Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet iyi fikir
dedim sen içme bunları,bak sperm analizine gidiceksin,sıfırı çek de gör gününü
öf bende az değilim

hakkaten ne adaletsiz bir dünya yareppim

Son düzenleme:
slm kızlar be geldım gece kuşları sızı uykunuz gelmıyomu kızım sızın bu arada meg batları nıe topluyon bakım sen hamışlerımı hesaplıcan

selam..
geç yumurtlama+geç döllenme olmuşsa gebe olabilirsin canım..
sanırım test yaptın ve tek çizgi çıktı?

tekrarla testi istersen,yada kana git..

Evet dün yaptım tek çizgi çıktı.Teste bir acayiplik vardı anlamadım, bugune kadar aldıgım hiçbir teste benzmıyordu.ilk idrarımı dökmemle çizgilerin arkasındaki beyaz bölüm komple koyu pembe oldu, 2-3 dk sonra o pembelık kurudukca acıldı...Sonuç tek çizgi

yaaa biz bunları aynı fabrikadan mı aldık acep

ıldacım aynen benımkı de oyle kecıboynuzunu ıcmeyı bıraktı mıdem cok kotu bana dokunuyor dedı bız nelere katlanıyoruz onlar bıseyı ıcmeye usenıyorlar neyse ben de ıcme dedım naparsan yap dedım dun bana dıyorkı ben ıctım kecıboynuzunu aksam preseedı kullanalım ıstersen dıyor yok dedım benım heryerım agrıyor valla neguzel haa

hahahahahaaa koptum yaa. bende yengem doğum yapınca yanında refakatçiydim pansumanlarını yapıyodum günde 2 kere ay yenge o kadar samimi oldukki burdn çıkınca senden çok oranı özlicm dedim

Hakkaten öyle oluyo ya geçenlerde 12 gün geçti reglim dr gittim
Kadın dediki bi muayne ediyim sonra test yapalım ben odaya dogru gidiyorum nereye dedi
Dedim hazırlancam kadın nasıl gülüyo dr yok karnından bakıcam dedi
Aaaa ama olmaz ben öyle alıştım dedim Sonra neyse ikana oldum kardımdan baktı bişey yok dedi gazın var oda bişey dedim
Öyle yani öyle alışmışımki dr görünce soyunasım geliyo..
Eşime anlattım olayı gülüşmeleri sorunca bana gösterme zaten onlar daha çok görüyo diyo

aynen cnm biz neler yapiyruz bizde isteriz tik hemen hamile kalalim ama ne yapalim rabbim hemen nasip etmeyince
iyi dimissin megim yasasin kötülük

yaşasınnn
bu sabahki halvette bi laf ettim,aslında kızdım kendime ama bi düşününce oh iyi olmuş diyorum bak şimdi

merhaba kızlar ben geldimmm ne güzel kalabalık burası

şebomm

hadi şifa niyetine rumuzcum
düzelteyim senin batı

Son düzenleme:

gözüne dizine dursun deseydin sende

Dün yaptım negatif şikayetlerim devam ediyor, baş agrım dunden beri geçmedi.Bende sabah ilk idrarımla yapmadım, hatta wc ye gireli 1 saat olmamıştı dayanamayıp testi yaptım...

hahahaha ilahı havuk ya gece gece guldurdun kız benı... aman senınkı bıkmadımı daha gormeye.. benımkı bu cocuk calışmlarından dolayı evı terketcek yakında:18:

iyi diyelim iyi olalık gerçi kötüden halliceyim amannn cnım ya nasıl olabilirim ki yuvarlanıp gidiyorum hesabı heyecanla ovulasyon günümü bekliyorum inşalah bu ay olur artık =)

hayirlisi cnmm
insallah bebisin gelirr
beklemek zor ama bugunlerde gecicek insallah

bak yaaa şimdi karşımda oturmuş tv izliyo eskiden olsa elimden tutar yatağa götürürdü

O da bişeymi benimki yerde gadak gibi uzanmış yatmış bide horluyo
Yatagada gitmedi yemeği yedi yere yattı uyudu
Haline şükret üstünüde çıkarmamış uğraşmak istemedim şimdi 1 saat tantana şimdi tekme sallıycam ona ayy pardon diycem anlıycak
Devamının gelicegini gidip yataga yatcak oturdugum yerden söylerdim çarçafları değiştim çok sever temiz çarşafı haftada 3 4 kere değişiyorum o da ikna edemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…