ben ne sabırsızım yaa gittim test yaptım bugünler yumurtlama günlerim tabiki bişi çıkmadı herzamanki gibi
cnm sende test alsam mı bende dedin ya bende ona demiştim sende git ya test al yada kan da baktır daha garanti olur
cnm senin bat ne zamandı?
Pardon canım, ben yanlıs anladım o halde.
Dıyorum ya Hılal, hıc umudum yok, zerre ınansam gıderım.
Ama hamıle degılım bılıyorum ve gercekten o anı yasamak ıstemıyorum.
Boyle beklerım, regl olana kadar.
Eki Görüntüle 214569
testim bu işte... yarın ya da pazartesi kan testi yaptırıcam.... onu görmeden inanamam..:18::18::18:
Eki Görüntüle 214569
testim bu işte... yarın ya da pazartesi kan testi yaptırıcam.... onu görmeden inanamam..:18::18::18:
cnm sen bilirsin tabiki ama umutsuz olma valla benim içim kıpraştı belkide hamilesindir ve bilmiyosundur bide öyle olduğunu düşünsene ne kadar sevinirdik şimdi
Eki Görüntüle 214569
Eki Görüntüle 214569
Benı heveslendırıyorsun valla
Pekı kan testını bugun yaptıracak olsam, ac olma, sabahın ılk saatlerı gıbı sart var mı?
Eki Görüntüle 214569
9 temmuz benim bat bugünlerde yumurtlama günüm
cnm benimde listeye 6 temmuz yazdık ama ben 30 günde bir olmuyorum 33 fln olabliyor bende tam emin olamadığım için adet bittiginden beri 2 günde bir halvet yoruldum ama bu sonuca değer
Gunes;
Sen sabah ılk ıdrarınla mı yaptın testı?
Ac mıydın?
Kac gun gecıktı reglın?
3 gün var aramızda canım adet olmayı beklemiyorum inşallah bu ay benim her ayın 9 u oluyo ne 1 gün geç geliyo ne 1 gün erken degişmiyo 3 aydır 9 u dedi mi hasta oluyorum 31 gün sürüyo benim de temmuzda inşallah adet olmucam hadi dedim test yapayım belki bişi çıkar diye yine çıkmadı tek çizgi çıktı daha yumurtlama günüm bitmedi bi ihtimal dedim karar aldım temmuza kadar yapmıycam artıkın test mest bıraktım akışına takmıycam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?