Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

estebanım gel gene muhabbete ya
sadece ziyaretçi olarak olmasss
demek beni biliyosun evet 10 gün gecikmeli olarak adet olmuştum..
hayırlısı napiim

ne tatlısın hevukum be
balık yağı hapı iç,balya ismi..
B vit iç,iştah açar..
bazı alerji ilaçlarının yan etkisi iştah açıyo mesela..

kendüsü 10.30dan beri uyuyo zaten
sende aynı benim gibisin demekki meg bende uyuttum önce sonra dedim kalk derbi gecesi bu gece sonra dedim yine yat ben leslie yapçem nerdeeeeeeeee takıldım buraya oturuyom öylece şimdi kalksa hemen takılır maaşallah ne güzel spor yapıyosun diyeeee

evet yaa bak kocada bişey demiyo ne güzell valla
yok ben de sevrdim oturmayı tek başıma gece gece ama
artık dayanamıyorum

kış kış cinler kış kış
yallah cinler allahhh bu ne kızzz böleeeee

Hedefim bu kız gibi yok olmak Hahah sıfır bedenide geçmiş zombi olmuş bu Facede profil resmi yaptım baya makarası oldu bu resmin

kızlarr ben uyuyorum resmen yatağın içindeyim zaten

buarada browni nerelerde yaaaaaaaaaaaaaaaaa :44:

ii gecelerrrr

ne tatlısın hevukum be
balık yağı hapı iç,balya ismi..
B vit iç,iştah açar..
bazı alerji ilaçlarının yan etkisi iştah açıyo mesela..

Elevit b.12 kan şurubu kan sulandırıcı folik asit içiyorum banamısın demiyo hiç..
Sende çok tatlısın canım ben seni çok sevdim pozitifsin Maşallah elektirik var sende çekiyon
Ben çok neşeliydim ama bu bebek işi çok üzdü beni kendimi eve kapadım canım inşallah sizin fazla uzamaz bunalıma girriyo insan gelir çabucak Amiiinnnnnn

gelirim inşallah yine konuşuruz. Kendine iyi bak. öpüyorum.

bende öpüyorum estebancım,görüşürüz

leslie ne :26:bir tür sporla alakalı bişey sanırım

Yok kız Allah korusun benziyo ama b iraz Benim yandan yemişim

Hevuk merak ettim boyun kilon kaç?Bi de bisküvi yoğurt yedim diyorsun zaten rejim yapanlar öyle yiyor bildiğim kadarıyla.Aile hekimine git iştah açan vitaminlerden yazdır günde 1 tane iç belki işe yarar.Benim bi arkadaş sınava hazırlanırken günde bir vitamin içti sınva günü 80 kiloydu.Normalde 60-65 civarıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…