Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selam melosch test yaptın mı?Bahsettiğin belirtiler gebelik belirtisi gibi adet belirtisi de olabilir.Hayırlısı olsun.

merhaba kızlar ben geldimmm ne güzel kalabalık burası

Hoş geldin şebnem nasılsın?

yaaa biz bunları aynı fabrikadan mı aldık acep

bak yaaa şimdi karşımda oturmuş tv izliyo eskiden olsa elimden tutar yatağa götürürdü

evet iyi fikir
dedim sen içme bunları,bak sperm analizine gidiceksin,sıfırı çek de gör gününü
öf bende az değilim

hakkaten ne adaletsiz bir dünya yareppim

Bence bi toparlanmamızda fayda var gibi.Ben bu akşamdan tezi yok sandıktaki geceliğimi çıkarayım bariBi yüzüne kan gelsin adamın.

slm kızlar be geldım gece kuşları sızı uykunuz gelmıyomu kızım sızın bu arada meg batları nıe topluyon bakım sen hamışlerımı hesaplıcan

son kez yazıyorum inşallah batları..
herkes gibe listesine transfer olsun inşallah

kana gitsen belirsizlik kalkmış olur ortadan canım..

Dün yaptım negatif şikayetlerim devam ediyor, baş agrım dunden beri geçmedi.Bende sabah ilk idrarımla yapmadım, hatta wc ye gireli 1 saat olmamıştı dayanamayıp testi yaptım...

bence yarın ilk idrarınla bi daha yap senin kahverengi lekelenmem kaç gün sürdü benim 4 gün sürdü ama çok az günde 2,3damla

Bence bi toparlanmamızda fayda var gibi.Ben bu akşamdan tezi yok sandıktaki geceliğimi çıkarayım bariBi yüzüne kan gelsin adamın.

valla benimki gecelik falan dinlemez daha bıkmadı ama ben sanki bıktırmak için elimden geleni yapıyorum o beni istiyo ben bebeği aklımda bi tek bebek var. dün çok kızdı bana gazete veriymmi okıcakmısısn salak salak tavanı seyrediyosunda canın sıkılmasın bari dedi. bence de toparlanmalıyız

hayirlisi cnmm
insallah bebisin gelirr
beklemek zor ama bugunlerde gecicek insallah

tek mücadele veriyorum artık eşime sinir oluyorum bazen kendi kendime diyorum bu görgüsüze ne çocugu yapıon diye bn sağlıklıyım deyip duruyo moralim bozuluyo inşallah bu ay gelir dua etmekden baska elimden bişey gelmiyor canım

karnim acikti benim ya
ama yemiycem bugun tartiya bir cikdim 57 kiloyum
54 tüm ben diyorum ne zaman 57 oldum
daha bebis gelmeden 3 kilo almisim
virmem lazim ya bu 3 kiloyu

ıtıraz edıyorum arkadaslar yaaaaa bırazda onlşar cıkarsın sandıktan satafatlı donlarını... hep bız hep bız yiter ya yiiter.... azcık bı tras olsunlar.. suslensınler parfumlerını sursunler gelıp sırnassınlar.. cocuğu berağber yapcaz ama en buyuk sorumluluk bıze düşüyooo restı cekıcem ben artık

insallah gecicek cnm
SIK disini az kaldi
ondan sonra has odaya alicaz senide(minik kusumun lafi)

has oda evet

çocuğu önce kendimize yapıyoruz rumuzcum..
can yoldaşı bize

sabah halvetinde,spermler daha hızlı oluyolarmış bu arada..

bence yarın ilk idrarınla bi daha yap senin kahverengi lekelenmem kaç gün sürdü benim 4 gün sürdü ama çok az günde 2,3damla

Benim 3 gün sürdü,3-4 damla ama gün içinde devamlı gelmedi tabiki, kesik kesik.test yapıcam da az daha mı beklesem diyorum.

hahahhaha kız dokunma adama bırak yatsın bak benimkide uyudu valla
off offf bunlar çok alıştı evliliğe bence

aayy kendi bilir valla bulmuş benimgibisini :108:

insallah gelir cnm cok bekletmeden
bir tek kadinda sorun olcak diye birsey yok ki
cnm is basa düsdümü mecbur gidicek simdi öyle dedigine bakma
hayirlisi olsun cnm

doğru diyosun be

hahahaha ilahı havuk ya gece gece guldurdun kız benı... aman senınkı bıkmadımı daha gormeye.. benımkı bu cocuk calışmlarından dolayı evı terketcek yakında:18:

Yok kız göremiyo anca yumurtlama günlerinde okadar dahada yok
Ya yan tarafta yaşlı çif var yanlız yaşıyolar diyoki bak bak duyuyomusun yaşlı kurt iş başında senin yüzünden hayata küstük utan diyo
Ben istemiyom hiç bebek öyle olmazsa hiç işim olmaz araç olarak kullanıyrum herüfü
Ay kıyamam ya üzüldüm şimdi kocişe
B

Hoş geldin şebnem nasılsın?

hoşbulduk iyim cnm sen nasılsın ??
çıkart çıkart cnm geceliklerini

insallah gecicek cnm
SIK disini az kaldi
ondan sonra has odaya alicaz senide(minik kusumun lafi)

inşallah cnm bekliyoruz işte
sabırlı kocacım kaç aydır bekliyor sonra has odadan çıkmamak lazım

hahahhaha kız dokunma adama bırak yatsın bak benimkide uyudu valla
off offf bunlar çok alıştı evliliğe bence

aayy kendi bilir valla bulmuş benimgibisini :108:

kızlaar selam heyecanla takip ediorum yazıstıklarınızı.. cok komiksiniz yaa bayıldım muhabbetinize selam vermeden edemedim
benim kocişte kanepede horluyo bu arada :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…