Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bende sezeryan taraftarıyım ablam oldu gayet iyi msalllahh normal dogum zor ya bıde dıkışlı olursa daha fena:18::18:

aminnn canım istersen alıyolar galıba:18::18:

ALLAH NASİP EDERSE BEN NORMAL DÜŞÜNÜYORUM EĞERKİ OLURSA ÖYLE BİRŞEY BEN EŞİMİ İSTİYORUM MGİRSİN ELİMDEN TUTSUN YOSA BEN BAŞARAMAM BİLİYORUM KENDİMİ BİRDE VİDEOYA ÇEKSİN İLK ANINI BEBÜŞÜMÜN O GÜNLER GERİYE GELMİYOR

selam dejavumm canım kendi işimizin patronu olmadığımız sürece bu sorunlar hiiiç bitmezz adetin gecikmesi başlı başına sitres kaynağı zaten benimkide sağolsun sürekli gecikir neyseki seninki fazla bekletmemişler seni

bende sezeryan taraftarıyım ablam oldu gayet iyi msalllahh normal dogum zor ya bıde dıkışlı olursa daha fena:18::18:

ya zaten dikiş oluyo normalde yok anacım ben yapamam onu hiç
sezeryanda kolay degıl acısı sonradan cıkıyo ama öbürünü hiiç yapamammmm :18::18:

bennnnndeeeeeeeeeeeeeeeeeee istıyommmmmmmmmmmmmm oyleeee yaaaaa

hayırlısı olsun canım inş her ikisde kolay olur da en az acısız şekilde atlatırız fıstığımmm aminnnnnnnnnnn

sen cesaretlisin kuzum ne guzel yapabılcegını dusunuyosan normal yaparsın ama bende o cesaret yok
güzel fikirmiş kuzum izler izler durursunuz

bennnnndeeeeeeeeeeeeeeeeeee istıyommmmmmmmmmmmmm oyleeee yaaaaa

izin verirlerse sende yap canım bence çok güzel olur yaaa düşünsene eşinde görsün nasıl zor olduğunu gerçi ben eşime netten açıp izlettim normalide sezeryanıda izleyemedi bir yerden sonra valla bak dedim ne çekiyoruz diye öyle iki agucuk gugucuk yapmakla baba olunmuyor sev o kadar varmı yaaa dimi kızzz

bende yapayım valaaa dedıgın gıbı destek alırız onlardan:18::18:canım bıde bişey sorayım ya bu halvet durumu zorlastı yaaa

hoşbulduk canım. biz iyiyiz. benimde 5+2. ama bulantım hiç olmadı. aksine yiyorum.umarım başlamaz. sadece iki gün önce arabada çok ciddi sancı girdi. emniyet şeridine girdim geçmesini bekledim. eşim geldi ve doktora götürdü. hiç bi sorun gözükmedi. bir dahada bişey yaşamadım senin bulantında inşallah kısa sürer. duyduğum kadarıyla çok rahatsızlık veriyormuş.

sen cesaretlisin kuzum ne guzel yapabılcegını dusunuyosan normal yaparsın ama bende o cesaret yok
Güzel fikirmiş kuzum izler izler durursunuz

canım beni,m deli cesaretim vardır korkarım ama yaparım normal doğum sağlıklı diyorlar kadın yeniliyormuş o açıdan istiyorum ikisindede acı çekiyosun bari faydalı olanı yapayım diyorum kendime zor ama çokda güzel duygu izin verirlerse kuzum istiyorum eşimin girmesini hemde bebüşümün çıkışını izlerim çok güzel bir duygu

evet gerçekten cok rahatsız edici inşallah geçer kısa zamanda
sancılar oluyo ara ara normal yanı rahım buyuyo cunku onlara cok takılma kuzum

canım sen nasıl hesapladın kacından başladın:18::18::18:

merhaba kızlar .

okuldan yenii geldim nöbetçiydim..ve bi merhaba diyeyim dedim..varmı güzel haber...

eve gelir gelmez ovulasyon testini yaptım tek çizgi yine...ama inanılmaz bi akıntı geldi yaa şeffaf yumurta akı kıvamında yani ovulasyonda olan akıntım şimdi geldi ama test tek çizgi 2 gündür:44::44: anlamadım bişey...

şimdi yemek hazırlayacağım..sonra görüşürüz
..

evet geldiler canım ama ben 35 günde bir olduğum için zaten sınırdayım böyle gecikince baya bir gecikmiş oluyor. Hem annemin rahatsızlığı vardı ona kafayı takmam,hem işyerindeki sorunlar falan derken gecikti zaten çok etkilenirim stresten.

evet anne acısından normalı daha faydalı ama bebiş içinde sezeryan daha ıyı dıyolar normalde vakum vs gibi durumlarda bebişde şekil bozuklukları olabılıyomus
amaan bi o gun gelsınde ozaman dert ederiz kendımıze kuzumm şimdiden dusunup sıkmayalım kendımızı dogumun her turlusu zor valla
rabbım yardımcımız olsun inşallahh

Günaydın batlarım canlarımm

Ay bu resime bayıldım beeeeen içim böyle bi kıpır kıpır oldu heeee

hilalcim valla cok güzel bi ot sanırım bende ilerleyen zamanlarda kullanmayı düşünüyorum .. ot olarak kullanmak benim içinde daha cazip geliyor ne doktor ne ilaç görmek duymak istemiyorum..

inşallah sana da iyi gelir ilk ayda olmasa bile 2-4 ay arasında kullanmaya devam edersen inşallah iyi gelir boşuna kadın otu dememişlerdir
ne varsa eskiler de varr

Son düzenleme:

kız ablam sezeryan oldu kızının burnu egrii oolmuştuuu cok komık gorunuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…