arkadaşlar aşağıda 15 kişi okuyor diyo ses verin gari biraz
sağol canım..
izmirde oturuyorum bende öğleden sonra tel.öğrenicem çalıştığım için gitmem zor oluyo....
Merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
darısı tüm isteyenlerin başına hiç bişeyi kafaya takmayın yöntemleri falan bırakın kendiliğinden bi gün olur hiç bir belirtim falan yoktu halen daha hamile olduğumu anlamıyorum bile
bu arada elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var isteyen olursa satıyorum özelden msj atın
kızlar dün demet göstermişti şu alttaki çizelge olayını bızıklıyorum şimdide resimde koyulabiliomuşşş dur koyam bakem nası
olcek :))
Merhaba arkadaşlar ben tam bir yıldır yumurtlama sorunu yaşıyordum neredeyse hiç kendiliğimden adet olamıyordum ve çok üzülüyordum ilk başta doktorum klomen verdi fakat bi işe yaramadı şubatta rahim filmi çekindim tüplerde bi sorun çıkmadı doktorum iğne tedavisine geçecekti nisanda yapılacaktı ilk iğne fakat kist çıktı ve nisanda bana doğum kontrol hapı kullanmak şart koyuldu mayısta gittim doktorum haftaya tatile çıkıyorum takip edilmesi lazım bidaha adet olduğunda gelirsin yaparız iğneleri dedi ben tabi çok üzülmüştüm aldım iğneleri bi türlü yaptıramadım diye haziranda yine kendiliğimden adet olamadım bitkisel çözümler aradım adetim sökülsünde iğnelere biran önce başlayayım diye yine gelmedi arkadaşın ısrarı üzerine test yaptım anında pozitif çıktı inanmadım kan aldırdım değerim baya yükseti 1350 şaşkınlık içindeydim bir yıldır denemediğim hiç bişe kalmamıştı ateş ölçme yöntemi hayit tohumu soğan, incir kürü hiç biri işe yaramadı ama yurtdışından yaşlı bir ebeden bitkisel çay almıştım adet düzenliyormuş ve yumurta geliştirmeye faydalıymış genelde kullananlar ilk ayında hamile kalmış bende iğneye hazırlık olsun diye denedim gerçekten işe yaradı demekki ilk kullanımda hamile kaldım
darısı tüm isteyenlerin başına hiç bişeyi kafaya takmayın yöntemleri falan bırakın kendiliğinden bi gün olur hiç bir belirtim falan yoktu halen daha hamile olduğumu anlamıyorum bile
bu arada elimde bir adet ovitrelle çatlatma iğnesi var isteyen olursa satıyorum özelden msj atın
ee hayırlı olsun
çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin bu arada ben yurtdışına gidip geliyorum arada sırada yada gidenim gelenim oluyor bu çaydan isteyen olursa sipariş ala bilirim ben inandım denedim memnun kaldım tadı iğrenç ama sonuç için değer
ben mi bugün bi tuhafım isanlarmı bana batıyooo anlamıyorum
nolduki canım hayırdır
cnm fiyatı ne kadar ne kadar süreyle kullandın bide içinde hangi bitkiler var başka bi tarafa zararı dokunmasın.bitki deyip geçmemek lazım biliyorsunuz
canım çayın fiyatı 30 TL ye geliyor ben bir ay kullandım günde 3 kere içiliyor 2 çeşit çay biri adet döneminin ilk yarısı yani yumurtlama dönemine kadar yumurta geliştirmeyi sağlıyor diğeri ondan sonra adet olana kadar rahimi olasık gebeliğe hazırlıyor düşüğü engelliyormuş ve gerçketen ben adetim gelsin diye neler yapmadım soğan maydanoz kaynatıp içtim ayrıca karnımda şişlik vardı karın mekiği masaj falan yapıyordum az biraz kilo vereyim diye allahım korudu meleğimi hiç birşey olmadı risk falanda yok doktorumda şaşırdı
içindekilere gelince ebe ilk baştan söylemek istemedi kendim alır yaparım diye ama bende senin gibi düşündüm içindekileri söyledi ama hangisi hangi çayda ne kadar gramajı falan tarifi vermedi tabiki doğal olarak ama zararlı hiç bir bitki yok
Ahududu, Biberiye, Pelin Otu, Mürver, Adaçayı, Aslan Pençesi, Civan Perçemi, Isırgan varmış
tabi sırrı hangisi ne kadar miktarda hangi zamanda kullanacağımızdaymış ebe teyzenin demesine göre
ben ilk kullanımda faydasını gördüm sözde bir kaç ay kullanırım adetimi düzenler belki derken bi baktım hamileyim
ne alaka şimdi can yücelin mal beyanı mesajı. burası gebelik topiği ne ilgisi var. hayır daha öncesinide biliyorum. bu arkadas gelip bi fıkra bi yazı kopyalayıp gider. benim topiğide gelip aynını yapıyodu amaç ne yaaa napıyosun yani????? gel adam gibi muhabbetini et sohbetini et hayret bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?