Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende bebek ıstıyorum ):
Bugun 6. gun, regl olmadım.
Son zamanlarda hep bır gecıkme oluyor (gecen ay 8 gun gecıkmıstı)
O nedenle hıc umıdım yok ama, bu ay goguslerım zaman zaman agrıyor ve epey bı' dolgunlastı, esım bıle sasırıyor
Fakat baska hıc bır farklılık yok, ne lekelenme ne kasık agrısı, ne de asırı uyku ıstegı.
ıcımden test yapmak da gelmıyor, bınde bır ıhtımal dıyorum hamıleyımdır dıye.
Ama bılıyorum, hamıle degılım ve yıne husran yasayacagım.
Paylasmak ıstedım, cunku kımse benı anlamıyor ):

bir sakıncası mı var her dakka sıkılmadınız mı bebek konuşmaktan ben buranın özgür bir topik olduğunu sanıyorum

cnm test yapsana umutsuz olma yaa belli mi olur allahın işi

cnm test yapsana umutsuz olma yaa belli mi olur allahın işi

Her gecıkmede test yaptım bugune kadar.
Artık sıkıldım, pek umıdım de yok zaten.
Dedım ya lekelenme fılan yok bende.
Genelde herkeste lekelenme oluyor-mus.
Aslında 2 hafta gecse yıne yapmam da, az da olsa sıgara ıcıyorum o nedenle pazar sabahı yapacagım.
Ama esıme hıc soylemeyecegım.
Cunku o da artık husran yasamak ıstemedıgını soyluyor.

orası hiç belli olmaz bende hep hamile olursam anlarım diyordum ama hiç bir belirtim yok yani kanda ve ultrasonda çıkmasa inanasım bile gelmiyor ilk günlerde gaz sıkıntım vardı geçen günler biraz göğüslerimin ucu acıdı başkada bişe yok ve şunu unutma adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı benim karnım ağrıyordu adet olacam deyip duruyordum ama hamileymişim inşallah sende öylesindir

cnm ne kadardır deniyorsunuz çok umutsuz konuşuyorsun belki bu ay süpriz yapmıştır size gelmiştir bebişin içme sigara.önce test yap bence. lekelenme yada herhangibir belirtisi olmadan da gebe kalan çok

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr az önce test yaptım.
ikinci çizgim silik çıktı.....
inşallaaaahh gebeyimdir.. yaaaa noluuurrrrrrr

Keske dedıgın gıbı olsa.
Benımde gecen gun belım agrıdı, dedım tamam regl olacagım, olmadım hala.
Su an ıse hıc agrım yok, sadece dolgun goguslerım var, onları da pek sevdım
Bakalım pazara kadar sabredecegım, o gun yıne husran olacak bılıyorum ama en azından kafam rahat olur.

cnm ne kadardır deniyorsunuz çok umutsuz konuşuyorsun belki bu ay süpriz yapmıştır size gelmiştir bebişin içme sigara.önce test yap bence. lekelenme yada herhangibir belirtisi olmadan da gebe kalan çok

Bır yıl.
Aslında ılk aylarda olmayacagını tahmın edıyordum, d.k. hapı kullanmıstım, etkısı surer dedıler.
Fecı etkılendım sanırım, kurtulamadım hala etkısınden ):
Yada baska bırsey var, gercı benden yana yok, doktora gıttım kac kez.
Esım de gıdecek ama, benım regl olmamı beklıyoruz, calısmalara devam edebılmek ıcın.

mehtap cnm sen kaç haftalık hamilesin biide kaç yaşındasın

canım en son 9 mayısta adet olmuştum pazartesi ultrasonda 4+2 göründü sadece keseyi göre bildim değerim 1352 çıktı oda öğrendiğim zamandı yani geçen hafta cuma günüydü 29 yaşındayım 4,5 yıldır evliyim ve tam 1 yıldır uğraşıyorduk dediğim gibi içtiğim çayın etkisine inanıyorum

bir sakıncası mı var her dakka sıkılmadınız mı bebek konuşmaktan ben buranın özgür bir topik olduğunu sanıyorum

herşeyi heryerde konuşuyor olsaydık farklı başlıklar hatta alt başlıklar olmazdı. hatta konular yanlış yere açılma sebebi ile gerekli yere taşınmazlardı değilmi? ve evet tabiki her dakika bebek konuşmuyoruz ama sohbet ediyoruz günlük konulardan ordan burdan gel sende bize katıl sohbet et böyle manasız şeyler kopyalıp duracağına sohbet etmen daha iyi olmazmı sencede?

Insallah hamılesındır, ınsallaaaah!.
Sımdı bende dayanamayacagım, gıdıp test alacagım...

canım hiç durma.. ben de bekledim bekledim sonunda ne çıkar dedim... öyle ya da değil. en azından bir sonuca varıyorsun... beklemek de umut kırıcı bazen...
hadi inşallah canım....

ayy cnm çok sevindim senin adına senin elma şekerine çook iyi bak.ben herşeyin doğru zamanı olduguna inanıyorum demekki senin için doğru zmn şimdiymiş allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kuzucuklar bana dua edin regl olmıyiim, bugün yarın olcak gibiyim. Cuma vakti dua edinde olmasın, bebiş olsun.

canım hiç durma.. ben de bekledim bekledim sonunda ne çıkar dedim... öyle ya da değil. en azından bir sonuca varıyorsun... beklemek de umut kırıcı bazen...
hadi inşallah canım....

Yok ya, ben hamıle olmadıgımı bılıyorum.
10 TL me yazık

yaaaa ben demiştim birazdan güzel haberler alcaz diye kan testi yaptır cnm hiç durma

Canım karıstırdın, keske o mesajı yazan ben olsaydım ama degılım ne yazık kı

ben ne sabırsızım yaa gittim test yaptım bugünler yumurtlama günlerim tabiki bişi çıkmadı herzamanki gibi

cnm sende test alsam mı bende dedin ya bende ona demiştim sende git ya test al yada kan da baktır daha garanti olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…