Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende öyle yapıyorum işte bekliyorum dr a gitmek için ki şuan data göre 5+3 gözüküyo p.tesi gittiğimde 6+1 olcak ozaman gitcem
bi öncekinde hiç bi ağrım sızım kanamam olmadıgı halde alttan bakıldıgı gunun ertesi kanamam oldu ve düşük yaptım
oyuzden kesınlıkle alttan baktırmıycam herkesede öyle tavsıye ederım alttan baktırmasınlar

merhabalarrr
ben geldimmmm
nasilsiniz???????

hoşgeldın cnmcımm sen nasılsın bakemm

hosbulduk cnmmm
iyiyim cnmmmm sükürler olsunnnn saolasinnn

asemb canım bencede sakın alttan bakılma bak benim babamın eşindede öyle oldu gitti doktora ultrasonda baktı yok alltan baktı yok testlerde çıkmadı kesin dedi yüzde yüz bebek yok dedi söktürücü verdi ben dedim ki içme bak bir gün daha bekledinlemedi beni ve ertesi gün tekrar gitti bebek göründü bak 24 saat içişnde sonra mecburi alındı çocuk bikeresindede yine allttan baktığı için düşük yaptı kuzum sakın gitme sende:26:

asemb canım bencede sakın alttan bakılma bak benim babamın eşindede öyle oldu gitti doktora ultrasonda baktı yok alltan baktı yok testlerde çıkmadı kesin dedi yüzde yüz bebek yok dedi söktürücü verdi ben dedim ki içme bak bir gün daha bekledinlemedi beni ve ertesi gün tekrar gitti bebek göründü bak 24 saat içişnde sonra mecburi alındı çocuk bikeresindede yine allttan baktığı için düşük yaptı kuzum sakın gitme sende:26:

iyiyim cnm benım cok sukur sende iyi ol cnmm üzmek sıkmak yok kendımızı bak hertürlü hazırlık var hayıt felen
gelcek inşallah bebişler peşpeşee moral bozmak yok cnm benımm

inşallah cnm bnm..
ama ben her ay olduğu gibi ağlama krizlerine girmeye başladım adetime 10 gün kala olan belirtiler yavaştan kendini göstermeye başladı..

cnm sen buralara uğrarmıydın??
görüşemiyoruz nerdesinnnnnn
ben çok bozuğum çoookkkk

Son düzenleme:
selam verdim ayolll..

ne oldu size? uyuyormusunuz yoksa??

ii yapıyosun canım
çünkü çok kurcalıyo dr lar gerek yok ya vardır ya yoktur zaten bebk
çok pinpirikli olmak ii değil zaten
hele günü gelmeden kana gitmek hiç ii değilmiş :26:
ben çift çizgi gördükten sonra eşime 1 hafta söölemicem canım
sonrasında kana giderim büyük ihtimal kesin sonuç alınca söölerim boşa üzülmesin adam

hoşgeldiiiiin kuzumm benımm iyiyiz çok şükür senı merak ettik naptın nettın nerelerdeydınn gözlerimiz yollarda kaldııı

hoşbulduk canım benım ay kız bu temızlık bıtmıyokı yap yap arkandan kırlenıyo nankorrrrrrr iştesen nasılsın tatlım bebiş nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…