Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin cnm kendi adıma ben iyiyim hatta yumurtlama zamanım dün bitti bugünden başladım kendimi hamiş hissetmeye:26:
sen nasılsın

hoşbulduk canım iyi diyelim iyi olalım inş hislerin doğru çıkar ben artık öyle bir histe bile bulunmam sonu hüsranla bitince yıkılıyo insan
ama inş senin hüsran olmaz sevinç olur.. inş böyle olursun

sen kendini ve onu daha iyi bilirsin cnm.hatasını böyle anlar ve kapıyı açarsam kavga ederiz diyorsan açma cnm..
ama dikkat et kendine..

Ederim canim ya ben o sinirle dedim bu bebekte dussun istemiyorum senin hicbiseyini ama ya bisey olursa dilim kopsaydi ama dedim

geçtiğimiz ay o hüsranı fazlasıyla yaşadım iyi bilirim gebelik testim de 2.çizgim vardı doktorum hilal bu pozitif dedi 2 saat sonra kanda hiç bişey çıkmadı milyonda birlik yanlış test beni buldu oturdum ağladım bende .ama bu öyle bi şeyki gene aynı istekle yola devam ediyorsun hep aynı stres
inşallah sende böle olursun cnm

gamzuşum iyi ediyosun aynı da bensin..:13:bende höt hötümdür çok
aynı hatayı bi daha yapmasınlar kardeşim..
başka hata da yapmasınlar

15.günümde yaptığım ovülasyon testimmmm

şaka gibiiii 4 gün önce 13 mmdi büyümüşmüdürki bu kadarrrrr 20mme ulaşcakmı acaba :44:

aminnnnnnnnn cnm inş oluruz
yaşadığın imtihan zor gerçekten çift cizgiy görmek için hevesleniyoruz ama böylesini ilk defa duyuyorum o zaman en iyisi kan testi vermek idrar testi milyonda birde olsa yanıltıyorsa ki o milyonda birde bizim gibileri bulur dikkatli olmak lazım Rabbim tekrar yaşatmasın inş ne zamandır bebiş istiyorsun

15.günümde yaptığım ovülasyon testimmmm
Eki Görüntüle 306494

şaka gibiiii 4 gün önce 13 mmdi büyümüşmüdürki bu kadarrrrr 20mme ulaşcakmı acaba :44:

gelsin halvetlerrrrrrrrrrrr

cnm biz mayıs ta bıraktık korunmayı ama ben 1 senedir istiyorum sağlık sorunları fln vardı anca mayısta başladık gelen giden yok aylardır .bide biz çok uzun zamandır birlikteyiz artık olsun isityorum.sen cnm kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyosun bide bi problem varmı

evet birden de koyulaşabilir..
çatır çatır yumurtluyosun maşallah
yarın 1 tane daha yap bence ovucan, bakalım silikleşicek mi,aynı mı kalıcak..
bence yarın sabah halveti ile başla..
napıcaksın?

Son düzenleme:
canımmmm ne guzel kızarmıs ovucanın öyle
evet bırden koyulasıyor
benımde öyle oluyor
bak fıstık gıbı yumurtan olmus
bol halvet

buarada bız hala halvetlenmedım 3 hafta oldu

evet birden de koyulaşabilir..
çatır çatır yumurtluyosun maşallah
yarın 1 tane daha yap bence ovucan, bakalım silikleşicek mi,aynı mı kalıcak..
bence yarın sabah halveti ile başla..
napıcaksın?

ŞÜKÜRLER OLSUN megim BU BENDE BİR MUCİZE hayıt mucizesiii...bugün sabah halveti oldu zaten yarın sabah halvetide olur inşallahh eşim sabah geliyor tam zamanııı acabaa yarın akşamda olsamıki yoksa birgün sonra sabahmı olsa yineeee:44::44: preseedLA ÇIKTIK yollaaaa kız güzel MEG karnınn dolaaa hamiş hamişşşş gir kolunaaa haydiii annelik yolunaaa tey teyy teyyyybugün neşem pek yerinde meeggggg

canımmmm ne guzel kızarmıs ovucanın öyle
evet bırden koyulasıyor
benımde öyle oluyor
bak fıstık gıbı yumurtan olmus
bol halvet

buarada bız hala halvetlenmedım 3 hafta oldu

hadi inşallahhh deryacımmm bu aradaaa halvet sırası bizim bikereee tadını çıkar kuzumm dinlen sen birazzz ben 9 ay boyunca dinlenmeyiii düşünüyorummmm

oyyyyyyyyy ne güzel kızarmış ovucanın..inşallah bir hayıt bebişimiz daha gelir..preesed de var gelsin bebiş..

bende yapim dedim şimdi ovucan hevaslndim de nur topu gibi net bir tek çizgim var

13.günüm benim gerçi daha erken..3-4 günüm var.ama yptım

gamzuşum iyi ediyosun aynı da bensin..:13:bende höt hötümdür çok
aynı hatayı bi daha yapmasınlar kardeşim..
başka hata da yapmasınlar

Hala kapida yalvariyo ama inadim inat acmicam acsamda salonda yatacak en az bi hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…