Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

süpersin valal gülümmm bi daha da cesaret edememişlerdir heralde

hahaaaaaa yerinde ve isabetli cvplar olmuş tebrik ederim bacım....
bende soranlara ben doğurucam gelip bakıcanmı altını alıcanmı gibisinden cvp veriyom renkleri atıyo
ohh iyii diyorsunnn konuşamazlar bidahaaa....

oh olsun tabi fesatlığına yapıyorlarr iyi niyetli insanları bilirimm vee her cevabı veririm onlaraa ama fesat insanlara laf yetiştirmektense tek hamledee nakavt etmeyi tercih ediyorummm

süpersin valal gülümmm bi daha da cesaret edememişlerdir heralde
duygumm bir kadın varrr o çok uğraşır benimlee bende artık hiç cevabımı çekmiyorummm napimmm
vay anasini akin akin anadoluu
millete bak yavv

aynen öyle ztarcımm 2 lafıda söyleyen tek bir kadın var cevaplarımı çatır çatır veriyorumm

kızlarr içimde bir garip duygu varrr lütfen içinizden banaa bir dua okurmusunuz bunaa ihtiyacım var sanırımm tutunsunn inşallahhhh bebişimmmm
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuum bütün dualar sana feda olsun yarın cuma saatinde özellikle senin için dua edeceğim kaymağım

zaten ben dışarda sürekli gülen biriyim eminemm..
özellikle onların yanında hep gülerim..
bebek lafını da hiç açmam..çok rahatmışım gibi olur yaaa daha genciz..Allahın işine karışılmaz vs gibi şeyler söylüorum sonrada gülüp geçiyorum...
ama sonradan sinir katsayım artıyo işte böyle
aslında bu kadar çok takmazdım ama bu ay pişti oldular ovulasyonla

sende ne zor şeyler yşamışsın eminem..ama geçmiş şükürler olsun..
keşke bizlerinde gelse nazlı bebişlerimiz teker teker

neyapalımcanım el için üzül el için ağla boş versene beni üzmek isteyenler üzülsün valla haaaa zaman zamn bende zayıf oluyorum ağlıyorum zırlıyorum ama artık ağladığımı kimseye ağladığımı belli etmiyorum ayrıca sağol canım ALLAH hepimizin sevdiklerini bizlere ağışlasınn

süpersin canım işte buu kaşınanı kaşıcaksınn anammm içime kadırgalmı kaçtı ne yaptı bugünn

kızlarr içimde bir garip duygu varrr lütfen içinizden banaa bir dua okurmusunuz bunaa ihtiyacım var sanırımm tutunsunn inşallahhhh bebişimmmm
gülüm bitanemmm..etmezmiyim inşallah bebeğin tutunur sana canım benimmmmmmm....

tamam bundan sonra seninleyim...beni de yanına allllllllllllllllllllll:13::13::13::13::13:

:18::18::18::18::18::18:

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuum bütün dualar sana feda olsun yarın cuma saatinde özellikle senin için dua edeceğim kaymağım
Bluemonn canımmm çok ama çok teşekkür ederim Allah razı olsunnn beni çok mutlu ettin Rabbim bütün dileklerini kabul etsin inşallahhhBende şimdi duamı edeceğim sizleride anarım hayırlısıylaa Rabbim hepimizin kucaklarını doldursunn bizi onlara tez zamanda kavuştursun inşallahhhhh

sanırım kaçtııı bendede var öyle bir durummm

canımmmm hayıt hapı içtiğinde yumurtan büyümedimiiii ben gittimm bu ay doktora gelişen bir yumrtam olduğunu gördü 1 haftaya kalmadı ovucanda çift çizgiyi gördümmm

içiyorum hala ama doktor bugun yumurtan 10 yada 11 mm dedı yanı gebelık için kucuk 20mm olması lazım saglıklı bı yumoşun dedı sanırım ban faydası olmadı ama ben ovucan yapmaya devam edıcem umudum olmasada sız gun asırı devam edın dedı ama bı dahakı ay aşılama yapalım dedı yanı onunda umudu yok

dualarım seninle gülbebek canım.

bu arada verdiğin cevaplar çok güzel:))))))))))
kelebekcim çok teşekkür ederim kuzuummmmm benimde dularım sizinleee hepppp

tamam bundan sonra seninleyim...beni de yanına allllllllllllllllllllll:13::13::13::13::13:

aysunayımmm çok sağol kuzuummm hepimizin duası kabul olur inşallah.

:13:

estağfurullah canım sonuçta hepimiz kıyısından köşesinden kader arkadaşıyız .....dünya dua üstüne kurulu bunu bilir bunu söylerim ben benim tedavi gördüğüm doktorum da bunu derdi

lokositte sorun yok galba cnm bizim du bakalm ocakta bi daha ypatrr adam gibi bi dra iice incelettrrz testin sonucunu...

evt yaptırın duygum gelince bana da yaz emi..bende yaptırcam ocakta..merak ediyorum kür uygulayan bizlerin sonuçlarını..inşallah güzel sonuçlar alırız..

tamam işte ben gittiğimde 12 13 mm di 1 hafta sonraa yumoşlar büyüdü ben hayıtımı içmeye devam ettim ve en son 2 gün üst üste çift çizgiyi gördüm ve aralıksız devam ettik halveteeee.Doktor ne zaman dedi onu pekii...

:13:

estağfurullah canım sonuçta hepimiz kıyısından köşesinden kader arkadaşıyız .....dünya dua üstüne kurulu bunu bilir bunu söylerim ben benim tedavi gördüğüm doktorum da bunu derdi

iyiki varsınızzz hayat sizinleee kader arkadaşlarımla daha güzel olduu evden bile çıkmak istemiyorum artık gerek kalmadı çok sıkılırdım artık sıkılmıyorum çünkü gerçekten sanalda olsaa sizlerrla hep yanyanaymışım gibi geliyor....Böyle güzel devam eder inşallah...kızlar müsadenizle çok geçmeden ben duamı edip döneyim hemennn

canım benim gül hep o gülen yüzün hiç solmasın inşallah bebşinde gelicek biz kendimizi sevelim dualar edlim rabbime kabul olur inşallah

selam kızlar
öyle guzel uyumusumkı fatmagulude kacırdımkızdım kendıme

aysunnnn bugun ovucandan naber?

ya bugun dedı benım sat 2 aralık yanı bugun 14 gunumdu gecen ay ılk defa ovucan kullandım doktora gıtmedım 15 16 17 de cıft çizgi görmüştüm bende dıyorumkı acaba sag yumurtalığımdanmı yumurtladım gecen ay cunku bu ay solda var bı tane küçücük inş benımde buyur canım ya saol

bak canım ben pco luyum dolayısıyla zaten çok zor regl oluyorum ve yumurtlamam da neredeyse hiç olmuyordu tedaviye başladım 2 ay yumurtam oluşmadı 3 ayda oluştu ama yeterince gelişmedi döllenmedi bi sonraki ayda yumurta oluştu çatladı ama bebik yine olmadı tedaviyi bıraktım eşimle tatile gittim kaplıca oteline geldim son yumurtlama ilaçlarımı rastgele kullandım birbuçuk ay sonra bi baktım ben hoooop gebe diyeceğim şu çıkmadık candan ümit kesme allahım büyük neyin ne zaman geleceği hiiiç belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…