Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

arkadaşlar ben taze hamilelerdenim burada bi kaç arkadaşın oldunu görunce t-yazmak istedim ben bebek çalışmalarında yumurtlamaya takmış durumdaydı adet öncesi 14 gun say falan ama buu ay kaçırmamak adına adet bitiminden başlangıcına kadar gun aşırıyı denemeye karar verdi ve hamileyim öğrendiğmde detim 12 gun gecmişti ve her defasında sevimsiz negatif hamileliğm kanda anlaşıldı doktorum adet olmam gereken gun yumurtladımı söledi siz siz olun yumurtlama dönemi bitince çalışmaları bırakmayı

sende benim kafadansın desene bende bu ay öyle yapıcam gerisi kısmet işi

Nasıl olur ya nerden buldun kız bu doktorları

işte düşürmüştü bebeğini ve doktora kontrole gidecekti..
inşallah parça kalmamıştır da kürtaj olmam diyodu..
allah yardım etsin..

Çok üzüldüm inşallah kürtajlık bi durumu olmaz.

Ne üzücü.Allah kimseye yaşatmasın.

Megim ben ancak doldurdum 2011 in enlerini Bayağı oyaladı bazılarını boş bıraktım.Hepinizi öpüyorum iyi gceler yarın görüşürüz

İyi geceler

Aynen bizim de akraba doğurdu haber göndermiş gelmesin ev kalabalık sonra çağırırım diye.Çok ayıp çok

Banada benzeri oldu arkadaşımın bebeğine kuran okuttu beşiğini süslemişti tülünü filan kuran bitti mutfagı topluyodum bebek ağlıyarak uyandı tülden korkmuş
Kaynanası bana öyle bir baktıki kalbim delindi sanki odadan mutfaga ben nazar etmişim olmuyo ya okadar ağladımki anlatamam
Bebeğini birlikte büyüttük bide onun alt katta oturuyo ogün evede geldim sabaha kadar ağladım eşim
Tüp bebek yapalım hemen dedi yaptık o ay işte sonra kayganam kısır diyomuş bebeği yokmu diye soranlara
Bide tohum sağlam tarla çürükmüş o nedenle olmuyomuş geçende halası öldü eşimin orda bana öyle dediler
İnsan cevap veremiyo dalgaya alıyorum ama bazen damarıma basınca fena bozuyorum bikere biz beceremiyoruz göster yapalım dedim bi kadına sinirlendim ama
Rabbimden olan bişey sonuçta olsa belli olur heralde ne sorup duruyonuz uyuzlar

ona ne şüphe canım ben o zamanlar depresyona girdim hayata küstüm resmen ve 1.5 yıl sonra güldü yüzüm çok şükür rabbime

ne kadar ayı benim arkadaşımın ablasının 20 yıldır çocuğu olmuyo kadının yanında değil çocuk yapmaktan bi bebeği sevmiyoruum bile herkesin başına gelebilecek birşey çok ayıp ve günah. ayrıca bence ovulasyon falan hikaye yengem hem sprial hem prezervatifle hamile kaldı Rabbim isterse göz temasıyla bile hamile kalırsın. Amennah.

Biri Maltepe anasağlıgında aile dr u
Diğeri Ümraniye devlette kadın dogumcu
Diğeri Kartal araştırmada psikiatrist
Değişiyorum hastaneleri ama yine böyle oluyo
Oha yani sizinkide abartmış çüşşş okuyup üfleyip öylemi çagıracak
Allah akıl versin onlara bizede bebek akıllarını alalım tekrar..

o yolların hepsinden geçtim ben canım gayet iyi anlıyorum seni......
maaşallah dediğim halde maaşallah de nazarlayacaksın diyenler oldu o derece yani........
bak şimdi bir oğlum var bana soruyolar 2. yapmıyonmu diye kısmet diyorum yap yap 2. de olsun diyolar takdir diyorum hala üsteliyorlar halbuki cümle alem benim çocuğumun çok zor ve tedaviyle olduğunu biliyor.....
bu arada o kısır tarla meselesi bende de oldu ama çok şükür o konuda bari eşim yanımdaydı veren allah işini bilir dedi hep....

hehehe onun dışında bikaç taktikte yapmadım dersem yalan olur

yastık mı koydun totonun altına her yolu öğrendim canım ben şimdi ovucan ve hayıt hapına sardım ben......

ay çok cinlendim ben gece gece yaa nasıl sinirlendim burdan ağzımı bozmuyorum ama evde sallıyorum küfürleri valla

Canım sevmemek filan da hoş değil işte insan sıkılıyo o ortamdan ben varım herkes kendini zorluyo diye sevsin herkes normal davransın yeter işte
Dün de bir arkadaşım geldi bana eşimin arkadaşının hanımı bebeği var attı kucagıma 3 aylık daha oynadım sevdim sıktım yumuk yumuk bide oda sevdi herkez sevdi
Sevmeseydi zoruma giderdi..
Öyle tabi canım eşimin patrı-onun hanımıda tüplerini bağlattı kestirip hemde öyle hamile kaldı kadın bilim dünyası şokta

cnm ilişki önce ve sonrası asla banyo yok

bunların farkında olman bile büyük şans canım bazı insanlar öyle cahil ve öyle acımasız oluyorki bu konularda .....
sana katılıyorum verecek olan allah kimine tek damladan veriri bizim gibi kimilerini de uğraştırır ama bundada bi hayır vardır.....

amin canım kız senin neden olmuyo bi nedeni varmı ......
mesela benim pco uğraştırıyo beni.......

Benimki de tutturmuş sen stres yapıyorsun o yüzden düşüyor diye.Hani dese yumurtlamanı etkiliyor tama doğru,ama beni her gördüğü yerde "bişey yok hep stresten düşürüyorsun çok streslisin" diyor durmadan.Ağzına yapıştırmak istiyorum ama adı büyük işte.Arkadaşım 2 tane düşük var belli ki bi sıkıntı var ne stresi ya?İnsan hamile kalınca stres mi yapar?Anca bekarken hamile kalsam stres yapardım ki yine düşmez.En son tabi tahlil sonuçları çıktı kan pıhtılaşması varmış.Şimdi bişey demiyo ama ben onu görünce stres oluyorum.

sevmek derken darısı başıma allahım bana da nasip et falan diye severim ben hep onun yanında öyle şeyler söylemiyoum mazallah alınır diye çok ayıp bence kuaförümün 3 tane bebeği doğduktan 1 gün sonra öldü diyoki hiç olmaması daha iyi inan acısını yaşayacağına. insanlara çocuğu olmuyo diye nispet yapıyolar ama kendi bebeklerini de Allahın verdiğini unutuyolar. Allahın bi gücüne gidicek kendi sabilerine olan olucak bunu düşünmüyolar

ilişki sonrasını biliyodum bi kaç saat bekliyorum ama öncesini bilmiyodum yaa biz her sefernden önce duş alırız mutlaka

bizde alırdık cnm ama okuyunca vazgectik spermleri yavaşlatıyomuş ama soğuk duş alabiliyosanız o ayrı kadındada sanırımtutunası yönund engel teşkil ediyomı-uş netten okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…