üç buçuk saat tutmuşum idrarı yeterlidir değil mi??tutamıycam daha fazladaa
inşallah aysunaycım hayırlsııı bakalımmm seninkide kızarırrr yakındaaa hayırlısıylaaaaa
oyyyyyyyyy ne güzel kızarmış ovucanın..inşallah bir hayıt bebişimiz daha gelir..preesed de var gelsin bebiş..
bende yapim dedim şimdi ovucan hevaslndim de nur topu gibi net bir tek çizgim var
13.günüm benim gerçi daha erken..3-4 günüm var.ama yptım
tedbiri elden bırakmamak gerek harbiden insan panik oluyor şu günmü yapsam şu saatmi yapsammm yoksa kaçtımııı şusaattemiydiii acabaabak bende bu durumda çok panik oluyorum,sanki kaçıcakmış gibi geliyo yumurtlama..halbuki sperm 48 saat canlı kalıyo..
evet bu sabah halveti olduysa,yarın sabah halveti olsun,süper..
bi de öbür gün sabah halveti olsun..
diğer gün de olsun..
sora gün aşırı?
(farkındaysan sağlamcıyız,gün atlamıyoruz)
normalde;
çift çizgiyi görüyoruz(yumurtlama OLAYI başlamış demek)
yumurtlama (ertesi gün oluyo çift çizgiden)
yumurtanın çatlaması(yumurtlamadan 1 sonraki gün oluyo)
dolayısıyla 3 gün çok önemli çift koyu çizgiden itibaren..
evet ben bütün haklarımı size verıyorum
dınlenıyorumda yınede ınsan özluyormus kocasını
yinede 2 hafta daha yapmayı düşünmüyorum o düşünsün valla
ohhhhh olsun ona nazlandıgı günlere
aaaaaaaa bende saat 9da ovucan yapıcaktımunuttum iyi mi..
ya aslında 9. gün bugün ama yumurtlama zamanı değişebilen bişey olduğundan,yapiim bi diyorum
meg varya bizim cıft cızgının aksamı halvet oldu
ertesı gun ovucanı yıne yaptım sılınmıstı ama tam degıl yınede azcık kızartı vardı
ama okadar zor halvet oldukı
çok zorlandık hatta eşime dedım bu ısteksızlıkle ne senın ne benım cocugum olur
ve ıcımde ne var ne yok cıktı sınır krizi gecırmıstım
bıdahada yapmadık
kesın kacırdık dedım cok uzuldum
bu bebek nasıl oldu bılmıyorum
hangısınde tuttu
ne korku filmimi hiç seyredemem bi keresinde eşimle sevgiliyken internetten aldım bi filme biletleri bi girdik korku filmi valla boynum tutulda sürekli kafam yandaydı sahneye bakamadım bile eşim çok gülmüştü o halime
bende bi yandan öyle bir geçer zamankiyi izliyorum bi yandan sizlerleyim
yeter birsumum
iyi akşamlar kızlarrr nasılsınızzz??
benim bat yarın kızlar dua edin hamiş olayımmm
yeni hamişler varmı buarada ???
hayır kullanmadım hiç nerden alabiliyoruz tam olarak adı ne birde bu kahve muhabbeti nedir cnm ya inş sizide bizide bekletmez meleklerimiz
megcim benim bat 23 aralık benide eklermisin cnm................
eczaneden cnm agnustocan sanırım tam adı hayıt hapıda deniliyor 8tl fiyatı burda baya arkadaş var kullanan bende bu ay çayını içicem benim miğdem biraz hassasta bi problem olmasın diye.kahvede ilişkiden önce erkeğin içmesi sperm hareketini arttırıyor
tmm canım tşkr normal türk kahvesimi içiyolar acaba çok soru sordum ama :26::26:
Kızlarrr az geçmişe baktım daha fazla bakamadım. Pozisyonlar falan ama ne tesadüf bak dhc nin dediği pozisyonla ferdatta hamile kaldı bu tesadüf olamaz herhalde yaaa.. Ben denicem bunu. Yılbaşında arkadaşla sözleştik bize gelecek. Bari biri daha olsunda oyun falan oynarız kızın nişanlısı başka şehirde öğretmen gelemicekmiş yalnız bize gel dedim. Yemek falan yorulurum ama hazır şeylerde alırım kuruyemiş falan yeter yaa. Tombala falan oynarız öyle geçer yoksa iki kişi sıkılıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?