Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

valla kocamın saklları maşallah iran halısı giibi yumuşacık hiç batmıyo bende elimi yanağına koyup uyuyorum zaten tabi zevk meselesi mesela bana renkli gözlü erkekler itici geliyo ama bazılarıda renkli göze bayılıyo

keşkem de eskiler gene moda olsa kainat güseli seçilirdim sanırım
hakkaten ne o ööle sıfır beden

valla canım ben sıfır bedeni anlamıyorum ne kadın ne çocuk arasında bişii oluyolar böğğğğ
:125: :131: azcuk yesunlar de adama benzsinler yavvv

ya kocacık yanımda yatıyo şimdi kkıyamam ben ona yaaaa

hevuk senin bat 16 aralık yazmışız,adet oldum dedindi dimi?
kaç bat şimdi?

Canım 28 günde bir di Batım ama şimdi değişmi 16 da olam gerekliydi 13 te oldum :26:
Bilemedim şimdi zor bir soru sordun 10 Ocak olabilir bu durma göre..bu sıpadan bitane gelmezse tabiisi..

selam arkadaşlarrrrr benim kırmızılarr cumartesi geldiii :)) söyleemek istedim meg cim beni ocak ayına atıver şekerim :)) yani ayın 10 a

bu aradaa bluemoon gel kıs makarayaaaa

kız sen onu oraya bi götürsen o daha çıkmak istemez ordan benim eşim hala dalga geçer benimle .......

bazı arkadaşlarımın kocaları zayıf takıntılı,onlardan tiSkiniyoruz
benim kocam baluk etlü sefio zaten ben şanslıyım :86:
benim eşimde balık etliden hallice ama çıtır seviyo o zaman ben netçem:44:hepinize talı muhabbetli güzel ve hoş sohbetli ve müjdeli haberli geceler kuzularrr

aaa bak şimdi benimkide omzunda ödem var ialç içiyor bende bi sorayım bide 3-5gün cinsel perhiz gerekiyormuş öncesinde.bi şey daha var ama onu nasıl yazcam bilmiyorum

yaaa senınkı genetık bı durum demekkı benım sana lafım bılem yok.. ama böle zayıf olcam dıe ac gezen lerede ne desem bılemıyom valla

Evet ben kilo alamıyorum ama yiyemiyorumda
Zorlasamda olmuyo kansızlık var
Ve hiç sevmiyorum zayıflığı kıyafet bulamıyorum ne giysem düşüyo kıçımdan kenarlarını pens yaptırmak zorunda kalıyorum
Onların aklı yok bence ne biçim görünüyo bi resim vardı korkunçtu resmen..

selam arkadaşlarrrrr benim kırmızılarr cumartesi geldiii :)) söyleemek istedim meg cim beni ocak ayına atıver şekerim :)) yani ayın 10 a

bu aradaa bluemoon gel kıs makarayaaaa
abo kız bacım bi leslie yapacağdum kısmet olmadi ya neyse süpürgeme atlayımda gelem .........bu arada gözüm burda ona göre .ayy pek seviyom bu topiği ben yaaaaa

abo kız bacım bi leslie yapacağdum kısmet olmadi ya neyse süpürgeme atlayımda gelem .........bu arada gözüm burda ona göre .ayy pek seviyom bu topiği ben yaaaaa

allah cızırtını vermeyeeee leslie ne başlatma şimdi uyus oluom ben o garuyaaa :)) durduğun yerdee baacağı indir kaldır:)) ne o öleeee:))))

kızlar benım koçış geldı sımcık işten acıkmış garıbe bı yemek hazırlıyım sorada yatarız yarın ovacanı değerlendırmek ıcın dınç kalkmalı.. bıde sabahın 6 sında kalkıyom ates olçmek ıcın cıft takıbe aldım bu ay anlıyacağınz.. ovacancıklara başarılar dılıyorum inşallah bu ay halvetler bereketlı gecer kızlar herkese rastgele.. hepinizi öpuyorum ve sızı cok sevıyorum allaha emanet olun:92:

benzetmene koptum valla gece gece

bizde seni seviyoruz görüşürüz

ya işte tükürük herhangibir kayganlaştırıcı gibi şeyler testin sonucunu olumsuz etkiliyormuş bide benim eşim tansiyon hastası o da sonuçları etkilermiş

hmm anladım..
hakkaten ben işin o kısmını hiiiçç düşünmemiştim :44:
o zaman işleri gerçekten zor

tansiyon olayını bilmiyorum.. sürekli kullandığı ilaç var mı? onu da sor istersen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…