Kızlarrr benim bir derdim var yardımcı olursanız sevinirim...
Adetim 4 gün gecikti
Yaklaşık 10 gun once kahverengı lekelenmem oldu.
1 haftadır beyaz bazende yeşile yakın bır akıntım geliyor...
Adet olacakmış gibi agrılarım var hele dun aksam sabaha kadar bacaklarım kırılmış gibi agrıyordu.Baş agrısı ve üşümeyle bırlıkte,Gerçi üşüme çok surmedi....
Baş agrım halen var...Böyle olupta hamile kalanlar var mı, lütfen yardım
merhaba kızlar ben geldimmm ne güzel kalabalık burası
Uyurken tıka ağzına gitsinBiz çok meraklıyız iğrenç şeyleri içmeye
Akrobatik hareketler yapmaya Totomu açmaktan artık dr beni yüzümden değilde totomdan anca tanıycaklar diye korkuyorum
Uf ya artık kaynanam menopoza girito heralde
Bugün aradı diyoki kanamam voktu 3 yıldır şimdi yine var diye dedim dr git diyokii utanırım nasıl gidiyim
Aaa ne utancan canım açcan yatcan bakcak okadar uyhhh diyo kadın ben artık alıştım deim
Sonra utandım ya kızlarla hep konuşuyoruz ya bi an samimi oldu baya ortam kadınıda utandırdım
yaağzık adamlara yaavv bizde halvette birbirimize giriyoruz ama aşkım ben böyle istiyorum diyo ama bebek böyle istiyor diyorum bede suratını sarkıtıyo sonra
öyle tabi dekolteme bakarken karadenizde gemileri batmış gibi ifadeyi görücektin yüzünde bi de ben iyice tehlikedeyim eşim müzisyen yani her tarafı minililerle doluaynen allah evimizi ocağımızı korusun
yaaa biz bunları aynı fabrikadan mı aldık acep
bak yaaa şimdi karşımda oturmuş tv izliyo eskiden olsa elimden tutar yatağa götürürdü
evet iyi fikir
dedim sen içme bunları,bak sperm analizine gidiceksin,sıfırı çek de gör gününü
öf bende az değilim
hakkaten ne adaletsiz bir dünya yareppim
slm kızlar be geldım gece kuşları sızı uykunuz gelmıyomu kızım sızınbu arada meg batları nıe topluyon bakım sen hamışlerımı hesaplıcan
Evet dün yaptım tek çizgi çıktı.Teste bir acayiplik vardı anlamadım, bugune kadar aldıgım hiçbir teste benzmıyordu.ilk idrarımı dökmemle çizgilerin arkasındaki beyaz bölüm komple koyu pembe oldu, 2-3 dk sonra o pembelık kurudukca acıldı...Sonuç tek çizgi
yaşasınnn
bu sabahki halvette bi laf ettim,aslında kızdım kendime ama bi düşününce oh iyi olmuş diyorum bak şimdi
şebomm
hadi şifa niyetine rumuzcum
düzelteyim senin batı
yaşasınnn
bu sabahki halvette bi laf ettim,aslında kızdım kendime ama bi düşününce oh iyi olmuş diyorum bak şimdi
şebomm
hadi şifa niyetine rumuzcum
düzelteyim senin batı[/QUO
inşallah bu ay tutunur su sıpa da kırmızılar gelmez megim 3gün sonra büyük ihtimalle ovulasyon günüm sabah halvetinin kerameti ne bnada bi söylermisin =)
hoşbulduk cnmm
kızlar valla bende halveti özledim yaa(( geçsin şu günler olmuyor böyle
megimmmmmm kuzummmm muck
hahahaha ilahı havuk ya gece gece guldurdun kız benı... aman senınkı bıkmadımı daha gormeye.. benımkı bu cocuk calışmlarından dolayı evı terketcek yakında:18:
Dün yaptım negatif şikayetlerim devam ediyor, baş agrım dunden beri geçmedi.Bende sabah ilk idrarımla yapmadım, hatta wc ye gireli 1 saat olmamıştı dayanamayıp testi yaptım...
Bence bi toparlanmamızda fayda var gibi.Ben bu akşamdan tezi yok sandıktaki geceliğimi çıkarayım bariBi yüzüne kan gelsin adamın.
hayirlisi cnmm
insallah bebisin gelirr
beklemek zor ama bugunlerde gecicek insallah
Selam melosch test yaptın mı?Bahsettiğin belirtiler gebelik belirtisi gibi adet belirtisi de olabilir.Hayırlısı olsun.
Hoş geldin şebnem nasılsın?
Bence bi toparlanmamızda fayda var gibi.Ben bu akşamdan tezi yok sandıktaki geceliğimi çıkarayım bariBi yüzüne kan gelsin adamın.
insallah gecicek cnm
SIK disini az kaldi
ondan sonra has odaya alicaz senide(minik kusumun lafi )
tek mücadele veriyorum artık eşime sinir oluyorum bazen kendi kendime diyorum bu görgüsüze ne çocugu yapıon diye bn sağlıklıyım deyip duruyo moralim bozuluyo inşallah bu ay gelir dua etmekden baska elimden bişey gelmiyor canım
bence yarın ilk idrarınla bi daha yap senin kahverengi lekelenmem kaç gün sürdü benim 4 gün sürdü ama çok az günde 2,3damla
hahahhaha kız dokunma adama bırak yatsın bak benimkide uyudu vallaO da bişeymi benimki yerde gadak gibi uzanmış yatmış bide horluyo
Yatagada gitmedi yemeği yedi yere yattı uyudu
Haline şükret üstünüde çıkarmamış uğraşmak istemedim şimdi 1 saat tantana şimdi tekme sallıycam ona ayy pardon diycem anlıycak
Devamının gelicegini gidip yataga yatcak oturdugum yerden söylerdim çarçafları değiştim çok sever temiz çarşafı haftada 3 4 kere değişiyorum o da ikna edemedi
Selam melosch test yaptın mı?Bahsettiğin belirtiler gebelik belirtisi gibi adet belirtisi de olabilir.Hayırlısı olsun.
tek mücadele veriyorum artık eşime sinir oluyorum bazen kendi kendime diyorum bu görgüsüze ne çocugu yapıon diye bn sağlıklıyım deyip duruyo moralim bozuluyo inşallah bu ay gelir dua etmekden baska elimden bişey gelmiyor canım
ıtıraz edıyorum arkadaslar yaaaaa bırazda onlşar cıkarsın sandıktan satafatlı donlarını... hep bız hep bız yiter ya yiiter.... azcık bı tras olsunlar.. suslensınler parfumlerını sursunler gelıp sırnassınlar.. cocuğu berağber yapcaz ama en buyuk sorumluluk bıze düşüyooo restı cekıcem ben artık
hahahaha ilahı havuk ya gece gece guldurdun kız benı... aman senınkı bıkmadımı daha gormeye.. benımkı bu cocuk calışmlarından dolayı evı terketcek yakında:18:
insallah gecicek cnm
SIK disini az kaldi
ondan sonra has odaya alicaz senide(minik kusumun lafi )
has oda evet
çocuğu önce kendimize yapıyoruz rumuzcum..
can yoldaşı bize
sabah halvetinde,spermler daha hızlı oluyolarmış bu arada..
hahahhaha kız dokunma adama bırak yatsın bak benimkide uyudu valla
off offf bunlar çok alıştı evliliğe bence
aayy kendi bilir valla bulmuş benimgibisini :108:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?