haklısın cnm ınsan ıster ıstemez stres yapıyo hanı olmamsı gereken bişey olunca ınsan sıkıntı yapıyo
ama bu olabılıyo cogu gebelerde ve sağsağlim kavusuyolar bebişlerine
sen yınede dıkkat et elınden geldıgı kadr yat dınlen cnm rabbım yardımcı olsun tum0 gebişlere ve bebiş bekleyenlere
valla napayım ikiside zor ama en azından sezeryanda bişey görmüyon etmiyon gerçi sonrasında agrı oluyo ama öbürünü ben yapamam kendımı bılıyorum
canım tatlıdır cak cuk ben yapamamm normall :18:
aminnn canım istersen alıyolar galıba:18::18:
Selam kızlar nasılsınız. Benim moraller iyi değil pek işyerinde sorunlar var falan. Bu arad reglim 6 gün gecikmeli geldi tam 41. günüm 35 günde bir olurum normalde bu ay sapıttı ilaç kullanmadım bekledim geldi. Sancım da yok çok şükür baya rahatım ama akşama ütüm var nasıl olurum bilmem.
bende sezeryan taraftarıyım ablam oldu gayet iyi msalllahhnormal dogum zor ya bıde dıkışlı olursa daha fena:18::18:
ALLAH NASİP EDERSE BEN NORMAL DÜŞÜNÜYORUM EĞERKİ OLURSA ÖYLE BİRŞEY BEN EŞİMİ İSTİYORUM MGİRSİN ELİMDEN TUTSUN YOSA BEN BAŞARAMAM BİLİYORUM KENDİMİ BİRDE VİDEOYA ÇEKSİN İLK ANINI BEBÜŞÜMÜN O GÜNLER GERİYE GELMİYOR
haklısın cnm ınsan ıster ıstemez stres yapıyo hanı olmamsı gereken bişey olunca ınsan sıkıntı yapıyo
ama bu olabılıyo cogu gebelerde ve sağsağlim kavusuyolar bebişlerine
sen yınede dıkkat et elınden geldıgı kadr yat dınlen cnm rabbım yardımcı olsun tum0 gebişlere ve bebiş bekleyenlere
Valla napayım ikiside zor ama en azından sezeryanda bişey görmüyon etmiyon gerçi sonrasında agrı oluyo ama öbürünü ben yapamam kendımı bılıyorum
canım tatlıdır cak cuk ben yapamamm normall :18:
ALLAH NASİP EDERSE BEN NORMAL DÜŞÜNÜYORUM EĞERKİ OLURSA ÖYLE BİRŞEY BEN EŞİMİ İSTİYORUM MGİRSİN ELİMDEN TUTSUN YOSA BEN BAŞARAMAM BİLİYORUM KENDİMİ BİRDE VİDEOYA ÇEKSİN İLK ANINI BEBÜŞÜMÜN O GÜNLER GERİYE GELMİYOR
bennnnndeeeeeeeeeeeeeeeeeee istıyommmmmmmmmmmmmm oyleeee yaaaaa
izin verirlerse sende yap canım bence çok güzel olur yaaa düşünsene eşinde görsün nasıl zor olduğunu gerçi ben eşime netten açıp izlettim normalide sezeryanıda izleyemedi bir yerden sonra valla bak dedim ne çekiyoruz diyeöyle iki agucuk gugucuk yapmakla baba olunmuyor sev o kadar varmı yaaa dimi kızzz
hoşgeldın cnmcımm nasılsın
ya baya baya var mide bulantım kokulara cok hassasım yemek yıyemıyorum dogru duzgun
sevdıgım yemeklerı bıle yıyemıyorum çokk kötü bişey anlatamam
kiminde olmuyo ya da daha geç başlayabiliyomus cnmcım
benım suan 5+3 cnm senın nekadardı sende durumlar ne alemde
sen cesaretlisin kuzum ne guzel yapabılcegını dusunuyosan normal yaparsın ama bende o cesaret yok
Güzel fikirmiş kuzum izler izler durursunuz
hoşbulduk canım. biz iyiyiz.benimde 5+2. ama bulantım hiç olmadı. aksine yiyorum.umarım başlamaz. sadece iki gün önce arabada çok ciddi sancı girdi. emniyet şeridine girdim geçmesini bekledim. eşim geldi ve doktora götürdü. hiç bi sorun gözükmedi. bir dahada bişey yaşamadım senin bulantında inşallah kısa sürer. duyduğum kadarıyla çok rahatsızlık veriyormuş.
hoşgeldın cnmcımm nasılsın
ya baya baya var mide bulantım kokulara cok hassasım yemek yıyemıyorum dogru duzgun
sevdıgım yemeklerı bıle yıyemıyorum çokk kötü bişey anlatamam
kiminde olmuyo ya da daha geç başlayabiliyomus cnmcım
benım suan 5+3 cnm senın nekadardı sende durumlar ne alemde
bende yapayım valaaa dedıgın gıbı destek alırız onlardan:18::18:canım bıde bişey sorayım ya bu halvet durumu zorlastı yaaa
selam dejavummcanım kendi işimizin patronu olmadığımız sürece bu sorunlar hiiiç bitmezz adetin gecikmesi başlı başına sitres kaynağı zaten benimkide sağolsun sürekli gecikir neyseki seninki fazla bekletmemişler seni
yap kızz yap bencede güç kuvvet olur eşlerimiz bize halvet durumları nasıl zorlaştı ki
canım beni,m deli cesaretim vardır korkarım ama yaparım normal doğum sağlıklı diyorlar kadın yeniliyormuş o açıdan istiyorum ikisindede acı çekiyosun bari faydalı olanı yapayım diyorum kendime zor ama çokda güzel duygu izin verirlerse kuzum istiyorum eşimin girmesini hemde bebüşümün çıkışını izlerim çok güzel bir duygu
slm kızlar pazardan geldim yoruldum ama deydipazara giderken bi dükkanım var benim ordan''HAYIT TOHUMU''aldım benim gibi ilaç içmekten hoşlanmıyanlar hayıt hapı yerine alabilirler üstelik organik ve kocaman paketi 5 tl içersinden çıkan bikaç yazıdan bahsedeyim dedim hayıt çok eskiden ber,i kullanılan bir bitkiymiş eskiden adı ^^kadın otu^^olarak tanımlanmış çünkü kadınlara olan faydası inanılmazmış
ben şu anda başlayamıycam çünkü yumurtlama dönemim bitti.ama bi dahaki adete başlıycam çay gibi hergün demleyip içicem inşallah hemen gelir bebişim
evet anne acısından normalı daha faydalı ama bebiş içinde sezeryan daha ıyı dıyolar normalde vakum vs gibi durumlarda bebişde şekil bozuklukları olabılıyomus
amaan bi o gun gelsınde ozaman dert ederiz kendımıze kuzumm şimdiden dusunup sıkmayalım kendımızı dogumun her turlusu zor valla
rabbım yardımcımız olsun inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?