mrb her insanın farklı zevkleri oluyorrr bende halvetten önce nedense traş olmasını isterdimmm yeni evliyken olurrrdu bi ara bıraktı neyse son yıllarda halvet istediğini tarş olunca anlarımmm ne demişler karısını seven gece işini seven sabah traş olurmuş ama o da laf eşimde kirli sakalı sever süreklitraş olmak zorunda olduğundan bende huylanırım gıdıklanırımmm batar onlarrr bana her iki anlamdaa .özenli olsun isterimm allahtan öylee çok çok özlemişsek falan arada es geçiorum amaa :44::44::44::44:
keşkem de eskiler gene moda olsakainat güseli seçilirdim sanırım
hakkaten ne o ööle sıfır beden
hevuk senin bat 16 aralık yazmışız,adet oldum dedindi dimi?
kaç bat şimdi?
kız sen onu oraya bi götürsen o daha çıkmak istemez ordan benim eşim hala dalga geçer benimle .......megim sizin sperm testi noldu hafta sonuydu sanırım nasıl çıktı sonuçlar benim adama söyledim doktora gidelim diye tabi ya sen herşeyine baktırdın benimde gitmem lazım dedi sonra ben orda yapamam valla olmaz dedibende hastaneyi aradım sordum kap alıcaz evden götürcez 45 dk içinde hastanede yakın zaten
benim eşimde balık etliden hallice ama çıtır seviyo o zaman ben netçem:44:hepinize talı muhabbetli güzel ve hoş sohbetli ve müjdeli haberli geceler kuzularrrbazı arkadaşlarımın kocaları zayıf takıntılı,onlardan tiSkiniyoruz
benim kocam baluk etlü sefio zaten ben şanslıyım:86:
hilacim,gidicektik analize evet ama benim aklıma benimkinin diş için antibiyotik içmekte olduğu geldi,telefonda sordum,
antibiyotik bittikten 10 gün sonra yapılır tahlil dediler..
randevuyu iptal ettim bende..
adet olursam,gidicek bakalım..
Tesüflerimi fışkırtırım
yaaa senınkı genetık bı durum demekkı benım sana lafım bılem yok.. ama böle zayıf olcam dıe ac gezen lerede ne desem bılemıyom valla
aaa bak şimdi benimkide omzunda ödem var ialç içiyor bende bi sorayım bide 3-5gün cinsel perhiz gerekiyormuş öncesinde.bi şey daha var ama onu nasıl yazcam bilmiyorum
abo kız bacım bi leslie yapacağdum kısmet olmadi ya neyse süpürgeme atlayımda gelemselam arkadaşlarrrrr benim kırmızılarr cumartesi geldiii :)) söyleemek istedim meg cim beni ocak ayına atıver şekerim :)) yani ayın 10 a
bu aradaa bluemoon gel kıs makarayaaaa
abo kız bacım bi leslie yapacağdum kısmet olmadi ya neyse süpürgeme atlayımda gelem.........bu arada gözüm burda ona göre .ayy pek seviyom bu topiği ben yaaaaa
yaz bakiim??????
kızz bi gıçını toplayıp gelemedin heeeeeeabo kız bacım bi leslie yapacağdum kısmet olmadi ya neyse süpürgeme atlayımda gelem.........bu arada gözüm burda ona göre .ayy pek seviyom bu topiği ben yaaaaa
allah kuru iftiradan saklasın bikerem benim totm ufak hadi sen geç makaraya bende geliyom ....kızz bi gıçını toplayıp gelemedin heeeeee
:26: Vışşşş ben bu durumda fakir sokakta yaşayan zavallı bi kız oluyorum ozaman
50 Kiloyum selülütim yok ama çatlak bolca var
Zaten eşimin ailesi filan özürlü gibi davranıyo bana zayıfım diye düğünde 45 e düşmüştüm stresten
Eskiden olsa kimse almazmış beni
kızlar benım koçış geldı sımcık işten acıkmış garıbe bı yemek hazırlıyım sorada yatarız yarın ovacanı değerlendırmek ıcın dınç kalkmalı.. bıde sabahın 6 sında kalkıyom ates olçmek ıcın cıft takıbe aldım bu ay anlıyacağınz.. ovacancıklara başarılar dılıyorum inşallah bu ay halvetler bereketlı gecer kızlar herkese rastgele.. hepinizi öpuyorum ve sızı cok sevıyorum allaha emanet olun:92:
ya işte tükürük herhangibir kayganlaştırıcı gibi şeyler testin sonucunu olumsuz etkiliyormuş bide benim eşim tansiyon hastası o da sonuçları etkilermiş
allah kuru iftiradan saklasın bikerem benim totm ufak hadi sen geç makaraya bende geliyom ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?