slm cnmSelamlar herkese iyi akşamlar nasılsınız
tmm canım tşkr normal türk kahvesimi içiyolar acaba çok soru sordum ama :26::26:
türk kahvesi cnm şekersiz olacak ve ilişkiden enaz 1 saat önce olmalı
dejavum sedoşum,minik kuşum
benim de artık vazgeçilmez pozişınım o pozişındiğerini hiç sefmem zaten ben
Actim kapiyi yemegini koydum gittim yattim iki dk gecmedi ben gidiyom kapiyi kitle dedi gitti sadece seni gormek icin geldim dedi gitti ben simdi ne yapayim bi akil verin bakiimmm
heheheyanlız spoinin altında yazanı görennn gülme krizine girer herheldee yemek beklerken ne çıktıııı
spoin
pırtlayımıveriyorrr tamam az ıkınırımdaa fazlası çkıyormuş bazennn zaten fazlası çıkarsaa gramını düşürcem benn bünyeye daha azıda yetiyormuş o zamannn
duygum banaa gel kuzumm ben kızartayımm hemennn şöylee güzel bir sofrada kurayım ohh misler gibiii muhabbet ederrizz sofra başındaa.Şaka bir yanaa öğretmen bir arkadaşım var kuzum benim çok yoruluyor birazda narin özellikle nöbetlerde mahfoluyor donmuş bir şekilde eve geliyor bizimde buralarda ne anne var ne babaa onun annesi benim benim annemde oo hasta olduğumuzda birbirimize bile bakarız yaniokul çıkışı bize gelirr kurarız sofrayııı demleriz çayımızııı muhabbet sel olur giderr keşke sizlerlede öyle olsaydııııı
azraa benimde çektidee üşengeçliğim üstümdeeee
hehehespoil ama pırtlama da lazmmş zaten gereksz olan çıkıomş yanii ama işte insan panık oluo pırtlayınca pahalı yaa ondan heraldee
cnm arkdasım bnm ne guzel olur yakın olsak ya sen de bana gelrdn muhbbet ederdk bol bol...
Kızlar bişey sorayım ama çok utanarak soracam.Şimdi bugünler benim yumurtlama günlerim o yüzden boş geçmiyorum.Dün ve bugün de şeffaf uzayan akıntıyı gördüm ama onun akıntı mı yoksa ilişkiden kalan bişeyler mi olduğunu pek anlayamadım.Acep size de oldu mu hiç?
Kızlar bişey sorayım ama çok utanarak soracam.Şimdi bugünler benim yumurtlama günlerim o yüzden boş geçmiyorum.Dün ve bugün de şeffaf uzayan akıntıyı gördüm ama onun akıntı mı yoksa ilişkiden kalan bişeyler mi olduğunu pek anlayamadım.Acep size de oldu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?