hadi belinize kuvvet halvetinize bereket canım benimde yımırtlama mevsimim hanımlar allah hasatları bereketli eylesin cümlemizin..........kızlar benım koçış geldı sımcık işten acıkmış garıbe bı yemek hazırlıyım sorada yatarız yarın ovacanı değerlendırmek ıcın dınç kalkmalı.. bıde sabahın 6 sında kalkıyom ates olçmek ıcın cıft takıbe aldım bu ay anlıyacağınz.. ovacancıklara başarılar dılıyorum inşallah bu ay halvetler bereketlı gecer kızlar herkese rastgele.. hepinizi öpuyorum ve sızı cok sevıyorum allaha emanet olun:92:
yaaa megg ramazan da neydi o halimiz yaaaa
insanlıktan çıkmıştık valla
kızlarrrr okan bayülgeni izliyorum selülitten bahsediyorlar selülit hamililikte faydalıymış yağ depoları falan işe yarıyomuş o dönemde:52
valla canım ben sıfır bedeni anlamıyorum ne kadın ne çocuk arasında bişii oluyolar böğğğğ
:125: :131: azcuk yesunlar de adama benzsinler yavvv
ya kocacık yanımda yatıyo şimdi kkıyamam ben ona yaaaa
evt cnm her sabah hipertansiyon ilacı alıyor genetik malesef.artık olcak bi şekilde
hadi belinize kuvvet halvetinize bereket canım benimde yımırtlama mevsimim hanımlar allah hasatları bereketli eylesin cümlemizin..........
ezana kadar takılıyoduk
gündüz yanar ortalıkk AYYYYYYYYY çok zordu çok
Ben de izliyom da pembelinin saçı nasıl sizce?
Adı üstünde sıfır beden,bedensiz yaniDediler ya elbise askısı diye
aramızda kalsın meg arada kaçarım ben buraya........yok geçmek makaraya
merak ettim şimcik niye öyle dedin:44:yaaa megg ramazan da neydi o halimiz yaaaa
insanlıktan çıkmıştık valla
heheeeeeKocam mutfakta bir tıkırtılar geliyor ne yapıyorsun diyorum ceviz kırıyorum diyor pis pis bakıyor
tek kelimeyle mikemmel bayıldım
cnm rengini mi sordun gayet hoş bence
tek kelimeyle mikemmel bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?