ne alaka şimdi can yücelin mal beyanı mesajı. burası gebelik topiği ne ilgisi var. hayır daha öncesinide biliyorum. bu arkadas gelip bi fıkra bi yazı kopyalayıp gider. benim topiğide gelip aynını yapıyodu amaç ne yaaa napıyosun yani????? gel adam gibi muhabbetini et sohbetini et hayret bişey
Bende bebek ıstıyorum ):
Bugun 6. gun, regl olmadım.
Son zamanlarda hep bır gecıkme oluyor (gecen ay 8 gun gecıkmıstı)
O nedenle hıc umıdım yok ama, bu ay goguslerım zaman zaman agrıyor ve epey bı' dolgunlastı, esım bıle sasırıyor
Fakat baska hıc bır farklılık yok, ne lekelenme ne kasık agrısı, ne de asırı uyku ıstegı.
ıcımden test yapmak da gelmıyor, bınde bır ıhtımal dıyorum hamıleyımdır dıye.
Ama bılıyorum, hamıle degılım ve yıne husran yasayacagım.
Paylasmak ıstedım, cunku kımse benı anlamıyor ):
cnm test yapsana umutsuz olma yaa belli mi olur allahın işi
Bende bebek ıstıyorum ):
Bugun 6. gun, regl olmadım.
Son zamanlarda hep bır gecıkme oluyor (gecen ay 8 gun gecıkmıstı)
O nedenle hıc umıdım yok ama, bu ay goguslerım zaman zaman agrıyor ve epey bı' dolgunlastı, esım bıle sasırıyor
Fakat baska hıc bır farklılık yok, ne lekelenme ne kasık agrısı, ne de asırı uyku ıstegı.
ıcımden test yapmak da gelmıyor, bınde bır ıhtımal dıyorum hamıleyımdır dıye.
Ama bılıyorum, hamıle degılım ve yıne husran yasayacagım.
Paylasmak ıstedım, cunku kımse benı anlamıyor ):
Her gecıkmede test yaptım bugune kadar.
Artık sıkıldım, pek umıdım de yok zaten.
Dedım ya lekelenme fılan yok bende.
Genelde herkeste lekelenme oluyor-mus.
Aslında 2 hafta gecse yıne yapmam da, az da olsa sıgara ıcıyorum o nedenle pazar sabahı yapacagım.
Ama esıme hıc soylemeyecegım.
Cunku o da artık husran yasamak ıstemedıgını soyluyor.
orası hiç belli olmaz bende hep hamile olursam anlarım diyordum ama hiç bir belirtim yok yani kanda ve ultrasonda çıkmasa inanasım bile gelmiyor ilk günlerde gaz sıkıntım vardı geçen günler biraz göğüslerimin ucu acıdı başkada bişe yok ve şunu unutma adet belirtileri ve hamilelik belirtileri aynı benim karnım ağrıyordu adet olacam deyip duruyordum ama hamileymişim inşallah sende öylesindir
cnm ne kadardır deniyorsunuz çok umutsuz konuşuyorsun belki bu ay süpriz yapmıştır size gelmiştir bebişin içme sigara.önce test yap bence. lekelenme yada herhangibir belirtisi olmadan da gebe kalan çok
mehtap cnm sen kaç haftalık hamilesinbiide kaç yaşındasın
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr az önce test yaptım.
ikinci çizgim silik çıktı.....
inşallaaaahh gebeyimdir.. yaaaa noluuurrrrrrr
bir sakıncası mı var her dakka sıkılmadınız mı bebek konuşmaktan ben buranın özgür bir topik olduğunu sanıyorum
Insallah hamılesındır, ınsallaaaah!.
Sımdı bende dayanamayacagım, gıdıp test alacagım...
Insallah hamılesındır, ınsallaaaah!.
Sımdı bende dayanamayacagım, gıdıp test alacagım...
canım en son 9 mayısta adet olmuştum pazartesi ultrasonda 4+2 göründü sadece keseyi göre bildim değerim 1352 çıktı oda öğrendiğim zamandı yani geçen hafta cuma günüydü 29 yaşındayım 4,5 yıldır evliyim ve tam 1 yıldır uğraşıyorduk dediğim gibi içtiğim çayın etkisine inanıyorum
canım hiç durma.. ben de bekledim bekledim sonunda ne çıkar dedim... öyle ya da değil. en azından bir sonuca varıyorsun... beklemek de umut kırıcı bazen...
hadi inşallah canım....
yaaaa ben demiştim birazdan güzel haberler alcaz diye kan testi yaptır cnm hiç durma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?