duşuk olasılıgı yuksek dıyolar canım ya sencee:18::18:
canım sen nasıl hesapladın kacından başladın:18::18::18:
merhaba kızlar .
okuldan yenii geldim nöbetçiydim..ve bi merhaba diyeyim dedim..varmı güzel haber...
eve gelir gelmez ovulasyon testini yaptım tek çizgi yine...ama inanılmaz bi akıntı geldi yaa şeffaf yumurta akı kıvamında yani ovulasyonda olan akıntım şimdi geldi ama test tek çizgi 2 gündür:44::44: anlamadım bişey...
şimdi yemek hazırlayacağım..sonra görüşürüz..
evet anne acısından normalı daha faydalı ama bebiş içinde sezeryan daha ıyı dıyolar normalde vakum vs gibi durumlarda bebişde şekil bozuklukları olabılıyomus
amaan bi o gun gelsınde ozaman dert ederiz kendımıze kuzumm şimdiden dusunup sıkmayalım kendımızı dogumun her turlusu zor valla
rabbım yardımcımız olsun inşallahh
YOK CANIM YAA BENİM BİLDİĞİM VE OKUDUĞUM KADARIYLA DÜŞÜK RİSKİYLE İLGİSİ YOK DİYORLAR AMA TABİKİ SENİN ÖNCELİKLE DOKTOR KONTROLLERİNİ YAPTIR EĞER Kİ SORUN YOKSA HERŞEY RAHAT OLUR SAĞLIKLIDIR İNŞ ZATEN DOKTOR SÖYLER MUHTEMELEN AMA İSTERSEN SEN YİNEDE SOR İŞİNİN EHLİ NEDE OLSA İÇİN RAHAT OLUR KUZUCUM:18:
evet gerçekten cok rahatsız edici inşallah geçer kısa zamanda
sancılar oluyo ara ara normal yanı rahım buyuyo cunku onlara cok takılma kuzum
canım sen nasıl hesapladın kacından başladın:18::18::18:
canımcım araara sancı oluyordu ama bu seferki çok ciddiydi.ödüm koptu bişiy oldu diye. ama allahtan herşey yolunda. doktor riskli görünmüyor ama çok dikkat etmen lazım dedi. çok ağır sancılarda mutlaka gel dedi. bakalım ağustos 11 de biticek herşey. umarım seninde bulantın biran önce geçer tatlım. ben çıkıyorum canım. eve geçicem. görüşürüz.
cnm sata göre hesaplanıyo sen sule ben hesaplıyım senınkınıde
bu arada halvet dusuk rıskı olanlarda ve erken donemde ıyı degıl cnm dr demişti bana
dr a sormadan halvet yapma derım ben çalışmalardan beri yapmıyorum valla
kociş idare etcek artık yapcak bişe yok
SEWDAMM BAK BUNU BULDUM KUZUM OKU BAKALIM BİR
Hamilelikte cinsel ilişkiye girmek kadını da erkeği de korkutuyor. Acaba çocuğa zarar verir miyiz, endişelerin en büyüğüdür. Peki gerçekten verir miyiz?
Parents Dergisi'nden Müge Serçek, Acıbadem Kayseri Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Ercan Aygen ile hamilelikte yaşanan cinselliğin nasıl olması gerektiğini konuştu.
Hamilelik sırasında genellikle cinsel yaşam nasıl olur çiftler arasında?
Çiftlerden özellikle erkeklerde cinsel yaşam herhangi bir değişikliğe uğramadan devam ederken anne adaylarında gebeliğe zarar verebileceği korkusuyla ve birtakım hormonal, fizyolojik değişikliklerin sonucunda cinsellikten uzaklaşma olabilir. Gebeliğin geneline bakacak olursak dönem dönem cinsel istekte artma bazense azalma görülür. Sağlıklı bir hamilelik sürecinde, son üç ay dışında cinsel ilişkinin bebeğe zarar verme ihtimali yoktur ama sorunlu gebeliklerde risk fazlalaşır. Ancak zararlı olabilecek koşulları hasta kendisi değerlendirebilecek bilgiye sahip olmadığı için, bu konuda doktora danışmakta yarar vardır
canım kasımın 5 de adet oldum 10 da bıttı ve başladık 11 de . bende yaptırmıyom canım doktora gıdınceye kadar :18::18:
saol canım benım bıde bakalım doktor ne dıcekkk:18::18:
evet geldiler canım ama ben 35 günde bir olduğum için zaten sınırdayım böyle gecikince baya bir gecikmiş oluyor. Hem annemin rahatsızlığı vardı ona kafayı takmam,hem işyerindeki sorunlar falan derken gecikti zaten çok etkilenirim stresten.
sat a göre 5+4 cnmcım
bencede halvet birazcık bekleyebilir herşey bebişlerimiz için
merhaba kızlar .
okuldan yenii geldim nöbetçiydim..ve bi merhaba diyeyim dedim..varmı güzel haber...
eve gelir gelmez ovulasyon testini yaptım tek çizgi yine...ama inanılmaz bi akıntı geldi yaa şeffaf yumurta akı kıvamında yani ovulasyonda olan akıntım şimdi geldi ama test tek çizgi 2 gündür:44::44: anlamadım bişey...
şimdi yemek hazırlayacağım..sonra görüşürüz..
selam canım hoşgeldin sen yinede halvati elden bırakma canım ben ovucandan hiç anlamıyorum zaten çokta taraftar değilim insanı daha çok sitrese sokar yaa çizgi var yok ikilemde bırakıyo insanı kolay gelsin canım bende çıkıyorum eve gidicem bakalım kayın valide ne spolier hazırlamış
inşallah geçer cnmcım öpüyorum senı görüşürüz yıne
asemb canım benim sancım çoğaldı sağ kasığım ağrıyor midem çok bulanıyor doktoramı gitsem kuzumm yaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?