onlar selülit değil gamze game
Peki çatlaklar ne oluyo bu durumda Fay hattımı
bende salıyorum bazen ama o en çok o hallerimi seviyo deli mi ne
tv 8 de ,eskiden kadında selülit zengünlik anlamına geliyormuş iyi yetişmiş zengin varlıklı kadın demekmiş eskiden
ben çok beyaz olduğum için süt der bana kocam traş olmasın diye ortamdaki tek süt ben olmalıyım diyorum vazgeçiyo hemen. zaten traş olsa biizm çocuğumuz hiç olmaz yatağa almam vallaa
tv 8 de ,eskiden kadında selülit zengünlik anlamına geliyormuş iyi yetişmiş zengin varlıklı kadın demekmiş eskiden
Kaldırdım gonca gülü kök salıcaktı yere nerdeyse
Kızlar ya burda bir küçük bebik köpek var bugün gelmiş sanırım öyle havlıyoki bebek ağlıyo sanki üzülüyorum Yavrum ya gidip alsammı kii
Acaba neden öyle aglar gibi havlıyokii
Bağlamışlar sanırım köpeği..
İpini çözüm kaçsın bundan önce yine getirmiştiler gece gittim çözdüm kaçmış çözen şahsı bulmaya çalıştılar uzunca süre
Ama çaktırmadımAma çok kavlıyodu napıyım üzülmüştüm bi ton para vermişler almak için meger
Bu arada eşimin çalıştıgı işyerinin deposunda köpecik ondan rahatım bişey olursa yakalanırsam eşim korur
canlarım bende kaçıyorummm temizlik yapmaktan kolumu kaldıracak halim yok dinleneyim ki ovulasyona diri olayımm =)
onlar selülit değil gamze game
:
keşkem de eskiler gene moda olsakainat güseli seçilirdim sanırım
hakkaten ne o ööle sıfır beden
hahahahahaha cok yaşayın sız emı bende buğdayım o yuzden kocamın sut olmasında sakınca yok kahvaltılık oluruz işte melez melez bebelerımız olur kız
hilal19 şimdi onu fakırlıkten sayıyolar.. yazık selulıt kremı alamıyo dıe
:26: Vışşşş ben bu durumda fakir sokakta yaşayan zavallı bi kız oluyorum ozaman
50 Kiloyum selülütim yok ama çatlak bolca var
Zaten eşimin ailesi filan özürlü gibi davranıyo bana zayıfım diye düğünde 45 e düşmüştüm stresten
Eskiden olsa kimse almazmış beni
,katılıyorum sana meg ne o öle 0 bedenmiş.. afrıkanın aşları gıbı dolanıyolar ortalık ta.. hem bölesı ıyı kızım erkekler etlı butlu kadın sevıyo bı kerem
ben çok beyaz olduğum için süt der bana kocam traş olmasın diye ortamdaki tek süt ben olmalıyım diyorum vazgeçiyo hemen. zaten traş olsa biizm çocuğumuz hiç olmaz yatağa almam vallaa
katılıyorum sana meg ne o öle 0 bedenmiş.. afrıkanın aşları gıbı dolanıyolar ortalık ta.. hem bölesı ıyı kızım erkekler etlı butlu kadın sevıyo bı kerem
canım yerim ben onu bizde gece yarısı ben eşimi uyandırmıştım küçük kedi sesi geliyordu onu alıp eve getittirmiştim.neden bağlıyolarki
,
yine beyimin özlü sözlerinde; kadının etide saçıda ele gelicek arkadaş
megim sizin sperm testi noldu hafta sonuydu sanırım nasıl çıktı sonuçlar benim adama söyledim doktora gidelim diye tabi ya sen herşeyine baktırdın benimde gitmem lazım dedi sonra ben orda yapamam valla olmaz dedibende hastaneyi aradım sordum kap alıcaz evden götürcez 45 dk içinde hastanede yakın zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?