evt cnm yaa bi de biz oyle topik topik gezen tipler de deglz ki yazarsam direk burdan yazarım çoğunu başka topik gördgm yok valla
hadi hayırlısı inş cnmcm preseedden gerçekten korkmayın kızlar hiçbşey yok ya o kadar basit ki saniyelk bşey sadece dik tutun da koyduktan sonra jeli döklmesn onn iki gramı ble kıymetli çünkü pahalı valla şırıngası da o kadar kolaylaştrıo ki dedgm gibi kullannca anlıcksnz zaten bu kadar anlatıom şu preseedi inşş hamiş kalmama vesile olur Allahın izniyle...
canlarım ben çıkıyorum hepinizi seviyor ve öpüyorum iyi sohbetler size
ben yemek pişirmeye gidiyorum şöyle pratik bişey,arada bakıp okuycam
muhabbete devam batlarım canlarım
selammm kızlarrrr nasılsınız hoşgeldiniz......... Allahım isteyen herrrrkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah öncelikle.... benim ilk defa 5 gün gecikti ilk deneyimim olacak nasipse düznlidir adet günlerim 28-30 günde bir şaşmaz ama geçen ay10unda adet gördüm bu ay 5 gün geçti eczane testi yaptım negatif belirtilerimde var ama meraktan ölcem :))) yarın kan testi yaptıriy baliii sabah olmaz bu gece bana :))) ama kendimi her sonuca da hazırladım belki mevsimsel gecikmedirr göğüslerim ve karnım çok şiş arada kasıklarımda bir dürtü oluyor iştehım felaket açık folik asitte alıyorum belkide ondandır bilemiyorum tecrübesi olan varmııı?? lüffeennn çok merak ediyorum kafam karıştı :26: :18:
mrb arkadaşlar benimde adetimden 10 gün önce kahverengi akıntım oldu dört gün ama çok az günde iki üç damla sol kasığımda arada ağrı oldu şu anda adetime iki gün var ben bugün bi test alıp yaptım ama sabah ilk idrar değil öğleden sonra yaptım negatif çıktı acaba bunu gebelik yok diye değerlendirebilirmiyim daha adetime iki gün var ama adet belirtisi yok
canım hoşgeldinnnnn aramızaa inşallah seninde dileğin gerçekleşirrr ve hemen hamiş kalırsınn hangi ilacı sorduğunu anlayamadım pressed var sperm sayısı düşük olanlarada öneriliyor googledan yazıp bakabilirsin gg alışveriş sitesinde uygun fiyatlara var içeriği orda yazar bir bakmanı öneririm...slm arkadaşlar hayırlı akşamlar ben yeni katıldım aranıza ins hepimizin istekleri olur biran önce çok moralim bozuk bu ialçları nerden bulucaz nasıl olacak peki tedaviler cvp verecekmi offf offf eşinde azospermi olan varmı aranızda
selam berrakcım hayırlısı hakkındaa bazen psikolojikte olabiliyor malesef inşallah vardır yoksada üzülmeee çalışmalara devammmmselammm kızlarrrr nasılsınız hoşgeldiniz......... Allahım isteyen herrrrkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah öncelikle.... benim ilk defa 5 gün gecikti ilk deneyimim olacak nasipse düznlidir adet günlerim 28-30 günde bir şaşmaz ama geçen ay10unda adet gördüm bu ay 5 gün geçti eczane testi yaptım negatif belirtilerimde var ama meraktan ölcem :))) yarın kan testi yaptıriy baliii sabah olmaz bu gece bana :))) ama kendimi her sonuca da hazırladım belki mevsimsel gecikmedirr göğüslerim ve karnım çok şiş arada kasıklarımda bir dürtü oluyor iştehım felaket açık folik asitte alıyorum belkide ondandır bilemiyorum tecrübesi olan varmııı?? lüffeennn çok merak ediyorum kafam karıştı :26: :18:
:44::44:nasıl uyguladın sen duygum yatarakmı ayaktamııı ben bilemedim pekkk sen nasıl uyguladıysan bende öyle yapayım bari utanma falan kalmadı bendeeeeinşallah vesile olacakk duygummmm jel bitene kadar umudumuz varrr
spoinmiydi neydi unuttum
başlığa takılmayınnn
kızlar burnuma patates kızartması kokuyorr yumurtlama gününde aşeren bir tek ben varımdır herhalde meg yoksa senmi yapıyorsun kızartmayııı
spoinmiydi neydi unuttum
başlığa takılmayınnn
kızlar burnuma patates kızartması kokuyorr yumurtlama gününde aşeren bir tek ben varımdır herhalde meg yoksa senmi yapıyorsun kızartmayııı
aa bak bu guzel bak jel bitene kadar umudumuz var çok haklsn gülüm jelle iknci üçüncü ayda hamiş kalanlar çok ille ilk ay olcak die bşey yok ama kullananların yuzde ellisi ilk üç ayda hamiş kalmş bu çok ii oran demi yaacnm ister oturr ister yatar vaziyette hiç farktmıo olye yazıo zaten ben ayakta enjekte ettm tüpü sabitle şırıngayla üç gram sık içined sonra enjekte et hemen dkkat et tüpte çok beklmesn havlettn onbeş yirmi dakika once yapablrsn cnm ...
mrb cnmm
hicbir bilgim yok cnmm
hayirlisi olsun hakkinda..
gerçektenmiiii%50 çokkk iyi bir rakammm içime doğuyor bizde o %50nin içine gireceğiz inşallah ayakta daha mantıklıı bende öle yapayım hafif ııkınmak gerekiyormuş sanırımm yatarak yapıncaa belki komplee jel içimizi kaplamayabilir(anlatamadım ama anladın sen onu duygucummm)3 gramm ah ahhh sıkmaya kıyamıyorum bir halvet20 tlye mal oluyorr
duygum banaa gel kuzumm ben kızartayımm hemennn şöylee güzel bir sofrada kurayım ohh misler gibiii muhabbet ederrizz sofra başındaa.Şaka bir yanaa öğretmen bir arkadaşım var kuzum benim çok yoruluyor birazda narin özellikle nöbetlerde mahfoluyor donmuş bir şekilde eve geliyor bizimde buralarda ne anne var ne babaa onun annesi benim benim annemde oo hasta olduğumuzda birbirimize bile bakarız yanibnm de cnm istedi bak şimdii
bende dün kizarttim canim cektide
valla ya pahalı çook bi de biz en uygununu aldık bi de 110 a satılan yerler ordan alsam kullanamzdm valla birer gram yeterdi o zamanevt oyle ayakta daha rahat bi de spoil az ıkın çok ıkınma prtılayıverıo valla
kızlar kociş geldi ben çıkıormmm akşama gelrmm görşrzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?