selam verdim ayolll..
ne oldu size? uyuyormusunuz yoksa??
anladım canım ben kızgın değilim kocaya sadece izliyorum o nu
o gel halvet var demeden de bi şey yapmam artık yoruldum valla çağırmaktann
önceden hiç bööle değildi adamın aklı fikri halvetti :26:
şimdi ne değişti anlamadım
orasında bi ağrı oluyo halvet sırasında varikosel yapar bu ağrıyı deniliyor dr git ozaman dedim
uğraşacak güzüm yok valla artık
düşükyapan bi arkadaşımızvarmış çook üzüldüm
dr lara ben de açıkçası pek güvenmiyorum
bir de günü geçmeden kan aldırmak hiç ii değişlmiş hep söölerler.bebeğin düşmesine sebep olabiliyormuş o ufacık kan .
ve hamile olduğumuzu öğrenir öğrenmez de gitmek ii değil ben sanırım gitmicem hemen alttan muayene falan da olmam
varsa çıkar zaten 1 ,2 hafta sonra çok kurcalamaya gerek yok
elibeses adet olmamışş ve bir önceki gebeliğinde dee bunu yaşadığını söölüyo
dr randevuları ocak ayına varmış
benim tavsiyem hemen bi acile gitmeleri acilde parasız bakmak zorundalar herkese kural bu
merhabalarrr
ben geldimmmm
nasilsiniz???????
as kuzum kusura bakma görmedim hoşgeldin nasılsın canım:2:
aslm cnmm
merhaba hosgeldin
bende öyle yapıyorum işte bekliyorum dr a gitmek için ki şuan data göre 5+3 gözüküyo p.tesi gittiğimde 6+1 olcak ozaman gitcem
bi öncekinde hiç bi ağrım sızım kanamam olmadıgı halde alttan bakıldıgı gunun ertesi kanamam oldu ve düşük yaptım
oyuzden kesınlıkle alttan baktırmıycam herkesede öyle tavsıye ederım alttan baktırmasınlar
hoşgeldın cnmcımm sen nasılsın bakemm
selam verdim ayolll..
anladım kuzum inş barışırlar kötü oluyor ki insan kırılınca Allah kimseye yaşatmasın kuzum yaaa
görmemişim slmını cnmcım hoşgeldınn
hosbulduk cnmmm
iyiyim cnmmmm sükürler olsunnnn saolasinnn
hoşbulduk cnm bnm..nasılsın?
bende öyle yapıyorum işte bekliyorum dr a gitmek için ki şuan data göre 5+3 gözüküyo p.tesi gittiğimde 6+1 olcak ozaman gitcem
bi öncekinde hiç bi ağrım sızım kanamam olmadıgı halde alttan bakıldıgı gunun ertesi kanamam oldu ve düşük yaptım
oyuzden kesınlıkle alttan baktırmıycam herkesede öyle tavsıye ederım alttan baktırmasınlar
iyiyim cnm benım cok sukur sende iyi ol cnmm üzmek sıkmak yok kendımızı bak hertürlü hazırlık var hayıt felen
gelcek inşallah bebişler peşpeşee moral bozmak yok cnm benımm
hep iyi olalım cnm benımm ev işi ne durumda azaldımı bari kuzum
slm kızlarr ben geldimmmmelfcım asembcım nasılsınız canlarım
selam verdim ayolll..
hoşgeldiiiiin kuzumm benımm iyiyiz çok şükür senı merak ettik naptın nettın nerelerdeydınn gözlerimiz yollarda kaldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?