Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

vallahi bende hamiş kalayım 1 ay olmayacak en az halvet.

bıktım heee zorunlu halvetlerden

bende böyle dıyordum
ama bız cok zorlanıyorduk
sizler nasılsınız bılmıyorumda gercekten eşim gec gelıyordu hatta nöbetten gelıyordu gözler kıpkırmızı sabahın körunde kalkacak (işler cok yogundu )ben halvet dıyorum her aksam
igne ipliğe dönecegım dıyordu
ayyycok kötuydu

allahım sızede bebek versın hemende kurtarsın bu halvetlerden aysunum

eşim şimdi gel bak ınternetten okudum hamleyken bısey olmuyormus dıyor
benım eşim bu konularda cok bılgısızdırde
ama ben yok dıyorum valla öğğğğğ omustum özlesem bıle kocamı 2 hafta daha yok

benim pisi çok hastaydı ya,kritikti durumu,ben üzüntüden o ay 24. gün yumurtlamışım canım..
bende gidiom ovucan yapmaya

döllenen spermle alakalı dıye bılıyorum bende cınsıyetı
benım oglum olcak ya içime öle doguyor
kendımı kız cocugu annesı olarak düşünemıyorum nedense
:26::26:

benim pisi çok hastaydı ya,kritikti durumu,ben üzüntüden o ay 24. gün yumurtlamışım canım..
bende gidiom ovucan yapmaya

gerçekten belli olmuyor bu işler yaa..resmen kumar oynuyoruz heee..yada piyango gibi bişi..ya tutarsa..

hadi girt bakim ne çıkacak???

ben üç buçuk yıllık evliyim canım ve evlendiğimizden beri istiyoruz bebek bende prolaktin yüksekliği var ilaç kullanıyorum eşimde ilaç ve bitkisel tedavi görüyo inş olur dua ediyoruz

cnm hayıt hapı içiyormusun çok faydalıymış hem prolaktine hem yumurtlamaya fln.inş daha bekletmez sizi

birsum koptum gene ya kocan zencimi olduben geçen benim adama dedim sana kahve yapayım sperm hareketini fln arttırıyormuş ne dese beyenirsin ben bekleyemem onu

HiLALİM PEK SEVMEZ KAHVEYİ BNMKİ..NE VERSEM İÇİO GARİBİM..NE YAPSIN..AMA TAZE MİS GİBİ KAHVE YENİ ALDIM..O İÇİNCE BNMDE İÇESİM GELİO.AMA GÜNLERDİR BİZİM KAHVE KABAK TADI VERDİ.FİNCANI GEÇİRECEK KAFAMA AZ KALDI..
SENİNKİ DE İYİYMİŞ HEE..BEKLEYEMEZMİŞ.KIZ 1 SAAT ÖNE İÇİRSEN YETİYORMUŞ Kİİİ

selam arkadaşlar bu yaptığınız testler ne bilgi verir misiniz ben de 4 aydır deniyorum olmuyo ne yapmalıyım yardım lütfennnn

benimkinin ailesi kahve kolik diyebilirim en az 3 tane içerler günde benimkinde yok anam akşam diyorum şöyle bi kahve yapayım içermisin yok çay yapayım yok süt ısıtayım yok kendime yapıyorum arada sırada
işten geldimi atlıyo benimki sonra tv karşısında mayışıyo .yani beklemiyo valla aç karnına gözünü karartıyo

slm kızlarrr yemegimizi yedk geldk kocişim baya stresli geldi işte knoştuk dertlştık şimdi o korku filmi izlıo ben de size bi bakaym dedm ne yapıosnz?

evet 9. günde olması gerektiği gibi 2.çizgi silik

Son düzenleme:
şekerim Cvitamini patlması yaşıyoruz bu aralar inşallah gelsinler artık yoksa ben tutup çekivericem gelsin diye:))

vallahi bende hamiş kalayım 1 ay olmayacak en az halvet.

bıktım heee zorunlu halvetlerden

Valla ben bıktım sabah öğle akşam ikindi yatsı kuşluk benim adam bıkmadı bu arada kızlar bizim aetin 8 ve 10. günleri halvet oldu hiç umut yoktur değil mi

döllenen spermle alakalı dıye bılıyorum bende cınsıyetı
benım oglum olcak ya içime öle doguyor
kendımı kız cocugu annesı olarak düşünemıyorum nedense
:26::26:

tabi yani bilimsel açıklaması belli,
kadında x-x kromozomu var,
erkekte hem x hem y kromozomu var..
erkek x verirse kız,y verirse erkek oluyo bebek..

slm kızlarrr yemegimizi yedk geldk kocişim baya stresli geldi işte knoştuk dertlştık şimdi o korku filmi izlıo ben de size bi bakaym dedm ne yapıosnz?

ne korku filmimi hiç seyredemem bi keresinde eşimle sevgiliyken internetten aldım bi filme biletleri bi girdik korku filmi valla boynum tutulda sürekli kafam yandaydı sahneye bakamadım bile eşim çok gülmüştü o halime
bende bi yandan öyle bir geçer zamankiyi izliyorum bi yandan sizlerleyim

hayır kullanmadım hiç nerden alabiliyoruz tam olarak adı ne birde bu kahve muhabbeti nedir cnm ya inş sizide bizide bekletmez meleklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…