ben de seni özledim, ara sıra uğruyorum ziyaretçi olarak, sen yoksan bile senin son durumuna bakıyorum. Gözüm kulağım üstünde merak etme. Valla ben iş de bulamadım hamile de kalamadım. Kös kös oturuyom. Sıkıldım valla. Ama biz bebek için bişey de yapmıyoz, doğru düzgün halvet bile yok. Geçen ay vardı bir adet gecikmen, meg bu sefer tutturdu dedim ama olmadı, bu ay olur inşallah
geziyorum ordan oraya ama burdan da vaz geçmem hani....
bu arada hakikaten hevuk mu ooooo
kız sen ciddimisin yoksa bizimi kekliyon:44:bak şimdi:26:
O kilolar birgün bebeki dönüşücek merak etme Meg'im
Komofle edebilicem bende yiyorum ama yok gece yiyorumda gündüz bugün yarım porsiyon iskender yedim sadece bide yogurt büsküvü filan geceleri mama yiyodum midem bulandı
Keşke bende alabilsem şöyle cillop gibi bi hayun olsam bazen arkadaşlarıma bakıp özeniyom valla
Geçenlerde arkadaşım bebeğini sütten kesti bebekl bana saldırdı meme diye oğlum bende yok işte o şeyden bak dedim geldi elledi beğenmedi gitti
İnşallah bebek gelirde bir taşla 2 kuş misali olur..
kızlar yatmak istiyorum ama burdan da gitmek istemiyorum
kızlar hepinizi öpüyorumiyi geceler iyi uykular
sende aynı benim gibisin demekki meg bende uyuttum önce sonra dedim kalk derbi gecesi bu gece sonra dedim yine yat ben leslie yapçem nerdeeeeeeeee takıldım buraya oturuyom öylece şimdi kalksa hemen takılır maaşallah ne güzel spor yapıyosun diyeeeekendüsü 10.30dan beri uyuyo zaten
estebanım gel gene muhabbete ya
Sadece ziyaretçi olarak olmasss
Demek beni biliyosunevet 10 gün gecikmeli olarak adet olmuştum..
Hayırlısı napiim
kızlar hepinizi öpüyorumiyi geceler iyi uykular
evet yaa bak kocada bişey demiyo ne güzell valla
yok ben de sevrdim oturmayı tek başıma gece gece ama
artık dayanamıyorum
kış kış cinler kış kış
yallah cinler allahhhbu ne kızzz böleeeee
E yarın işin yoksa gitme
kızlar yatmak istiyorum ama burdan da gitmek istemiyorum
allah seni ne etmesin garuuuuYok kız Allah korusun benziyo ama b irazBenim yandan yemişim
hadi datlu rüyalar hanıııııımkızlar hepinizi öpüyorumiyi geceler iyi uykular
ne tatlısın hevukum be
balık yağı hapı iç,balya ismi..
B vit iç,iştah açar..
bazı alerji ilaçlarının yan etkisi iştah açıyo mesela..
gelirim inşallah yine konuşuruz. Kendine iyi bak. öpüyorum.
sende aynı benim gibisin demekki meg bende uyuttum önce sonra dedim kalk derbi gecesi bu gece sonra dedim yine yat ben leslie yapçem nerdeeeeeeeee takıldım buraya oturuyom öylece şimdi kalksa hemen takılır maaşallah ne güzel spor yapıyosun diyeeee
Yok kız Allah korusun benziyo ama b irazBenim yandan yemişim
cnm işi gücü hallederizde yoruldum kafam gidiyo sağa doğru sanırım ben kaçıyorummmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?