Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

duşuk olasılıgı yuksek dıyolar canım ya sencee:18::18:

YOK CANIM YAA BENİM BİLDİĞİM VE OKUDUĞUM KADARIYLA DÜŞÜK RİSKİYLE İLGİSİ YOK DİYORLAR AMA TABİKİ SENİN ÖNCELİKLE DOKTOR KONTROLLERİNİ YAPTIR EĞER Kİ SORUN YOKSA HERŞEY RAHAT OLUR SAĞLIKLIDIR İNŞ ZATEN DOKTOR SÖYLER MUHTEMELEN AMA İSTERSEN SEN YİNEDE SOR İŞİNİN EHLİ NEDE OLSA İÇİN RAHAT OLUR KUZUCUM:18:

canım sen nasıl hesapladın kacından başladın:18::18::18:

cnm sata göre hesaplanıyo sen sule ben hesaplıyım senınkınıde
bu arada halvet dusuk rıskı olanlarda ve erken donemde ıyı degıl cnm dr demişti bana
dr a sormadan halvet yapma derım ben çalışmalardan beri yapmıyorum valla
kociş idare etcek artık yapcak bişe yok

selam canım hoşgeldin sen yinede halvati elden bırakma canım ben ovucandan hiç anlamıyorum zaten çokta taraftar değilim insanı daha çok sitrese sokar yaa çizgi var yok ikilemde bırakıyo insanı kolay gelsin canım bende çıkıyorum eve gidicem bakalım kayın valide ne spolier hazırlamış

amin güzelim yaaa haklısın hele o zaman gelsinde hayırlısıyla olacak bir şekilde

soracam doktora bı hayırlısıyla p tesı bı gelsede gıtsekkk:18::18:

evet gerçekten cok rahatsız edici inşallah geçer kısa zamanda
sancılar oluyo ara ara normal yanı rahım buyuyo cunku onlara cok takılma kuzum

canımcım araara sancı oluyordu ama bu seferki çok ciddiydi.ödüm koptu bişiy oldu diye. ama allahtan herşey yolunda. doktor riskli görünmüyor ama çok dikkat etmen lazım dedi. çok ağır sancılarda mutlaka gel dedi. bakalım ağustos 11 de biticek herşey. umarım seninde bulantın biran önce geçer tatlım. ben çıkıyorum canım. eve geçicem. görüşürüz.

canım sen nasıl hesapladın kacından başladın:18::18::18:

SEWDAMM BAK BUNU BULDUM KUZUM OKU BAKALIM BİR
Hamilelikte cinsel ilişkiye girmek kadını da erkeği de korkutuyor. Acaba çocuğa zarar verir miyiz, endişelerin en büyüğüdür. Peki gerçekten verir miyiz?

Parents Dergisi'nden Müge Serçek, Acıbadem Kayseri Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Ercan Aygen ile hamilelikte yaşanan cinselliğin nasıl olması gerektiğini konuştu.

Hamilelik sırasında genellikle cinsel yaşam nasıl olur çiftler arasında?

Çiftlerden özellikle erkeklerde cinsel yaşam herhangi bir değişikliğe uğramadan devam ederken anne adaylarında gebeliğe zarar verebileceği korkusuyla ve birtakım hormonal, fizyolojik değişikliklerin sonucunda cinsellikten uzaklaşma olabilir. Gebeliğin geneline bakacak olursak dönem dönem cinsel istekte artma bazense azalma görülür. Sağlıklı bir hamilelik sürecinde, son üç ay dışında cinsel ilişkinin bebeğe zarar verme ihtimali yoktur ama sorunlu gebeliklerde risk fazlalaşır. Ancak zararlı olabilecek koşulları hasta kendisi değerlendirebilecek bilgiye sahip olmadığı için, bu konuda doktora danışmakta yarar vardır

inşallah geçer cnmcım öpüyorum senı görüşürüz yıne

canım kasımın 5 de adet oldum 10 da bıttı ve başladık 11 de . bende yaptırmıyom canım doktora gıdınceye kadar :18::18:

saol canım benım bıde bakalım doktor ne dıcekkk:18::18:

evet dejavucum stressden gecikebiliyor.. ama kac gün gecikti :) ne olur ne olmaz test yaptın mııı ???

benim fena agrım vardı biliyomusun sabah
şimdi o gecti gibi ama halen sol kasıgıma giriyo bide karnım agrıyooooo
hamile kaldıgım ayda adetime 10 gün kala agrımaya başlamıştıı şimdi gözler memislerde eger onlarda şişerse artık tamam dicemmm
yada enfeksiyon oldummm :18:
he bide akıntım oldu yumurtluyo da olabilirim galibaaaa
bi ark. aracılıgıyla cuma günne randevu alabildim kendi doktoruma bi gidiyim bakayım offf

Son düzenleme:

hoşgeldin canımm oh ne güzel erkencikten geliyonuz eve biz daha 6 bucukta cıkıyoruz eve git filan 7 yi geciyor
biliyomusun bende hep tek cizik yiyorum ovulasyonda... ama ben çiş tutamıyorum onunla alakalı olabilir mi?
sen 4 saat wc ye gitmeden mi yapıyorsun?

yani bende coook silik cıkıyor...
testin markası laboquik..

sağol eminem..canım ohh hzır yemek bugün hı..
bende çok özledim hazır yemeyi şöyle bi misafirliğe çağıran olsa da gitsem

evt halvet mevsimi başladı bu kez kışa girmeyiz inşallah....

bende yemeğe giriştim kocişte geldi...sonra görüşürüz tatlım...

vee canım birden sakız istedi diye ofiste bagırdımm
ben kafayı yiyorum galibaaaa
hemde falım sakızııı

şimdide çigniyorum ay psikolojim bozuldu hamilelik belirtileri yasıyorum herseyi ona baglıcam şimdi 10 gün kadarrrr

asemb canım benim sancım çoğaldı sağ kasığım ağrıyor midem çok bulanıyor doktoramı gitsem kuzumm yaaa:18:

gerçektenmı git ozaman kuzum bi baksın dr zaten zamansız bi kanama geldı içimizde rahat eder sancın coksa dayanamayacak gibiysen git kuzum
gece koşturmaktansa acile kocişinle gidin gelın kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…