Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

neyse benim yaş kurtarıyo canım 24 yaşındayım bende hatta 25 giricem:18::18::18:
peki ne kadar ödedinzi canım tahlillere

puficim,bak ne yazmış..

''bİR PROBLEM YOK, BEBEĞİNİZE KAVUŞMANIZ DİLEĞİYLE''

çok şükür..

puffymmm ben anlamadığım için muhabbete girmedim ama doktor yazmış problem olmadığına sevindim kzuuummmm

dejavum
oh ne güzel hasret gider anneciğinle

gamzem,tansiyon ve protein fazlalığı he :44:
dikkat et kuzum kendine..
stres yok
kocaya çemkirmek yok
bebişimize iyi bak e mi

Kiz kocaya cemkirmedende hayat gecer mi beee valla kuzum dedi protein fazla ben hemen atladim et yemiyom ki ben diye dedi bu etten degil kendi dr gorus aradim iste yarina gitcez ilac kullanmam gerekebilirmis

MEGGG sahi bugün ne oldu biliyormusunnnn pressedi sıktımm nefret ediyorum bu preseeddan dedim odaa hadi hadii sevdin sen onu dedii banaaa aklımaa geldi acabaa topikte yazdığımımı okuuduu diye pis pis düşünürken oda pis pis sırıttııııııı offf çok utandım çokkkkkkk.Okumamıştır diye düşünüyorum amaa ne bilimmm işteeeee

Kiz kocaya cemkirmedende hayat gecer mi beee valla kuzum dedi protein fazla ben hemen atladim et yemiyom ki ben diye dedi bu etten degil kendi dr gorus aradim iste yarina gitcez ilac kullanmam gerekebilirmis

hadi bakalım.. inşallah kolaycacık halledilebilir bişey olsun..

kızım çemkir de,kendinden geçercesine değil yani,adam kendinden geçsin yeter

kkyi kapatırken çıkış yaparak kapat bebekim..
okumamıştır kızım ya :44:

hey allam,ben de vecizi sözler etmiştimdi o konuda,inşallah benimki de okumaz :18:
yok ben çıkış edip kapatıyorum her seferinde,okuyamasss

ya yakalandık yada benim hüsnü kuruntummm ben çıkış yapmıyordum tembelliğim yüzünden bundan sonra çıkış yaparım artıkkk geçmişi falan ben hiç silmemm ordan falan giriptee zank diye çıktıysa diye düşündüm amaa okumamıştır yaa benim kocam öyle şeyler yapmazdıııı:44::44::44::44:

neler neler yumurtlamıştıktı allammm :18:
yok kocaya gerek olmazmış da,yok şırınga yetermiş de..töbeeee

neler neler yumurtlamıştıktı allammm :18:
yok kocaya gerek olmazmış da,yok şırınga yetermiş de..töbeeee

amanınn ben onları unutmuştummm yok yokk okumamıştıırr meggg zannetmiyorumm benn okuduysaa mahfederim onu.Hatta yine okursaaa şuraya yazarımm bakk kocammm benden gizli gizli buraya girip yazımı okuyorsannn kabusun olurum seninnUçarım üstünee mahfederim parçalarım senii çık çabukk benim yazdığımm yazıları bidaha okumaa bu ben değilim ben uyurken ruhum burdaa üstüne salarım ruhumuuu duydunmu benii

nasıl olmuşş megg birdaha giremezz artıkkkkk... bundan sonra zannetmemki okuusun çıkışımı yaparım çünküüü

batlarım canlarım,

muhabbet her zamanki gibi süper amma ben azcık uyuyiim artık,yoksa akşam fatmagülgillerde sızıp kalıcam..

öpüyorum hepinizi,öğleden sonra görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…