Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

slm meg cim nasılsın inş.iyisindirr benim bat 3 ocakk eklermisin canımmm bizim topik çok hızlı yetişemiyorum hızınaa inankiii geçmişi okuyum derken gelecek kacıyorrr...

tamam düzeltiyorum canım
sorma coşukcan topik burasııı

Son düzenleme:

traş mı? adamcağız beni tanıdığı günden beri jilete hasret şöyle bi sinek kaydı olayım diyor yatağa gelme o zaman diyorum tamam tamam şaka yaptım sevgilim diyip sırnaşıyo. nefret ederim sakalsız erketen bizim düğünümüzde bile sakalı vardı kocamın herkes okuttun mu hacı falan diyodu

şimmmdi 1 tabak yemek yedim ohh iyi etmişim demek

yarasın kuzummm et olsun but olsun bende evlenırken 56 kgcuktum uc senede 62 cıklere kadar cıktım.. rejım ayapyım dıyorumda sorada dıom kı ya tutarsa azcık kıyıda kösede bebecığıme yemek kalsın vazgecıyom

cnm sunuda düsün bak birde o stres yapsa sen iyice mahvolacan benim esimde ayni öyle ama sonra dedim ki iyiki böyle dedim birde o baski yapsa tamam iyice cildiririm
insallah cnmmmm aminnnnnnnnnn

keske benide rahat bıraksa kahvaltını yap sürekli yatma bilmem ne çorabımı cıkarsam giy çorabını sonra cocugumuz olmuyo bide duruyo duruyo bi anda hatun bizim niye cocugumuz olmuyo deyince ümüğünü sıkasım geliyo

sağol canım da aş olsun kan olsun topak topak et olmasın bana bence
şu smilyi yapma ama ya

kizlar ben cikiyorum
aslinda kalmak istiyorum ama yarin is var
hepinizi seviyorum ve de öpüyorummmm
iyi geceler

annem benımkınınde top sakalı var ama kırlı olduğunda sevıyom onuda böle heryerınden fıskırınca değil.. ama sınek kaydıya gelınce bebek yuzlu erkeklere yakısıyo ne yalan dıyım sımdı

ildaaaaaaaaaaaaaaaa similine koptummmmmmmmm

kızlarrrr okan bayülgeni izliyorum selülitten bahsediyorlar selülit hamililikte faydalıymış yağ depoları falan işe yarıyomuş o dönemde :52
onlar selülit değil gamze game

bende salıyorum bazen ama o en çok o hallerimi seviyo deli mi ne

tamam düzeltiyorum canım
sorma coşukcan topik burasııı

Kaldırdım gonca gülü kök salıcaktı yere nerdeyse
Kızlar ya burda bir küçük bebik köpek var bugün gelmiş sanırım öyle havlıyoki bebek ağlıyo sanki üzülüyorum Yavrum ya gidip alsammı kii
Acaba neden öyle aglar gibi havlıyokii
Bağlamışlar sanırım köpeği..
İpini çözüm kaçsın bundan önce yine getirmiştiler gece gittim çözdüm kaçmış çözen şahsı bulmaya çalıştılar uzunca süre
Ama çaktırmadım Ama çok kavlıyodu napıyım üzülmüştüm bi ton para vermişler almak için meger
Bu arada eşimin çalıştıgı işyerinin deposunda köpecik ondan rahatım bişey olursa yakalanırsam eşim korur

annem benımkınınde top sakalı var ama kırlı olduğunda sevıyom onuda böle heryerınden fıskırınca değil.. ama sınek kaydıya gelınce bebek yuzlu erkeklere yakısıyo ne yalan dıyım sımdı

ben çok beyaz olduğum için süt der bana kocam traş olmasın diye ortamdaki tek süt ben olmalıyım diyorum vazgeçiyo hemen. zaten traş olsa biizm çocuğumuz hiç olmaz yatağa almam vallaa

tv 8 de ,eskiden kadında selülit zengünlik anlamına geliyormuş iyi yetişmiş zengin varlıklı kadın demekmiş eskiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…