hosgeldinn canimmm
amin canımamin canım benim cümlemize inş ıykı varsınız ya gercekten ıkı saat once gedıgımde kendımı kotu hıssedıyodum ama şimdi daha ıyıyım inş co daha ıyı olucaz hep beraber rabbim bu mübarek gecede kobul etsin nş dualarımızı:26::26::26::26:
benimkide gemek üzere valla babkız ne güzel yatıp uyudular ben hacı yatmaz burdayım ama bende çıkıyorummm öptüm hpinizi ALLAH a emanet olun canlar öpüldünüzzzz
naptın kız odununu hallaoldumu mesele......hoşbulduk hatunum
öpmek yokk
ya birinin midemin bulanması için dua etmesine bu kadar sevineceğim hiç aklıma gelmezdim
bende izledimm canımmm kahkaha atıcam atamıyorum uyuyo benimkiler
hoş geldiinnn evet var canım yummyy hamileee
amin canımbi dahikinede sen morali bozuk olanınkini düzeltmeye yardım edersin olur biter
allah rahatlık versin kuzuuuuuuuuuuuuu
naptın kız odununu hallaoldumu mesele......
cnmm hadi gözün aydinnn
sevindim sonuclarin iyi cikmasinaa
görüşürüz bebem aeo
canım ben üstüne regl oldum ama onu bilemem boşver önemli bişey değilmiş ya nasıl olsa tadını çıkar
hoş geldin nulennnnnnnnnn
görüşürüz bebem aeo
canım ben üstüne regl oldum ama onu bilemem boşver önemli bişey değilmiş ya nasıl olsa tadını çıkar
hoş geldin nulennnnnnnnnn
saolun kizlarrr
doktor alttan baktigi icin sanirim sali gunu kan gelmisti bir miktar sonra kesildi.
bide pazartesi gunu idrar tahlilimde kan gormuslerdi ondan geriliyorum ama yapacak bisey yok dediler hani..
hayirlisi artik napaliimm bebek saglikli olsunda gerisi artik onemli degil napalim..
saolun varolunn
saolun kizlarrr
doktor alttan baktigi icin sanirim sali gunu kan gelmisti bir miktar sonra kesildi.
bide pazartesi gunu idrar tahlilimde kan gormuslerdi ondan geriliyorum ama yapacak bisey yok dediler hani..
hayirlisi artik napaliimm bebek saglikli olsunda gerisi artik onemli degil napalim..
saolun varolunn
o zaman ben herüfüme ne cvp veririmyanaklarını sıkayım o zamann
onu bende biliyom yaa kağıda sarılı şeker gibi kulakları vardı hakkaten çok süper isim yummyyumoyy oyy oyyy maşallah bebeğine de yummyyum deriz o zamanöyle bi şeker vardı ben küçükken
demekki atış talimi yapmak gerekiyormuşoldu şekerim önce hemde 3 defa ama hepsi karavana
alttan bakınca hiç öle bişey olmamıştı bana:44:saolun kizlarrr
saolun varolunn
bak güzelim önceden anlaşalım kocamdan başkasına öp-tür-mem-o bak bu konuyu çok mrk ederm bluecumm ne kadar süre geldi üsnütne gördgnde bi de adet gibimiydi bata yakın mı geldi yogun muydu lekelnme şeklindemiydi çabuk anlat yoksa öperim bak heegelıooo cabuuk
onu bende biliyom yaa kağıda sarılı şeker gibi kulakları vardı hakkaten çok süper isim yummyyum
demekki atış talimi yapmak gerekiyormuş
bak güzelim önceden anlaşalım kocamdan başkasına öp-tür-mem-
yaa bu erkeklerde bi alem bişeyden hem zevk alıp hemde istedikleri bişey için yapmayı deneseler nolur.......işlerine gelmiyo sonrada günah keçisi yapıyolar insanı ......şimdi yine manitalarının mı yanında:44:talimle alakası yok şekerim benim herifin inadı tuttu hayatta yapmayı en sevdiği şeyi mekanik şekilde robot gibi yaptırıyomuşum
yaa bu erkeklerde bi alem bişeyden hem zevk alıp hemde istedikleri bişey için yapmayı deneseler nolur.......işlerine gelmiyo sonrada günah keçisi yapıyolar insanı ......şimdi yine manitalarının mı yanında:44:
tmm cnm anlaştık uzaktan severm ben de seniio zaman ben herüfüme ne cvp veririmkoçişkom da öpemez acır nanaklarım
onu bende biliyom yaa kağıda sarılı şeker gibi kulakları vardı hakkaten çok süper isim yummyyum
demekki atış talimi yapmak gerekiyormuş
alttan bakınca hiç öle bişey olmamıştı bana:44:
bak güzelim önceden anlaşalım kocamdan başkasına öp-tür-mem-
normal regl günümde gelen lekelenmekten biraz fazla regl den biraz az miktarda kırmızıdan açık renkli acayip bişeydi hatta düzene giren reglimin yeniden kafayı sıyırgığını düşünmüştüm gebe olabileceğime ihtimalin -i- sini vermiyodum ama:
regl günümden 1 hafta önceden acayip bi bulantı başladı evde kendi yaptığım yemeğin kokusuna bile tahammülüm yoktu komşum soğan kavursa kokusuna mest olurdum o derece
selam kızlar ....!
cıkk olmasssssssbana da öptürmez misin
heheeaynen manitalarından ayrılabilir mi o
4 gün sürdü kuşum tam regl günümde gelditmm cnm anlaştık uzaktan severm ben de seniipeki kaç gun sürdü ve battan once geldi sanrm ?bi de oğluna maşallah kaç yaşnda ?
a.s hoşgeldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?