Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnm sende test alsam mı bende dedin ya bende ona demiştim sende git ya test al yada kan da baktır daha garanti olur

Pardon canım, ben yanlıs anladım o halde.
Dıyorum ya Hılal, hıc umudum yok, zerre ınansam gıderım.
Ama hamıle degılım bılıyorum ve gercekten o anı yasamak ıstemıyorum.
Boyle beklerım, regl olana kadar.

cnm sen bilirsin tabiki ama umutsuz olma valla benim içim kıpraştı belkide hamilesindir ve bilmiyosundur bide öyle olduğunu düşünsene ne kadar sevinirdik şimdi

kızlar nasılsınız ???

son 4 gün almadım test annemle konuştum alma bekle ay sonuna kadar büyük sözü dinledim beklemedeyim :)

güneş cnm inşallah kan testinde iyi haberler çıkar

cnm sen bilirsin tabiki ama umutsuz olma valla benim içim kıpraştı belkide hamilesindir ve bilmiyosundur bide öyle olduğunu düşünsene ne kadar sevinirdik şimdi

Benı heveslendırıyorsun valla
Pekı kan testını bugun yaptıracak olsam, ac olma, sabahın ılk saatlerı gıbı sart var mı?

9 temmuz benim bat bugünlerde yumurtlama günüm

cnm benimde listeye 6 temmuz yazdık ama ben 30 günde bir olmuyorum 33 fln olabliyor bende tam emin olamadığım için adet bittiginden beri 2 günde bir halvet yoruldum ama bu sonuca değer

Son düzenleme:
güneşşşşşşşşş ses ver gidiyormusun kan testine?valla işim var dışarı çıkmam lazım takıldım kaldım burda meraktan

cnm benimde listeye 6 temmuz yazdık ama ben 30 günde bir olmuyorum 33 fln olabliyor bende tam emin olamadığım için adet bittiginden beri 2 günde bir halvet yoruldum ama bu sonuca değer

3 gün var aramızda canım adet olmayı beklemiyorum inşallah bu ay benim her ayın 9 u oluyo ne 1 gün geç geliyo ne 1 gün erken degişmiyo 3 aydır 9 u dedi mi hasta oluyorum 31 gün sürüyo benim de temmuzda inşallah adet olmucam hadi dedim test yapayım belki bişi çıkar diye yine çıkmadı tek çizgi çıktı daha yumurtlama günüm bitmedi bi ihtimal dedim karar aldım temmuza kadar yapmıycam artıkın test mest bıraktım akışına takmıycam da

Gunes;

Sen sabah ılk ıdrarınla mı yaptın testı?
Ac mıydın?
Kac gun gecıktı reglın?

canım ben aslında reglime 4 gün varken erken gebelik testi yaptım onda negatif çıktı. bugün de reglim 3 gün gecikmişti. kesin çıkmaz psikolojik bir gecikme dedim ama yine de yaptım. böyle çıktı işte... idrarımla yapmadım ... ama açtım evet şu anda da açım canım hiçbişey istemiyor.. bebeğim gelsin yeterki... gerçek olsun artık rüyalarr..:97::97::97:

darısı senin de başına inşallah...
şu kan testini de yaptırsam da emin olsam.. hüsrana uğramak istemem..

en güzeli cnm bende öyle yapmaya çalışıyorum oluruna bırakıcam rabbim ol derse olur zaten daha çok erken bizim test için. dediğin gibi yumurtlama günlerindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…