ŞÜKÜRLER OLSUN megim BU BENDE BİR MUCİZE hayıt mucizesiii...bugün sabah halveti oldu zaten yarın sabah halvetide olur inşallahh eşim sabah geliyor tam zamanııı acabaa yarın akşamda olsamıki yoksa birgün sonra sabahmı olsa yineeee:44::44: preseedLA ÇIKTIK yollaaaa kız güzel MEG karnınn dolaaa hamiş hamişşşş gir kolunaaa haydiii annelik yolunaaa tey teyy teyyyybugün neşem pek yerinde meeggggg
hadi inşallahhh deryacımmm bu aradaaa halvet sırası bizim bikereee tadını çıkar kuzumm dinlen sen birazzz ben 9 ay boyunca dinlenmeyiii düşünüyorummmm
hoşbuldum cnm bnm..
tatlım ben 2-3 aydır ovucan yapıyorum ve 16 gün gibi kızarıyor..14.gün yarın başlayım diyorum..
birde hani azcık akıntım olurdu hep kuruyum baya..geç yumurtlucam belkide..ama yarın başlıcam bakalım.
evet ben bütün haklarımı size verıyorum
dınlenıyorumda yınede ınsan özluyormus kocasını
yinede 2 hafta daha yapmayı düşünmüyorum o düşünsün valla
ohhhhh olsun ona nazlandıgı günlere
merhaba canım...
Hala kapida yalvariyo ama inadim inat acmicam acsamda salonda yatacak en az bi hafta
aysuncum sorma yaa..
ben yumurtladığımı hatta çatladığını bile tahmin ederekten halvetlerimi yaptım ve bitirdim..ama akıntım hala devam ve kasık ağrım var çatlama ağrısı gibi..
tutuyorum idrarımı birazdan ovu testi yapıcam..ama olamaz bugün 20. günüm yani..off
ya arkadaşlar bişey sorabilirmiyim aslında bilmediğim için sormaktan çekniyorum..ovu testi nedir çok merak ettimaysuncum yazdım cnm bnm sana..birazdanda yapıcam ovu testini bakalım nasıl çıkacak??
şaştım kaldım..
bak bende bu durumda çok panik oluyorum,sanki kaçıcakmış gibi geliyo yumurtlama..halbuki sperm 48 saat canlı kalıyo..
evet bu sabah halveti olduysa,yarın sabah halveti olsun,süper..
bi de öbür gün sabah halveti olsun..
diğer gün de olsun..
sora gün aşırı?
(farkındaysan sağlamcıyız,gün atlamıyoruz)
normalde;
çift çizgiyi görüyoruz(yumurtlama OLAYI başlamış demek)
yumurtlama (ertesi gün oluyo çift çizgiden)
yumurtanın çatlaması(yumurtlamadan 1 sonraki gün oluyo)
dolayısıyla 3 gün çok önemli çift koyu çizgiden itibaren..
aysuncum sorma yaa..
ben yumurtladığımı hatta çatladığını bile tahmin ederekten halvetlerimi yaptım ve bitirdim..ama akıntım hala devam ve kasık ağrım var çatlama ağrısı gibi..
tutuyorum idrarımı birazdan ovu testi yapıcam..ama olamaz bugün 20. günüm yani..off
aaaaaaaa bende saat 9da ovucan yapıcaktımunuttum iyi mi..
ya aslında 9. gün bugün ama yumurtlama zamanı değişebilen bişey olduğundan,yapiim bi diyorum
e canım sen ovucanda çift çizgiyi görmemişmiydin..
acaba tekrar mı yumurtluyosn..:44:
meg varya bizim cıft cızgının aksamı halvet oldu
ertesı gun ovucanı yıne yaptım sılınmıstı ama tam degıl yınede azcık kızartı vardı
ama okadar zor halvet oldukı
çok zorlandık hatta eşime dedım bu ısteksızlıkle ne senın ne benım cocugum olur
ve ıcımde ne var ne yok cıktı sınır krizi gecırmıstım
arkadandı dönerken pırtttt dıye cıktı
bıdahada yapmadık
kesın kacırdık dedım cok uzuldum
bu bebek nasıl oldu bılmıyorum
hangısınde tuttu
ben üç buçuk yıllık evliyim canım ve evlendiğimizden beri istiyoruz bebek bende prolaktin yüksekliği var ilaç kullanıyorum eşimde ilaç ve bitkisel tedavi görüyo inş olur dua ediyoruzcnm biz mayıs ta bıraktık korunmayı ama ben 1 senedir istiyorum sağlık sorunları fln vardı anca mayısta başladık gelen giden yok aylardır .bide biz çok uzun zamandır birlikteyiz artık olsun isityorum.sen cnm kaç yıllık evlisin ne zamandır istiyosun bide bi problem varmı
bitanem ben testle yapmadım buay..tahmini ama akıntım 4 gündür var hemde yumurtlama akıntısı..dünde kasık ağrım vardı halvet ettik yine..
şimdi yine kasık ağrısı olunca muallakta kaldım..
anlamadım gitti..
birsum ben bir ay 24. gün yumurtladımdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?