuş bazennn zaten fazlası çıkarsaa gramını düşürcem benn bünyeye daha azıda yetiyormuş o zamannn

kızlar ne yapiosnuz??
ben yine geldim misafirim vardı, azıcıkta spoilerle uğraşıodum..eşim geç gelecekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…