Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hehehe spoil ama pırtlama da lazmmş zaten gereksz olan çıkıomş yanii ama işte insan panık oluo pırtlayınca pahalı yaa ondan heraldee

cnm arkdasım bnm ne guzel olur yakın olsak ya sen de bana gelrdn muhbbet ederdk bol bol...

[/QUOTE=meg;22143866]dejavum sedoşum,minik kuşum

benim de artık vazgeçilmez pozişınım o pozişın diğerini hiç sefmem zaten ben [/QUOTE]

Ay bir türlü bulamadım dhcnin pozisyonunu neymiş ki o

yakında spain yazarsam şaşmaaaharbiden az bişey bakayım dedimmmm tırnak ucu kadar denedim ama ödüm kopuyo bitecek diye pahalıı bişeyyy altın fiyatınaa nerdeyseeee

bebek yapmak için yeni trend; emekleme pozisyonu

Kızlar bişey sorayım ama çok utanarak soracam.Şimdi bugünler benim yumurtlama günlerim o yüzden boş geçmiyorum.Dün ve bugün de şeffaf uzayan akıntıyı gördüm ama onun akıntı mı yoksa ilişkiden kalan bişeyler mi olduğunu pek anlayamadım.Acep size de oldu mu hiç?

Tatlım aslında ben de pek tecrübeli değilim ama akıntı galiba söylediklerin çünkü ilişki dolyısıyla salgıladığın sıvı uzamaz.

halvetten sonra 1-2 saat kadar az az gelebiliyo o sıvı ama mesela saatler sonra gelmiyo..
ayrıca o sıvı şeffaf ama uzamıyo :26:
yumurtlamadaki şeffaf ve uzayan akıntı..

Son düzenleme:

bende utanarak ama açık açık yazıcam evet banada oldu canım akıntı diğerine göre daha krem rengi ve yapışkan böyle kıvamlı oluyor diğeri süt gibi beyaz ve daha sulu oluyor bide miktarıda değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…