birlikte içebilirsin ters etki falan yaratmıyor hatta yumurtlama hapıyla bile oluyormuşş doğal sonuçtaa.Ama doktor haklııı stres yapmaman lazım kuzumacab bu hayıt folık asıtle bır arada ters etkı yaparmı kı.. olmadı ben bu ay folık asıtı bı bıtıreyım bakayım yınede tutmazsa bu ay onu denerım olmadı.. ay doktor kendını rahat bıraksan olcak dıoda demesı kolay ne bılıyosa olcanıyanı olur ınşallah ama bı yumurtluyoz dıede olcakmı acaba ayyyy ben cok stres yapıom evet kendımı yaaa bazen aman dıom gelmıyo kendı bılır ama yok öle değıl ıcım ıcımı yıyo ya.. cevremdekı herkeste hamış allah kucaklarını doldursunda benımkını de dolduruversın dıyom işte üüüüüüüüüüüüü allam ya ağlarım ben
inşallahhhh rüyan hayra çıkarrr ve gelir bebişinnn hoşgeldinnnn kevsercim 3 testttt çift bebek getirsin sana inşallah....mrbb arkadaşlar nasılsınız..arkadaşlar hamle olmak okadar çok istiyorumki...inşş olur kızlr dua edn ltfen..allahh hepimizin gönlüne göre versin bebek isteyen bütün herkezin istediklerini kabul etsin..kızlar alah hayır getirsin rüyamda eşimm hamilelik testi getirmiş tamda 3 tane 3 nü birden testi yapıyorum ve hepsi çift çizgi o kadar seviniyoruzki rüyamda..hep rüyamda bebek emziriyorum ya inş..bu rüyalar gerçek olur...
saol cnm bnm inş..hayra çıkar okadar çok isitiyoruz ki hayırlısı inş..birlikte içebilirsin ters etki falan yaratmıyor hatta yumurtlama hapıyla bile oluyormuşş doğal sonuçtaa.Ama doktor haklııı stres yapmaman lazım kuzum
inşallahhhh rüyan hayra çıkarrr ve gelir bebişinnn hoşgeldinnnn kevsercim 3 testttt çift bebek getirsin sana inşallah....
merhaba kızlarr
hoşgeldin aysuncum..
keşke başlasaydın testlere 13. günde fena değil yani..bende 15 te kızarıyordu..
Selam kızlar özledim sizi ne zamandır giremiyodum çok fena grip olduk kocacığımla...meg bu arada bat 5 ocak şekerim:)
merhaba canım kırmızılar geldi demek..
inşallah yeni yılda gelir bebişin.
geçmiş olsun bu arada
senin kaçıncı ayındı özlemcim...
hoşbuldum cnm bnm..hoşgeldin aysuncum..
keşke başlasaydın testlere 13. günde fena değil yani..bende 15 te kızarıyordu..
selam kızlar nasılsınız eltim hamileymiş bugün bunu öğrendim ve gücüme gitti inşallah sağlıkla doğum yapar ama kızlar ben çok ağladım bunu öğrenince yaaa durup durup ağlıyorum ama
merhaba aysunum kızmızılar geldi gitti bile:) 2. ayımdı canım bu ay 3 ama eskisi gibi hevesim kalmadı sanki:44: zaten o kadar hastayız ki nefes alamadığımızdan kocisim salonda uyuyor
inşallah canımmmm inşallahhhh....:)saol cnm bnm inş..hayra çıkar okadar çok isitiyoruz ki hayırlısı inş..
oyy aysunummm gell tabikiiii ayıp ediyorsun kuzucannnnn:)))merhaba kızlarr
gemzem canım üzüldüm tatlım..ama ne olur öyle sözler bi daha söyleme ve getirme de aklına olur mu??
sen artık iki kişisin ve bebeğin için kendin için güzel şeyler düşün..
eşine de küs anlasın hata ettiiğini..
inşallah düzelir tatlım...
gülbebekim bende gelsem olmaz mı
benim 13 günüm bugün ve ocucana başlamadım hala ben...kuruyumda zaten hala...
yarn başlıcam ovucana bakalım...
bugünde hamiş haberimiz yok sanırım...
selam kızlar nasılsınız eltim hamileymiş bugün bunu öğrendim ve gücüme gitti inşallah sağlıkla doğum yapar ama kızlar ben çok ağladım bunu öğrenince yaaa durup durup ağlıyorum ama
canm aysuncum inş seninde bebişin gelir tez zamanda cnm..selam kızlar nasılsınız eltim hamileymiş bugün bunu öğrendim ve gücüme gitti inşallah sağlıkla doğum yapar ama kızlar ben çok ağladım bunu öğrenince yaaa durup durup ağlıyorum ama
inşallah canımmmm inşallahhhh....:)
oyy aysunummm gell tabikiiii ayıp ediyorsun kuzucannnnn:)))
çok susadımmmmmm bennnnnnnnnovucanı şimdi yapsam nolur kiiiii:44: yoksaa kaçırcamdaa altımaaa dün 21.30 gibi yapmıştım 4 saattir hiç bişeyde yiyip içmedimmmm
çok susadımmmmmm bennnnnnnnnovucanı şimdi yapsam nolur kiiiii:44: yoksaa kaçırcamdaa altımaaa dün 21.30 gibi yapmıştım 4 saattir hiç bişeyde yiyip içmedimmmm
4 saattir çiş yapmadıysan,yap şimdi..
bende 9da yapıcam ve hiç çişim de yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?