son kez yazıyorum inşallah batları..
herkes gibe listesine transfer olsun inşallah
kana gitsen belirsizlik kalkmış olur ortadan canım..
insallah gelir cnm cok bekletmeden
bir tek kadinda sorun olcak diye birsey yok ki
cnm is basa düsdümü mecbur gidicek simdi öyle dedigine bakma
hayirlisi olsun cnm
kızlaar selamheyecanla takip ediorum yazıstıklarınızı.. cok komiksiniz yaa bayıldım muhabbetinize selam vermeden edemedim
benim kocişte kanepede horluyo bu arada :26:
kızlarrrr okan bayülgeni izliyorum selülitten bahsediyorlar selülit hamililikte faydalıymış yağ depoları falan işe yarıyomuş o dönemde:52
doğru diyosun be
Yok kız göremiyo anca yumurtlama günlerinde okadar dahada yok
Ya yan tarafta yaşlı çif var yanlız yaşıyolar diyoki bak bak duyuyomusun yaşlı kurt iş başında senin yüzünden hayata küstük utan diyo
Ben istemiyom hiç bebek öyle olmazsa hiç işim olmaz araç olarak kullanıyrum herüfü
Ay kıyamam ya üzüldüm şimdi kocişe
B
kızlaar selamheyecanla takip ediorum yazıstıklarınızı.. cok komiksiniz yaa bayıldım muhabbetinize selam vermeden edemedim
aslm cnm hosgeldinnn
ben dayanamiyorum horlama sesine dürtüyorum hemen
oda essas mi gi horluyom gi diyor
bende he gi diyom basliyoz gülmeye
allahı var test al dedim hemen aldı onu al bunu al diyorum alıyo ama kendi bişi denemiyo bn bu kadar ugrasırken onun rahat olması canımı sıkıo inşallah hepimize yeni yıl hediyesi olarak gelir =)
meg cım benım batım 29 veya 30 aralık benıde ekle 30 desen
bende dayanamıyorum cidden :))
su pc basından kac kez kalkıp dürtüyorum anlatamam
tamam ekliyorum
kızlarrrr okan bayülgeni izliyorum selülitten bahsediyorlar selülit hamililikte faydalıymış yağ depoları falan işe yarıyomuş o dönemde:52
ne güzel yaa sizin kocalarınız normal insanlarbenimkinin uyku damarları tıkanmış sanki parfüm marfüm sıkıyo salonun kapısına gelip yavru kedi gibi yılışıyo çapkın çapkın bakıp yine bilgisayarının başına gidiyo te allaaam yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?