Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlar ben rüyamda okul kazanmışım ne alakaysa okala gidiyordum ilk günüydü sanat okuluymuş
bütün hocalarımız ünlü tiyatroculardı

tabirde okul görmek kültür artışına bazen de çocuğa dalalettir diyo başladı benim rüyalar yine

varya gıcık oluyorum bu dr lara buyuzden
bende hep ondan suphelendım alttan bakınca geldı kanama cunku hiç ne agrım vardı ne kanamam
yok anam yok ben dersimi aldım oyuzden hayatta baktırmam alttan beklerim ustten gozukene kadr

inşallah cnm bnm..
ama ben her ay olduğu gibi ağlama krizlerine girmeye başladım adetime 10 gün kala olan belirtiler yavaştan kendini göstermeye başladı..

yapma böyle cnmcım ben kasımda çalışmlara başladık ya hiç tınlamadım olursa olur olmassa öteki aya felen inanki bu modda olunca bebek daha cabuk gelıyo
hem belirtiler hep aynı yanı ıkısıde aynı bellı olmuyoki bu ben hergece ped koydum garantı oluyorum adet dıye
oyuzden sıkma canını kuzumm benımm rabbım tez zamanda vericek inşallahh

isde yapmaya calisiyoruz cnm birseylerr
hayirlisi olsun bebem artik
toparlandik bir tek tasima isi kaldi cnm

oo baya işi haketmişsiniz ozaman kuzucum hadı hayırlısıyla taşınırsınız ınsallah

erkek faktörü olan kızlarrr beyaz tv'yi açın..
maranki anlatıyor..
kırmızı et yemeyin diyorrrr

aynen öyle bencede aceleye gerek var olan bebek duruyo zaten bide küçükken allttan bakılması ıyı değilmiş kurcalayınca düşüyo diye
ne gerek var beklıycem sabretcem

hoşbulduk canım benım ay kız bu temızlık bıtmıyokı yap yap arkandan kırlenıyo nankorrrrrrr iştesen nasılsın tatlım bebiş nasıl

kuzum ne yoruyosun kendını bülee fazla yapma iş emi kuzumm dıkkat etmek lazım ben bişey yapmıyom valla bi topluyom okadr
iyiyiz çok şükür cnmcım mide bulantıları dvm malesef sen nasılsın cnmcımm

hoşbulduk tatlım şimdilik iyim dune gore canım iyi bebişim sen napıyon nasılsın canım

sevindim canım iyi oluğuna bende iyiyim işte bugün işim yok yemeğim de hazır dünden kendime ayırdım bugünümü biraz rahatsızlık var sadece o kadar canım benim merak ettik gelmeyince aklımız kalıyor kızzz

evet cnnmmm ins cnmm bir tasinsaydikk hayirlisi artik

ayyy bu adam beni öldürür yaa
aramış diyo ki sen antibatik içtin mi gerçekten
hayır dedim sinir ettim benii ölle dedim dün
şimdi sevinçten havalara uçuyo
ozaman bu gece woltranı oluşturucaz diyoo delii herif

kızlar beyaz tv de maranki var kist iltihap için civanperçemi çoban çantası aslan pencesi hayıt tohumu adaçayı birer tutam 1 lt kaynayan suya atıp 5 dk kaynatılcakmış..kisti olanlar için faydalı olabilir yaniii
sperm sayısını arttırıcı zencefil ,adam otu(ginseng), zerdeçel, yer elması ve çakşır otu bunları toz haline getir 1 kg balın içine koyun birazda ceviz konacakmış....hepsinden 100 gr konacakmış

ben bunlari burda bir bulabilsem deniycem de
özellikle caksir otunu ama burda yok malesef

Son düzenleme:
canım o ağzrını sebebi varikosel bence büyük ihtimalle benim eşimde de eskiden çok ağrı oluyo diyordu şimde değeri normale dönmeye başladığı için yok çok şükür birşeyi.
Bu kullandığı bitkisel şeyler o damarları açacağı için zamanla geçer canım.ama eğer çok rahatsız oluyorsa girsin dr
benimki üç kere gittiği için artık hiç zorlanmıyoilkinde adamı zorla göndersim şimdi alıştım diyo
Yeterki sen bana baskı yapma şu zaman git bu zaman git diye ben kendimi hazır hissedince giderim diyo
erkek faktörü olan kızlarrr beyaz tv'yi açın..
Maranki anlatıyor..
Kırmızı et yemeyin diyorrrr

canım ben izleyemiyorum sen izle sonra anlatırsın bize

yoruldum vala 3 saat temızlık yaptım canım ya sabahları cok mıde bulantıları gecmışı okuyayım dedım oku oku bıtmedı bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…