Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya işte bu kadar sistemli programlı çalışıp da ay sonunda kırmzıyı görünce,insan ister istemez moralsizleşiyo..
ama yapıcak bişey yok..
mecburen beklemedeyiz..
bayan halvetler,umutlar ve hüsran.
bu zincir kırılacak bir ay kardeşim

Son düzenleme:
canım neşeni hiç kaybetme demesi kolay diyeceksin biliyorum ama neşen senin mutluluk kaynağın inan bana ben öyle neşeli öyle şenşakrak bi hatundum ki ama tıpkı senin gibi olmaya başladım etrafımdakilerde beni sık sık uyardı çok değiştin diye en sonunda kendimi topladım ve herşey daha bi başka oldu neşeni kaybetme hayata her zaman pozitif bak canım...

bende öpüyorum estebancım,görüşürüz

leslie ne :26:bir tür sporla alakalı bişey sanırım
leslie bizim medarı iftiharımız
canım evde yapılan bi tür aerobik ve fitness türü bişey karınca kararınca uğraşıyoruz işte

Hevuk kan sulandırıcı demişsin pıhtılaşma sorunun mu var?

Boyum 170 kilom 50 oldu 47 filandı bebek maması ile 3 kilo aldım
Gittim canım aile hekimine adam benden çatlak çıktı
kilon ii dedi dedim psikolojim bozuk bide benimki senden daha bozuk dedi gözlerini şaşı yaptı piskoloklar daha deli oluyo boşver gitme dedi sen gel yanım a sohbet edek düzelirsin dedi
Bide ilaç filan vermedi bi iltahap için tek içimlik toz verdi
Dahada gitmedim geçenlerde arkadaş gitmiş öksürüyodu sigara dokunmuş kim içiyo demiş oda arkadaşım demiş adı ne diye sorunca benim adımı söylemiş gelsin sorarım ben ona onu tanıyorum gelmedi daha demiş söyle gelsin korktum adamdan valla
BurdADA PİSKOLOGA GİTTİM DEPRESYONDASIN DEDİ BAKAR BAKMAZ NE KADAR İYİ DR SUN Bİ BAKIŞTA ANLADIN DEDİM KOVDU
daha anlatımmı kadın dogumcuyo gittim içeri girdim üfledi bi kaç kez bende bakıyom napıyo diye diyoki uçuyomusun diye baktım
Sen tırnaklarınımı yiyosun dedi ne biçim uzatsaan dr larda beni görünce delleniyo tövbe ettim daha en son saydıgım ilaçları kullanıyorum zorla aldım Tüp bebek dr yazdı

hmm anladım lesliecan yani

Kızlar browniyi merak etmişken aklıma oflu geldi.Son durumu nedir hiç geldi mi?

işte düşürmüştü bebeğini ve doktora kontrole gidecekti..
inşallah parça kalmamıştır da kürtaj olmam diyodu..
allah yardım etsin..

Son düzenleme:
Hevuk kan sulandırıcı demişsin pıhtılaşma sorunun mu var?

Yok canım tüp bebeğe başlıycaktım geçen ay iğneyi vurulacagım akşam vaz geçtim dr verdi nedenini bilmiyorum birtane negatifim var
O hastane ile ilgili dava açılmış hamile bir kadında pıhtılaşma varmış tüp bebek yaptıran ölmüş dogumda sanırım sulandırılmadıgı için kan
Ondan dolayı garantiye alıyorlar heralde sorunum yok çünki sebepsiz..

Megim ben ancak doldurdum 2011 in enlerini Bayağı oyaladı bazılarını boş bıraktım.Hepinizi öpüyorum iyi gceler yarın görüşürüz

Son düzenleme:
ayyyy gece gece güldürdün beni allahda seni güldürsün........kız kikirdiyom valla koçiş duyacak genemi nettesin diyecek ne alem garusun sen yaaaaaa....

hmm anladım lesliecan yani

aynen bacım lesliecan -ovucan-halvetcan-hoooop-VELETCAN-malum bende bebek olayı kilo ile alakalı yaa gitsin kilolar gelsin veletler.........

Kızlar mutlu olmak için çabalıyorum ama ister istemez insanın kanadı kırık oluyor
Şimdi teyzemin kzı dogum yapı bebeği görmeye gidemiyorum nazar etti filan der diye
Birsürü can sıkıcı olay yaşadım ve böyle oldu malesef korkuyorum insanların gerçek yüzünü görmekten
Güvendiğim sevdiğim insanları farklı birşekilde görünce yıkılıyorum iyisimii az görüşüp az muhabbet etmek
Eşimle baya şakalaşırız bazen ama inanın böyle çok daha mutluyum daha az sorunlarım var
AZICIK AŞIM AGRISIZ BAŞIM OLMADI BU SÖZ AMA SİZ BİŞEY UYDURUN

işte düşürmüştü bebeğini ve doktora kontrole gidecekti..
inşallah parça kalmamıştır da kürtaj olmam diyodu..
allah yardım etsin..
amin ben onun adını hamişler listesinde okumuştum ama üzüldüm şimdi rabbim bol sabır versin gidenin yerine yenisini yollasın tez zamanda inşallah......
Megim ben ancak doldurdum 2011 in enlerini Bayağı oyaladı bazılarını boş bıraktım.Hepinizi öpüyorum iyi gceler yarın görüşürüz
anaaaam o formu bende doldurucam daha yaaaaaaaa

insanlar hep böyle zaten sanki ne var biraz daha anlayışlı olsalar sanki benim eltim de doğum yaptı ben hastaneye gidemedim eve gelince laf soktu sanki kıskanıpta gitmedim diye bi görsen çocuğunu kucağıma bile aldırmadı sen tutamazsın diye......ben seni çok iyi anlıyorum

amin ben onun adını hamişler listesinde okumuştum ama üzüldüm şimdi rabbim bol sabır versin gidenin yerine yenisini yollasın tez zamanda inşallah......

anaaaam o formu bende doldurucam daha yaaaaaaaa

bENDE DOLDURUCAM AMA ÇOK UZUN YA NASIL AKLIMDA TUTUCAM BİLMİYORUM
pC DE NEREYE KAYDEDİYONUZ YAZILARI BEN BİLMİYORUMDA :26:

kusura bakma çok özür diliyorum haddimi aştıysam ama ALLAH ONUN CEZASINI VERSİN:100:

iNŞALLAH SAĞLIKLI BEBEKLERİ OLUR oFLUNUN ONUNDA TOPİĞİ VARDI Bİ ARA BAKTIM BİRAZ ÇOK İSTİYORDU HERZAMAN HAYIRLISINI İSTEMEK LAZIM İNŞALLAH SAĞLICAKLA EVLAT SAHİBİ OLUR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…