yaaa biz bunları aynı fabrikadan mı aldık acep
Uyurken tıka ağzına gitsinBiz çok meraklıyız iğrenç şeyleri içmeye
Akrobatik hareketler yapmaya Totomu açmaktan artık dr beni yüzümden değilde totomdan anca tanıycaklar diye korkuyorum
Uf ya artık kaynanam menopoza girito heralde
Bugün aradı diyoki kanamam voktu 3 yıldır şimdi yine var diye dedim dr git diyokii utanırım nasıl gidiyim
Aaa ne utancan canım açcan yatcan bakcak okadar uyhhh diyo kadın ben artık alıştım deim
Sonra utandım ya kızlarla hep konuşuyoruz ya bi an samimi oldu baya ortam kadınıda utandırdım
merhaba kızlar ben geldimmm ne güzel kalabalık burası
ii gecelerrr canlarımmm yatıormmm bennn tatlıı ruyalarrrrrrrrrrrr
selam..
geç yumurtlama+geç döllenme olmuşsa gebe olabilirsin canım..
sanırım test yaptın ve tek çizgi çıktı?
tekrarla testi istersen,yada kana git..
hoşbulduk bitanem nasılsın
yaaa biz bunları aynı fabrikadan mı aldık acep
slm kızlar be geldım gece kuşları sızı uykunuz gelmıyomu kızım sızınbu arada meg batları nıe topluyon bakım sen hamışlerımı hesaplıcan
hahahahahaaa koptum yaa. bende yengem doğum yapınca yanında refakatçiydim pansumanlarını yapıyodum günde 2 kere ay yenge o kadar samimi oldukki burdn çıkınca senden çok oranı özlicm dedim
aynen cnm biz neler yapiyruz bizde isteriz tik hemen hamile kalalim ama ne yapalim rabbim hemen nasip etmeyince
iyi dimissin megim yasasin kötülük
merhaba kızlar ben geldimmm ne güzel kalabalık burası
giremiyorum canım eniştem ankaraya getti bnde ablamın yanında kalıyodum yazbakamm listeye 1 ocak inşallah gelmezz ovulasyon testi aldım sanırım 16sında çift çizgiyi görücem kırkkilit otuyla oturma banyosu yapıyorumözledim kıss sizi =)
iyiyim cnm sükürler olsun
sen nasilsin?
mrb cnm hosgeldin
Hakkaten öyle oluyo ya geçenlerde 12 gün geçti reglim dr gittim
Kadın dediki bi muayne ediyim sonra test yapalım ben odaya dogru gidiyorum nereye dedi
Dedim hazırlancam kadın nasıl gülüyo dr yok karnından bakıcam dedi
Aaaa ama olmaz ben öyle alıştım dedimSonra neyse ikana oldum kardımdan baktı bişey yok dedi gazın var oda bişey dedim
Öyle yani öyle alışmışımki dr görünce soyunasım geliyo..
Eşime anlattım olayı gülüşmeleri sorunca bana gösterme zaten onlar daha çok görüyo diyo
benimde 10 gün önce kahverengi akıntım oldu adet günüme 2 gün var ama bugün bi test alıp yaptım negatif çıktı ama sabah ilk idrara yapmamıştım günüm geçince tekrar yapıcam senin günün geçmiş test yapmadın mı canım çıkardı
Kadın dediki bi muayne ediyim sonra test yapalım ben odaya dogru gidiyorum nereye dedi
Aaaa ama olmaz ben öyle alıştım dedimSonra neyse ikana oldum kardımdan baktı bişey yok dedi gazın var oda bişey dedim
Eşime anlattım olayı gülüşmeleri sorunca bana gösterme zaten onlar daha çok görüyo diyo
iyi diyelim iyi olalık gerçi kötüden halliceyim amannn cnım ya nasıl olabilirim ki yuvarlanıp gidiyorum hesabı heyecanla ovulasyon günümü bekliyorum inşalah bu ay olur artık =)
bak yaaa şimdi karşımda oturmuş tv izliyo eskiden olsa elimden tutar yatağa götürürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?