Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kuzularım ben çıkıyorum eşim geldi çok acıkmış yemek diyo başka birşey demiyo ben bir doyurayım canlarım aeo yarın görüşürüz olur mu kendinizede bebüşlerede iyi bakın iyi akşamlar öpüyorummmmmm

canım..ben 4 saat değil bazen 2 saat tutarak yapıyorum öyle pek uymuyorum yani saatlere.ama çift çıkacaksa çıkıyo etkilemiyo yani...
laboquık marka da silik 2 çizgi hep çıkıyomuş canım o silik çizginin iyice kızarması gerek...devam et canım testi yapmaya hergün
halvete de devam.

benimki coretests markası sadece ovulasyonda çift çıkıyo diğer zamanlar da çok net tek çizgi..silik bile olsa 2.çizgi ovulasyon başlıyo demek benimkinde..
ama 14.günüm ve çift değil test...akıntımsa bol maşallah hayıt güzel yumurtlatıcak beni sanırım

gerçektenmı git ozaman kuzum bi baksın dr zaten zamansız bi kanama geldı içimizde rahat eder sancın coksa dayanamayacak gibiysen git kuzum
gece koşturmaktansa acile kocişinle gidin gelın kuzummm

canım yemeği yiyelim bakalım geçmezse giderim artık fıstığım çıkıyorum ben haber ederi acil birşey olursa öpüyorum canım benimmmmmmmmmmmm

kızlar ben doktora gitmeye korkuyodum ya hani sonunda gittimmm. çok kötü bi deneyim oldu doktor için :) adama yapmadığım kalmadı.Aman bi yandan elimi tutuyo bi yandan beni muayene ediyo. elim lazım bana bırak diye ben bırakamam diyorum. o zaman hemşirenin elini tutayım diyorum. sonra kızcağız gelip benim elimi tuttu yok. çok korktummm yaaa. ilk doktor deneyimimi de yaşamış oldum.

bende cıkıyommm canlarımmm koçişim geldııı bana tatlı almışşşşşş oleyyyyyy öpuyorummmmm sizleri gorusuruz yarınnn

tmm kuzumm eğer sancın artarsa dr a gidin kuzum hadı opüyorum senı koccaamann yarın gorusuruz

ah ahahaha bizde tam tersi olmuştuuu
ben diyorum eşime yok bişi olmaz o diye yok bişi olur yapmıyaılmmm

gecmiş olsun şekercimmm

eee peki sonuc ne olduuu
alttan baktu heraldee :26:

hayıta bir maşallah diyelim sevdim ben onu kullanmadan daha :)

18 . güne kadar yolu var canım bekle bakalım
bende yeni aldım bu testi pek sevmedim ya digeri daha güzeldi kasetsiz di...

bakiyim nolcak batta belli olcak :18:

Gecmis olsun canım. Bir süre sonra alisirsin. Adamcagiz da umarım atlatir bu travmayı

aysunaycımm hadii bakalım çatır çatır yumurtla sendeee benimde bugün kasık ağrım var sanırım benim yumurtalar çatlıyorr gibii ilişkiden sonra birden kalktım başım döndü sonra birden acaba bu bir sinyalmi dedim kendi kendimee amaannnn umut fakirin ekmeği işteee

ilk deneyim olarak nasildi peki acidimi bi de ultrasonla mi bakti yoksa spekulumla mi ?:26: bende gidicmde tabi korkumu yenebilirsem :44:

valla ilk önce metal bişey vardı elinde ben korkudan pek iyi bakamadım onla açtırıp bişeyler yaptı sonra parmağını soktu. sonrada beyaz bi çubuk gibi bişey vardı. valla ben korkudan neyin ne olduğunu aNLAMADIM DOĞRUSU. SONUÇ OLARAK TAHMİN ETTİĞİM KADAR KÖTÜ BİŞEY DEĞİLMİŞ.

evet alttan baktı. bi problem gözükmüyo dedi reglimin 3. günü gidicem test yapacaklarmış.

evet yumurta takibine alır artık seni bide klomen filan verir heralde ayy Allah yardımcın olsun canım..
hayıt ı deneseydin keşke sende..

bende toikcek kafayo yediğimizin resmidir :96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…