bende onu seyrediyorum hakkaten çıldıracak
önce veleti yatıram sonrada papazı yatıram geliyom anacım bekleyin kızlar kaçmayın sakın bi yere........
Ben de aynı fikirdeym çok tatlsın gerçekten renk kattın topiğe
ediyorum her duamda
gelecek bebeklerınız ınsallah allahım
sizinde mıdenız bulansın emi tez zamanda
hadı ben kactım yatcam uyuycam o uykunun ustune nasıl uyuyacam bakalım
ii geceler hepinizeee
iyi geceler canımediyorum her duamda
gelecek bebeklerınız ınsallah allahım
sizinde mıdenız bulansın emi tez zamanda
hadı ben kactım yatcam uyuycam o uykunun ustune nasıl uyuyacam bakalım
ii geceler hepinizeee
selam hoşgeldin......
öyle olmuştuk dimiyalnız bacım öpmeye karşıyım beni ancak kocam öpebülüüüüüüü bide böyle öptürüyom kendimi
valla kadında haklı ama neler yapıyolar kadıncaza
maaşallah kuzucum bunu diyebilmen bile büyük bi güzellik allahım sabrının meyvesini tez zamanda versin sana canım...........saol canım ya benım ılacla 3 ay he gelişti yumoşlar ıgne oldum ama olmadı işte nasip değilmiş bu ay ılaç içmedim gelısmemiş dedı rabbımden ümit kesılırmı hıc ona inancım sonsuz kesınlıkle isyan etmıyorum o nasol takdır ettıyse ozaman gelıcek benım kuzumda inş.
ay inş canım ya ben ovucan yapmaya devam edıyım senın onceden yumurtlam problemın varmıydı peki?
zatıalileriyle biraz öyleyizdepapaz mı çok güldüm yaa
iyi geceler canım
hadi gözün aydın......ayyy o bebik bi tekme atmaya başlasın gör sen tadından yenmez artık yaaaaaaaahanda konustum doktorla progesteron sonuclarim iyiymis. bebek 7 haftalik diyo. hersey yolunda su anda dio. beklicen bu kahvelerin gecmesi icin bununla alakali hicbisey yapamazsin.. ilac falan da alamazsin dedi. hadi hayirlisi artik ne deyim kizlar.
hadi gözün aydın......ayyy o bebik bi tekme atmaya başlasın gör sen tadından yenmez artık yaaaaaaa
görüşürüz bebem aeobeklenen sinyalim geldi.
ben kaçar kızlar..hepinizi öptümmmm
görüşürüz iiiki varsınız rahatladım sayenizde..
canım ben üstüne regl oldum ama onu bilemem boşver önemli bişey değilmiş ya nasıl olsa tadını çıkaroyledir eminim teyzesi de bu kahverengiler beni strese sokuyor da napim artik hayirlisi dua edip beklicez gecmesini
hoş geldin nulennnnnnnnnnheyyyytt ben geldimm hamile varmııııı
maaşallah kuzucum bunu diyebilmen bile büyük bi güzellik allahım sabrının meyvesini tez zamanda versin sana canım...........
zatıalileriyle biraz öyleyizdeyımırtlıyom ama umrumda bile değil
beklenen sinyalim geldi.
ben kaçar kızlar..hepinizi öptümmmm
görüşürüz iiiki varsınız rahatladım sayenizde..
ahanda konustum doktorla progesteron sonuclarim iyiymis. bebek 7 haftalik diyo. hersey yolunda su anda dio. beklicen bu kahvelerin gecmesi icin bununla alakali hicbisey yapamazsin.. ilac falan da alamazsin dedi. hadi hayirlisi artik ne deyim kizlar.
bende izledimm canımmm kahkaha atıcam atamıyorum uyuyo benimkilerşanslı masyı izlıomsnzzz çook güldüm yaaaırmak bugun ne giysemdeki kız demek ki ajanstan secıolar o yarşma için de elenmştir bu kız son elemede orda...çok kilolyumş bu kız 40 klo vermiş...
heyyyytt ben geldimm hamile varmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?