Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba kızlarr

gemzem canım üzüldüm tatlım..ama ne olur öyle sözler bi daha söyleme ve getirme de aklına olur mu??
sen artık iki kişisin ve bebeğin için kendin için güzel şeyler düşün..
eşine de küs anlasın hata ettiiğini..
inşallah düzelir tatlım...

gülbebekim bende gelsem olmaz mı

benim 13 günüm bugün ve ocucana başlamadım hala ben...kuruyumda zaten hala...
yarn başlıcam ovucana bakalım...

bugünde hamiş haberimiz yok sanırım...

birlikte içebilirsin ters etki falan yaratmıyor hatta yumurtlama hapıyla bile oluyormuşş doğal sonuçtaa.Ama doktor haklııı stres yapmaman lazım kuzum
inşallahhhh rüyan hayra çıkarrr ve gelir bebişinnn hoşgeldinnnn kevsercim 3 testttt çift bebek getirsin sana inşallah....

saol cnm bnm inş..hayra çıkar okadar çok isitiyoruz ki hayırlısı inş..

Selam kızlar özledim sizi ne zamandır giremiyodum çok fena grip olduk kocacığımla...meg bu arada bat 5 ocak şekerim:)

merhaba canım kırmızılar geldi demek..
inşallah yeni yılda gelir bebişin.
geçmiş olsun bu arada
senin kaçıncı ayındı özlemcim...

merhaba canım kırmızılar geldi demek..
inşallah yeni yılda gelir bebişin.
geçmiş olsun bu arada
senin kaçıncı ayındı özlemcim...

merhaba aysunum kızmızılar geldi gitti bile:) 2. ayımdı canım bu ay 3 ama eskisi gibi hevesim kalmadı sanki:44: zaten o kadar hastayız ki nefes alamadığımızdan kocisim salonda uyuyor

selam kızlar nasılsınız eltim hamileymiş bugün bunu öğrendim ve gücüme gitti inşallah sağlıkla doğum yapar ama kızlar ben çok ağladım bunu öğrenince yaaa durup durup ağlıyorum ama

hoşgeldin aysuncum..
keşke başlasaydın testlere 13. günde fena değil yani..bende 15 te kızarıyordu..
hoşbuldum cnm bnm..
tatlım ben 2-3 aydır ovucan yapıyorum ve 16 gün gibi kızarıyor..14.gün yarın başlayım diyorum..
birde hani azcık akıntım olurdu hep kuruyum baya..geç yumurtlucam belkide..ama yarın başlıcam bakalım.

selam kızlar nasılsınız eltim hamileymiş bugün bunu öğrendim ve gücüme gitti inşallah sağlıkla doğum yapar ama kızlar ben çok ağladım bunu öğrenince yaaa durup durup ağlıyorum ama

haklısın canım ben olsam benim de moralim bozulrdu heralde ama Allah kim için ne istersen onu verir sana bence gıpta ile değil de sevgiyle yaklaş tabi onun da tutumu çok önemli..

merhaba aysunum kızmızılar geldi gitti bile:) 2. ayımdı canım bu ay 3 ama eskisi gibi hevesim kalmadı sanki:44: zaten o kadar hastayız ki nefes alamadığımızdan kocisim salonda uyuyor

dinlenin bol bol öksürüğünüz varsa zencefil,bal,limon karışımı için canım bende hastayım diyene aynı tarifi veriyoum
aylar geçtikçe ilk ayki heyecan kalmıo özlemcim.insanın hevesi kırılyo ama bat yaklaşırken heyecan basıyo yinede...
bakalım inş.artık glsn bebişlr..

saol cnm bnm inş..hayra çıkar okadar çok isitiyoruz ki hayırlısı inş..
inşallah canımmmm inşallahhhh....:)
oyy aysunummm gell tabikiiii ayıp ediyorsun kuzucannnnn:)))

aysuncumm ağlamak yok sakınnnn kuzummm seninde olcak inşallahhhh sıkma canını. benimde yakın arkadaşımın annesi 44 yaşında hamileymiş daha arkadaşımın çocuğu bile yokkk şoklardayım yanii ama direnmeye devammmm

Son düzenleme:
canm aysuncum inş seninde bebişin gelir tez zamanda cnm..
üzülmeni anlyorm yakınından birisi ama ne yapalım cnm bizimde gelecek bebişlerimiz inşallah..
ağlama aysuncum
sende bu ay hayıt presed kullsnıyormusun cnm..

çok susadımmmmmm bennnnnnnnn ovucanı şimdi yapsam nolur kiiiii:44: yoksaa kaçırcamdaa altımaaa dün 21.30 gibi yapmıştım 4 saattir hiç bişeyde yiyip içmedimmmm

aysunsedat çatlaqım,boşver salla eltini..üzülme..
senin bebe de gelicek allahın izniyle..
reglle beraber hayıt hapına başla bu ay..

kızlar benim kocam gelmek üzere,yemeği zor yetiştirdim he,bütün gün gezince :86:
yemekten sora gelirim,öpüorum

Son düzenleme:
çok susadımmmmmm bennnnnnnnn ovucanı şimdi yapsam nolur kiiiii:44: yoksaa kaçırcamdaa altımaaa dün 21.30 gibi yapmıştım 4 saattir hiç bişeyde yiyip içmedimmmm

4 saattir çiş yapmadıysan,yap şimdi..
bende 9da yapıcam ve hiç çişim de yok :26:

gülüm 4 saat olduysa yapabilirsin cnm..

ben 2-3 saat bekleyip günün herhangi bir saatinde yapıyorum cnm..

hatta tembellik yapıp saat bile tutmuyorum bazen..

Son düzenleme:
4 saattir çiş yapmadıysan,yap şimdi..
bende 9da yapıcam ve hiç çişim de yok :26:

tamam megimm bu arada meg sen çiş saatini bilmiyosun çişin geliyor bu seferde sıkışıp testi yapamıyorsun O yüzdenn vardır vardırda sen bilmiyorsunudurrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…