duygum banaa gel kuzumm ben kızartayımm hemennn şöylee güzel bir sofrada kurayım ohh misler gibiii muhabbet ederrizz sofra başındaa.Şaka bir yanaa öğretmen bir arkadaşım var kuzum benim çok yoruluyor birazda narin özellikle nöbetlerde mahfoluyor donmuş bir şekilde eve geliyor bizimde buralarda ne anne var ne babaa onun annesi benim benim annemde oo hasta olduğumuzda birbirimize bile bakarız yaniokul çıkışı bize gelirr kurarız sofrayııı demleriz çayımızııı muhabbet sel olur giderr keşke sizlerlede öyle olsaydııııı
azraa benimde çektidee üşengeçliğim üstümdeeee
cnm idrarini tutup mu yapmistin testi?
kızlar,isterseniz bu topikten yazarsınız sadece,size kalmış..
atladığınız sorular da olabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/yarisma-duyurulari/489646-2011-senesinin-enleri.html
tamam cnmcim eger soru atlayabiliyorsam süper
cünkü cogu hakkinda fikrim yok
yalan yanlis doldurmak istemiyorum
yok canım idrarımı tutmadan yaptım bide adetime daha iki gün var erken sonuç verir mi onuda bilmiyorum adet gecikmesini bekleyip tekrar mı yapsam acaba
ferda,derya,zambak ve haykodan sora pek umutlandım ben şu hayıt olayından kızlar
başka var mıydı?
yok canım idrarımı tutmadan yaptım bide adetime daha iki gün var erken sonuç verir mi onuda bilmiyorum adet gecikmesini bekleyip tekrar mı yapsam acaba
cannım gecikmneni bekle eğer korunmuosan
ama sen onun için,ailenle aranı bozdun gamzem :26:
çok yanlış olmuş bu yaptığı..
küs konuşma..
anlasın senin varlığının değerini..
bu hatasını anlamalı ve dank etmeli yani kafasına..
ben duymak istemiyorum bu kendini öldürmekle ilgili laflar lütfen bak
kızlar ne yapiosnuz??
ben yine geldim misafirim vardı, azıcıkta spoilerle uğraşıodum..eşim geç gelecekmiş
hayatta hayır demezdimmmm ya şu hayaller gerçek olsa ne olur ki aceppppp :44:tamam gelin kizlar bu aksam bendeyiz ben kizartayim sizee
spoileryanina da acma kurabiye falanda yapar allah ne verdiyse yerik.
ama yanı su hayıt olayını banada anlatsın bırılerı yaaa ne dır neye yarar olmadı bende alayım ama hecc yardımcı olmuyonuz kızlarrrr(((
hayatta hayır demezdimmmm ya şu hayaller gerçek olsa ne olur ki aceppppp :44:
vilmacımmm gündaşım yımırtlama arkadaşımm şimdi hayıt hapıı benim vazgeçilmezim olduuu eczanede satılıyor agnugaston diye bu hap adet düzenliyor prolaktini düşürüyor yumurtlamayı sağlıyor yok yok yaniiiisende deneee bencee
cannım gecikmneni bekle eğer korunmuosan
hosgeldin cnmmmmm
ohh be nıhayet cevap geldı saol cnm benım ya:)) ama sanırsam ben yumurtluyom bı sorun yok yumurtlamayla doktora gıdıp baktırmıştım hahaha hatta yumurtacımın utrason resmı bıle var sımdılık onun resmıyle avunuyom bendeama tavsıye uzerıne folık asıt+b12 kullanımına basladım benım ovacanlarda soun mu var acep yınede ya.. ıkı gundur sılık cıkıyor ha koyulaştı ha koyulaşcak tık yok.. zaten saolsun bu testıde megın tavsıyesıyle aldım daha once kullanmamıştım. ama kasıklarım cok ağrımaya başladı bu akşam sanırım bı ıkı gune nar gıbı kızarır ıkıncı cızgı ama dahada olmadı önumuzdekı ay kocışten gızlı gızlı peresed alcam bende allahım hepımızın yardımcısı olsun :18::18::18:
vilmacım bence sen yinede kullannn hormonların stresten sapıtabiliyor hiç olmazsa onu düzzenler işe yarayabilir belki bencede gizli gizli al yappp ne zararı olabilir ki aklında kalmaz hiç olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?