Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Son düzenleme:
kızlar gerizekamıyım manyakmıyım neyim gece gece canım makarna salatası istedi kalktım yapıym diye havucu rendelerken elimi de rendeledim iyi mi

Selülütsüz kadın olmaz dedik ama bukadarıda fazla canım gaza gelme hemen
Gece gece üşenmedinmi ben de tıkınıyorum ama sağlıklı şeylerden elma mandalin
büskivi yogurt infilak edicek biradan midem alakasız saçma şeyler yemekten..Geçmiş olsun bu arada
Gitte kocan öpsün geçsin
Buarada öpmenin gerçekten iyileştirici etkisi varmış bilimsel olarak kanıtlanmış :94:

aman aman kalsın anacım ona parmakla başlatırsak sonu gelmez elimizi verir kolumuzu kurtaramayız hazır uslu uslu oturuyo eşşeğin aklına karpuz kabuğu sokarmıyım hiç

işte bak esas sen makarna yemelisin..tatlı yemelisin
sora gelsin kilocanlar..
misal,ben yedim az önce iyi halt ettimm

peki bakalımbence burdan oraya bi göz atmak için sadece kaç arada
essas burda ol

hmm bu sen misin?
değilsin dimi?:26:
geziyorum ordan oraya ama burdan da vaz geçmem hani....
bu arada hakikaten hevuk mu ooooo
Amin inşallah canım Resmimi koyunca beğendin dimi beni
kız sen ciddimisin yoksa bizimi kekliyon:44:bak şimdi:26:

heheeeeeönce cevizi yiyecek sonrada seni

tek kelimeyle mikemmel bayıldım

He valla öyle bi niyeti var sanursam

inşallah allahım bizede saglıklı hayırlı evlat nasip ederr

Amin inşallah tez zamanda artık bebişlerimiz gelir

Besiye çekmiş kendini olay yerinden çaktırmadan kaç canını kurtar

Ah nerde yumoş zamanı el mahkum,ondan o spermleri almam lazım

onuda beyendim cnm hatta şimdi daha net gördüm gayet güzel

Arkası falan ne hoş duruyor kısa saçta sevdiğim model.Ama ön taraf eşit uzunlukta olsa daha güzel olurdu.

ama ben seni özledim

Iyiyim ben,bildiğin gibi hala gibe de değilim..
Sen anlat bakalım?

ben de seni özledim, ara sıra uğruyorum ziyaretçi olarak, sen yoksan bile senin son durumuna bakıyorum. Gözüm kulağım üstünde merak etme. Valla ben iş de bulamadım hamile de kalamadım. Kös kös oturuyom. Sıkıldım valla. Ama biz bebek için bişey de yapmıyoz, doğru düzgün halvet bile yok. Geçen ay vardı bir adet gecikmen, meg bu sefer tutturdu dedim ama olmadı, bu ay olur inşallah

işte bak esas sen makarna yemelisin..tatlı yemelisin
sora gelsin kilocanlar..
misal,ben yedim az önce iyi halt ettimm

O kilolar birgün bebeki dönüşücek merak etme Meg'im
Komofle edebilicem bende yiyorum ama yok gece yiyorumda gündüz bugün yarım porsiyon iskender yedim sadece bide yogurt büsküvü filan geceleri mama yiyodum midem bulandı
Keşke bende alabilsem şöyle cillop gibi bi hayun olsam bazen arkadaşlarıma bakıp özeniyom valla
Geçenlerde arkadaşım bebeğini sütten kesti bebekl bana saldırdı meme diye oğlum bende yok işte o şeyden bak dedim geldi elledi beğenmedi gitti
İnşallah bebek gelirde bir taşla 2 kuş misali olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…