slm meg cim nasılsın inş.iyisindirr benim bat 3 ocakk eklermisin canımmm bizim topik çok hızlı yetişemiyorum hızınaa inankiii geçmişi okuyum derken gelecek kacıyorrr...
kız sen kocana sahıp cık valla.. benımkı ıse gıderken traş oluyo sorada eğer canı ısterse dıokı bak senın ıcın tras oldum öp bakımmbende yıyom sankı hahaha ama yer gıbı yapıyom napım yanı fırsat fırsattır
hangi kanalda çıkıyo canım okan?banada söyle izlemek istiyorum selülit için deil de adamın programlarını severim
şimmmdi 1 tabak yemek yedim ohh iyi etmişim demek
cnm sunuda düsün bak birde o stres yapsa sen iyice mahvolacan benim esimde ayni öyle ama sonra dedim ki iyiki böyle dedim birde o baski yapsa tamam iyice cildiririm
insallah cnmmmm aminnnnnnnnnn
yarasın kuzummm et olsun but olsunbende evlenırken 56 kgcuktum uc senede 62 cıklere kadar cıktım.. rejım ayapyım dıyorumda sorada dıom kı ya tutarsa azcık kıyıda kösede bebecığıme yemek kalsın vazgecıyom
annem benımkınınde top sakalı var ama kırlı olduğunda sevıyom onuda böle heryerınden fıskırınca değil.. ama sınek kaydıya gelınce bebek yuzlu erkeklere yakısıyo ne yalan dıyım sımdıtraş mı? adamcağız beni tanıdığı günden beri jilete hasret şöyle bi sinek kaydı olayım diyor yatağa gelme o zaman diyorum tamam tamam şaka yaptım sevgilim diyip sırnaşıyo. nefret ederim sakalsız erketen bizim düğünümüzde bile sakalı vardı kocamın herkes okuttun mu hacı falan diyodu
canımmm bebikinin fotosunu gördüm,41 kere maşallahhh
ildaaaaaaaaaaaaaaaa similine koptummmmmmmmm
onlar selülit değil gamze gamekızlarrrr okan bayülgeni izliyorum selülitten bahsediyorlar selülit hamililikte faydalıymış yağ depoları falan işe yarıyomuş o dönemde:52
Meg siz alın kocanıza giysin ne donlar var ha
Ben almıştım bu ne len dedi çöpe attı
Hahaha çok komikler ya aklıma geldide
Ben önceden süslenirdim şimdi süslenmiyom daha bugün hastaydım uzun örgü çorap giydim desenli dize kadar belimede şal tayt saç baş darma duman
1 Saat güldü bana artık yok süs püs az olunca halvet kıymetli oluyo istersen uzun don giy paçalı o bile çekici geleiyo ucunda halvet olunca
bende bunun üzerine bi kahvemi yapsam diye düşündüm
kizlar ben cikiyorum
aslinda kalmak istiyorum ama yarin is var
hepinizi seviyorum ve de öpüyorummmm
iyi geceler
kizlar ben cikiyorum
iyi geceler
tamam düzeltiyorum canım
sorma coşukcan topik burasııı
kizlar ben cikiyorum
iyi geceler
annem benımkınınde top sakalı var ama kırlı olduğunda sevıyom onuda böle heryerınden fıskırınca değil.. ama sınek kaydıya gelınce bebek yuzlu erkeklere yakısıyo ne yalan dıyım sımdı
yarasın kuzummm et olsun but olsunbende evlenırken 56 kgcuktum uc senede 62 cıklere kadar cıktım.. rejım ayapyım dıyorumda sorada dıom kı ya tutarsa azcık kıyıda kösede bebecığıme yemek kalsın vazgecıyom
hangını yapmıyımmm:26::26:
sağol megcim darısı sizlerin de başına tez vakit hemde,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?