ben boşverdim ama rabbim büyük işte...............kusura bakma çok özür diliyorum haddimi aştıysam ama ALLAH ONUN CEZASINI VERSİN:100:
ben boşverdim ama rabbim büyük işte bebeği 15 günlükken hastanede yattı 1 ay ama kimse istemez böyle olmasını yavrunun suçu ne annesi öyle diye boşverin gece gece attı sinirim yineeeeee.
arkadaşlar ben taze hamilelerdenim burada bi kaç arkadaşın oldunu görunce t-yazmak istedim ben bebek çalışmalarında yumurtlamaya takmış durumdaydı adet öncesi 14 gun say falan ama buu ay kaçırmamak adına adet bitiminden başlangıcına kadar gun aşırıyı denemeye karar verdi ve hamileyim öğrendiğmde detim 12 gun gecmişti ve her defasında sevimsiz negatif hamileliğm kanda anlaşıldı doktorum adet olmam gereken gun yumurtladımı söledi siz siz olun yumurtlama dönemi bitince çalışmaları bırakmayı
Boyum 170 kilom 50 oldu 47 filandı bebek maması ile 3 kilo aldım
Gittim canım aile hekimine adam benden çatlak çıktı
kilon ii dedi dedim psikolojim bozuk bide benimki senden daha bozuk dedi gözlerini şaşı yaptı piskoloklar daha deli oluyo boşver gitme dedi sen gel yanım a sohbet edek düzelirsin dedi
Bide ilaç filan vermedi bi iltahap için tek içimlik toz verdi
Dahada gitmedim geçenlerde arkadaş gitmiş öksürüyodu sigara dokunmuş kim içiyo demiş oda arkadaşım demiş adı ne diye sorunca benim adımı söylemiş gelsin sorarım ben ona onu tanıyorum gelmedi daha demiş söyle gelsin korktum adamdan valla
BurdADA PİSKOLOGA GİTTİM DEPRESYONDASIN DEDİ BAKAR BAKMAZ NE KADAR İYİ DR SUN Bİ BAKIŞTA ANLADIN DEDİM KOVDU
daha anlatımmıkadın dogumcuyo gittim içeri girdim üfledi bi kaç kez bende bakıyom napıyo diye diyoki uçuyomusun diye baktım
Sen tırnaklarınımı yiyosun dedi ne biçim uzatsaan dr larda beni görünce delleniyo tövbe ettim dahaen son saydıgım ilaçları kullanıyorum zorla aldım Tüp bebek dr yazdı
işte düşürmüştü bebeğini ve doktora kontrole gidecekti..
inşallah parça kalmamıştır da kürtaj olmam diyodu..
allah yardım etsin..
Yok canım tüp bebeğe başlıycaktım geçen ay iğneyi vurulacagım akşam vaz geçtim dr verdi nedenini bilmiyorum birtane negatifim var
O hastane ile ilgili dava açılmış hamile bir kadında pıhtılaşma varmış tüp bebek yaptıran ölmüş dogumda sanırım sulandırılmadıgı için kan
Ondan dolayı garantiye alıyorlar heralde sorunum yok çünki sebepsiz..
Megim ben ancak doldurdum 2011 in enleriniBayağı oyaladı bazılarını boş bıraktım.Hepinizi öpüyorum iyi gceler yarın görüşürüz
Kızlar mutlu olmak için çabalıyorum ama ister istemez insanın kanadı kırık oluyor
Şimdi teyzemin kzı dogum yapı bebeği görmeye gidemiyorum nazar etti filan der diye
Birsürü can sıkıcı olay yaşadım ve böyle oldu malesef korkuyorum insanların gerçek yüzünü görmekten
Güvendiğim sevdiğim insanları farklı birşekilde görünce yıkılıyorum iyisimii az görüşüp az muhabbet etmek
Eşimle baya şakalaşırız bazen ama inanın böyle çok daha mutluyum daha az sorunlarım var
AZICIK AŞIM AGRISIZ BAŞIM OLMADI BU SÖZ AMA SİZ BİŞEY UYDURUN
ona ne şüphe canım ben o zamanlar depresyona girdim hayata küstüm resmen ve 1.5 yıl sonra güldü yüzüm çok şükür rabbimeKusura bakma canım ama allahın verdiğiyle nispet olmaz Rabbim işini bilir
insanlar hep böyle zaten sanki ne var biraz daha anlayışlı olsalar sanki benim eltim de doğum yaptı ben hastaneye gidemedim eve gelince laf soktu sanki kıskanıpta gitmedim diye bi görsen çocuğunu kucağıma bile aldırmadı sen tutamazsın diye......ben seni çok iyi anlıyorum
sende benim kafadansın desene bende bu ay öyle yapıcam gerisi kısmet işi
ona ne şüphe canım ben o zamanlar depresyona girdim hayata küstüm resmen ve 1.5 yıl sonra güldü yüzüm çok şükür rabbime
Nasıl olur ya nerden buldun kız bu doktorları
Çok üzüldüm inşallah kürtajlık bi durumu olmaz.
Ne üzücü.Allah kimseye yaşatmasın.
İyi geceler
Aynen bizim de akraba doğurdu haber göndermiş gelmesin ev kalabalık sonra çağırırım diye.Çok ayıp çok
o yolların hepsinden geçtim ben canım gayet iyi anlıyorum seni......Banada benzeri oldu arkadaşımın bebeğine kuran okuttu beşiğini süslemişti tülünü filan kuran bitti mutfagı topluyodum bebek ağlıyarak uyandı tülden korkmuş
Kaynanası bana öyle bir baktıki kalbim delindi sanki odadan mutfaga ben nazar etmişim olmuyo ya okadar ağladımki anlatamam
Bebeğini birlikte büyüttük bide onun alt katta oturuyo ogün evede geldim sabaha kadar ağladım eşim
Tüp bebek yapalım hemen dedi yaptık o ay işte sonra kayganam kısır diyomuş bebeği yokmu diye soranlara
Bide tohum sağlam tarla çürükmüş o nedenle olmuyomuş geçende halası öldü eşimin orda bana öyle dediler
İnsan cevap veremiyo dalgaya alıyorum ama bazen damarıma basınca fena bozuyorum bikere biz beceremiyoruz göster yapalım dedim bi kadına sinirlendim ama
Rabbimden olan bişey sonuçta olsa belli olur heralde ne sorup duruyonuz uyuzlar
hehehe onun dışında bikaç taktikte yapmadım dersem yalan olur
Biri Maltepe anasağlıgında aile dr u
Diğeri Ümraniye devlette kadın dogumcu
Diğeri Kartal araştırmada psikiatrist
Değişiyorum hastaneleri ama yine böyle oluyo
Oha yani sizinkide abartmış çüşşş okuyup üfleyip öylemi çagıracak
Allah akıl versin onlara bizede bebek akıllarını alalım tekrar..
ne kadar ayı benim arkadaşımın ablasının 20 yıldır çocuğu olmuyo kadının yanında değil çocuk yapmaktan bi bebeği sevmiyoruum bile herkesin başına gelebilecek birşey çok ayıp ve günah. ayrıca bence ovulasyon falan hikaye yengem hem sprial hem prezervatifle hamile kaldı Rabbim isterse göz temasıyla bile hamile kalırsın. Amennah.
o yolların hepsinden geçtim ben canım gayet iyi anlıyorum seni......
maaşallah dediğim halde maaşallah de nazarlayacaksın diyenler oldu o derece yani........
bak şimdi bir oğlum var bana soruyolar 2. yapmıyonmu diye kısmet diyorum yap yap 2. de olsun diyolar takdir diyorum hala üsteliyorlar halbuki cümle alem benim çocuğumun çok zor ve tedaviyle olduğunu biliyor.....
bu arada o kısır tarla meselesi bende de oldu ama çok şükür o konuda bari eşim yanımdaydı veren allah işini bilir dedi hep....
yastık mı koydun totonun altına her yolu öğrendim canım ben şimdi ovucan ve hayıt hapına sardım ben......
cnm ilişki önce ve sonrası asla banyo yok
bunların farkında olman bile büyük şans canım bazı insanlar öyle cahil ve öyle acımasız oluyorki bu konularda .....ne kadar ayı benim arkadaşımın ablasının 20 yıldır çocuğu olmuyo kadının yanında değil çocuk yapmaktan bi bebeği sevmiyoruum bile herkesin başına gelebilecek birşey çok ayıp ve günah. ayrıca bence ovulasyon falan hikaye yengem hem sprial hem prezervatifle hamile kaldı Rabbim isterse göz temasıyla bile hamile kalırsın. Amennah.
amin canım kız senin neden olmuyo bi nedeni varmı ......Biri Maltepe anasağlıgında aile dr u
Diğeri Ümraniye devlette kadın dogumcu
Diğeri Kartal araştırmada psikiatrist
Değişiyorum hastaneleri ama yine böyle oluyo
Oha yani sizinkide abartmış çüşşş okuyup üfleyip öylemi çagıracak
Allah akıl versin onlara bizede bebek akıllarını alalım tekrar..
Banada benzeri oldu arkadaşımın bebeğine kuran okuttu beşiğini süslemişti tülünü filan kuran bitti mutfagı topluyodum bebek ağlıyarak uyandı tülden korkmuş
Kaynanası bana öyle bir baktıki kalbim delindi sanki odadan mutfaga ben nazar etmişim olmuyo ya okadar ağladımki anlatamam
Bebeğini birlikte büyüttük bide onun alt katta oturuyo ogün evede geldim sabaha kadar ağladım eşim
Tüp bebek yapalım hemen dedi yaptık o ay işte sonra kayganam kısır diyomuş bebeği yokmu diye soranlara
Bide tohum sağlam tarla çürükmüş o nedenle olmuyomuş geçende halası öldü eşimin orda bana öyle dediler
İnsan cevap veremiyo dalgaya alıyorum ama bazen damarıma basınca fena bozuyorum bikere biz beceremiyoruz göster yapalım dedim bi kadına sinirlendim ama
Rabbimden olan bişey sonuçta olsa belli olur heralde ne sorup duruyonuz uyuzlar
Canım sevmemek filan da hoş değil işte insan sıkılıyo o ortamdan ben varım herkes kendini zorluyo diye sevsin herkes normal davransın yeter işte
Dün de bir arkadaşım geldi bana eşimin arkadaşının hanımı bebeği var attı kucagıma 3 aylık daha oynadım sevdim sıktım yumuk yumuk bide oda sevdi herkez sevdi
Sevmeseydi zoruma giderdi..
Öyle tabi canım eşimin patrı-onun hanımıda tüplerini bağlattı kestirip hemde öyle hamile kaldı kadın bilim dünyası şokta
hadi yaaacnm ilişki önce ve sonrası asla banyo yok
abbooowwwilişki sonrasını biliyodum bi kaç saat bekliyorum ama öncesini bilmiyodum yaa biz her sefernden önce duş alırız mutlaka
ilişki sonrasını biliyodum bi kaç saat bekliyorum ama öncesini bilmiyodum yaa biz her sefernden önce duş alırız mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?