Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben de aynı fikirdeym çok tatlsın gerçekten renk kattın topiğe
öpmek yokk

ediyorum her duamda
gelecek bebeklerınız ınsallah allahım
sizinde mıdenız bulansın emi tez zamanda

hadı ben kactım yatcam uyuycam o uykunun ustune nasıl uyuyacam bakalım

ii geceler hepinizeee
ya birinin midemin bulanması için dua etmesine bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdim

ediyorum her duamda
gelecek bebeklerınız ınsallah allahım
sizinde mıdenız bulansın emi tez zamanda

hadı ben kactım yatcam uyuycam o uykunun ustune nasıl uyuyacam bakalım

ii geceler hepinizeee
iyi geceler canım
selam hoşgeldin......
öyle olmuştuk dimiyalnız bacım öpmeye karşıyım beni ancak kocam öpebülüüüüüüübide böyle öptürüyom kendimi

ahanda konustum doktorla progesteron sonuclarim iyiymis. bebek 7 haftalik diyo. hersey yolunda su anda dio. beklicen bu kahvelerin gecmesi icin bununla alakali hicbisey yapamazsin.. ilac falan da alamazsin dedi. hadi hayirlisi artik ne deyim kizlar.

maaşallah kuzucum bunu diyebilmen bile büyük bi güzellik allahım sabrının meyvesini tez zamanda versin sana canım...........

papaz mı çok güldüm yaa
zatıalileriyle biraz öyleyizde yımırtlıyom ama umrumda bile değil
iyi geceler canım

beklenen sinyalim geldi.
ben kaçar kızlar..hepinizi öptümmmm
görüşürüz iiiki varsınız rahatladım sayenizde..

ahanda konustum doktorla progesteron sonuclarim iyiymis. bebek 7 haftalik diyo. hersey yolunda su anda dio. beklicen bu kahvelerin gecmesi icin bununla alakali hicbisey yapamazsin.. ilac falan da alamazsin dedi. hadi hayirlisi artik ne deyim kizlar.
hadi gözün aydın......ayyy o bebik bi tekme atmaya başlasın gör sen tadından yenmez artık yaaaaaaa

şanslı masyı izlıomsnzzz çook güldüm yaaaırmak bugun ne giysemdeki kız demek ki ajanstan secıolar o yarşma için de elenmştir bu kız son elemede orda...çok kilolyumş bu kız 40 klo vermiş...

Son düzenleme:
beklenen sinyalim geldi.
görüşürüz bebem aeo

oyledir eminim teyzesi de bu kahverengiler beni strese sokuyor da napim artik hayirlisi dua edip beklicez gecmesini
canım ben üstüne regl oldum ama onu bilemem boşver önemli bişey değilmiş ya nasıl olsa tadını çıkar

heyyyytt ben geldimm hamile varmııııı
hoş geldin nulennnnnnnnnn

maaşallah kuzucum bunu diyebilmen bile büyük bi güzellik allahım sabrının meyvesini tez zamanda versin sana canım...........

zatıalileriyle biraz öyleyizde yımırtlıyom ama umrumda bile değil

amin canım benim cümlemize inş ıykı varsınız ya gercekten ıkı saat once gedıgımde kendımı kotu hıssedıyodum ama şimdi daha ıyıyım inş co daha ıyı olucaz hep beraber rabbim bu mübarek gecede kobul etsin nş dualarımızı:26::26::26::26:

beklenen sinyalim geldi.

benimkide gemek üzere valla babkız ne güzel yatıp uyudular ben hacı yatmaz burdayım ama bende çıkıyorummm öptüm hpinizi ALLAH a emanet olun canlar öpüldünüzzzz

cnmm hadi gözün aydinnn
sevindim sonuclarin iyi cikmasinaa

şanslı masyı izlıomsnzzz çook güldüm yaaaırmak bugun ne giysemdeki kız demek ki ajanstan secıolar o yarşma için de elenmştir bu kız son elemede orda...çok kilolyumş bu kız 40 klo vermiş...
bende izledimm canımmm kahkaha atıcam atamıyorum uyuyo benimkiler
heyyyytt ben geldimm hamile varmııııı

hoş geldiinnn evet var canım yummyy hamileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…