Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tamam gelin kizlar bu aksam bendeyiz ben kizartayim sizee
spoileryanina da acma kurabiye falanda yapar allah ne verdiyse yerik.

ferda,derya,zambak ve haykodan sora pek umutlandım ben şu hayıt olayından kızlar
başka var mıydı?

ama yanı su hayıt olayını banada anlatsın bırılerı yaaa ne dır neye yarar olmadı bende alayım ama hecc yardımcı olmuyonuz kızlarrrr(((

yok canım idrarımı tutmadan yaptım bide adetime daha iki gün var erken sonuç verir mi onuda bilmiyorum adet gecikmesini bekleyip tekrar mı yapsam acaba

o zaman bekle cnmm adetinin gecikmesini daha iyi fikir almak icin
hem az kalmis sabret azicik.

Beni uzende bu kuzum ailem sildi beni bundan sonrada barismazlar bilyorum hatta eminim ben ne dugun yaptim ne gelinlik giydim yedi ayda iki kere kuafore gittim nikahlandim dorduncu gun k.pekler gibi calistim ona destek olmak icin ama o bana hic destek olmadi artik umurumda degil barismam kolay kolay az once kntr bitti yeni aldim burdayim

tamam gelin kizlar bu aksam bendeyiz ben kizartayim sizee
spoileryanina da acma kurabiye falanda yapar allah ne verdiyse yerik.
hayatta hayır demezdimmmm ya şu hayaller gerçek olsa ne olur ki aceppppp :44:
ama yanı su hayıt olayını banada anlatsın bırılerı yaaa ne dır neye yarar olmadı bende alayım ama hecc yardımcı olmuyonuz kızlarrrr(((

vilmacımmm gündaşım yımırtlama arkadaşımm şimdi hayıt hapıı benim vazgeçilmezim olduuu eczanede satılıyor agnugaston diye bu hap adet düzenliyor prolaktini düşürüyor yumurtlamayı sağlıyor yok yok yaniiii sende deneee bencee

ohh be nıhayet cevap geldı saol cnm benım ya:)) ama sanırsam ben yumurtluyom bı sorun yok yumurtlamayla doktora gıdıp baktırmıştım hahaha hatta yumurtacımın utrason resmı bıle var sımdılık onun resmıyle avunuyom bende ama tavsıye uzerıne folık asıt+b12 kullanımına basladım benım ovacanlarda soun mu var acep yınede ya.. ıkı gundur sılık cıkıyor ha koyulaştı ha koyulaşcak tık yok.. zaten saolsun bu testıde megın tavsıyesıyle aldım daha once kullanmamıştım. ama kasıklarım cok ağrımaya başladı bu akşam sanırım bı ıkı gune nar gıbı kızarır ıkıncı cızgı ama dahada olmadı önumuzdekı ay kocışten gızlı gızlı peresed alcam bende allahım hepımızın yardımcısı olsun :18::18::18:

cannım gecikmneni bekle eğer korunmuosan

yok canım üç aydır korunmuyorum ben adetten 10 gün önce böyle bi kahverengi akıntım olunca kafam karıştı internetden araştırdım yerleşme kanaması olabilirmiş çikolata kisti falanda olabilirmiş o yüzden endişelendim biraz çikolata kistini duyunca ama 30 kasımda doktora gitmiştim yaklaşık iki ay önce idrar yollarım enfeksiyon kapmıştı kontrol amaçlı gittim doktor aşırı derece intihap falan yok dedi ultrasonla baktı kist olsaydı söylerdi diyorum

vilmacım bence sen yinede kullannn hormonların stresten sapıtabiliyor hiç olmazsa onu düzzenler işe yarayabilir belki bencede gizli gizli al yappp ne zararı olabilir ki aklında kalmaz hiç olmazsa

vilmacım bence sen yinede kullannn hormonların stresten sapıtabiliyor hiç olmazsa onu düzzenler işe yarayabilir belki bencede gizli gizli al yappp ne zararı olabilir ki aklında kalmaz hiç olmazsa

acab bu hayıt folık asıtle bır arada ters etkı yaparmı kı.. olmadı ben bu ay folık asıtı bı bıtıreyım bakayım yınede tutmazsa bu ay onu denerım olmadı.. ay doktor kendını rahat bıraksan olcak dıoda demesı kolay ne bılıyosa olcanı yanı olur ınşallah ama bı yumurtluyoz dıede olcakmı acaba ayyyy ben cok stres yapıom evet kendımı yaaa bazen aman dıom gelmıyo kendı bılır ama yok öle değıl ıcım ıcımı yıyo ya.. cevremdekı herkeste hamış allah kucaklarını doldursunda benımkını de dolduruversın dıyom işte üüüüüüüüüüüüü allam ya ağlarım ben

ayyy taze sıkılmış meyve suyu içeyim diyorum sabahları hasta olmayayım fln diye ama hergün makinayı tek tek yıkamak çok zor oluyor
bu arada taze havuç suyu da sperm hareketini arttırıyormuş

mrbb arkadaşlar nasılsınız..arkadaşlar hamle olmak okadar çok istiyorumki...inşş olur kızlr dua edn ltfen..allahh hepimizin gönlüne göre versin bebek isteyen bütün herkezin istediklerini kabul etsin..kızlar alah hayır getirsin rüyamda eşimm hamilelik testi getirmiş tamda 3 tane 3 nü birden testi yapıyorum ve hepsi çift çizgi o kadar seviniyoruzki rüyamda..hep rüyamda bebek emziriyorum ya inş..bu rüyalar gerçek olur...

Selam kızlar özledim sizi ne zamandır giremiyodum çok fena grip olduk kocacığımla...meg bu arada bat 5 ocak şekerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…