hoşgeldin canımm oh ne güzel erkencikten geliyonuz eve biz daha 6 bucukta cıkıyoruz eve git filan 7 yi geciyor
biliyomusun bende hep tek cizik yiyorum ovulasyonda... ama ben çiş tutamıyorum onunla alakalı olabilir mi?
sen 4 saat wc ye gitmeden mi yapıyorsun?
yani bende coook silik cıkıyor...
testin markası laboquik..
gerçektenmı git ozaman kuzum bi baksın dr zaten zamansız bi kanama geldı içimizde rahat eder sancın coksa dayanamayacak gibiysen git kuzum
gece koşturmaktansa acile kocişinle gidin gelın kuzummm
Kuzularım ben çıkıyorum eşim geldi çok acıkmış yemek diyo başka birşey demiyo ben bir doyurayım canlarım aeo yarın görüşürüz olur mu kendinizede bebüşlerede iyi bakın iyi akşamlar öpüyorummmmmm
Kuzularım ben çıkıyorum eşim geldi çok acıkmış yemek diyo başka birşey demiyo ben bir doyurayım canlarım aeo yarın görüşürüz olur mu kendinizede bebüşlerede iyi bakın iyi akşamlar öpüyorummmmmm
bende cıkıyommm canlarımmm koçişim geldııı bana tatlı almışşşşşş oleyyyyyy öpuyorummmmm sizleri gorusuruz yarınnn
SEWDAMM BAK BUNU BULDUM KUZUM OKU BAKALIM BİR
Hamilelikte cinsel ilişkiye girmek kadını da erkeği de korkutuyor. Acaba çocuğa zarar verir miyiz, endişelerin en büyüğüdür. Peki gerçekten verir miyiz?
Parents Dergisi'nden Müge Serçek, Acıbadem Kayseri Hastanesi Kadın Hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Ercan Aygen ile hamilelikte yaşanan cinselliğin nasıl olması gerektiğini konuştu.
Hamilelik sırasında genellikle cinsel yaşam nasıl olur çiftler arasında?
Çiftlerden özellikle erkeklerde cinsel yaşam herhangi bir değişikliğe uğramadan devam ederken anne adaylarında gebeliğe zarar verebileceği korkusuyla ve birtakım hormonal, fizyolojik değişikliklerin sonucunda cinsellikten uzaklaşma olabilir. Gebeliğin geneline bakacak olursak dönem dönem cinsel istekte artma bazense azalma görülür. Sağlıklı bir hamilelik sürecinde, son üç ay dışında cinsel ilişkinin bebeğe zarar verme ihtimali yoktur ama sorunlu gebeliklerde risk fazlalaşır. Ancak zararlı olabilecek koşulları hasta kendisi değerlendirebilecek bilgiye sahip olmadığı için, bu konuda doktora danışmakta yarar vardır
kızlar ben doktora gitmeye korkuyodum ya hani sonunda gittimmm. çok kötü bi deneyim oldu doktor için :) adama yapmadığım kalmadı.Aman bi yandan elimi tutuyo bi yandan beni muayene ediyo. elim lazım bana bırak diye ben bırakamam diyorum. o zaman hemşirenin elini tutayım diyorum. sonra kızcağız gelip benim elimi tuttu yok. çok korktummm yaaa. ilk doktor deneyimimi de yaşamış oldum.
gecmiş olsun şekercimmm
eee peki sonuc ne olduuu
alttan baktu heraldee :26:
canım..ben 4 saat değil bazen 2 saat tutarak yapıyorum öyle pek uymuyorum yani saatlere.ama çift çıkacaksa çıkıyo etkilemiyo yani...
laboquık marka da silik 2 çizgi hep çıkıyomuş canım o silik çizginin iyice kızarması gerek...devam et canım testi yapmaya hergün
halvete de devam.
benimki coretests markası sadece ovulasyonda çift çıkıyo diğer zamanlar da çok net tek çizgi..silik bile olsa 2.çizgi ovulasyon başlıyo demek benimkinde..
ama 14.günüm ve çift değil test...akıntımsa bol maşallah hayıt güzel yumurtlatıcak beni sanırım
kızlar ben doktora gitmeye korkuyodum ya hani sonunda gittimmm. çok kötü bi deneyim oldu doktor için :) adama yapmadığım kalmadı.Aman bi yandan elimi tutuyo bi yandan beni muayene ediyo. elim lazım bana bırak diye ben bırakamam diyorum. o zaman hemşirenin elini tutayım diyorum. sonra kızcağız gelip benim elimi tuttu yok. çok korktummm yaaa. ilk doktor deneyimimi de yaşamış oldum.
evet alttan baktı. bi problem gözükmüyo dedi reglimin 3. günü gidicem test yapacaklarmış.
canım..ben 4 saat değil bazen 2 saat tutarak yapıyorum öyle pek uymuyorum yani saatlere.ama çift çıkacaksa çıkıyo etkilemiyo yani...
laboquık marka da silik 2 çizgi hep çıkıyomuş canım o silik çizginin iyice kızarması gerek...devam et canım testi yapmaya hergün
halvete de devam.
benimki coretests markası sadece ovulasyonda çift çıkıyo diğer zamanlar da çok net tek çizgi..silik bile olsa 2.çizgi ovulasyon başlıyo demek benimkinde..
ama 14.günüm ve çift değil test...akıntımsa bol maşallah hayıt güzel yumurtlatıcak beni sanırım
ilk deneyim olarak nasildi peki acidimi bi de ultrasonla mi bakti yoksa spekulumla mi ?:26: bende gidicmde tabi korkumu yenebilirsem :44:
evet alttan baktı. bi problem gözükmüyo dedi reglimin 3. günü gidicem test yapacaklarmış.
gecmis olsun canım. Bir süre sonra alisirsin. Adamcagiz da umarım atlatir bu travmayı
aysunaycımm hadii bakalım çatır çatır yumurtla sendeee benimde bugün kasık ağrım var sanırım benim yumurtalar çatlıyorr gibii ilişkiden sonra birden kalktım başım döndü sonra birden acaba bu bir sinyalmi dedim kendi kendimee amaannnn umut fakirin ekmeği işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?