vallahi bende hamiş kalayım 1 ay olmayacak en az halvet.
bıktım heee zorunlu halvetlerden
selamlar meggilim..
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kız adamımın iflahı kurudu 2 gün yaptık sonra ara verip 2 gün tekrar..
bıktım diyor kasık ağrından hee..zaten morfoloji az..ilelemiyor bizim bebeler tembeller..macuna güveniyoz du bakalım..kahve içe içe zenci gibi oldu kocam yaa..
sen benim kafamı hepten karıştırdın megim ya..ben hemen ovu yapem bari..2 saattir tutuyorum
acaip bi tazyikle giren giriyo zaten deryacım,çıkanlara yapıcak bişey yok..
çift çizgi, olayın başladığının habercisi,yumurtlama ertesi gün oluyo zaten..
yumurtlamaya yakın tutan bebeler kız oluyomuş diye okudumdu..
yumurtlama günündekiler,erkek..
maşallah sana be,bak ne güzel tutturdun işte
benim pisi çok hastaydı ya,kritikti durumu,ben üzüntüden o ay 24. gün yumurtlamışım canım..
bende gidiom ovucan yapmaya
ben üç buçuk yıllık evliyim canım ve evlendiğimizden beri istiyoruz bebek bende prolaktin yüksekliği var ilaç kullanıyorum eşimde ilaç ve bitkisel tedavi görüyo inş olur dua ediyoruz
cnm hayıt hapı içiyormusun çok faydalıymış hem prolaktine hem yumurtlamaya fln.inş daha bekletmez sizi
birsum koptum gene ya kocan zencimi olduben geçen benim adama dedim sana kahve yapayım sperm hareketini fln arttırıyormuş ne dese beyenirsin ben bekleyemem onu
kızlar ben dizimi izlemeye gidiyorum..
iyi akşamlar hepinize..
kızlar ben dizimi izlemeye gidiyorum..
iyi akşamlar hepinize..
HiLALİM PEK SEVMEZ KAHVEYİ BNMKİ..NE VERSEM İÇİO GARİBİM..NE YAPSIN..AMA TAZE MİS GİBİ KAHVE YENİ ALDIM..O İÇİNCE BNMDE İÇESİM GELİO.AMA GÜNLERDİR BİZİM KAHVE KABAK TADI VERDİ.FİNCANI GEÇİRECEK KAFAMA AZ KALDI..
SENİNKİ DE İYİYMİŞ HEE..BEKLEYEMEZMİŞ.KIZ 1 SAAT ÖNE İÇİRSEN YETİYORMUŞ Kİİİ
şekerim Cvitamini patlması yaşıyoruz bu aralardinlenin bol bol öksürüğünüz varsa zencefil,bal,limon karışımı için canım bende hastayım diyene aynı tarifi veriyoum
aylar geçtikçe ilk ayki heyecan kalmıo özlemcim.insanın hevesi kırılyo ama bat yaklaşırken heyecan basıyo yinede...
bakalım inş.artık glsn bebişlr..
vallahi bende hamiş kalayım 1 ay olmayacak en az halvet.
bıktım heee zorunlu halvetlerden
döllenen spermle alakalı dıye bılıyorum bende cınsıyetı
benım oglum olcak ya içime öle doguyor
kendımı kız cocugu annesı olarak düşünemıyorum nedense
:26::26:
evet 9. günde olması gerektiği gibi 2.çizgi silik
slm kızlarrr yemegimizi yedk geldk kocişim baya stresli geldi işte knoştuk dertlştık şimdi o korku filmi izlıo ben de size bi bakaym dedm ne yapıosnz?
cnm hayıt hapı içiyormusun çok faydalıymış hem prolaktine hem yumurtlamaya fln.inş daha bekletmez sizi
birsum koptum gene ya kocan zencimi olduben geçen benim adama dedim sana kahve yapayım sperm hareketini fln arttırıyormuş ne dese beyenirsin ben bekleyemem onu
meg kankammmmm bnm enim sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?