selam kızlar
öyle guzel uyumusumkı fatmagulude kacırdımkızdım kendıme
aysunnnn bugun ovucandan naber?
ya bugun dedı benım sat 2 aralık yanı bugun 14 gunumdu gecen ay ılk defa ovucan kullandım doktora gıtmedım 15 16 17 de cıft çizgi görmüştüm bende dıyorumkı acaba sag yumurtalığımdanmı yumurtladım gecen ay cunku bu ay solda var bı tane küçücük inş benımde buyur canım ya saol
heheiyiki varsınızzz hayat sizinleee kader arkadaşlarımla daha güzel olduu evden bile çıkmak istemiyorum artık gerek kalmadı çok sıkılırdım artık sıkılmıyorum çünkü gerçekten sanalda olsaa sizlerrla hep yanyanaymışım gibi geliyor....Böyle güzel devam eder inşallah...kızlar müsadenizle çok geçmeden ben duamı edip döneyim hemennn
heheiki günde bir ablama giden ben bu hafta hiiç gitmedim bu topik beni hasta etti kendine bayıldım size kızlar
oh yarasın bebişe sana..
canım ovucan yine tek çizgi çıktı..:44:
son 2 aydır 15-16.gün çift çıkıyo..bugün 15.gün
yarın çıkması lazım normal şartlarda..:44:bakalım...
merhaba nasılsın ??
bizde sana bayıldık kuzum
bizimle kal bundan böyle
ozaman yarın cıkar
yarın cıkmasa bıle 17.gun kesın cıkar
aysunn kocama naz yapıyordum göbegım cıkca artık hemıle oldugum anlasılsa dedım
öküz zaten göbegın yeterınce var hamıle gıbı duruyordun dedı
cok bozuldum
şişkomuyum ben ya
şanslı masayı izliyorum kızlar kadın çıldırıcak nerdeyse
ilahi yaaaaa çok tatlısınız
şişko değilsindir canım ayva göbeğidir o nazar boncuğu
hakketmi kızzzzz ayy ben bi sevindirik oldum ki o biçim :13: .... --
dimi
ayy canım ya senı nasıl sevıyom ben
bebek yap cbuk göbusunude sevcem
hakketmi kızzzzz ayy ben bi sevindirik oldum ki o biçim :13: .... --
canımmmmmmmmmmmm
bende seni seviyom deryam..
inşallah gebişin duası kabul olurmuş dua et emi datlım
selam hoşgeldin......selam kızlaarrr ben geldim nasılsınızz
öyle olmuştuk dimihakkat tabi hem beni yanına almıştın nere gidersin
:13::13:
saol canım ya benım ılacla 3 ay he gelişti yumoşlar ıgne oldum ama olmadı işte nasip değilmiş bu ay ılaç içmedim gelısmemiş dedı rabbımden ümit kesılırmı hıc ona inancım sonsuz kesınlıkle isyan etmıyorum o nasol takdır ettıyse ozaman gelıcek benım kuzumda inş.bak canım ben pco luyum dolayısıyla zaten çok zor regl oluyorum ve yumurtlamam da neredeyse hiç olmuyordu tedaviye başladım 2 ay yumurtam oluşmadı 3 ayda oluştu ama yeterince gelişmedi döllenmedi bi sonraki ayda yumurta oluştu çatladı ama bebik yine olmadı tedaviyi bıraktım eşimle tatile gittim kaplıca oteline geldim son yumurtlama ilaçlarımı rastgele kullandım birbuçuk ay sonra bi baktım ben hoooop gebediyeceğim şu çıkmadık candan ümit kesme allahım büyük neyin ne zaman geleceği hiiiç belli olmaz
canımm bende 17.günümde anca yumurtladım bak gör seninde büyüyecek inşallahhhh.. muhtemelen 18de falan görmeye başlarsınn bende anlamadım biraz silikti birden koyulaştı ve 2 gün koyu kaldı çizgi hiç sıkma canını aynı durumdayızzz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?