asemb canım bencede sakın alttan bakılma bak benim babamın eşindede öyle oldu gitti doktora ultrasonda baktı yok alltan baktı yok testlerde çıkmadı kesin dedi yüzde yüz bebek yok dedi söktürücü verdi ben dedim ki içme bak bir gün daha bekledinlemedi beni ve ertesi gün tekrar gitti bebek göründü bak 24 saat içişnde sonra mecburi alındı çocuk bikeresindede yine allttan baktığı için düşük yaptı kuzum sakın gitme sende:26:
inşallah cnm bnm..
ama ben her ay olduğu gibi ağlama krizlerine girmeye başladım adetime 10 gün kala olan belirtiler yavaştan kendini göstermeye başladı..
isde yapmaya calisiyoruz cnm birseylerr
hayirlisi olsun bebem artik
toparlandik bir tek tasima isi kaldi cnm
hoşgeldin kuzummm iyiim sen nasılsın bakalem bebiş nasıl
ii yapıyosun canım
çünkü çok kurcalıyo dr lar gerek yok ya vardır ya yoktur zaten bebk
çok pinpirikli olmak ii değil zaten
hele günü gelmeden kana gitmek hiç ii değilmiş :26:
ben çift çizgi gördükten sonra eşime 1 hafta söölemicem canım
sonrasında kana giderim büyük ihtimal kesin sonuç alınca söölerim boşa üzülmesin adam
hoşbulduk canım benım ay kız bu temızlık bıtmıyokı yap yap arkandan kırlenıyo nankorrrrrrr iştesen nasılsın tatlım bebiş nasıl
hoşbulduk tatlımşimdilik iyim dune gore canım iyi bebişim sen napıyon nasılsın canım
varya gıcık oluyorum bu dr lara buyuzden
bende hep ondan suphelendım alttan bakınca geldı kanama cunku hiç ne agrım vardı ne kanamam
yok anam yok ben dersimi aldım oyuzden hayatta baktırmam alttan beklerim ustten gozukene kadr
yapma böyle cnmcım ben kasımda çalışmlara başladık ya hiç tınlamadım olursa olur olmassa öteki aya felen inanki bu modda olunca bebek daha cabuk gelıyo
hem belirtiler hep aynı yanı ıkısıde aynı bellı olmuyoki bu ben hergece ped koydum garantı oluyorum adet dıye
oyuzden sıkma canını kuzumm benımm rabbım tez zamanda vericek inşallahh
oo baya işi haketmişsiniz ozaman kuzucum hadı hayırlısıyla taşınırsınız ınsallah
kızlar beyaz tv de maranki var kist iltihap için civanperçemi çoban çantası aslan pencesi hayıt tohumu adaçayı birer tutam 1 lt kaynayan suya atıp 5 dk kaynatılcakmış..kisti olanlar için faydalı olabilir yaniii
sperm sayısını arttırıcı zencefil ,adam otu(ginseng), zerdeçel, yer elması ve çakşır otu bunları toz haline getir 1 kg balın içine koyun birazda ceviz konacakmış....hepsinden 100 gr konacakmış
slammm kızlar nasılsınız
canım o ağzrını sebebi varikosel bence büyük ihtimalle benim eşimde de eskiden çok ağrı oluyo diyordu şimde değeri normale dönmeye başladığı için yok çok şükür birşeyi.anladım canım ben kızgın değilim kocaya sadece izliyorum o nu
o gel halvet var demeden de bi şey yapmam artık yoruldum valla çağırmaktann
önceden hiç bööle değildi adamın aklı fikri halvetti :26:
şimdi ne değişti anlamadım
orasında bi ağrı oluyo halvet sırasında varikosel yapar bu ağrıyı deniliyor dr git ozaman dedim
uğraşacak güzüm yok valla artık
düşükyapan bi arkadaşımızvarmış çook üzüldüm
dr lara ben de açıkçası pek güvenmiyorum
bir de günü geçmeden kan aldırmak hiç ii değişlmiş hep söölerler.bebeğin düşmesine sebep olabiliyormuş o ufacık kan .
Ve hamile olduğumuzu öğrenir öğrenmez de gitmek ii değil ben sanırım gitmicem hemen alttan muayene falan da olmam
Varsa çıkar zaten 1 ,2 hafta sonra çok kurcalamaya gerek yok
Elibeses adet olmamışş ve bir önceki gebeliğinde dee bunu yaşadığını söölüyo
dr randevuları ocak ayına varmış
benim tavsiyem hemen bi acile gitmeleri acilde parasız bakmak zorundalar herkese kural bu
erkek faktörü olan kızlarrr beyaz tv'yi açın..
Maranki anlatıyor..
Kırmızı et yemeyin diyorrrr
kızlar ben rüyamda okul kazanmışım ne alakaysa okala gidiyordum ilk günüydü sanat okuluymuş
bütün hocalarımız ünlü tiyatroculardı
tabirde okul görmek kültür artışına bazen de çocuğa dalalettir diyobaşladı benim rüyalar yine
aynen öyle bencede aceleye gerek var olan bebek duruyo zaten bide küçükken allttan bakılması ıyı değilmiş kurcalayınca düşüyo diye
ne gerek var beklıycem sabretcem
kuzum ne yoruyosun kendını bülee fazla yapma iş emi kuzumm dıkkat etmek lazım ben bişey yapmıyom valla bi topluyom okadr
iyiyiz çok şükür cnmcım mide bulantıları dvm malesef sen nasılsın cnmcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?