Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Amın ınsallah.
Aslında bılıyorsun artık hamıle oldugunu, sadece garantılemek ıstıyorsun degıl mı?
Bende aynı sekılde yaaprdım sanırım.

Su an senın yerıne ben heyecanlanıyorum.
Esıne nasıl soyleyecek, neler hıssedecekler, ben olsam nasıl yapardım dıye.
Ben pazar gunu yapmayı dusunuyordum test ama bu gıdıs en gec yarın yapacagım.

Yakın bır yerlerde yapacak yer bılsem, kan testıne gıderdım hemen.

en güzeli cnm bende öyle yapmaya çalışıyorum oluruna bırakıcam rabbim ol derse olur zaten daha çok erken bizim test için. dediğin gibi yumurtlama günlerindeyiz

aynen canımm temmuzun başında yaparım testi yada adetimin geçmesini beklerim hayırlısıyla temmuzda kan gööresim yok hasta olmamda bebekim gelir bu ay çok ümitliyim niye bilmiyorum ama acayip ümitliyim olmassada artık yapacak bişi yok

cnm inşallah kan testinden de hamile çıkarsın benimde bugün adetime 4 gün var en iyisi geçtikten sonra yapayım bende hayırlısı olsun cnm en kısa zamanda bebişine kavuş

canım hamile olup olmadığımdan emin değilim aslında. testte pozitif görüp hamile olmayanlar da olmuş o yüzden içim de acabalar var :26::26::26:

ben de şimdi kan testine gizlice nasıl giderim. hamileysem eşime nasıl söylerim onu düşünüyorum..
2 çift patik alsam onlarla bi sürpriz mi yapsam diye düşünüyorum. ya da emzik çıngırak falan
aman ne bileyim sonunda hüsrana uğramayım da...

senin için de çok dua edeceğim canım. inşallah senin de müjdeli haberini alırız...

kızlar bugün 18. günüm testte çıkmaz demi hamile olsam bile.yoksa tek çizgi hamile olmadığım anlamına mı geliyor??

ben anlıyorum.. aynısını yaşıyorum. iki gün önce gelen geçen ay tam 5 gün geçikmişti. hatta beta hcg 28 bile çıktı. doktorum bekle 2 gün daha dedi. ve 5 gün sonra geldi. bu ay klomen ve iğne verdi. göğüslerimde fena ağrı ve dolgun. tansiyon düşük baş dönmesi. arada kasıkta sancı. eskiden uyurdum. şimdi uykusuzluk var. ağzımın içi yara dudaklarım yanıyor adeta. ve bugün büyük gün gelecek mi bakalım ?

slm kızlar akşam muayeneye gidicem inş alttan muayene olmam.hiç olmadım daha önce inş yine kasıklardan bakarrrr

slm kızlar akşam muayeneye gidicem inş alttan muayene olmam.hiç olmadım daha önce inş yine kasıklardan bakarrrr

merhaba cnm

alttan muayneden sakın korkma hiç beklediğin gibi olmuyor benim 1 dk sürdü acı falan hissetmiyorsun gerekiyorsa yaptır cnm

kızlar ben çıkmak zorundayım dışarda işim vardı geç bile kaldım ama hemen halledip gelicem merak ediyorum vallahi ben dizileri bile takip etmem doğru düzgün burası bi tuhaf sanki 40 yıllık arkadaşın hamileymiş gibi seviniyorsun içim bi tuhaf oluyo.neyse gelince devam ederim öptümmmm

daha erken canim...adetinden 1 hafta gecsin sonra kesin 2 cizgiyi gorursun (hamileysen,inshallah)...evet tek cizgi hamile degilsin anlamina geliyor,canim...
tamam canım :)) evet tek çizgi hamile olmadığım anlamına geliyor ama sonuçta şu an varsa da tek çıkar değil mi yani idrarda çıkması için erken??
canım daha çok erken 1 hafta sonra gene yap testi bence

tamam canım artık 4 temmuzu beklerim sanırım sabır etcem bu sefer

merhaba cnm

alttan muayneden sakın korkma hiç beklediğin gibi olmuyor benim 1 dk sürdü acı falan hissetmiyorsun gerekiyorsa yaptır cnm

çok saol cnm inşallah ama çok korkuorum nedense...
geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım..doktor bu ay gel yine dedi bakalım...
eleferacım bu arada kimyasal gebelik geçiriyor olmayasın bi kaç aydır?

çok saol cnm inşallah ama çok korkuorum nedense...
geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım..doktor bu ay gel yine dedi bakalım...
eleferacım bu arada kimyasal gebelik geçiriyor olmayasın bi kaç aydır?

yok cnm hiç korkma . geçmiş olsun cnm ne gerekiyorsa yapsın ki doktor bir dahaki aylara bebiş gelsin :)
ben herşeyime baktırdım ki allah kısmet eder hamile kalırsam birşey çıkmasın diye

benim gibi kimyasal gebelik yaşayan varmı kızlarr:26:
2,5 senelik evliyim 2 aydır korunmuyoduk tuttu
umarım yine tutar.doktora gittiğimde hamile olduğumu bile bilmiyordum ben.kese falan görünmedi kanda çıkmıştı:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…