ilişki sonrasını biliyodum bi kaç saat bekliyorum ama öncesini bilmiyodum yaa biz her sefernden önce duş alırız mutlaka
aboooowwEvet canım bende okudum banyo yok
Tükürük vesayre yok:26: anladın sen onu
Birde pozisyon farklı dene ıııı şeyyy şeyyy bitane daha var oda olumlu sonuç veriyo bazı kadınların Rahmi trs olabiliyo dr lar önemsemiyo pek bu durumu
Birde o iş olduktan sonra khemen geri çekilmesin eşin beklesin geri gelmememesi için..Bukadan
Yolları biliyim ama olmuyo işte beceremiyorum...
Evet canım bende okudum banyo yok
Birde pozisyon farklı dene ıııı şeyyy şeyyy bitane daha var oda olumlu sonuç veriyo bazı kadınların Rahmi trs olabiliyo dr lar önemsemiyo pek bu durumu
Birde o iş olduktan sonra khemen geri çekilmesin eşin beklesin geri gelmememesi için..Bukadan
bunların farkında olman bile büyük şans canım bazı insanlar öyle cahil ve öyle acımasız oluyorki bu konularda .....
sana katılıyorum verecek olan allah kimine tek damladan veriri bizim gibi kimilerini de uğraştırır ama bundada bi hayır vardır.....
amin canım kız senin neden olmuyo bi nedeni varmı ......
mesela benim pco uğraştırıyo beni.......
ya kızlar gitmem lazım kociş çağırıyor artık sallayamıyorum halvet var ona mecburum gidiyorummm
anam anam anam meğer ben çocuk olmasın diye uğraşıyomuşum yaduş ve tükürüğü bilmiyodum yazık yavrularımı ben mi öldürmüşüm anneeem kıyamam ya eşim hemen çekilmiyo zaten bunu okumuştum
sevmek derken darısı başıma allahım bana da nasip et falan diye severim ben hep onun yanında öyle şeyler söylemiyoum mazallah alınır diye çok ayıp bence kuaförümün 3 tane bebeği doğduktan 1 gün sonra öldü diyoki hiç olmaması daha iyi inan acısını yaşayacağına. insanlara çocuğu olmuyo diye nispet yapıyolar ama kendi bebeklerini de Allahın verdiğini unutuyolar. Allahın bi gücüne gidicek kendi sabilerine olan olucak bunu düşünmüyolar
kız alemsin yaaaaaa güleyimmi ağlayayımmı şaştım gece gece yürü koçişinin yanına pozisyon değiştirmeyeanam anam anam meğer ben çocuk olmasın diye uğraşıyomuşum yaduş ve tükürüğü bilmiyodum yazık yavrularımı ben mi öldürmüşüm anneeem kıyamam ya eşim hemen çekilmiyo zaten bunu okumuştum
Sebebi yok işte sebepsiz malesef uğraşıcak bişeyde kalmıyo bu durumda..
İlk tüpüm tıkalı diye biliyordum film yanlış çekilmiş meğer 2. kez çektirdim onda temzi çıktı şimdi sebepsiz oldu..
Tüpüm tıkalı çıkınca dr teselli verdi nedenini biliyoruz onun tedavisi için uğraşcaz ya sebepsiz olsaydı işin çok zordu demişti şom ağızl
ya kızlar gitmem lazım kociş çağırıyor artık sallayamıyorum halvet var ona mecburum gidiyorummm
tukuruk spermleri ölduruyomuş ah ben bu ay ilk hepsini denedim tuttu ama en önemlisi adet bitiminden başlayana kadar hep umud var ssakın yumurtlamaya takılma
Hangi pozisyon tarif ediversen:44:
kız alemsin yaaaaaa güleyimmi ağlayayımmı şaştım gece gece yürü koçişinin yanına pozisyon değiştirmeye
:
tamam tükürük yok bundan sonra öptürmem bile vallabaksın başının çaresine
yürü yürü halvetcanlarımızın temel atma töreni var bu geceya kızlar gitmem lazım kociş çağırıyor artık sallayamıyorum halvet var ona mecburum gidiyorummm
allah senin cızırtını vermesin emi gece gece güldürdünüz beni yaaaaa.tamam tükürük yok bundan sonra öptürmem bile vallabaksın başının çaresine
KipekDışarıda çıkmıyo hiçç
ha sakın göster ama elletme eee bat nezaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?