Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

onlar selülit değil gamze game

Peki çatlaklar ne oluyo bu durumda Fay hattımı
bende salıyorum bazen ama o en çok o hallerimi seviyo deli mi ne

Benimkide diyoki basma etek giysene evde hasbam şakır şakır giyiniyorum
Bana öyle diyo çok yakışıyomuş Anadolu çocugu tabii

tv 8 de ,eskiden kadında selülit zengünlik anlamına geliyormuş iyi yetişmiş zengin varlıklı kadın demekmiş eskiden

keşkem de eskiler gene moda olsa kainat güseli seçilirdim sanırım
hakkaten ne o ööle sıfır beden

Son düzenleme:
ben çok beyaz olduğum için süt der bana kocam traş olmasın diye ortamdaki tek süt ben olmalıyım diyorum vazgeçiyo hemen. zaten traş olsa biizm çocuğumuz hiç olmaz yatağa almam vallaa

tv 8 de ,eskiden kadında selülit zengünlik anlamına geliyormuş iyi yetişmiş zengin varlıklı kadın demekmiş eskiden

hahahahahaha cok yaşayın sız emı bende buğdayım o yuzden kocamın sut olmasında sakınca yok kahvaltılık oluruz işte melez melez bebelerımız olur kız

hilal19 şimdi onu fakırlıkten sayıyolar.. yazık selulıt kremı alamıyo dıe

canım yerim ben onu bizde gece yarısı ben eşimi uyandırmıştım küçük kedi sesi geliyordu onu alıp eve getittirmiştim.neden bağlıyolarki

:26: Vışşşş ben bu durumda fakir sokakta yaşayan zavallı bi kız oluyorum ozaman
50 Kiloyum selülütim yok ama çatlak bolca var
Zaten eşimin ailesi filan özürlü gibi davranıyo bana zayıfım diye düğünde 45 e düşmüştüm stresten
Eskiden olsa kimse almazmış beni

keşkem de eskiler gene moda olsa kainat güseli seçilirdim sanırım
hakkaten ne o ööle sıfır beden

katılıyorum sana meg ne o öle 0 bedenmiş.. afrıkanın aşları gıbı dolanıyolar ortalık ta.. hem bölesı ıyı kızım erkekler etlı butlu kadın sevıyo bı kerem

ne biliym ya ben kirli sakallı seviyorum allah var o da itiraz etmiyo. grip olduğu için burnunu silmekten burnu yara olmuş dün bana diyoki karıcım bu yara gezmezse iz kalırsa beni terketmezsin dimi yaık kocişime yaa

Son düzenleme:
hevuk senin bat 16 aralık yazmışız,adet oldum dedindi dimi?
kaç bat şimdi?

yaaa senınkı genetık bı durum demekkı benım sana lafım bılem yok.. ama böle zayıf olcam dıe ac gezen lerede ne desem bılemıyom valla

ben çok beyaz olduğum için süt der bana kocam traş olmasın diye ortamdaki tek süt ben olmalıyım diyorum vazgeçiyo hemen. zaten traş olsa biizm çocuğumuz hiç olmaz yatağa almam vallaa

mrb her insanın farklı zevkleri oluyorrr bende halvetten önce nedense traş olmasını isterdimmm yeni evliyken olurrrdu bi ara bıraktı neyse son yıllarda halvet istediğini tarş olunca anlarımmm ne demişler karısını seven gece işini seven sabah traş olurmuş ama o da laf eşimde kirli sakalı sever süreklitraş olmak zorunda olduğundan bende huylanırım gıdıklanırımmm batar onlarrr bana her iki anlamdaa .özenli olsun isterimm allahtan öylee çok çok özlemişsek falan arada es geçiorum amaa :44::44::44::44:

megim sizin sperm testi noldu hafta sonuydu sanırım nasıl çıktı sonuçlar benim adama söyledim doktora gidelim diye tabi ya sen herşeyine baktırdın benimde gitmem lazım dedi sonra ben orda yapamam valla olmaz dedibende hastaneyi aradım sordum kap alıcaz evden götürcez 45 dk içinde hastanede yakın zaten

katılıyorum sana meg ne o öle 0 bedenmiş.. afrıkanın aşları gıbı dolanıyolar ortalık ta.. hem bölesı ıyı kızım erkekler etlı butlu kadın sevıyo bı kerem

bazı arkadaşlarımın kocaları zayıf takıntılı,onlardan tiSkiniyoruz
benim kocam baluk etlü sefio zaten ben şanslıyım :86:

canım yerim ben onu bizde gece yarısı ben eşimi uyandırmıştım küçük kedi sesi geliyordu onu alıp eve getittirmiştim.neden bağlıyolarki

Bilemiyorumkii napsam şimdi sustu uyudumu acep yavrum ya bebek gibi gerçekten oda bebek gerçi
Allahım ya herşeyin bebeki nekadar sevimli oluyo..

,
yine beyimin özlü sözlerinde; kadının etide saçıda ele gelicek arkadaş

yanı.. ben 1.75 boyundayım.. 56 kg ile evlendfım kocam azcık kılo al dedı.. kayınvalıdem resmen yalşvardı.. kızım ruzgar esse ucuan azcık kılo al cocumun elıne t gelsın dıe şimdi oldum 62 felan herkes sustu ben konuusyom: sporamı baslasam acaba dıe

hilacim,gidicektik analize evet ama benim aklıma benimkinin diş için antibiyotik içmekte olduğu geldi,telefonda sordum,
antibiyotik bittikten 10 gün sonra yapılır tahlil dediler..
randevuyu iptal ettim bende..
adet olursam,gidicek bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…