allah seni netmesin yaaaaaneler neler yumurtlamıştıktı allammm :18:
yok kocaya gerek olmazmış da,yok şırınga yetermiş de..töbeeee
MEGGG sahi bugün ne oldu biliyormusunnnn pressedi sıktımm nefret ediyorum bu preseeddan dedim odaa hadi hadii sevdin sen onu dedii banaaaaklımaa geldi acabaa topikte yazdığımımı okuuduu diye pis pis düşünürken oda pis pis sırıttııııııı offf çok utandım çokkkkkkk.Okumamıştır diye düşünüyorum amaa ne bilimmm işteeeee
hadi bakalım.. inşallah kolaycacık halledilebilir bişey olsun..
kızım çemkir de,kendinden geçercesine değil yani,adam kendinden geçsin yeter
amanınn ben onları unutmuştummm yok yokk okumamıştıırr meggg zannetmiyorumm benn okuduysaa mahfederim onu.Hatta yine okursaaa şuraya yazarımm bakk kocammm benden gizli gizli buraya girip yazımı okuyorsannn kabusun olurum seninn Uçarım üstünee mahfederim parçalarım senii çık çabukk benim yazdığımm yazıları bidaha okumaa bu ben değilim ben uyurken ruhum burdaa üstüne salarım ruhumuuu duydunmu benii
nasıl olmuşş megg birdaha giremezz artıkkkkk...bundan sonra zannetmemki okuusun çıkışımı yaparım çünküüü
gamzee gül gülll sende gülllcok pis gulesim varrr :))))
kiz ben kendimden gecmeden o gecmiyo ama eli ayagi titriyo simdi saniye basi tlf iyimisin gelim mi hehhehehe
abooow ben bile kurktum kıs :18:
okumamıştır zaten,kuruntu yapma boşver
ben gittimmm,görüşürüzzzzz
ya yakalandık yada benim hüsnü kuruntummm ben çıkış yapmıyordum tembelliğim yüzünden bundan sonra çıkış yaparım artıkkk geçmişi falan ben hiç silmemm ordan falan giriptee zank diye çıktıysa diye düşündüm amaa okumamıştır yaa benim kocam öyle şeyler yapmazdıııı:44::44::44::44:
Benimki de tehdit ediyor beni. Girip okucam ve erkekleri savunan soZler yazacam diyor:26:
günaydın kuzuuu..ya ben bulamadım duygunun sonuç ne olmuş inşallah pozitiftir......Gunaydinlar canlarım
Duygucum hayırlısı olsun cnm
Kırmızılara daha var belli olmaz cnm
Ama yılmak yok yola devam
İns bir gün olucak cnm.
Simdi ise gidiyorum görüşürüz canlarım
Optummmmmm:)
günaydın kuzuuu..ya ben bulamadım duygunun sonuç ne olmuş inşallah pozitiftir......
inşallah yaa hepinizinkini de bekliyoruz hayırlısıyla gelsinler inşallah.....negatifmiş canımmmm hayırlısııı onun bebişide gelcek inşallahhh yakındırrr
döv onu dövvvvv
bircusumm oyle cnm hayırlısı erken gebelk die yaptım cnmcm 5 mgyi ble gösterıomş yok heraldeki çıkmadı ama dvm aylar bitmedi umutlar tükenmedii tükenmemelii de zatenn...üzülme cnm bnm..hayırlısı Rabbimden..inşallah gelecekler birgün bize bebişlerimiz...ama batına 3 gün varmış duygu erken yapmışsın
megimm bnm ben de senii çomkk sevıommmduygummm
3 gün var adetine..
inşallah gelmez batasıcan da günün geçince bi daha yaparsın test kuzum,yada direkt kana gidersin..
seni seviyorum
oyle hülyacım haklsn bu ay olmazsa diger aya umutla dvmmm pes etmek yokkk[
canım sağlık olsun
kırmızıları görene kadar ümidimizi kaybetmek yok
amin canım
gerçekten çok zor bir süreç allah kimseye artamadan versin
canım sonuçlardan hiç anlamıyorum :18::18:
inşallah kötü birşey yoktur dr gösteremedin sanırım
eşinden spermiyogram alıp dna sına falan baktılar mı peki:26::26:
azracımm bnmm yok yılmakk devammm bi gun sevncez topik bayram olcak inşşş sabır azim ve umut yol arkdaslarımız bizim ...Gunaydinlar canlarım
Duygucum hayırlısı olsun cnm
Kırmızılara daha var belli olmaz cnm
Ama yılmak yok yola devam
İns bir gün olucak cnm.
Simdi ise gidiyorum görüşürüz canlarım
Optummmmmm:)
cnm gülümm demi yaa aslnda blımosn izin için bundan sonrası çok daha ii oluo herşeyde bi hayır var aslnda ...belki bu ay ii bi dra gderiz eşim için düşnuorz bakalm bi prof bulmştum ona ulaşblrsek yapacaklarımız bitmedi dvm gülümm dedgn gibi bu üç ay çook onmliDUYGUMMMM kuzucummmmm benimmmmm hayırlısıııı olsun preseeddimız varrr o bitmedikçe umutta var herşeyde bir hayır vardır sakınn üzülmeee desemde olmuyor iştee amaa bak gör dediğim gibi bu 3 ay çok önemlii gelecek bebişimiz bu ay olmazsaa birdahaki ayyy inşallah
inşallah bu ay çok heyecanlıyım amaa heyecanımı bastırıyorumm minik eliim gelecekmi acabaainşallah yaa hepinizinkini de bekliyoruz hayırlısıyla gelsinler inşallah.....
Çok merak ediyor cokkkkk
Bunlara da erkekler klübü açılsa iyi olur. Gerçi erkekler birbirlerini sakinleştirmek yerine gaza getirirler
Çok merak ediyor cokkkkk
Bunlara da erkekler klübü açılsa iyi olur. Gerçi erkekler birbirlerini sakinleştirmek yerine gaza getirirler
inşallah canım ama sen halvete devam et bi tanıdığım nasıl olduysa adetine 3 gün kala hamile kalmış doktor öle demiş.....inşallah bu ay çok heyecanlıyım amaa heyecanımı bastırıyorumm minik eliim gelecekmi acabaa
doğru söylüyorsun huzurcumm en iyisi onlar kendi kendilerine takılsınlar...
Benimki de tehdit ediyor beni. Girip okucam ve erkekleri savunan soZler yazacam diyor:26:
DUYGUMMMM
Hayat parke taşları gibidir,,,,,bir taş eksik olsun,,,hikaye tamamlanmaz...
hikayemizin kahramanı biziz,,,eksik parçalar tamamlanana kadar durmak yok....bu iş er yada geç olacak inşallah Rabbim dualrımızı isteğimizi dileğimizi biliyor ona sığınıp ondan isteyeceğiz....Canım arkadaşım benim....
inşallah canım ama sen halvete devam et bi tanıdığım nasıl olduysa adetine 3 gün kala hamile kalmış doktor öle demiş.....
aaa adete 3 gün kala geç yumurtlamıştır o zaman ben test yapıyorumm benim yumuırtlamamm bugün yine bir test yapıcam şimdi çift çıkarsa yarında halvet var amaa dün koyu çizgiyi görmüştümmm bugün halvet oldudaa birde bu işin yarını var inşallah bitmiştir olayy hayırlıııısııı...İlk günden canımm bu saate pilav çektiii ne çabukk bu psikolojiye büründüysemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?