canım ben aslında reglime 4 gün varken erken gebelik testi yaptım onda negatif çıktı.bugün de reglim 3 gün gecikmişti. kesin çıkmaz psikolojik bir gecikme dedim ama yine de yaptım. böyle çıktı işte... idrarımla yapmadım ... ama açtım evet şu anda da açım canım hiçbişey istemiyor.. bebeğim gelsin yeterki... gerçek olsun artık rüyalarr..:97::97::97:
darısı senin de başına inşallah...
şu kan testini de yaptırsam da emin olsam.. hüsrana uğramak istemem..
en güzeli cnm bende öyle yapmaya çalışıyorum oluruna bırakıcam rabbim ol derse olur zaten daha çok erken bizim test için. dediğin gibi yumurtlama günlerindeyiz
canım ben aslında reglime 4 gün varken erken gebelik testi yaptım onda negatif çıktı.bugün de reglim 3 gün gecikmişti. kesin çıkmaz psikolojik bir gecikme dedim ama yine de yaptım. böyle çıktı işte... idrarımla yapmadım ... ama açtım evet şu anda da açım canım hiçbişey istemiyor.. bebeğim gelsin yeterki... gerçek olsun artık rüyalarr..:97::97::97:
canim,sen kac senedir evlisin????? merak etdim de.hayirli olsun bebish....:87:
darısı senin de başına inşallah...
şu kan testini de yaptırsam da emin olsam.. hüsrana uğramak istemem..
Amın ınsallah.
Aslında bılıyorsun artık hamıle oldugunu, sadece garantılemek ıstıyorsun degıl mı?
Bende aynı sekılde yaaprdım sanırım.
Su an senın yerıne ben heyecanlanıyorum.
Esıne nasıl soyleyecek, neler hıssedecekler, ben olsam nasıl yapardım dıye.
Ben pazar gunu yapmayı dusunuyordum test ama bu gıdıs en gec yarın yapacagım.
Yakın bır yerlerde yapacak yer bılsem, kan testıne gıderdım hemen.
canim,sen kac senedir evlisin????? merak etdim de.hayirli olsun bebish....:87:
ben 4 senedir evliyim canım..
bu ay ilk defa denedik bebek sahibi olmayı.. bakalım tuttu belkim
Bende bebek ıstıyorum ):
Bugun 6. gun, regl olmadım.
Son zamanlarda hep bır gecıkme oluyor (gecen ay 8 gun gecıkmıstı)
O nedenle hıc umıdım yok ama, bu ay goguslerım zaman zaman agrıyor ve epey bı' dolgunlastı, esım bıle sasırıyor
Fakat baska hıc bır farklılık yok, ne lekelenme ne kasık agrısı, ne de asırı uyku ıstegı.
ıcımden test yapmak da gelmıyor, bınde bır ıhtımal dıyorum hamıleyımdır dıye.
Ama bılıyorum, hamıle degılım ve yıne husran yasayacagım.
Paylasmak ıstedım, cunku kımse benı anlamıyor ):
kızlar bugün 18. günüm testte çıkmaz demi hamile olsam bile.yoksa tek çizgi hamile olmadığım anlamına mı geliyor??
kızlar bugün 18. günüm testte çıkmaz demi hamile olsam bile.yoksa tek çizgi hamile olmadığım anlamına mı geliyor??
slm kızlar akşam muayeneye gidicem inş alttan muayene olmam.hiç olmadım daha önce inş yine kasıklardan bakarrrr
tamam canım :)) evet tek çizgi hamile olmadığım anlamına geliyor ama sonuçta şu an varsa da tek çıkar değil mi yani idrarda çıkması için erken??daha erken canim...adetinden 1 hafta gecsin sonra kesin 2 cizgiyi gorursun (hamileysen,inshallah)...evet tek cizgi hamile degilsin anlamina geliyor,canim...
canım daha çok erken 1 hafta sonra gene yap testi bence
merhaba cnm
alttan muayneden sakın korkma hiç beklediğin gibi olmuyor benim 1 dk sürdü acı falan hissetmiyorsun gerekiyorsa yaptır cnm
slm kızlar akşam muayeneye gidicem inş alttan muayene olmam.hiç olmadım daha önce inş yine kasıklardan bakarrrr
çok saol cnm inşallah ama çok korkuorum nedense...
geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım..doktor bu ay gel yine dedi bakalım...
eleferacım bu arada kimyasal gebelik geçiriyor olmayasın bi kaç aydır?
meg nerelerde kizlaaaaaaaaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?