Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

haklısın canım ben olsam benim de moralim bozulrdu heralde ama Allah kim için ne istersen onu verir sana bence gıpta ile değil de sevgiyle yaklaş tabi onun da tutumu çok önemli..

havasından yanına varılmaz artıkın Allah büyüktür napalım öncelik onundur olsun
hayırlısı demi
çok içerledim ben yaaa göz yaşlarım durmuyo 2 dk da bir ağlıyorum 44 yaşında da ilginçmiş

hayıt tohumu aldım ama çok acı yaaa eczaneye sordum satmıyoruz dedi anlamadım bende çörek otuyla falan artık napalım

megimmm kuşummm kısmet değilmiş demi ama önümüzdeki ay inşallah hemde 6 haftalıkmışş

cnm 4 saat olmuş işte yap tabi .açıkcası ben 2 saat anca dayanıyorum
tamam hiloşummm yapcem şimdiiii bende zor dayandım inan
gülüm 4 saat olduysa yapabilirsin cnm..

ben 4 saat bekleyip günün herhangi bir saatinde yapıyorum cnm..

hatta tembellik yapıp saat bile tutmuyorum bazen..

aysunummmm benn gidiyorum test yapmayaa tembellik yapmaa sınıfta kalırsın bakkk ne güzel devammm ediyoruz bu iişeeee zamanında gitmeliyiz şu çişeeeeeee hobaaaaaaa

aysunsedatt kuzum hapı var bende tohumunu içemem eczanede agnugaston adıııı ondan al deneee

Kocam geldi kapida tlf etti elini ayagini opeyim pismanim ozur dilerim diyo dedim acmam kapiyi bosuna bekleme git babanin evinde kal babasinin anahtari bunda hic umurumda degil ne yaparsa yapsin canima doydum zaten

ilahiiii öyle somurtup oturuyordum güldürdün beni hopaaaaaaaaaaaa.....

:124::124::124::124::124:

Son düzenleme:
Kocam geldi kapida tlf etti elini ayagini opeyim pismanim ozur dilerim diyo dedim acmam kapiyi bosuna bekleme git babanin evinde kal babasinin anahtari bunda hic umurumda degil ne yaparsa yapsin canima doydum zaten

cnm benim hani sen geçen gün anlatıyordun gamzem gamzem dermiş kocan ,sevdiğin adam karnındaki bebişinin babası hepsi aynı adam böyle düşününce belki iyi gelir sanada affet veya unut demiyorum ama konuşarak halletmeye çalışın içinize atmayın ertelemeyin hemen çözmeye çalışın

ilahiiii öyle somurtup oturuyordum güldürdün beni hopaaaaaaaaaaaa.....

:124::124::124::124::124:

kıvırr yandan yandann somurtmak yokkkk sen bu işi kafana sokk bebekler göbüşee oturacakkkk CONKKK bebekk gelmeyecek hikayelerine bizim karnımızzz TOKKKKK hobaa tey teyy teyy tilililililiiiiiiiiiiiiiiii

AÇÇ AÇÇÇ AÇÇÇ AÇÇÇÇ Hadiii aç kapıyııı kuzummm yada dur ya belki burnu sürterrr bu işin şakası olmadığını bilsin hiç değilseee:44::44::44:

kıvırr yandan yandann somurtmak yokkkk sen bu işi kafana sokk bebekler göbüşee oturacakkkk CONKKK bebekk gelmeyecek hikayelerine bizim karnımızzz TOKKKKK hobaa tey teyy teyy tilililililiiiiiiiiiiiiiiii

ilahi gülüm bek datlısın....

yok hilalim bugun onu gormek istemiyorum artik belki yarina ama bugun olmaz kuzum cidden kotuyum onu gordum mu ne var ne yoksa kircam dokcem kendimi biliyorum

gamzecim..konuşarak çözmeye çalışın aç kapıyı bencede..
ailesine yansımasın olay hiç..şimdi konuşun bitsin mesele ve sakin olmaya çalış..
hadi canım aç kapıyıııı...

yok hilalim bugun onu gormek istemiyorum artik belki yarina ama bugun olmaz kuzum cidden kotuyum onu gordum mu ne var ne yoksa kircam dokcem kendimi biliyorum

canım tabiii yarın daha sakinlemiş olursun rahat düşünebilirsin şimdi sinirden farklı düşünüyorsun.ama kendine dikkat et nolurrrrrrrrr

AÇÇ AÇÇÇ AÇÇÇ AÇÇÇÇ Hadiii aç kapıyııı kuzummm yada dur ya belki burnu sürterrr bu işin şakası olmadığını bilsin hiç değilseee:44::44::44:

simdi acarsam yiliscak etcek yuz vermem ama eve gircek ya tamam yumusadi dicek o yuzden iyice surtsun burnu bende evde tek basima kafa dinliyim gerci yalniz degilim pasa kuzum gofret dibimde bekliyo

simdi acarsam yiliscak etcek yuz vermem ama eve gircek ya tamam yumusadi dicek o yuzden iyice surtsun burnu bende evde tek basima kafa dinliyim gerci yalniz degilim pasa kuzum gofret dibimde bekliyo

ben bu konuda sana katılyorum gamze birgünden bişey olmaz düşünsünnn iyice anlasın hatasını birdahada yapmaz hiç olmazsaaa

gamzecim..konuşarak çözmeye çalışın aç kapıyı bencede..
ailesine yansımasın olay hiç..şimdi konuşun bitsin mesele ve sakin olmaya çalış..
hadi canım aç kapıyıııı...

Canim ailesi burda degil izmirdeki evde kalsada duymazlar yani yaptigi hatanin farkina varsin istiyorum canim ya

sen kendini ve onu daha iyi bilirsin cnm.hatasını böyle anlar ve kapıyı açarsam kavga ederiz diyorsan açma cnm..
ama dikkat et kendine..

ben bu konuda sana katılyorum gamze birgünden bişey olmaz düşünsünnn iyice anlasın hatasını birdahada yapmaz hiç olmazsaaa

Sagol canim affetsem bile icimden cikmaz ben seneler onceki seyleri bile hatirlar uzulurum bunuda unutmucam eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…