Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ilişki sonrasını biliyodum bi kaç saat bekliyorum ama öncesini bilmiyodum yaa biz her sefernden önce duş alırız mutlaka

Evet canım bende okudum banyo yok
Tükürük vesayre yok:26: anladın sen onu
Birde pozisyon farklı dene ıııı şeyyy şeyyy bitane daha var oda olumlu sonuç veriyo bazı kadınların Rahmi trs olabiliyo dr lar önemsemiyo pek bu durumu
Birde o iş olduktan sonra khemen geri çekilmesin eşin beklesin geri gelmememesi için..Bukadan
Yolları biliyim ama olmuyo işte beceremiyorum...

he bu arada ilişki sonrası banyo yok derken hiç yok değil bikaç saat sonra dinende 9 metreye kadar gunahı yokmuş ama ölup kalırsak Allah muhafaza ama bebiş için

aboooowwben ne cahilmişim bu konuda yaaaaaa

Hangi pozisyon tarif ediversen:44:

anam anam anam meğer ben çocuk olmasın diye uğraşıyomuşum ya duş ve tükürüğü bilmiyodum yazık yavrularımı ben mi öldürmüşüm anneeem kıyamam ya eşim hemen çekilmiyo zaten bunu okumuştum

Sebebi yok işte sebepsiz malesef uğraşıcak bişeyde kalmıyo bu durumda..
İlk tüpüm tıkalı diye biliyordum film yanlış çekilmiş meğer 2. kez çektirdim onda temzi çıktı şimdi sebepsiz oldu..
Tüpüm tıkalı çıkınca dr teselli verdi nedenini biliyoruz onun tedavisi için uğraşcaz ya sebepsiz olsaydı işin çok zordu demişti şom ağızl

ha evet 1 dakka falan beklick tukuruk krem ve kadın ustte pozisyon yok ayaktada yok

ya kızlar gitmem lazım kociş çağırıyor artık sallayamıyorum halvet var ona mecburum gidiyorummm

tukuruk spermleri ölduruyomuş ah ben bu ay ilk hepsini denedim tuttu ama en önemlisi adet bitiminden başlayana kadar hep umud var ssakın yumurtlamaya takılma

Hı anladım canım ama hani şimdi zoruna gider onun yok ya diye sevmemek kötü ya
Bana olduda tam aşkııım diye bagırdı bebğine arkadaşım diyim öpcekti sonra benim oldugumu anlayınca bıraktı sevmedi üzülürüm diye
Lütfen böyle yapmayın daha çok üzülüyorum dedim yapmıyo daha öyle..

kız alemsin yaaaaaa güleyimmi ağlayayımmı şaştım gece gece yürü koçişinin yanına pozisyon değiştirmeye

vur bacım çeneye çeneye.....
benim gerizekelı doktorlara kalsam hiç olmazdı çocuğum ama allahım herşeye kadir.......

ya kızlar gitmem lazım kociş çağırıyor artık sallayamıyorum halvet var ona mecburum gidiyorummm
yürü yürü halvetcanlarımızın temel atma töreni var bu gece

tamam tükürük yok bundan sonra öptürmem bile valla baksın başının çaresine
allah senin cızırtını vermesin emi gece gece güldürdünüz beni yaaaaa.

Kipek Dışarıda çıkmıyo hiçç
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…