hoşgeldin cnm kendi adıma ben iyiyim hatta yumurtlama zamanım dün bitti bugünden başladım kendimi hamiş hissetmeye:26:
sen nasılsın
sen kendini ve onu daha iyi bilirsin cnm.hatasını böyle anlar ve kapıyı açarsam kavga ederiz diyorsan açma cnm..
ama dikkat et kendine..
hoşbulduk canım iyi diyelim iyi olalım inş hislerin doğru çıkar ben artık öyle bir histe bile bulunmam sonu hüsranla bitince yıkılıyo insan
ama inş senin hüsran olmaz sevinç olur..inş böyle olursun
Ederim canim ya ben o sinirle dedim bu bebekte dussun istemiyorum senin hicbiseyini ama ya bisey olursa dilim kopsaydi ama dedim
15.günümde yaptığım ovülasyon testimmmm
Eki Görüntüle 306494
şaka gibiiii 4 gün önce 13 mmdi büyümüşmüdürki bu kadarrrrr 20mme ulaşcakmı acaba :44:
geçtiğimiz ay o hüsranı fazlasıyla yaşadım iyi bilirim gebelik testim de 2.çizgim vardı doktorum hilal bu pozitif dedi 2 saat sonra kanda hiç bişey çıkmadı milyonda birlik yanlış test beni buldu oturdum ağladım bende .ama bu öyle bi şeyki gene aynı istekle yola devam ediyorsun hep aynı stres
inşallah sendeböle olursun cnm
kızzzzz bebekimm,vallahi kopkoyu çizgi
3 gün halvet var kuzummm
preseedi unutma
15.günümde yaptığım ovülasyon testimmmm
Eki Görüntüle 306494
şaka gibiiii 4 gün önce 13 mmdi büyümüşmüdürki bu kadarrrrr 20mme ulaşcakmı acaba :44:
aminnnnnnnnn cnm inş oluruz
yaşadığın imtihan zor gerçekten çift cizgiy görmek için hevesleniyoruz ama böylesini ilk defa duyuyorum o zaman en iyisi kan testi vermek idrar testi milyonda birde olsa yanıltıyorsa ki o milyonda birde bizim gibileri bulur dikkatli olmak lazım Rabbim tekrar yaşatmasın inş ne zamandır bebiş istiyorsun
çok şaşırdım ne çabuk büyüdü bu yumoşşşş dün daha az çizgi vardı bugün kopkoyu şaşkınım vallaaa baksana 1 günde böyle olurmukiiii:44:
Eki Görüntüle 306496 Eki Görüntüle 306497
megim cnm şu yılın enleri linkini bi daha koyarmısın vaktim varda yapıyım
evet birden de koyulaşabilir..
çatır çatır yumurtluyosun maşallah
yarın 1 tane daha yap bence ovucan, bakalım silikleşicek mi,aynı mı kalıcak..
bence yarın sabah halveti ile başla..
napıcaksın?
canımmmm ne guzel kızarmıs ovucanın öyle
evet bırden koyulasıyor
benımde öyle oluyor
bak fıstık gıbı yumurtan olmus
bol halvet
buarada bız hala halvetlenmedım 3 hafta oldu
ŞÜKÜRLER OLSUN megim BU BENDE BİR MUCİZE hayıt mucizesiii...bugün sabah halveti oldu zaten yarın sabah halvetide olur inşallahh eşim sabah geliyor tam zamanııı acabaa yarın akşamda olsamıki yoksa birgün sonra sabahmı olsa yineeee:44::44: preseedLA ÇIKTIK yollaaaa kız güzel MEG karnınn dolaaa hamiş hamişşşş gir kolunaaa haydiii annelik yolunaaa tey teyy teyyyybugün neşem pek yerinde meeggggg
gamzuşum iyi ediyosun aynı da bensin..:13:bende höt hötümdür çok
aynı hatayı bi daha yapmasınlar kardeşim..
başka hata da yapmasınlar
kocam geldi azönce gittim ama yine geldim..merhabalarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?