Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ildaaaaaaaaaaaaaaaa similine koptummmmmmmmm

kızlarrrr okan bayülgeni izliyorum selülitten bahsediyorlar selülit hamililikte faydalıymış yağ depoları falan işe yarıyomuş o dönemde :52

insallah gelir cnm cok bekletmeden
bir tek kadinda sorun olcak diye birsey yok ki
cnm is basa düsdümü mecbur gidicek simdi öyle dedigine bakma
hayirlisi olsun cnm

allahı var test al dedim hemen aldı onu al bunu al diyorum alıyo ama kendi bişi denemiyo bn bu kadar ugrasırken onun rahat olması canımı sıkıo inşallah hepimize yeni yıl hediyesi olarak gelir =)

kızlaar selam heyecanla takip ediorum yazıstıklarınızı.. cok komiksiniz yaa bayıldım muhabbetinize selam vermeden edemedim
benim kocişte kanepede horluyo bu arada :26:

aslm cnm hosgeldinnn
ben dayanamiyorum horlama sesine dürtüyorum hemen
oda essas mi gi horluyom gi diyor
bende he gi diyom basliyoz gülmeye

doğru diyosun be

doğru dıyom tabı mecım bı yere kadar ama yanı anladık kadınızda lutfen yanı cıx cıx:26::26:

üzülme cnm ya ovacanı kovalıyom sıksın dısını 3 gun daha bı daha dokunmucam bıle

kızlaar selam heyecanla takip ediorum yazıstıklarınızı.. cok komiksiniz yaa bayıldım muhabbetinize selam vermeden edemedim
benim kocişte kanepede horluyo bu arada :26:

ne güzel yaa sizin kocalarınız normal insanlar benimkinin uyku damarları tıkanmış sanki parfüm marfüm sıkıyo salonun kapısına gelip yavru kedi gibi yılışıyo çapkın çapkın bakıp yine bilgisayarının başına gidiyo te allaaam yaaa

Meg siz alın kocanıza giysin ne donlar var ha
Ben almıştım bu ne len dedi çöpe attı
Hahaha çok komikler ya aklıma geldide
Ben önceden süslenirdim şimdi süslenmiyom daha bugün hastaydım uzun örgü çorap giydim desenli dize kadar belimede şal tayt saç baş darma duman
1 Saat güldü bana artık yok süs püs az olunca halvet kıymetli oluyo istersen uzun don giy paçalı o bile çekici geleiyo ucunda halvet olunca

allahı var test al dedim hemen aldı onu al bunu al diyorum alıyo ama kendi bişi denemiyo bn bu kadar ugrasırken onun rahat olması canımı sıkıo inşallah hepimize yeni yıl hediyesi olarak gelir =)

cnm sunuda düsün bak birde o stres yapsa sen iyice mahvolacan benim esimde ayni öyle ama sonra dedim ki iyiki böyle dedim birde o baski yapsa tamam iyice cildiririm
insallah cnmmmm aminnnnnnnnnn

kızlarrrr okan bayülgeni izliyorum selülitten bahsediyorlar selülit hamililikte faydalıymış yağ depoları falan işe yarıyomuş o dönemde :52

şimmmdi 1 tabak yemek yedim ohh iyi etmişim demek

kız sen kocana sahıp cık valla.. benımkı ıse gıderken traş oluyo sorada eğer canı ısterse dıokı bak senın ıcın tras oldum öp bakımm bende yıyom sankı hahaha ama yer gıbı yapıyom napım yanı fırsat fırsattır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…